Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Koittakaa Kouvolalaiset jaksaa. Ei teidän tota junttitoimintaa tarvi enää kauaa katsoa ja kuunnella.
Kuvaa erittäin hyvin Mikkeliläisten organisaatiota ja kaikkea tekemistä tämä myötähäpeääkin nolompi toiminta.

Kait KooKoo sai edes kanankoipia? Vai, ootteko jo suosiolla siirtyneet toisaalle aterioimaan Mikkelin reissuilla?
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ottamatta kantaa itse asiaan, niin mitäs luulette, paljonko on seuraavassa Mikkelissä pelattavassa matsissa porukkaa? Mikkeliläiset tulevat seuraamaan, mitä uutta materiaalia aihepiiristä on kehitelty ja vierasjoukkueen kannattajat ovat täynnä revanssihenkeä. Lisää huomisissa iltapäivälehdissä, ihan varmasti.
 
" Ei oo käyttöä, lähe meneen!"

Steus

Jäsen
Kyllähän tässä on tullut kärpäsestä härkänen. Mikkeliläiseen kiekkoyleisöön vetoaa junttihuumori ja minusta on ihan ok soitella niitä pikkukakkosia Kalevankankaalla. Perinteet muodostuvat osittain myös hallimusiikista ja tällaiset "Lättyä pussiin!"- ja "J jauhaa, U uhmaa"-rallatukset tavallaan kuuluvat tiettyihin halleihin. Samaan tapaan Kouvolan "Taas me tehtiin maali" on paska biisi, mutta ainakin itselle kouvolalaisena kiekkokatsojana se yhdistyy KooKoon onnistumisiin.

Vastustajien kannattajien provosoiminen ottelun jälkeen puolestaan on aivan helvetin hölmö tempaus. Siinä kohtaa organisaatiota edustavan DJ:n pitäis keskittyä esim. omien kannattajien lempibiisejen (onko niitä?) soittoon, eikä koittaa saada humalaista tappion kokeneen joukkueen kannattajalaumaa ärsytettyä. Valoja päälle tämän osalta, @Harppa-setä! Muuten voit minun puolestani jatkaa valitsemallasi linjalla.
 

Oskupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KHL Jokerit
On kyllä helvetin noloa että oman kaupungin poika kirjoittaa mokomasta jutun. Jatkoaika voisi hieman miettiä mitä antaa julkaista. Asia vielä jotenkin menisi jos kirjoittaja olisi puolueeton mutta tää on noloa!
 

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahokas Sex Express
Enemmän näen, että mikkeliläiset tässä itse tekevät asiasta suuren numeron. En ole hirveästi nähnyt tässä viimeisten sivujen aikana toispuoleista kommenttia asiasta, vaan lähinnä toteamuksia, että jokainen taplaa tyylillään.

Jos joku siitä saa kiksit, että seuraorganisaatio vittuilee vastustajan kannattajille, niin silloinhan hän siitä saa. Surullista, että tähänkin keskusteluun käyttäjä @paraspelaaja on nykinyt yksityishenkilöiden nimiä, kun on selvästi taas provosoitunut, kun heille on vastattu ihmisten suun kautta tulleella laululla.

Eiköhän tämä nyt ala jo riittämään? Toki minua mairittelee, että pystyn pistämään yhdellä viestillä mikkeliläisten pikkupöksyihin tällaisen hyrrän pyörimään.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Keskustelun päätös:

Mikkelin @Harppa-setä ja. Kouvolan oma "poju" Tico Ceellä ovat molemmat syvältä! Ketuttaa kuunnella niitä mukahauskoja Vaasalaiset on homeperseitä-biisejä! Toki Mikkelissä vain alitettiin jo aikaisempi rima nostamalla DJ esille kun ei kestä kritiikkiä... Molempia herroja yhdistää se että kumpikaan ei kestä yhtään kritiikkiä (vaikka ikää yli 40 vuotta) ja uutta ei suostuta oppimaan kun ollaan muka niin helevetin täydellisiä!

Harpan meno saa jatkua samana niin kauan kun sarjana pysyy Mestis! Juntti on juntti eikä muuksi muutu!

Ticoa häpeää Kouvolassa jo kotiyleisökin ja huhut kertovat että ensi kaudella siihen Pojun Paskan soittamiseen tulee muutos! Tätä tarvitaan sillä en tohdi ajatella edes kun Liigassa soisi jokin Sputnik- homeperse- poikasaunoo- aijaasäetuskallavai- hunajatabiisi. Myötähäpeän tunnetta on ilmassa pelkästä ajatuksestakin.
 
#PaluuLiigaan ja toivottavasti pidemmäksi aikaa kuin viimeksi!

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Yrittääkö tässä eri tahot ja yksittäiset henkilöt tehdä kilpaa jotain tyhmyyden ja paheksumisen maailmanennätystä?
 
AIDON ORANSSIN TUNNISTAA AINA

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Löröt on Kouvolalaisten puntissa ja Harppa valmistelee seuraavaa pläjäysta perjantain matsiin. DJ hoitanut vuosikausia oman tonttinsa täsmälleen samalla moodilla, Ihmettelen, että mitä tapahtunut nyt, kun Harppa uinut näinkin voimakkaasti KooKoon peräreikään? Muistutan muiden joukkueiden kannattajia näistä KooKoo - Jukurit jännitteistä vuosien varrelta. Onko vati puolin ja toisin täynnä? Nyt ollaan astuttu aivan uudelle tasolle! Vai mille?
 
meiänpeli

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihmettelen, että mitä tapahtunut nyt, kun Harppa uinut näinkin voimakkaasti KooKoon peräreikään?
Nyt sinulla on parahin Andy-80 mennyt pahasti puurot ja vellit sekaisin. Se, että mikkeliläinen DJ herättää joissakin kouvolalaisissa tai muun paikkakuntalaisissa myötähäpeää ei liity mitenkään KooKoohon. Ei kannata myöskään yleistää kaikkia kouvolalaisia tai minkään muunkaan paikkakunnan väkeä. Täällä jatkoajassa on ylipäätään vain promille minkään joukkueen kannattajista. KooKoo nyt ei siis kuitenkaan mitenkään liitty Mikkelin DJ:hin eikä myöskään kaikki mikkeliläiset saati Jukureiden kannattajat ole juntteja vaikka sikäläinen DJ onkin hämähtänyt 90-luvullle.

Löröt on Kouvolalaisten puntissa ja Harppa valmistelee seuraavaa pläjäysta perjantain matsiin. DJ hoitanut vuosikausia oman tonttinsa täsmälleen samalla moodilla,
Hui kun pelottaa. Hyvä, että varoitit jo etukäteen. Uskaltaakohan kukaan KooKoon kannattaja tulla Kalevankankaalle kun ei yhtään etukäteen tiedä mitä se Harppa-Setä oikein keksii seuraavaksi.

Vastustajien kannattajien provosoiminen ottelun jälkeen puolestaan on aivan helvetin hölmö tempaus. Siinä kohtaa organisaatiota edustavan DJ:n pitäis keskittyä esim. omien kannattajien lempibiisejen (onko niitä?) soittoon, eikä koittaa saada humalaista tappion kokeneen joukkueen kannattajalaumaa ärsytettyä. Valoja päälle tämän osalta, @Harppa-setä! Muuten voit minun puolestani jatkaa valitsemallasi linjalla.
Tässä on todella hyvin kiteytetty mistä on kyse. Siis onko mitään järkeä, että seuran virallinen levyjenpyörittäjä enää pelin jälkeen jatkaa tappion kärsineen joukkueen kannattajien ärsytystä? Valot päälle nyt siellä DJ-kopissa! On kokonaan eri asia, mitä seurojen faniryhmät toisilleen mahdollisesti laulavat pelin jälkeen, mutta seuran viralliselta edustajalta en odottaisi kyseisenlaista toimintaa. Faniryhmien kesken jopa pienimuotoinen naljailu kuuluu asiaan.
 
Viimeksi muokattu:

Vertigo

Jäsen
Suosikkijoukkue
muinainen MiPK
... vaikka sikäläinen DJ onkin hämähtänyt 90-luvullle.
Nyt kyllä repesi pelihousut. Tämä on jumankauta ennekuulumaton loukkaus. Mitä te lopit tiedätte, mitään hämyilystä. 90-luvulla ja kunnon hämyilyllä ei ole mitään tekemistä keskenään. Ei ole suurempaa loukkausta kunnon hämyille, kuin soitaa hämymusaa, jossain lätkämatsissa. Antaa nyt olla vaan.
 
- Parempi päivä auringossa kuin koko elämä tynnyrissä -

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Erittäin hyvä kolumni Tommi Manniselta. Hämmästyttää, että täällä väki on sitä mieltä, että olisi pitänyt jättää kirjoittamatta. Minusta tuollaista lukee ihan mieluusti, ja onhan asia herättänyt täälläkin monta sivullista parranpärinää. Lehtimiehen pitääkin tarttua kuumaan aiheeseen, joten ihan oikein toimittu ja tekstihän oli erinomaista asiaa, joskin itse olisin vielä vahvemmin painottanut tämän "Harpan" vauhkoamista täällä ja mediakuution käyttöä ennen matsia. Kumpi nyt sitten toimii oikein: reportteri, joka tarttuu aiheeseen ja kirjoittaa rakentavassa hengessä asiallisen jutun vai tiskijukka, joka pyörittää nimimerkkien antamaa kritiikkiä jossain valotaululla tilanteessa, jossa varmaan yhdeksän katsojaa kymmenestä ihmettelee että mitä vittua nyt taas (se kymmenes katsoja on näitä paraspelaajan kavereita ja on silleen et "Ähihi, Harppa, ähihihi")? Ei pitäisi olla vaikea vastata. Erinomainen huomio Manniselta oli se, että täälläkin on kuultu useaan otteeseen "Harpan" shown olevan tehty mikkeliläiskatsojia varten ja että on pääasia, kun Mikkelissä pidetään. Niin, pidetäänkö sitten, koska tosiaan yleisömäärät? Tuskinpa olisivat pudonneet, vaikka "Harpan" sijasta olisikin savikiekkoja pyörittänyt joku muu, nousseet ehkäpä, mene ja tiedä. Joka tapauksessa se pikkukakkonenkin on kuultu aika monta vuotta sitten ja järkytys oli, että siitä ei ole vieläkään päästy eteenpäin. Sääli, että uuden hallin hienoista kovaäänisistä kuuluu edelleen tämän "Harpan" rakentamat systeemit. No, kukin tyylillään tahi sitten ilman. Manninen ten points, "Harppa" zero poäng.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Ticoa häpeää Kouvolassa jo kotiyleisökin ja huhut kertovat että ensi kaudella siihen Pojun Paskan soittamiseen tulee muutos! Tätä tarvitaan sillä en tohdi ajatella edes kun Liigassa soisi jokin Sputnik- homeperse- poikasaunoo- aijaasäetuskallavai- hunajatabiisi. Myötähäpeän tunnetta on ilmassa pelkästä ajatuksestakin.
Hahah, tämä oli ehkä vaan jo mulle liikaa! :)

Tosiaan tervetuloa ensi kaudeksi Liigaan. Epäilenpä, että teidän vierailessa Nordiksella etc. ei nämä "pikkukakkoset" yms. hassuttelut ainakaan soi. Elleivät sitten ole meidän kaikkien iloksi palkanneet Harppaa ensi kaudesi HIFK:n organisaatioon - mene ja tiedä. Hauskintahan tässä on se, että tokkopa noi DJ:n soittamat biisit ja muu toiminta kenenkään verenpainetta on saanut pahemmin nousemaan, ainakaan näin ulkopuolelta asiaa seuraavan silmin - vaikuttaisi, että ennemminkin tiskijukan ihon alle on päästy. Ja tosiaan itse tässä lähinnä ihmetellyt ja tuntenut myötähäpeää, että onko toi toiminta DJ:n mielestä ollut muka niin hemmetin hauskaa. Puhumattakaan, että olisin ymmärtänyt näitä jatkoajan keskustelupalstan viestien viemisen tarkoitusperää jäähallin skriinille.

Nojoo over and out.
 

Oskupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KHL Jokerit
Siis onko ihan oikeasti Mikkelin mediakuutiolla näytetty Jatko-ajan nimimerkkien kirjoituksia?? Mä olen luullut koko ajan että se on joku uhkaus tai yleensäkin vitsi. Voiko Mikkelin kuution käyttäjä olla noin vitun tyhmä!! Sanokaa että ymmärsin väärin!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siis onko ihan oikeasti Mikkelin mediakuutiolla näytetty Jatko-ajan nimimerkkien kirjoituksia?? Mä olen luullut koko ajan että se on joku uhkaus tai yleensäkin vitsi. Voiko Mikkelin kuution käyttäjä olla noin vitun tyhmä!! Sanokaa että ymmärsin väärin!
Minulla on sellainen käsitys, että Mikkelin jäähallin mediakuution käytäjänä toimii tämä surullisen kuuluisa Harppa-setä. Tuo taitaa valitettavasti olla totta, että Mikkelin jäähallin mediakuutiolla on näytetty jatkoajan nimimerkkien kirjoituksia. Tämä on surullista mutta totta ja mikä pahinta, niin jotkut vielä kehtaavat puolestella tämän Harppa-sedän toimintaa.

Täytyy sanoa, että erittäin hieno kirjoitus Willimiesten sivulla. Olen asiaan liittyen täysin samaa mieltä. Voisiko kukaan kuvitella, että esimerkiksi Lappeenrannan tai Kouvolan jäähallien mediakuutiosta näytettäisiin jatkoajan keskustelupalstan kirjoituksia ja vieläpä valoikoidusti? Niinpä.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Täytyy sanoa, että erittäin hieno kirjoitus Willimiesten sivulla. Olen asiaan liittyen täysin samaa mieltä. Voisiko kukaan kuvitella, että esimerkiksi Lappeenrannan tai Kouvolan jäähallien mediakuutiosta näytettäisiin jatkoajan keskustelupalstan kirjoituksia ja vieläpä valoikoidusti? Niinpä.
Tai että Hartwall Areenalla olisi näytetty kevään ratkaisumatseissa jotain väsyneitä Venäjä-vääntöjä keskustelupalstoilta? Niinpä niin.

Willimiesten sivujen teksti oli kovaa ja karua asiaa. Mikkelissä kannattaisi nyt ihan tosissaan puhaltaa peli poikki, ottaa saman pöydän ääreen kaikki mahdolliset asianosaiset ja ensin kerrata homman kulku ihan alusta saakka sekä tehdä analyysi, että missä vaiheessa homma meni vituiksi ja miksi. Sen jälkeen uusia freesejä ajatuksia ja toimintatapoja sekä viime kauden pj Harri takaisin hommiin. Toimiston puolelta voitaisiin käydä opiskelemassa kiekkokulttuuria muilla paikkakunnilla ja sinne toki kannattaa ottaa tämä "Harppa" mukaan. Ymmärrän että seuraava saattaa ottaa ylpeyden päälle, mutta esim. oppimatka Kouvolaan voisi auttaa organisaatiota eteenpäin. Tsemppiä.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ulkopuolista näkökulmaan koko tähän Mikkeli vs. Kouvola vastakkainasetteluun ja tällä kertaa lappeenrantalaisen kynästä/sormista:
Kaiteen-kertomaa / Willimiehet

100% samaa mieltä ja kiitos tästä.
Tämän Willimiesten kirjoituksen luettuani minulla ei ole kuin yksi kysymys:
- kuinka saatanan tyhmiä siellä Mikkelissä ollaan?

Eihän tuon tyyppinen toiminta vie kokonaisuutta kuin vain ja ainoastaan taaksepäin.

Vaikka kyseessä olisi vain yksi ihminen joka on päättänyt perseillä tuolla tavalla, niin mielestäni seurajohdon pitäisi ottaa vastuu ja laittaa hommat kuntoon. Eihän tuollaisessa toiminnassa ole järjen hiventäkään.

Tuo Jatkoajan viestikavalkadin poimiminen mediakuutiolle alkaa olla jo osoitus sen luokan tyhmyydestä, että ko. henkilö pitäisi korvata pikimmiten vaikka Mikkelin AMK:ssa tietojenkäsittelyä opiskelevalla tulevalla IT-tradenomilla. Eiköhän sieltä löydy pätevämpi henkilö tuohon virkaan.
 
"Perusperiaatehan on ihan sama. Mahdollisimman vähän jarrua ja kaasu pohjassa." -Kalle Rovanperä

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Ei hitto mitä viihdettä ja myötähäpeää tässä ketjussa. Todellista tunteiden sekamelskaa.

Tästä tuleekin ensikaudelle mukavaa seurattavaa kun liigarealismi iskee kookoofaneihin.

Jatkakaa itkua. On tämä erikoista katseltavaa.
 
Tunnelin päässä näkyy valoa, tai saattaahan se olla myös junakin...

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Itse kyllä allekirjoitan osan tuosta willimiesten jutusta. Minun mielestä Harpan harrastama "hauskan vittuileva" tyyli on kyllä niin nähty ja lapsellinen.
Tuolla saralla pitäisi ottaa myös kehitysaskel eteenpäin niin kuin seura on tehnyt muutoinkin.
Toivottavasti Dj Harald ottaa tästä medianäkyvyydestä kopin ja kehittää myös omaa osaamistaan tällä saralla.
 
Ristosta nyt ei tarvitse enää puhuakaan, mies on messias.. on kuin Jeesus laskeutuisi pilvistä, kun Risto tulee hallille. Nimimerkki Lähemäen Dynamo Dufvasta.

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hieman ihmettelen että kenen etua tämän keissin venyttäminen palvelee. Tämä etenkin sillä taustalla, että JA-viestien lisäksi mitään aiemmista keväistä poikkeavaa ei ole tapahtunut. Lisäksi mitään sellaistakaan ei ole tapahtunut Mikkelissä, mikä olisi jotenkin ainutlaatuista ja ennenkuulumattoman epäurheilijamaista tms (jokainen voisi ihan rehellisesti mennä hetkeksi itseensä ja miettiä esim että "soiko kotihallissani jotain ämyreistä pelkästään vastapuolen jäähyjen kunniaksi"). Heikointa lenkkiä on käytetty vuosia ja hyvä vaan jos saa vastapuolelta valitulla joukkuerangaistuksen kärsijällä ajatuksia vääriin asioihin. Apinatarha varattu ymmärtääkseni pelkästään rumia/turhia taklauksia ja hermojen menettämisestä johtuvia hölmöilyjä (Levokarin touhut ekassa matsissa) varten ja toki niilläkin pyritään lämmittämään vastapuolen hellankoukkua vielä hieman lisää että heikentäisi joukkueensa mahdollisuuksia.

Jotain jos kaipaa, niin voisi tasapuolisuuden nimissä viljellä välillä myös itseironiaa jos siihen on selvä tarve. Jo kehumissani HydO:n matseissa esim soitettiin välillä Irwinin "Kusessa ollaan" jos naapurilla oli karmea vaihe päällä ja kotijoukkue aivan purjeessa. Tuskin tuosta kumpikaan joukkue energiaa sai, mutta katsojana hymyilytti.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hieman ihmettelen että kenen etua tämän keissin venyttäminen palvelee. Tämä etenkin sillä taustalla, että JA-viestien lisäksi mitään aiemmista keväistä poikkeavaa ei ole tapahtunut. Lisäksi mitään sellaistakaan ei ole tapahtunut Mikkelissä, mikä olisi jotenkin ainutlaatuista ja ennenkuulumattoman epäurheilijamaista tms (jokainen voisi ihan rehellisesti mennä hetkeksi itseensä ja miettiä esim että "soiko kotihallissani jotain ämyreistä pelkästään vastapuolen jäähyjen kunniaksi"). Heikointa lenkkiä on käytetty vuosia ja hyvä vaan jos saa vastapuolelta valitulla joukkuerangaistuksen kärsijällä ajatuksia vääriin asioihin. Apinatarha varattu ymmärtääkseni pelkästään rumia/turhia taklauksia ja hermojen menettämisestä johtuvia hölmöilyjä (Levokarin touhut ekassa matsissa) varten ja toki niilläkin pyritään lämmittämään vastapuolen hellankoukkua vielä hieman lisää että heikentäisi joukkueensa mahdollisuuksia.

Jotain jos kaipaa, niin voisi tasapuolisuuden nimissä viljellä välillä myös itseironiaa jos siihen on selvä tarve. Jo kehumissani HydO:n matseissa esim soitettiin välillä Irwinin "Kusessa ollaan" jos naapurilla oli karmea vaihe päällä ja kotijoukkue aivan purjeessa. Tuskin tuosta kumpikaan joukkue energiaa sai, mutta katsojana hymyilytti.
Mielestäni kaikki nuo käyvät esimerkeiksi junttimaisuudesta, josta toivoisin päästävän eroon. Jotkut noista kuitenkin tykkää, joten kyse on kai makuasiasta.

Minun ihon alle ei noilla päästä, mutta tapahtuman järjestäjän rooli ja vastuu on tässäkin otettava huomioon. Jos ottelutapahtuma on tarkoituksella provokatiivinen, niin ei varmaan kannata ihmetellä jos esim. ratkaisufinaalin jälkeen vierasfanien käytös lähtisi käsistä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
@Isaskar loppupeleissä lätkä on kuitenkin aika junttimainen laji (karjalalippiskansa etc). Toki uusia asioita saa ja pitääkin yrittää tuoda estradille mahdollisuuksien rajoissa, mutta uskoakseni esim suurten (ja miksei joidenkin pienempienkin) fudismaiden katsomokarnevaaleja ei Suomeen saada niin kauan kun jääkiekko on ns koko kansan laji (ja kansa pääosin suomalaistaustainen kulttuuriperimältään). Sivukatsomoissa ääneen kannattamisen kynnys on todella korkea, kun muu hallillinen tyytyy siihen "klap-klap-klap" -äänen tuottamiseen (nahkahanskoilla tai ilman).
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.
Suosikkijoukkue
KK
Tuosta willimiesten jutustakin saa käsityksen, että ei sinne Sarvis Clubiin mikään tunku tunnu olevan. Onko tosisaan niin, ettei Sarvis Clubissa ole mitään vikaa? Kyllä Kalvenakankaalla kuulee aika-ajoin juttua juuri tuosta, ettei kukaan tervejärkinen halua itseään liitettävän Sarvis Clubiin. Mielenkiintoista, että tämäkin "huhu" aina kielletään täällä jatkiksessa ja kerrotaan kuinka kannattajatoiminta on mennyt eteen päin. No ei edelleenkään siltä näytä. Onko se niin vaikea tunnustaa, että jotain siellä nyt on tehty väärin? Miksi ei voi katsoa peiliin vaan aina täytyy jankata ja puolustaa Harppasedän ja fanien tekemisiä? Jos kouvolalainen hölmöilee jossain, niin ainakin itseäni hävettää suuresta, enkä itse ainakaan ala puolustelemaan sylkijöitä tai sentterin heiluttelijoita.
 
Vapaamatkustaja korona-junassa

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jos se niin kiinnostaa, niin kannattaa varmaan mennä kyselemään paikanpäältä.

Viestisi kuvastaa hyvin mikkeliläistä kiekkokulttuuria... Lyötyä on helppo lyödä ja vastustajien epäonnistumiset tuovat suurimman onnellisuuden. Ikävä kyllä kulttuuria ei saa ostamalla, vaan se pitää luoda ja sen pitää kehittyä. Toivottavasti joskus myös teillä.
Viestisi kuvaa KooKoo-kannattajan sielunkuvaa parhaimmillaan, ei toki kaikkien. Toivottavasti mikkelissä on hyvät pöhinät perjantaina. Tervetuloa KKtig Harppalandiaan! Mikkelissä lyödään perjantaina Mestiksen tämän kauden yleisöennätys! Siinä sinulle kulttuuria!
 
meiänpeli
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy