Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Älkää jaksako enää tuota lapsellista nokittelua, puolin ja toisin. Minä luulin, että siitä pahimmasta päästiin tässäkin ketjussa jo yli. Olkaa aikuisia ja antakaa olla.
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.

Steus

Jäsen
Kouvolassa oli tänään hyvin _koko halli_ mukana taputtamassa tappioasemassakin hönkää KooKoon hakiessa tasoitusta, siinä on mikkeliläisillä vielä paaaaljon opittavaa. Kannattajaryhmien vääntö meni puolestaan aika suvereenisti Sarviksille.
 
Suosikkijoukkue
KK
Älkää jaksako enää tuota lapsellista nokittelua, puolin ja toisin. Minä luulin, että siitä pahimmasta päästiin tässäkin ketjussa jo yli. Olkaa aikuisia ja antakaa olla.
Näinpä. Paraspelaaja lähti ja luulin ketjun tason parantumiseen, mutta tämä kertoo aika hyvin Mestiksen katsomokulttuurista. Ymmärrän toki, että mikkeliläisiä kismittää viime kauden tappio varsinkin, kun KooKoo on se joka nousee eikä Jukurit. Mutta ei nämä ottelutapahtumat parane, jos vittuilu ja toiselle nauraminen alkaa muutama päivä ennen varsinaista koitosta. Älytöntä kikkelin venyttelyä. Nyt ymmärrän vielä paremmin, miksi ihmiset eivät halua itseään liitettävän Sarvis Clubiin. Yksi rääväsuu kun on poissa, niin näyttää noita lyötyjä lyöviä löytyvän aika paljon. Toki KKtig vastaa huutoon. kuka muu muka?
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Pitää nyt kai lausua tähän hommaan muutama sana, sillä jotenkaan en tajua tätä viimeaikaista keskustelua lainkaan. En kaikilta osin Jukureiden videotaulun käyttöä, enkä kyllä oikein Tommi Mannisen kolumniakaan. Lisäksi olen suoraan sanottuna väsynyt siihen, että joillakin itseään kehittyneinä pitävillä kannattajaryhmillä - tai ainakin joillakin niiden jäsenillä - on jatkuvasti tarve nostaa itsensä jalustalle. Samoja oireita podin itsekin joitakin vuosia sitten, mutta liekö sitten muutama ikävuosi lisää muuttanut ajatuksia.

Täällä on sanottu, että SarvisClubiin ei ole tunkua. Kuitenkin yhdistyksellä on käsittääkseni 175 jäsentä ja Kouvostoliitossakin oli kohtalaisen hyvä edustus tänään. Toisaalta SarvisClubista puuttuvat kyllä ne parinkympin hujakoilla olevat mieskatsojat, mutta se nyt tuskin on yksin kannattajaryhmän ongelma. Tämän joukon puuttuminen katsomosta on koko Jukureiden ongelma, mutta se koskee enemmän itse seuraa kuin kannattajakulttuuria.

Mitä Jukurit ja Mikkeli siinä voittaisivat, jos JSC nyt yhdessä yössä muuttuisi laumaksi käsiään vihaisesti heiluttelevia merkkivaatteisiin pukeutuvia laulajia? Ja jos vielä laulut olisivat niitä samoja chantteja SMJK:n laulukirjasta? Kyllähän SarvisClubinkin katsomosta laulua nyt on irronnut, jos se tälle kannattajatoiminnalle joku mittari on. Pääasia, että se mitä tehdään, tuntuu omasta mielestä oikealta, hyvältä ja ennen kaikkea aidolta.
Mikään tuskin olisi estänyt muodostaa toisenlaista kannattajaryhmää JSC:n rinnalle, mutta sellaistapa ei ole tapahtunut. Toisaalta, jos tapahtuisi, niin en minä pistäisi pahakseni.

Eikä tämä nyt ole tarkoitettu kritiikiksi Kouvostoliittoon. Kyllä minusta KooKoon kannattajakatsomossa on ollut hyvä tunnelma ja meininki useimmiten, kun olen samaan halliin sattunut.

Ja kyllä, olen itsekin SarvisClubin jäsen vaikka en kannattajakatsomossa kotimatseissa olekaan. Vieraspelireissuilla olen käynyt, mutta nyt ei ole yksinkertaisesti uskaltanut: olen nähnyt Jukureiden voittavan vierasottelun edellisen kerran keväällä 2013 Mestiksen toisessa finaalissa Kouvolassa. Sen jälkeen olen nähnyt toistakymmentä vierasmatsia, mutta aina on Jukurit onnistunut häviämään! Pidätän oikeuden nostaa itseni finaalisarjan ratkaisijaksi, jos Jukurit nostaa mehupurkin kohti kattoa.
 
Suosikkijoukkue
KK
Pointtihan ei ole siinä, etteikö Sarvis Clubiin tunkua olisi ollut, vaan siintä, että kun sinne uusia janttereita tulee, eivät he kauaa siellä pyöri. Monihan varmaan kuuluu Sarvis Clubiin pelkästään etujen takia. Tunnen ainakin muutaman KKP:n jäsenen ja he ovat toiminnassa mukana esimerkiksi halvempien vierasmatkojen takia. Eivät he muuten fanipäädyssä rieku. Näin varmaan Sarviksessakin. Ei teidän tarvitse uskoa, mutta minua on tänään lähestetty YV:llä jukurifanin toimesta ja ei nämä Sarviksen ongelmat ihan tuulesta temmattuja ole.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikkelissä lyödään perjantaina Mestiksen tämän kauden yleisöennätys! Siinä sinulle kulttuuria!
Toivotaan että näin teette! Siis vilpittömästi näin jääkiekkoihmisenä toivon että mahdollisimman moni löytää hallille. Tässä pari faktaa tämän kauden osalta ja tärppinä pari Mestikseen liittyen.

Tämän kauden Mestiksen yleisöennätys on Kouvolasta 4.4.2015 KooKoo - TUTO Hockey - 4185 katsojaa.

Mikkelin halliin mahtuu 4400 katsojaa jos on loppuunmyyty.

Tämän kauden Jukureiden ennätysyleisö on 3236 katsojaa.

Mestis historian ennätysyleisö on viime kaudelta vastaavasta pelistä kuin nyt Mikkelissä tuleva ottelu, eli viime keväältä Kouvolasta kun ottelua seurasi 5194 katsojaa.

Jukureiden seurahistorian ennätysyleisö Mestiksessä on vuodelta 2002 Jukurit - KooKoo ottelusta kun katsojia oli 4357.

Lyhyellä matikalla on nähtävissä että tämän kauden ennätysyleisömäärä voidaan rikkoa, vaikkakin vain max.215 katsojalla. Samalla Jukurit tekisivät uuden katsojaennätyksensä.

Uskon että halli on loppuunmyyty (pakkohan sen on olla kun hallin kapasiteetti on "vain" reilut 4000 ja Liigaan on menossa) sillä "panokset" ovat kovat ja hinku saunomaan on suuri. Mikäli halli ei ole loppuunmyyty tai yleisömäärä on alle 4200 katsojaa niin kysyn sitten @Andy-80 missä on kulttuuri?

Mikkeli on perjantaina loppuunmyyty, sillä jos se nyt ei ole, niin kertokaa toki milloin se olisi? Perjantaita odottaessa...
 
#PaluuLiigaan ja toivottavasti pidemmäksi aikaa kuin viimeksi!

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
On kyllä tuo DJ meno mielestäni huvittavaa, ei siinä mitään. On sitä oikeus soittaa mitä tahansa, kunhan ei mölise kenttätapahtumien aikana kuten Kokkolassa aikanaan. Mutta kyllä sitä Kouvolassakin on osattu, eli ei tämä palaute mene nyt kenellekään suoraan. Nimittäin Kouvolassa soitettiin joskus Sport pelin aikana "vaasalaiset on homeperseitä" viisu ja koin suurta myötähäpeää tästä valinnasta monella eri tasolla. Ei ainakaan naurattanut yhtään, ehkä siinä seiska-kasiluokan kulmalla olisi pari hymähdystä aiheuttanut.

Toivotaan että Jukurit saa mökin täyteen seuraavassa pelissä, huikean kovat saumat ottaa kannu kotona. Ja tuollaisia pelejä ja tuollaisia yleisömääriä tämä kuihtuva sarja tarvitsee.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

linduck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko
Nyt kun ei jakseta enää Harpasta jauhaa montaa viestiä, niin alettiin parjaamaan SarvisClubia:DD Ettehän te nyt jumalauta voi olla tosissanne iha oikeesti :'D Mikä ihmeen hinku on nostaa ittensä jalustalle ja parjata toisia? SarvisClubissa on tällä hetkellä enemmän jäseniä kuin hetkeen on ollut, se ei taasen ole tämän porukan ongelma jos ihmiset eivät hallille löydä tai eivät kehtaa tulla päätyyn huutamaan. Ei niitä ole edellistenkään pj:ien aikana ollut mitenkään huimaa määrää joten siitä on ihan turha ruikuttaa. Yrittäkää nyt aikuiset ihmiset käyttäytyä.
Minulle on aivan sama mitä joku hiton villimies on Mikkelistä kirjoittanut, tai mikä täällä on kaikkien muiden mielestä vikana, mutta joku roti tähänkin hommaan. On se kumma kun koko ajan pakko jostain valittaa ja kyllä nyt on mikkelissä kaikki huonosti. Juu, ehkä itekin oon sitä mieltä että kyllä tässä pystyy niin SarvisClub, kuin koko organisaatiokin parantamaan, useammassakin asiassa, mutta SarvisClubin jäsenenä (kyllä, semmoisena jäsenenä joka on siellä päädyssä ja huutaa muiden mukana, vasta puolisentoista vuotta ollut jäsenenä mutta mihinkään en ole lähdössä) oon ihan tyytyväinen elämääni täällä ja tässä porukassa. Luotto on että pyritään eteenpäin menemään koko ajan... Toivottavasti.
 
Edellisessä viestissä summautuu minusta hyvin se, miksi sarvis on sarvis. Ei kyetä ottamaan asiallisestakaan kritiikistä vaaria, ollaan tyytyväisiä omaan tekemiseen, ja oletetaan että kyllä kehitystä tapahtuu itsestään. Selännekin sen tietää, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Mikkelissä ei tiedetä, kun ei uskalleta katsoa peiliin, vaikka ulkopuoliset ystävällisesti tuovat peiliä naaman eteen kerta toisensa jälkeen.

EDIT: Ja siis, ei sillä, että siinä mitään vikaa olisi. Kyllä minusta mikkelissä voidaan puuhastella jatkossakin. Ei ole tarvetta vaihtaa DJ:tä, tai sarviksen puuhamiehiä. Mutta ei sitten tarvitse myöskään ihmetellä, jos ulkopuolelta ihmetellään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Onko tosisaan niin, ettei Sarvis Clubissa ole mitään vikaa? Onko se niin vaikea tunnustaa, että jotain siellä nyt on tehty väärin?
Tästä ketjusta pitäisi nimenomaan täysijärkisten pysyä erossa, mutta korjaan nyt tämän yhden väärän argumentin kuitenkin, kun alkaa mennä aivan täysin näkkärit ja hapankorput sekaisin.
Mielestäni SarvisClub on saanut tänä vuonna todella paljon kriittistä arviointia toiminnastaan, niin mistä helvetistä sinä keksit tuonkin, etteikö paikalliset tiedä ongelmista, tai ettei niitä tunnusteta?! Se että Sarvis saa ansaitun kiitoksen esimerkiksi jostain pelin kannatuksesta, kuten eilisestä, ei tarkoita sitä etteikö kokonaisuudessa kuitenkin olisi jotain tekemistä. He ovat kiitoksen ansainneet ja jos se teitä vituttaa, niin katsokaa itse sinne peiliinne.
Linkitä samalla mulle tähän ne puheenvuorot jossa kerrotaan nuo väittämäsi asiat..

Kukkolan toimintaa on tosiaan puolusteltu, ihan aiheesta.

Jääkää te Kouvolan jannut nyt keskenänne tappelemaan tänne, tai liittykää Sarviksiin, kun tuntuu niin jumalattomasti aihe kiinnostavan. Täällä katse on suunnattu perjantaille. Toivottavasti Kukkola on jo kaivanut Randelinin Kaken junttikamat esille ja ehkä saadaan Reetu meille vetämään maamme-laulu.
 
Est Sularus oth Mithas

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Katsomolohkot täyttyy pikkuhiljaa. Saman verran myyty istumapaikkoja kuin lauantaina ennen nettimyynnin sulkemista! Melkein kolme päivää aikaa myydä, joten hyvältä näyttää. Ennenkuin joku KooKoon hupparijannu jostain erehtyy mitään kommentoimaan, niin näinhän se pitää finaaleissa mennäkin. Vai mitä KooKoo?
 
meiänpeli

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Katsomolohkot täyttyy pikkuhiljaa. Saman verran myyty istumapaikkoja kuin lauantaina ennen nettimyynnin sulkemista! Melkein kolme päivää aikaa myydä, joten hyvältä näyttää. Ennenkuin joku KooKoon hupparijannu jostain erehtyy mitään kommentoimaan, niin näinhän se pitää finaaleissa mennäkin. Vai mitä KooKoo?
Veikkaan, että aika moni kouvolalainen on ihan tyytyväinen siihen, että Mikkelissä on paljon yleisöä. Se kertoo osaltaa myös siitä, että Mestis kiinnostaa. Olisin huolestunut, jos yleisöä ei olisi. Nauttikaa siis hyvästä tunnelmasta ja edistäkää sitä hyvää katsomokulttuuria.
 
Unfuck this clusterfuck now!

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Sellainen pikainen huomio, että "saaneet laitoksesta vapaata" yms heitot eivät äkkiseltään kovin rakentavalta kritiikiltä kuulosta, joku voisi jopa nähdä tuossa pyrkimystä vittuiluun.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Steus

Jäsen
Uskoisin perjantaina Mikkelissä olevan todella hyvä tunnelma, kun sarja on katkolla ja monet mikkeliläiset uskovat liiga-paikkaan. Sivukatsomotkin lähtevät varmasti vihdoinkin mukaan Sarvisten huutoon. Toivottavasti @Harppa-setä antaa katsomolle tilaa samaan tapaan kuin Kouvolan DJ antoi eilen, eikä musiikki soi kiekon tippumiseen saakka. Vaihtoehtoisesti voidaan soitella Turo's Hevi Geetä aina kiekon tippumiseen saakka ja livestreamata Jatkoaikaa screenillä.
 
Sellainen pikainen huomio, että "saaneet laitoksesta vapaata" yms heitot eivät äkkiseltään kovin rakentavalta kritiikiltä kuulosta, joku voisi jopa nähdä tuossa pyrkimystä vittuiluun.
Sama pisti silmään ko.viestissä. Vastustajan ja heidän fanien kunnioitushan on tämän ns.fanikulttuurin yksi kulmakivi, josta tässä keskustelussa on puutteellisen kulttuurin omaavia opastettu katsomokulttuurin osalta, No nyt tietää taas yhden rajan, mitä saa sanoa ja mitä ei, jotta osaa elää korkeakulttuurin harrastajien kanssa sivistyneesti.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

the karpov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti @Harppa-setä antaa katsomolle tilaa samaan tapaan kuin Kouvolan DJ antoi eilen, eikä musiikki soi kiekon tippumiseen saakka. Vaihtoehtoisesti voidaan soitella Turo's Hevi Geetä aina kiekon tippumiseen saakka ja livestreamata Jatkoaikaa screenillä.
Joo täytyy kiittää dj:tä eilisestä musiikin soiton lopettamisesta 3.erän hyökkäysalueen aloituksissa. Huomasi hyvin miten sivukatsomot lähtivät loistavasti mukaan kannustukseen kun häiritsevää teknoa tms. sontaa ei vyörynyt korvista sisään täysillä. Kiitoksia tästä ja tehkää samoin ensi vuonna sitten liigassa kun tunnelma tulee olemaan huikaiseva..
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
En tiedä ketjua mihin tämän laittaisi (no ehkä vapaan nauruketju olisi oikea paikka, mutta suurin osa lukijoista ei tietäisi mistä puhutaan), joten pistetään vaikka tänne:

Kujanpään veljen porukkaa bongattu Stellassa Jukureiden mestaruusjuhlista.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Penkasin vanhaa "arkistolaatikkoa". Ilmeisesti on tullut käytettyä sitä tyhjennysastiana, kun on pitänyt vaan nopeasti putsata pöytää, sillä kaiken maailman ihmeellisiä ja täysin turhia sotattuja lippulappusia siellä olikin... Mutta jostain syystä olin ottanut myös talteen lehtileikkeen Kouvolan Sanomista vuodelta 2002. Tää voi olla ihan hauskaa luettavaa sekä nuoremmille faneille että heille, jotka pyörivät päädyssä tuolloin ~13 vuotta sitten.
 

Liitteet

"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Penkasin vanhaa "arkistolaatikkoa". Ilmeisesti on tullut käytettyä sitä tyhjennysastiana, kun on pitänyt vaan nopeasti putsata pöytää, sillä kaiken maailman ihmeellisiä ja täysin turhia sotattuja lippulappusia siellä olikin... Mutta jostain syystä olin ottanut myös talteen lehtileikkeen Kouvolan Sanomista vuodelta 2002. Tää voi olla ihan hauskaa luettavaa sekä nuoremmille faneille että heille, jotka pyörivät päädyssä tuolloin ~13 vuotta sitten.
Mahtavaa! Toki sellainen pieni korjaus että tuolloin ei oltu päädyssä vaan istuttiin kiltisti B-katsomon puolella. Yritettiin saada lupaa seisoa mutta silloinen toimiston väki oli sitä ideaa vastaan... Ajat muuttuu ja toiminta kehittyy! Ja tärkeintä on saada uutta voimaa mukaan
 
#PaluuLiigaan ja toivottavasti pidemmäksi aikaa kuin viimeksi!
Mahtavaa! Toki sellainen pieni korjaus että tuolloin ei oltu päädyssä vaan istuttiin kiltisti B-katsomon puolella. Yritettiin saada lupaa seisoa mutta silloinen toimiston väki oli sitä ideaa vastaan... Ajat muuttuu ja toiminta kehittyy! Ja tärkeintä on saada uutta voimaa mukaan
Onhan siellä näköjään muutamia tuttuja naamoja, mutta aika hyvin on väki vaihtunut, mikä lienee aina se tarkoituskin jossain määrin.

Päätyyn muistaakseni siirryttiin 2005-2006 kaudella ja sen kauden plejareissa katsomosta tuli vihdoin seisomakatsomo?
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Päätyyn muistaakseni siirryttiin 2005-2006 kaudella ja sen kauden plejareissa katsomosta tuli vihdoin seisomakatsomo?
Jokipoikien kannattajasakki oli joskus 2007 keväällä vielä juuri siinä kohdassa, missä KKP nykyisellään hoilailee. Puolisenkymmentä KooKoo-fania taas oli jossain päätykatsomon yläreunassa rumpu sylissä ihmettelemässä punamustien porukkaa, eli siinä mielessä olivat siirtyneet päätyyn.

Edit: löytyipä kuvakin tuosta: http://www.kuudeskenttapelaaja.net/galleria_kookoo-jokipojat_200107/04.jpg
 
"Yleisö haluaa karsintapelejä, mutta olemme valmiit maksamaan sen hinnan, jotta voimme kehittää Liigaa entisestään." -Kimmo Rannisto

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokin kannalta siinä mielessä erinomainen tilanne, että nyt on taas suhteellisen lähellä vierasjoukkueita. Varmasti vieraskannattajia tulee Kajaaniin asti ainakin Kokkolasta ja Joensuusta. Varmaan Rollostakin, sillä Kajaani on lähin vieraspaikkakunta RoKi-kannattajille (Pohjois-Suomen derby? :D). Ainakin Hermeksen kannattajat saivat aikanaan hyvin meteliä Kajaanissa ja taisipa joskus kymmenisen vuotta sitten Kajaanistakin bussillinen tai pari lähteä Hokki-kannattajia Kokkolaan. Mestis ei vaan ikävä kyllä taida kiinnostaa nykyään niin paljoa, että isompia fanimatkoja enää järjestettäisiin Kajaanista. Toki voin olla väärässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy