Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Radulov sai juuri 30 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen ja se on epäonnistuminen, joka saa sinut huutelemaan Pepsistä?
   
 2. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Niin tai Erik Karlssonin möröstä ylähuulessa kesken kiivaan playoffpelin jatkoerän.
   
 3. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Yleensä juu. En väittänyt tätä epäonnistumiseksi enkä asioinut somessa. Ei vittu, siinä olisi kyllä peliliike ja arvostettavaa ironiantajua, jos radulov hommaisi Pepsin sponssikseen. Sen jälkeen saattaisin kirjoittaa nimensäkin isolla ainakin hetken aikaa.
   
 4. jundebooY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilya Kovalchuk
  Pistin juuri Suomen jääkiekkoliitolle sähköpostia, että hommaa urakalla pelkkää Pepsiä vaihtoaitioon seuraaviin arvokisoihin, jos kerta läski-Kovalchuk iski noissa limpparikisoissa 8 otteluun 8+5, sekä kyrpä-Radulov 8 otteluun 5+5. Jos vaikka alkaisi myös Antti Pihlström Juhiksen kanssa osumaan tolppien väliin.
   
 5. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Ei ala.

  Huikea ykkösketju kyllä Starsilla kasassa ensi kaudeksi. Jos nyt 200 pistettä ei ihan paperia ole, niin ei paljon muutakaan, odotuksissa siis. Se on sitten toinen juttu mitä runkosarjan lopussa veljien sarakkeet näyttää. Mut kyllä jo pelkästään Benn - Seguin - Radulov on sellainen kolmikko et meikäläisen seurantalistalla nousi aika korkealle toi jengi.
   
 6. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Jätit sen verran hyvän riparin, etten voi olla laittamatta tyhjiin, sitten lopetan off topicin. Nimittäin kyseisissä kisoissa suomalainen (Kontiola) voitti maali- ja pistepörssin, Juhiskin sattui tekemään enemmän pisteitä kuin radulov ja Suomi voitti maiden keskinäisen. Ok, Kovaltshuk oli Konnan kanssa jaetulla piikkipaikalla maaleissa.
   
 7. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Missä kohtaa mä väitin, että sampio niin väittää, ettei kyseessä olisi huimat pelaajat, ja mulkut. Totesin vain viestin alkuun innokkaan lausahduksen "paskat" kuvastamaan mystistä intoani, jonka starsin rosteri tällä hetkellä minulle aiheuttaa :D:D:D

  No joo, läbbää läbbää. Bennin pää yhdistettynä kypärään näyttää kieltämättä "terskamaiselta" :D

  E: ja tähän hengentuotokseen hyvä lisätä, että kovy ja radu ovat itselleni "suuria" pelaajia, vaikka kovyllä välillä vähän läikkyykin
   
 8. jundebooY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilya Kovalchuk
  Lainaus:
  Ok, aika hyvä suoritus siis kavereilta joista tulee ensimmäisenä pelkkä virvoitusjuoma mieleen.
   
 9. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Tehtiin kauppoja Pepsistä vai pysyttäiskö asiassa? Olisi kiva lukea kaupoista eikä siitä onko Radulov mieskyrpä.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Seuraavassa CBA:ssa saisi kyllä olla lisälaskuri jolla nämä verot tasataan.

  Eihän muuten ole missään mitään vitun järkeä, että liigassa on toisilla jengillä erisuuruinen palkkakatto.
   
 11. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  On kyllä täysin totta, aivan järjetöntä että jengit ovat eriarvoisessa asemassa kun liksasta puhutaan.
   
 12. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa, PP
 13. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Tähän asiapitoiseen kyrpä-keskusteluun väliin sellainen off-topic, että on ihmeelistä, että tuota veroprosenttia ei voida ottaa huomioon salary-capissa eri joukueiden kohdalla? Vääristää kuitenkin kilpailua pelaajista aika tavalla? Ei vaatisi mitään korkeampaa matematiikkaa tuon laskeminen ja tasoittaminen. EDIT: Jaa tästä tuossa yllä jo keskusteltiinkin, mutta jätetään nyt kuitenkin

  On päivänselvää, että Radulov palasi NHL:ään yhtenä/suurimpana motivaationa voittaa SC. Sikäli ymmärrettävää, että valitsee ottaa tämän huomioon myös uutta sopimusta tehdessään. Kyllä siihen nähdäkseni ihan realistiset ja hiukan paremmat saumat on nyt Dallasissa kuin Montrealissa olisi ollut. Kiinnostava nippu Dallasissa koolla ja hirviömäinen hyökkäys.
   
 14. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Samalla sitten jotain tekohengitystä Floridan, Carolinan, Arizonan ja Coloradon ym. suuntaan kun näissä ilmeisesti sisäinen palkkakatto?
   
 15. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Tuhnu Coloradolla ei ainakaan mitään sisäistä palkkakattoa ole. Viime kaudella joukkueen cap hit oli muutamaa dollaria vajaa 70 miljoonaa. Colorado maksoi yhdestä runkosarjan pisteestä vain noin 1,46 miljoonaa dollaria. Saa yrittää vetää enemmän läskiksi.
   
 16. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Tuo verotus ei todellakaan ole niin yksinkertainen, että paikassa A maksetaan 30% ja paikassa B 50%. Ero verotuksessa on varsinkin ulkomaalaisille melko minimaalinen, sillä saavat ainakin Kanadassa verohelpotuksia ja sen lisäksi, koska saavat palkkaa päivittäin, määräytyy vero aina päivän mukaan missä pelaavat. Eli kaikkea ei edes veroteta oman kaupungin mukaan.
   
 17. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Lainaus:
  Pitäisikö palkkakattoa muokata verotuksen lisäksi myös muiden tekijöiden vuoksi. Esimerkiksi Floridassa on todella lämmin ja Winnipegissä paska sää, joten pitäisikö Kanadan jengeille antaa palkkakattoon enemmän tilaa, jotta saavat houkuteltua pelaajia. Tai jos jonkun pelaajan sukulaiset asuvat itärannikolla pitäisikö länsirannikon jengeille antaa +2 milliä lisää cappitilaa, jos hankkivat tämän pelaajan.
   
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ei pöllömpi idea ollenkaan, saahan normi duunarikin joillain aloilla likaisen työn lisää, lisäksi joillain aloilla maksetaan lisiä työskentelystä alhaisessa tai hyvin korkeassa lämpötilassa. Työskentelylämpötilat - PAM - Palvelualojen ammattiliitto

  Vanhaan hyvään aikaan kun pelattiin vielä järven jäällä Winnipegissä olisi tehnyt kovaa tiliä.
   
 19. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Jep, ja samoissa Pepsi-kisoissa Pepsi-veljesten joukkue tippui puolivälierissä USA:n yliopistopojille rumalla 8-3 lopputuloksella. Suomi pelasi tuttuun tyyliin mitaleista, mutta Yhdysvaltojen tähtisikermä oli rankkarikisan verran parempi Suomen nuorta joukkuetta pronssipelissä.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 21. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона
 22. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Mulle ei ihan aukea tässä Vegasin logiikka... Periaatteessa Vegas treidasi itselleen vitoskiepin for future considerations. Kyllä mä haluan, että ne haluavat haalia varauksia, mutta eikö niitä saisi pienemmälläkin vaivalla hankittua...? Ihan saletisti joku joukkue olisi tuolla kompensaatiolla luopunut vitoskiekastaan...
   
 23. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:

  En nyt tiedä vitsailetko, mutta Vegas sai Krugerin ilmaiseksi.
   
 25. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Ihan tosissaanko tätä pitäisi alkaa sinulle selittämään... todella hölmöjä vertauksia sait kyllä listattua!

  Kaikkein parasta tietysti olisi kun ei mitään palkkakattoa olisi, Silloin isot veisivät kermat päältä ja pienemmät tyytyisivät pöydän alle tippuviin muruihin. Mutta kun vapaata markkinatalouta ei haluta NHL:ssa ylläpitää ja sen vuoksi tällaisia palkkakattoja on pakko pitää, niin kai ne nyt edes jollain tavalla täytyisi rakentaa sellaisiksi, että kaikki joukkueet pystyvät operoimaan edes suurinpiirtein samoista lähtökohdista joukkuetta kasatessa. Tuo esimerkkisi oli muutenkin todella nurinkurinen... eikös noilla monilla etelän seuroilla oli juurikin kaksinkertainen etu Kanadan seuroihin verrattuna.. kevyempi verotus pelaajille ja vielä shortsikelit siihen kaupan päälle?