Katupartiot – ”nyt voin tuntea oloni turvalliseksi/turvattomaksi”

  • 194 459
  • 1 974
Tämä varmaan on sellainen ääritapaus että se on ympäröiny itsensä melko varmasti samanmielisillä. Hain tolla enemmänkin ihan normi kriittisiä mielipiteitä ja niiden takia katkotaan niitä suhteita joita on somesta päätellen katkottu ja etenkin kehotettu sellaiseen.

Luulisin itse lukeutuvani näihin "normi kriittisiä mielipiteitä" esittäviin jopa lähemmin kuin ns. suvaitsevaistoon, vaikka olenkin muutoin kallellani vasemmalle. Minua hirvittää tämän hetkisessä maahanmuutossa monikin asia, alkaen kulttuurieroista ja päätyen integroitumisen ongelmiin, ja kaikki siltä väliltä. Saa ja pitää olla kriittinen. Mutta sillä on väliä miten kriittisyytensä ilmaisee. En pidä epäoikeudenmukaisuudesta, kuten esim. ihmisten eriarvoistamisesta rodun, kansallisuuden, uskonnon, sukupuolen tai minkään muunkaan henkilökohtaisen tai etniseen ryhmään liittyvän ominaisuuden perusteella. Minä en halua olla IRL tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, joiden käsitys inhimillisyydestä poikkeaa rajusti omastani. Jos se tekee minusta ääritapauksen, so be it.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Tämä soldiers of odin on hiukan väärillä teillä sillä heidän edustamansa viikinkijumala odin käy ahkerasti töissä tehden omaa epäjumalanvirkaansa ja maksaa omat simansa itse omalla työllään, eikä pummaa koko ikäänsä oman viikinvaltakuntansa verovaroja ja juo niitä kun toiset tekee verovaroja kaleerioorjina ja maanviljelijöinä. Odin ei kävele valtakuntansa kaduilla tahallisesti työttömänä kiihottamassa omia viikinkejään ulkomaanjuutteja vastaan, koska ulkomaanjuutit käyttävät viikinkimaan sossurahoja vain 10% verran väärin mutta kotimaan tahallisesti koko ikänsä työttömät vaikka maassa olisi 40 000 avointa duunipaikkaa,. hampuusijuoppoviikingit juovat 90% viikinkimaan sossurahoista ja odin tietää tämän ja sitä vituttaa moinen tekopyhyys.
Odinia vituttaa, kun oman maan juopot talsivat kaduilla saarnaamassa ulkolaisia juutteja vastaan ja muka partioivat rauhan ja turvallisuuden puolesta ja heiluttelevat viikinkilippua ja tatuoivat perseeseensä odinin nimen , koska odin tahtoisi että kaikki tekisi jotakin oikeaa duunia niin saisi sitten tappaa ja ryöstää rauhassa ja juoda simansa hyvillä mielin-- itse maksettuna!
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Jostain syystä oletat, että "valkoisen Suomen puolesta" -kannattajat ajattelevat näin? Se, että kannattaa kansallissosialismia tai muuten vaan valkoista nationalismia, ei automaattisesti meinaa että kaikki erilaisen etnisen tausta omaavat henkilöt "ovat saavillinen paskaa". Ja se, että jos 1/30 natsista ajattelee näin, ei tarkoita sitä että kaikki natsit voi yleistää tällä tavalla ajatteleviksi, kuten kaikkia vasemmistolaisia ei voi yleistää anarkisteiksi.

Kaikki vasemmistolaiset voi kuitenkin huoletta kategoroida kommunisteiksi tai hyyssäreiksi joten eipä se ole yhtään sen parempi "genre" kuin äärioikeistollinen siipikään. Päinvastoin, se on paljon surkeampi.
 

gasp

Jäsen
Kaikki vasemmistolaiset voi kuitenkin huoletta kategoroida kommunisteiksi tai hyyssäreiksi joten eipä se ole yhtään sen parempi "genre" kuin äärioikeistollinen siipikään. Päinvastoin, se on paljon surkeampi.

Vasemmisto on kuraa, mutta pointti tuossa oli hieman eri. Eli siis, voiko yleistää sitä, että kansallissosialistit tai odinit yleensäkin ajattelevat "mustan lapsen ämpärissä olevan saavillinen paskaa". Mielestäni ei voi. Tuo tuntuu olevan kuitenkin aika yleinen ennakkoluulo aatteen miehistä.

btw: Nykyvasemmiston psykologia | SARASTUS
 
Viimeksi muokattu:
Vasemmisto on kuraa, mutta pointti tuossa oli hieman eri. Eli siis, voiko yleistää sitä, että kansallissosialistit tai odinit yleensäkin ajattelevat "mustan lapsen ämpärissä olevan saavillinen paskaa".

Eivät varmasti läheskään kaikki odinilaiset ajattele noin. Minä veikkaan, että vain noin 90 prosenttia Odinin Soltuista pitäisi tuota saavillinen paskaa -läppää osuvana.

Se, että jotkut skinit heittävät tuollaista läppää, on kyllä aika vastenmielistä todellakin, mutta minusta erirotuisia ihmisiä vihaavia natseja ei ole niin paljon, kuin yleiset ennakkoluulot käsittää.

Onko se mielestäsi vastenmielistä, että ihan siellä Odinin Solttujen omalla Facebook-seinälläkin linkitetään ylpeästi järjestön nimissä teksti, jossa puolustellaan moista "huumoria" sillä, että "Suomesta löytyy miehiä, jotka puhuvat suoraan ja heittävät hurttia huumoria välittämättä tyhjännaurajien itkuvirsistä":

Loppuun asti Odinien takana - Sydämellinen separatisti / Susanna Kaukinen - Vuodatus.net

Jos Soldiers of Odin järjestönä olisi sitä mieltä, että nuo puheet paskasaavista ovat asiattomia, eiköhän sen voisi sanoa ihan ääneen. Mutta eiväthän he ole. Heille ongelma ei ole se, että heidän jäsenensä pitävät tummaihoista lasta paskana, vaan se, että Ylen viher vassari mädättäjät kehtaavat moista kielenkäyttöä paheksua.
 
Viimeksi muokattu:

gasp

Jäsen
Onko se mielestäsi vastenmielistä, että ihan siellä Odinin Solttujen omalla Facebook-seinälläkin linkitetään ylpeästi järjestön nimissä teksti, jossa puolustellaan moista "huumoria" sillä, että "Suomesta löytyy miehiä, jotka puhuvat suoraan ja heittävät hurttia huumoria välittämättä tyhjännaurajien itkuvirsistä":

No ei se minua kauhistuta, mutta en omaa sellaista huumorintajuakaan. Eli ei naurata. Se, että asiasta heitetään läppää, on minulle eri asia kuin että yhteiskunnassa kohdeltaisiin mustia "kuin saavillista paskaa". Siis tuohan on ns mustaa huumoria, ei sitä kannata ottaa niin tosissaan. Maailmanhalaajat varmasti kauhistuvat, se on selvä.

Suurin osa somaleista ja lähi-itäläisistä täytyy kuitenkin poistaa maasta, oli heistä mitä mieltä tahansa. Ei heistä ole täällä töitä tekemään. Somaleista ainakaan. Kantasuomalaisissa on muutenkin ihan tarpeeksi jo työttömiä.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Nämä "rajat auki tyypit" ovat pitkälti samoja ihmisiä, joiden mielestä ihmisoikeudet kuuluvat kaikille ja jotka ovat aiemmin olleet myös julkisesti omalla nimellään ja naamallaan mm. puolustamassa (suomalaisia) naisia koti- ja seksuaaliselta väkivallalta, ahdistelulta ja sopimattomalta kielenkäytöltä esim. työpaikoilla, ja joita (suomalaiset) miehet ovat sen takia julkisesti nimimerkin takaa kutsuneet huumorintajuttomiksi femakkolesboiksi, sotanorsuiksi ja hiekkapilluiksi. Ovatko odinit ja muut äijjät olleet silloin puolustamassa naisrauhaa? Eivät, koska siitä ei saa samanlaista virtuaalikikkelin kasvuefektiä kuin maahanmuuttajien demonisoinnista saa.

Aivan! kaikki auttajat auttaa ja kaikki odinin pojat on natsirasisteja jotka on käynyt elämän koulun. Ennen ryhmän perustamista he harjoittivat laji taitoaan potkimalla suomalaisia mummoja kaduilla. Eihän taustalla voi olla esim joku oma vaimo tai tytär kuka pelkää maahantulioita/maahanmuuttokeskusta. Ei he ovat rasisteja ketkä yrittää väkivalloin tyydyttää omaa vaimon hakkaus viettiä.

Miksi oman kotimaan suojelua ja oman yhteisön suojelua pidetään rasistisena?

Onko lähteny vähän lapasesta?

Tällä hetkellä ei varmasti suomalaisille riitä apu kun tuo maahanmuutto virta on niin voimakas, että se on syönyt resursseja meidän omien kansalaisten auttamisesta.

En kannata väkivaltaa kenenkään välillä missään olosuhteissa, mutta ymmärrän että ennen pitkään se tulee välttämättömäksi jos meno tällaisena jatkuu.

Videot esim saksasta missä nämä muslimi miehet marssii kaupungin keskustoissa tuhatpäisinä joukkoina ja huutelevat raiskaavansa jumalansa nimissä naisia, koska he ovat väärää verta, on aika kuvottavaa.

En itse ainakaan halua samanlaisia pakolaisia suomeen. Naiset ja lapset tervetulleita ja vanhat miehet tietenkin siihen saakka kun meidän lompakko kestää. Nuoria miehiä ei pitäisi ottaa lainkaan, heidän pitäisi käsitttääkseni sotia omat sotansa.

Toisessa maailmansodassa suomalaisten joukko pako ruotsiin oli juurikin näin, naisia lapsia, vanhuksia ja vaikeisti sairaita ihmisiä, nuoret miehet oli rintamalla. Olisiko Suomi nyt itsenäinen hyvinvointivaltio jos nuoret miehemme olisi samanlaisia pelkureita mitä nämä ovat? Vastaus on, ei olisi.


Eihän heidän maahan voida saada rauhaa jos sitä ei ole kukaan puolustamassa. Tämä ei ole tilapäistä, he eivät ole menossa takaisin kotimaahansa.Euroopalla ei ole varaa ottaa mijoonia ihmisiä sisään noin vain. Euroopan talous tulee sakkaammaan ja pahasti. Itse kun uskon että, kaikki asiat tapahtuu jostain syystä. Tämä muslimien joukko pako omista maistaan on suuniteltu juttu, se kenen toimesta, onkin toisen ketjun kamaa.

90 luvulla asuin n. 3500 ihmisen kylässä ja sinne perustettiin pakolaiskeskus, mihin otettiin ihmisiä Jugoslavian alueelta. Kouluissa jouduttiin tappelemaan sen takia kun he kävivät joukkona pienempien kimppuun ja varastelivat kaiken mitä sai. Loppujen lopuksi heidät piti eristää omaksi luokaksi kun eivät pystyneet paikallisten lapsien kanssa toimimaan. En ainakaan muista että suomalais lapsien toimesta olisi alettu jtn rotu erittelyä tekemään, päin vastoin meidän piti olla heille ystävällisiä ja opastaa heitä asioissa. Ainut mukava oli luokallani ollut tyttö joka ei sekaantunut mihinkään, hänelle tuli ongelmia omien veljien kanssa koska hänen katsottiin pitävän suomalaisia kavereina. Ihmettelin jo silloin pikkupoilana että miksi he käytttäytyvät noin, me autamme heitä ja he näyttävät kiitoksensa lyömällä ja varastamalla. Miksi tällaisia ihmisiä pitäisi auttaa?

@Hukkapätkä tarkoitukseni ei ole nousta sinua vastaan eikä tekstissä olevat kysymykset ole yksinään sinulle suunnattu. Lähti tämä kirjoitus vähän laukalle alkuperäisestä asiasta. Toivottavasti siinä on jotain mistä tarttua. Peace!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Miksi oman kotimaan suojelua ja oman yhteisön suojelua pidetään rasistisena?
...
Kun ei pidetä. Sen sijaan SVL:n alaisen klanipääorganisaation järjestämät partioinnit nähdään juuri sinä mitä ne ovatkin, eli SVL:n (joka on avoimen rasistinen ja natsistinen samoin kuin hieman ristiriitaisesti omasta mielestään kovinkin kansallishenkinen vaikkakin venäläisrahoitteinen) alaisen klanipääorganisaation pyrkimyksenä nostaa omaa profiiliaan ja aiheuttaa osaltaan sekä tilanteen kärjistymisen että turvattomuuden tunteen edistämistä Suomessa. Kuten @vlad kirjoitti aiemmin, partiointitoiminta olisi voitu hoitaa pienellä vaivalla ja pienillä kustannuksilla valtiojohtoisesti. Totaalisen kädettömien poliittisten johtohahmojemme ansiosta tässäkin tapauksessa päätettiin kuitenkin istua kädet perssiiden alla niin kauan kunnes paskat valuivat jo lahkeesta. Todellinen saavutus sinänsä että SVL:n kaltainen marginaali-idioottien porukka on saanut edes sen verran goodwilliä ja positiivista tunnettuutta (SoO:n kautta) kuin missä nykyisin ovat, todennäköisesti ei olisi hallitukselta olisi paremmin onnistunut vaikka olisivat aktiivisesti mainostaneet organisaatiota ja porukan partiolaisjaostoa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас

OT: Kun joku, joka vaihtaa ideologiaa kuin sukkia, lupaa että "loppuun asti x:n takana", niin kannattaakohan tuota nyt taas niin todesta ottaa.

Tämä Kaukinen on kieltämättä "kiintoisa" persoona, kansanliike.net Kaukisesta ja KKK:sta: Faktat pöytään Kaukisesta ja KKK:sta – RAJAT KIINNI! -infopalvelu

Olen itsekin hänen kanssa ottanut muutaman kerran yhteen (lähinnä twitterissä), minulle hän lähetti mitä miellyttävimpiä terveisiä käskien suksia Brysseliin (kirosanojen avustuksella) NATO-haukkana. Itseään hän pitää mitä suurimpana Suomen puolesta taistelijana ja jokainen, joka on NATO:n, EU:n tai likimain minkä tahansa länteen suuntautuvan yhteistyön tukijana, on maanpetturi. Itse hän ei ilmeisesti näe mitään ongelmaa siinä, että on valmis pelaamaan Venäjän pussiin - mitä hän itse tekee monellakin tasolla.

vlad
 
Miksi oman kotimaan suojelua ja oman yhteisön suojelua pidetään rasistisena?

---clip---

@Hukkapätkä tarkoitukseni ei ole nousta sinua vastaan eikä tekstissä olevat kysymykset ole yksinään sinulle suunnattu.

En minä ainakaan pidä sitä rasistisena. Sen sijaan pidän rasistisina sellaisia henkilöitä ja/tai porukoita, jotka kaikesta päätellen ovat rasistisia, enkä halua sellaisten pyörivän kadulla leikkimässä järjestyksenvalvojia.

Omien auttamisesta puheenollen, tässäkin maassa on hyväntekeväisyyttä harjoitettu ihan maailman sivu ja jo paljon ennen kuin Suomessa oli ensimmäistäkään pakolaista. Kyllä suomalainen on suomalaista pyyteettömästi auttanut monella tapaa aina. Ennen ei vaan tehty niin valtavaa numeroa siitä että autettiin jotakuta. Nykyään tuntuu että kun tehdään jotain toisten hyväksi niin siitä pidetään jumalatonta meteliä ja odotetaan jotain sankarin sädekehää. Puhumattakaan siitä, että ei se auttaminen valitettavasti kaikilla ole pyyteetöntä. Kuka uskoo, että odinit olisivat partioimassa ilman oman agendansa esiintuonnin tarvetta? Kun sen partioinnin voisi tehdä ihan kaikessa hiljaisuudessa ilman mitään tunnuksia. Kyllähän esim. teinien vanhemmat ovat viikonloppuisin partioineet iät ja ajat monessakin kaupungissa auttaen esim. päihtyneitä nuoria. Tai kuka kuvittelee, että SVL:n Suomalaisapu (jonka tunnus muistuttaa kiusallisen paljon Merimieskirkon vastaavaa) tekee hyväntekeväisyyttä ihan hyvää hyvyyttään? Ei varmasti tee. SVL ei ole hyväntekeväisyysjärjestö, ja heidän (valikoiva) hyväntekeväisyytensä on nimenomaan positiivisen huomion hakemista ja ihmisten asettamista kiitollisuudenvelkaan.

Niin ja no hard feelings.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kun ei pidetä. Sen sijaan SVL:n alaisen klanipääorganisaation järjestämät partioinnit nähdään juuri sinä mitä ne ovatkin, eli SVL:n (joka on avoimen rasistinen ja natsistinen samoin kuin hieman ristiriitaisesti omasta mielestään kovinkin kansallishenkinen vaikkakin venäläisrahoitteinen) alaisen klanipääorganisaation pyrkimyksenä nostaa omaa profiiliaan ja aiheuttaa osaltaan sekä tilanteen kärjistymisen että turvattomuuden tunteen edistämistä Suomessa. Kuten @vlad kirjoitti aiemmin, partiointitoiminta olisi voitu hoitaa pienellä vaivalla ja pienillä kustannuksilla valtiojohtoisesti. Totaalisen kädettömien poliittisten johtohahmojemme ansiosta tässäkin tapauksessa päätettiin kuitenkin istua kädet perssiiden alla niin kauan kunnes paskat valuivat jo lahkeesta. Todellinen saavutus sinänsä että SVL:n kaltainen marginaali-idioottien porukka on saanut edes sen verran goodwilliä ja positiivista tunnettuutta (SoO:n kautta) kuin missä nykyisin ovat, todennäköisesti ei olisi hallitukselta olisi paremmin onnistunut vaikka olisivat aktiivisesti mainostaneet organisaatiota ja porukan partiolaisjaostoa.

Olen asiasta kanssasi siltä osin erimieltä että, oman rodun puolustamista katsotaan "suvakki" piireissä nimenomaan rasistisena kun he kokevat se olevan pois pakolaisilta. Kyllä, valtion tai sen johto olisi voinut hoitaa asiat moneltakin tapaa paremmin. Esim lähettämällä humaritäärinen apu paikanpäälle ja sieltä otettu hädässä olevat lapsi perheet äiteineen turvaan tänne Suomeen, nyt valtiot antoivat ihmis kauppiaiden hoitaa asian, mikse muuten tähän puututtu sen kovemalla kädellä? Ainoa mitä tehdään on kauhistelu. Voi ei taas hukkui syyrialais lapsi välimereen kun ihmis salakuljettajat hoitivat hommaa.

Ihmisiä pakenee maista ja alueilta missä ei edes ole hätä, ainoastaan paremman elämän tyylin takia! Autettaisiin oikeasti niitä ketkä sitä apua tarvitsevat.

Svl:n toimintaa en osaa kommentoida sen enempää kun en ole aiheeseen hirveästi tutustunut.

Olen myös sitä mieltä että kaikki So odin porukasta eivät ole hyviä tyyppejä vaan sekaan mahtuu myös näitä vaimonhakkaajia, niin valitettavaa kun se onkin. Samoin suvakkien joukossa on varmasti ihmisiä mitkä ajattelevat fiksusti ja ennen kaikkea isomassa kuvassa tätä asiaa kun vain avun antona "hädänalaisille".

Tarkoitan sitä että järjestöihin mahtuu mukaan myös niitä, oman agendan ajajia, ilman että paskan verta välitetään järjestön periaatteista tai ajatusmaailmasta.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
En minä ainakaan pidä sitä rasistisena. Sen sijaan pidän rasistisina sellaisia henkilöitä ja/tai porukoita, jotka kaikesta päätellen ovat rasistisia, enkä halua sellaisten pyörivän kadulla leikkimässä järjestyksenvalvojia.

Omien auttamisesta puheenollen, tässäkin maassa on hyväntekeväisyyttä harjoitettu ihan maailman sivu ja jo paljon ennen kuin Suomessa oli ensimmäistäkään pakolaista. Kyllä suomalainen on suomalaista pyyteettömästi auttanut monella tapaa aina. Ennen ei vaan tehty niin valtavaa numeroa siitä että autettiin jotakuta. Nykyään tuntuu että kun tehdään jotain toisten hyväksi niin siitä pidetään jumalatonta meteliä ja odotetaan jotain sankarin sädekehää. Puhumattakaan siitä, että ei se auttaminen valitettavasti kaikilla ole pyyteetöntä. Kuka uskoo, että odinit olisivat partioimassa ilman oman agendansa esiintuonnin tarvetta? Kun sen partioinnin voisi tehdä ihan kaikessa hiljaisuudessa ilman mitään tunnuksia. Kyllähän esim. teinien vanhemmat ovat viikonloppuisin partioineet iät ja ajat monessakin kaupungissa auttaen esim. päihtyneitä nuoria. Tai kuka kuvittelee, että SVL:n Suomalaisapu (jonka tunnus muistuttaa kiusallisen paljon Merimieskirkon vastaavaa) tekee hyväntekeväisyyttä ihan hyvää hyvyyttään? Ei varmasti tee. SVL ei ole hyväntekeväisyysjärjestö, ja heidän (valikoiva) hyväntekeväisyytensä on nimenomaan positiivisen huomion hakemista ja ihmisten asettamista kiitollisuudenvelkaan.

Niin ja no hard feelings.

Totta tuo että, on autettu. En tietenkään tarkoittanut ettei apua olisi ollut aikaisemmin laisinkaan, mutta nyt ulkopuolelta tuleva hätä saa ihmiset auttamaan. Ja ainakin minulla on herännyt pelko siitä ettei meidän omia ongelmia saada kuntoon, nyt otetaan vielä muiden maiden ongelmat mukaan. Hyväntekeväisyydestä saa juuri sitä suihkuseurapiiri huomiota ja näennäistä hyvän ihmisen leimaa, yleensä taustalla on juurikin itsensä jalustalle nostaminen, se itse hyväntekeväisyys tulee siinä bonuksena.

Olen aina pyrkinyt miettimääm asioita isossa kuvassa ja tällä hetkellä se iso kuva näyttää siltä että valkoinen rotu on kuolemassa sukupuuttoon. Maailman halaajat kyllä nostavat meteliä joka helvetin torakan ja magnustin sukupuutosta mutta, oman rodun sukupuuttoa ei edes tajuta.

Saksassa ja lontoossa rupee olemaan kokonaisia kaupunkeja ja kyliä missä islamin usko on on enemmistö ja meidän valkoinen rotu on jopa vähemmistöä!?!?!? Saksan uutissa oli pätkä missä haastateltiin jonkun maalaiskyläs asukkeja ja sielä he sanoivat etteivät liiku ulkona muuten kuin pakon edestä eli työ, koulu, kauppa asiat. Saksalaisia hakattiin koulussa koska olivat valkosia?!?!!? Tätä en halua suomeen.

Pyytäisin ihmisiä seuraamaan tätä maailman tilanetta isossa kuvassa, mikä asia johtuu mistäkin. Sieltä löytyy yllättävän paljon yhteneväisyyksiä asioiden välillä millä ei pitäisi olla mitää tekemistä toistensa kanssa.

Juu ei todellaakaan hard feelings. Kiva kun voi jutella asioista, eikä tarvii kokoajan perustella sanomisiaan, en ole natsi jutuilla.

Tästä esimerkkinä, juttelin asiasta kasvotusten erään henkilön kanssa joka oli suvaitevaisempi kuin minä. Ja kun näitä samoja asioita hänelle sanoin, olinkin yht äkkiä natsi fasisti homo! Eli hän ei keksinyt enää mitään muuta argumenttia omille ajatuksilleen niin käännettiin kätevästi asia sitten niin päin. Tuon olen huomannut myös muissa keskusteluissa missä argumentit ovat päässeet loppumaan.
 

Veri

Jäsen
Naiset ja lapset tervetulleita ja vanhat miehet tietenkin siihen saakka kun meidän lompakko kestää. Nuoria miehiä ei pitäisi ottaa lainkaan, heidän pitäisi käsitttääkseni sotia omat sotansa.
Mieluiten näkisin itsekkin lapsia ja naisia pakolaisina, kun he on juuri niitä kaikkein heikoimmassa asemassa olevia.

Sen sijaan haluisin kysyä sulta, että mitä on noiden nuorten miesten "omat sodat" joita heidän pitäis olla sotimassa. Suurin osa tulijoista on ollu Irakista ja Somaliasta. Mikä on heidän oma sota? Samoin jos/kun alkaa tulemaan myös Syyriasta miehiä, niin mikä sota heille ois se "oma sota"?

Kiitos jo etukäteen Massimolle vastaksesta.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mieluiten näkisin itsekkin lapsia ja naisia pakolaisina, kun he on juuri niitä kaikkein heikoimmassa asemassa olevia.

Sen sijaan haluisin kysyä sulta, että mitä on noiden nuorten miesten "omat sodat" joita heidän pitäis olla sotimassa. Suurin osa tulijoista on ollu Irakista ja Somaliasta. Mikä on heidän oma sota? Samoin jos/kun alkaa tulemaan myös Syyriasta miehiä, niin mikä sota heille ois se "oma sota"?

Kiitos jo etukäteen Massimolle vastaksesta.

Juu, vähän epäselvästi kirjoitin. Pahoitteluni siitä.

Tarkoitin siis niiltä alueita missä sota tai isis pinaa. Alueita mitkä ovat levottomia. Sillä alueella näiden nuorten miesten tulisi puolustaa sitä omaa kotiaan. Ja sitten niiltä alueilta missä ei sotaa ole, ei mielestäni tarvitse paeta mitään.

En valitettavasti pysty osoittamaam mitään rajoja sille missä päin noita levottomuuksia sattuu, mutta on niitä ainakin Syyriassa, Irakissa, Turkissa, Somaliassa ja Afganistanissa.

Oikeat pakolaiset ovat edelleen, pakolaisleireillä. Kun taas nämä elintasopakolasiet maksavat 10000e kuljetuksesta tänne meidän paasattavaksi.

Apu heille kenelle se kuuluu.
 

gasp

Jäsen
Somalialaisia ei pitäisikään tulla eikä päästää yhtään. Siellä ei käsittääkseni ole sotaa.

Irakissa ja Syyriassa on taas aikamoinen soppa, ja tietyllä tapaa voi ymmärtää että motivaatiota sotimiseen ei kaikilla löydy. Ääri-islamisteja on siellä sun täällä ja useampi maa on sotkussa mukana.

Kuitenkin, mikäli pakolaiset haluavat turvaa täältä, niin kyllä nyt jumalauta pitää käyttäytyä ihmisiksi, eikä kuten apinat. Se juuri vituttaa eniten, kun saavat Euroopassa 4-tähden hoidon, niin silti kerääntyvät massoittain uutenavuotena ahdistelemaan naisia ja raiskaavat satoja tai tuhansia naisia ympäri Eurooppaa. Mielestäni väliaikaisesti turvaa hakeva varsinkin lähi-itäläinen muukalainen pitää lähtökohtaisesti olla alempiarvoisessa asemassa, etteivät ala leijumaan kuten nykyään. Kuri pitää olla erittäin ankara, ja jokaisesta niinkin törkeästä rikoksesta kuten raiskaus, pitää laittaa pimeään pehmustettuun huoneeseen 10 viikoksi. Ellei näin tehdä, niin kaikki sekoilu jatkuu, koska pääsevät heti vapaaksi tai jonkun pikkutuomion kautta joka ei tunnu missään.

Koko pakolaiskriisin surkeimpia asioita on se, että juuri kukaan ei vaadi vastuuta USA:lta ja NATO:lta, jotka ovat raunioittaneet nämä maat, joista pakolaisia tulee. Jenkkien/NATOn pitäisi selvittää koko sotku aivan totaalisesti, kun ovat tämän itse aiheuttaneet. Ei tätä näin pitäisi hoitaa, että me maksamme kapitalistien aiheuttamasta kaaoksesta. Jollain kierolla tavalla tämä soppa käännetään veronmaksajien maksettaviksi siten, että hehkutetaan jotain monikulttuurisuus-unelmaa ja saadaan syyt pois kapitalistien niskoilta, ja kiltisti sitten maksetaan ne sadat ja tuhannet miljoonat eurot, mitä tähän menee.
 
Viimeksi muokattu:

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Saksassa ja lontoossa rupee olemaan kokonaisia kaupunkeja ja kyliä missä islamin usko on on enemmistö ja meidän valkoinen rotu on jopa vähemmistöä!?!?!?

Olen huono ja laiska itse googlettelemaan joten olisko näistä jotain lisäinfoa tai lähdettä? Jos näin tosiaan on ja jos he ovat rauhaa rakastavia muslimeja niin mikä ongelma siinä on?
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Saksassa ja lontoossa rupee olemaan kokonaisia kaupunkeja ja kyliä missä islamin usko on on enemmistö ja meidän valkoinen rotu on jopa vähemmistöä!?!?!?

Kuinkahan monta kaupunkia Lontoossa mahtaa olla..?

Jännä muuten tuo paritus islamin usko ja "meidän valkoinen rotu". Sisältääkö "valkoisen rodun" genomi jonkin geenin joka pakottaa ihmisen kristinuskoon (tai johonkin muuhun uskontokuntaan kuin islaminuskoon)? Henk. koht. tunnen kaksi valkoihoista muslimia, pitäneepä kysyä, että mihin rotuun kuuluvat.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Olen myös sitä mieltä että kaikki So odin porukasta eivät ole hyviä tyyppejä vaan sekaan mahtuu myös näitä vaimonhakkaajia, niin valitettavaa kun se onkin. Samoin suvakkien joukossa on varmasti ihmisiä mitkä ajattelevat fiksusti ja ennen kaikkea isomassa kuvassa tätä asiaa kun vain avun antona "hädänalaisille".

Tarkoitan sitä että järjestöihin mahtuu mukaan myös niitä, oman agendan ajajia, ilman että paskan verta välitetään järjestön periaatteista tai ajatusmaailmasta.

Mikä sitten on järjestön eli Soldiers of Odinin periaate? Millaisena sitä periaatetta voidaan pitää kun sen perustaja (tai näennäinen perustaja) on Suomen Vastarintaliikkeen jäsen ja jäsenkerääjänä toiminut Mika Ranta. Soldiers of Odinin alkutaipaleella käytännössä koko SoO:n toimintaa johdettiin Kemistä käsin Rannan "toimistosta", edelleen Tallinnan Soldiers of Odin on hyvin kiinteässä suhteessa juuri Kemiin. Mikä siis on järjestön periaate kun järjestön perustaja (tai näennäinen perustaja) on kansallissosialisti ja on Suomen Vastarintaliikkeen toiminnassa eli ryhmittymän, jonka arvomaailma on kansallissosialistinen.

Suomen Vastarintaliike: Kansallinen Vastarinta | Vastarintaliikkeen media

Minä en näe Soldiers of Odinissa muuta kuin keinon/väylän, jolla extremistinen SVL jalkautuu näennäisen hyväksytysti kaduille, koska läheskään kaikki eivät ymmärrä katupartion tarkoitusperiä tai eivät halua nähdä niitä. Katupartiointi sinänsä ei ole se ongelma, se on se kuka/mikä sitä toteuttaa ja millaisin taustoin. Katupartiointi olisi pitänyt järjestää viranomaistoimin ja taustaisesti organisoituna alueille, joilla esiintyi suurta huolta tulevasta.

vlad
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Mikä sitten on järjestön eli Soldiers of Odinin periaate? Millaisena sitä periaatetta voidaan pitää kun sen perustaja (tai näennäinen perustaja) on Suomen Vastarintaliikkeen jäsen ja jäsenkerääjänä toiminut Mika Ranta. Soldiers of Odinin alkutaipaleella käytännössä koko SoO:n toimintaa johdettiin Kemistä käsin Rannan "toimistosta", edelleen Tallinnan Soldiers of Odin on hyvin kiinteässä suhteessa juuri Kemiin. Mikä siis on järjestön periaate kun järjestön perustaja (tai näennäinen perustaja) on kansallissosialisti ja on Suomen Vastarintaliikkeen toiminnassa eli ryhmittymän, jonka arvomaailma on kansallissosialistinen.

Suomen Vastarintaliike: Kansallinen Vastarinta | Vastarintaliikkeen media

Minä en näe Soldiers of Odinissa muuta kuin keinon/väylän, jolla extremistinen SVL jalkautuu näennäisen hyväksytysti kaduille, koska läheskään kaikki eivät ymmärrä katupartion tarkoitusperiä tai eivät halua nähdä niitä. Katupartiointi sinänsä ei ole se ongelma, se on se kuka/mikä sitä toteuttaa ja millaisin taustoin. Katupartiointi olisi pitänyt järjestää viranomaistoimin ja taustaisesti organisoituna alueille, joilla esiintyi suurta huolta tulevasta.

vlad

Ainoa keino saada ne partiot kadulta on tehdä konkreettisesti jotain turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Mitään sellaista ei olla tehty vaan edelleenkin tilanne on ihan sama. Tällä menolla tilanne vaan tulee johtamaan pahempaan.
 

gasp

Jäsen
Nopeasti googlasin
Briteissä joissain kaupungeissa kantisten aliedustus on mahdollista, mutta se selittyy siirtomaahistorialla ja kielellä, saarivaltio kun on vaikka Saksaan tai pohjoismaihin verrattuna huomattavan houkutteleva kohde intialaisille, pakistanilaisille, nigerialaisille, kenialaisille, yms.

Se että moista sitten tapahtuisi jossain Saksassa tai Australiassa on sitten ihan yhtä hömpänpömppää. Mahtaa olla hankalaa olla uusnatsi tai perusrasisti jos takaraivossa jyskyttää irrationaalinen pelko jostain Euroopan islamisaatiosta ja neekereiden ylivallasta.
 

Tuamas

Jäsen

A)
Missään noista jutussa mainituista eivät Islaminuskoiset ole enemmistö, eikä "valkoinen rotu" vähemmistö, vaan ainoastaan "valkoisia brittejä" on osassa noista kaupungeista alle puolet populaatiosta.
Kaikissa kaupungeissa sekä valkoiset että kristityt ovat isoin rotu/uskonto.

Demography of Slough - Wikipedia, the free encyclopedia
Luton - Wikipedia, the free encyclopedia
Demography of Leicester - Wikipedia, the free encyclopedia

B)
2000 tehty lähinnä mielipidekirjoitus, joka tosin menee ns. asian vierestä.

C)
Lähteenä niinkin pätevä kuin jonkun paikallisen äärioikeistolaisen haastattelu.
 

Tuamas

Jäsen
Briteissä joissain kaupungeissa kantisten aliedustus on mahdollista, mutta se selittyy siirtomaahistorialla ja kielellä, saarivaltio kun on vaikka Saksaan tai pohjoismaihin verrattuna huomattavan houkutteleva kohde intialaisille, pakistanilaisille, nigerialaisille, kenialaisille, yms.

Niin, siis Briteissähän commonwealthin List of member states of the Commonwealth of Nations by population - Wikipedia, the free encyclopedia kansalaisilla on normaalia helpompi maahanpääsymahdollisuus, jonka vuoksi maassa on paljon väkeä mainitsemistasi maista (Intia 700k, Nigeria 200k, Kenia 140k, Pakistan 500k ja listan ulkopuolelta Bangladesh 214k ja Etelä-Afrikka 203k).

Briteissä toki maahanmuuton kautta on "valkoisten" suhteellinen osuus hieman laskenut, mutta kuitenkin avainluvut
87,17% vs. 12,83 %
ja
59,49 % vs. 4,41%.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös