Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Katsomokulttuuri Mestiksessä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tim Callahan, 29.05.2008 klo 19.37.

 1. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mihin onkaan kadonnut se ihana ketju, missä haukuttiin vaasalaisia ja jopa välillä keskusteltiin tosissaan siitää katsomolutuurista?

  KooKoo kasaa kovaa nippua ja fanien joukossa täällä on kova noste. Viime kaudella vietiin hommaa taas kerran eteenpäin ja meno oli jo hyvä kotona.

  Tänä kautena lisätään vähän väriä katsomoon ja toivottavasti jengiäkin. Viime kaudella kotipeleissä pyöri päätykatsomossa se 20-40 ihmistä ja kivahan se olisi jos se edes kasvaisi sillä 20% mitä jossain höpöteltiin. Niistäkin sai ääntä lähtemään, kun porukka seisoi ja lauloi, eikä vaan tyytynyt siihen rummun hakkaamisen. Myös "vanhalta kaartilta" tuli viestiä, että tämähän on oikeasti hauskaa, kuin se HMV-meno ja kyllä se huomattiin fanikatsomon ulkopuolellakin.

  Puuhailtu on tässä kaikkea ja tavoitteena ainakin parin jannun kanssa on tehdä kaiken näköistä kamaa ja tuossa pieni suupala jo minkänäköistä jälkeä on tullut: http://img228.imageshack.us/my.php?image=valmisnv8.jpg
  Kaksikeppisiä on tarkoitus tehdä muutama (3-4 / onhan niitä pari viime kaudeltakin) ja myös tarkoituksena on myös kehitellä tuossa isomman luokan lippu. Se vaan on ihan hemmetin hienon näköstä, kun katsomo on täysillä mukana ja siellä on "breno" päällä.

  Ja pidetääs nyt keskustelu aiheessa, eikä siinnä, että vaasalaiset söi teidän makkarat tai kusivat teidän maalituomarin päälle.
   
 2. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Täällä Lempäälässä toivottavasti löydettäisiin fanclubille vetäjä, jotta saataisiin faniryhmä pitämään meteliä yllä. Myös yleisömäärän soisi nousevan sinne 400-500 tietämiin varsinkin nyt, kun joukkue näyttää iskukykyiseltä.
   
 3. KKmies Vieras

  Kouvolassa on tosiaan menty paljon eteenpäin katsomossa, toivottavasti ensi kaudellakin mennään taas ainakin se yksi askel eteenpäin. Tifohan "Kiekkokarnevaalissa" toteutettiin, "hieman" vaisuhan se oli, mutta ensi askel sekin! Kautta odotellessa..
   
 4. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Vetäjä ja vetäjä. Jos siellä on niitä, jotka haluavat oikeasti kannustaa kunnolla, niin sakki kokoon ja ekassa pelissä laulu pystyyn jossain Lempäälän Areenan kulmassa. Jos ja kun porukka kiinnostuu, niin voidaan alkaa sitten hommaa virallistamaan. Mutta oikeasti ei se toimi, että hommataan vetäjä ja aletaan värväämään niitä kavereita huutamaan.

  Hieman epäonnistunut tifo. Hmmh, "tifohan" meni aivan vituiksi, koska järjestelyt kiekkokarnevaalissa olivat aika heikot, ja fanikatsomoonkin annettiin lippuja normikatsojille, jotka sekottivat soppaa aika lailla Ja tällöin ei päästy näitä ilmapalloja oikein mihinkään viemään jne.. Järjestelyt kusivat niin KooKoolla kuin KKP:llä. Ensi kaudella sitten uudestaan.
   
 5. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Hieno apinointi.

  Vaasassa meno on ensi kaudella hyvää. Vierasmatsit onkin sitten eri asia kun sielä on vähän ollut ongelmia.
   
 6. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Tifohan se on vaatimatonkin tifo. :) Kiekkokarkelohan nyt kokonaisuudessaan oli siellä ihan eri tason voimannäyte kuin täällä, missä sekin jäi korkeintaan tyydyttävälle tasolle niin tukija- kuin yleisömäärältään.

  Mutta hienoa jos (ja ilmeisesti kun) Kouvolassa katsomokulttuuri on nostanut päätään sitten tammikuun kun siellä itse viimeksi kävin. Kentällä on ainakin ensi kaudella niin mahtava bändi, että se ansaitsee myös katsomon puolelle sarjan-parhaan-yleisön-piste, tai ainakin melkein.

  Nähdäänkö ensi vuonna KKP myös vierasmatkoilla yhä useammin?
   
 7. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Toivottavasti nähdään. Nyt on tosiaan sen verran kova bändi koossa, että toivoisi tosiaan, että vierasmatseja tullaan järjestämään viime kautta enemmän.

  Itse kävin viime kaudella vain neljällä eri vieraspaikkakunnalla (Mikkeli, Vantaa, Kotka ja Heinola), mutta ainakin noissa vieraspeleissä oli KooKoon fanikatsomossa tosi hyvä meininki. Tässä yksi kuvakin Kotkan reissulta: http://www.mestis.fi/mediagalleria/album37/KooKoo_011207_49

  KooKoon kotiotteluiden yleisömäärät pitäisi saada ehdottomasti yli 2000 katsojan, koska nyt on kilpailukykyinen ja mielenkiintoinen joukkue koossa ja myös liiga on hieman avannut oviaan. Uskoisin kyllä, että jos KooKoo menee pitkälle playoffseissa, niin siellä tullaan näkemään jopa 4000 yleisömääriä tai finaaleissa ja liigakarsinnoissa jopa 6000 katsojaa, mutta tärkeää olisi kyllä saada runkosarjankin kotiotteluiden yleisömäärät selkeään nousuun.
   
 8. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Viimeksi muokattu: 29.05.2008 klo 22.26
 9. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Saako tähän pistää myös vanhempia kuvia?

  Suomessa lutuuri on menossa joillakin paikkakunnilla eteenpäin ihan mukavasti, varsinkin jalkapallokatsomoissa. Divarissa nyt ei ole kuin muutama ryhmä jotka menevät eteenpäin.
   
 10. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Kouvolassa oli oikein hyvä tunnelma kotikatsomon toimesta ne pari kertaa, kun viime kaudella tuli käytyä. Hieman lisää kannustusta pelin "suvantovaiheisiin", niin tunnelma on lähellä Kuparisaaren latistunutta meininkiä. Tosin Vaasassa homma varmaan piristyy taas ihan kivasti, kun hommassa on hieman panosta.
   
 11. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Juu tännehän voisi keräillä herkkupaloja Divarin katsomoista ne jotka osaavat näitä kuvia linkitellä! Jotes Fågel vois vaikkapa Red Armyn osalta tuoda joitakin kunnon pläjäyksiä ihmeteltäväksi...
   
 12. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Kokkola 05-06 [URL="http://www.ultras06.com/gallery/displayimage.php?album=6&pos=0[/URL][/QUOTE]
   
 13. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
 14. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Huhu. Kyllä huolestuttaa tämä Suomen fanimeininki. Mikä helvetin pääkallo???? Miten se liittyy lätkään? Toivotteko pelaajillenne kenties jotain negatiivista? Me tehdään ainakin sydän ja kukka tifoja. Heitellään tulppaaneja vierasfanien päälle ja vaahtokarkkia. Siinä tulee tippa julmimmankin pääkallonmetsästäjän silmäkulmaan. KooKoo faneissa olisi kyllä potentiaalia mutta valitettavasti ovat vain köyhän miehen Red Army, aina samaa mieltä ja pakko apinoida heitä.
   
 15. KKmies Vieras

  Musashi voi vaikka käyttää hieman mielikuvitusta ja päätellä mitähän tuo pääkallo voisi kuvata ja tarkoittaa. ME OLLAAN KKP:SSÄ HYVIN KIINNOSTUNEITA IHMISEN ANATOMIASTA, SIKSI TEHDÄÄN PÄÄKALLOKAKSKEPPISIÄ!! HAPPY HAPPY JEEJEEJEE!
   
 16. Jarza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, MyPa
  Lainaus:
  mielipiteitä saa olla ja pitääkin. hieno tuotos mielestäni, kuvatkoon vaikka sitten kkn kovanahkaisia pelaajia kuten makway. Jos kinastelemaan ruvettaisiin niin ennemmin katselen urheilukanavan lähetyksissä tuon kaltaisia kakskeppisiä kuin tanssivaa rumpalia. Pahoittelen jo valmiiksi jos joku käy kantamaan kaunaa kommentistani.
   
 17. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllähän tuollainen pääkallo menee jo huliganismin puolelle! Siinnähän suorastaan toivotaan kuolemaa pelaajille.

  Musashi, oikeasti paita pois ja rumpua soittamaan ei kuitenkaan ole se oikea linja. Se onneksi täälläkin pitkän sarastuksen jälkeen huomattiin. Tarkoituksena ei todellakaan ole apinoida mitään Red Armyja ym. Vaan toimitaan niin miten parhaimmaksi nähdään. Niinhän tekin siellä, mutta tämä on vain mielipiteeni.

  EDIT. On muuten suunnitteilla kukkahattutäti-keppinen. Kuka ottaa kunnian tekstistä mikä tulee alle?
   
 18. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Hähää tämä oli hyvä pläjäys tähän kohtaan erään turkkulaisen soosaamisen jälkeen! Tämä duracelrumpali hädin tuskin pystys pysyy! Nyt lähti toisten fanitoiminnan negatiivinen värittäminen turkkulaisen näppikseltä! Joka tapauksessa vieraasta pöydästä totean, että Kouvolassa ollaan näkökulmastani oikealla tiellä myös katsomon puolella!
   
 19. pedro_de_vaasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punavalkoiset Vaasan Ylpeydet
  Lainaus:

  Mites muuten musasshin boikotti sujuu? Musashti maalaa vaan niitä sateenkaari-kakskeppisiä kesällä miehelessä... Sallittakoon se sulle ilman, että asiasta sulle huurellaan.
   
 20. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Toivottavasti Vaasasta ei kirjoiteta, että housut eivät sovi jääkiekkokatsomoon. Joutuu siitten katselemaan KooKoon jengiä munasillaan.
   
 21. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tietysti siellä ollaan teidän mielestä oikealla tiellä kun tekevät kaiken sen minkä Vaasalaiset ovat omasta mielestään hyväksi katsomo kulttuuriksi julistaneet. Vaikka se sitten olisikin kuinka syvältä vaan.
   
 22. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Minkälainen itkupilli sieltä turkkulaisten porukoista oikein löytyy? Jokainen todellakin toimii oman tyylitajunsa mukaan ja tietenkin se on silloin omasta mielestä oikea tapa toimia! Mun puolesta Turkuses voidaan kännisennäkösenä riehua ja tanssia katsomos rumpupalikat kouras, kirjotella "kävele Tami kävele tjsp.." Halpa-Hallin tusseilla paffille, pyrkiä masinoimaan boikotteja toisen joukkueen sponsereita kohtaan tai jotain aivan muuta aivan yhtä päätöntä! We Dont Care!!
   
 23. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  South will rise again, jos nyt hurskahdella halutaan...

  Mun mielestä ylipäätään kaikki alasarjajoukkueiden kannattaminen on hyvä asia, tyylistä riippumatta.
   
 24. YksinLäpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hyvä soppa, yksi lusikka sekaan.

  Pääkallot on tuttuja alakoulun 5.-luokkalaisten poikien T-paidoista... Seuraavana KooKoo-pääkallopipo, KooKoo-pääkallosukat. Että näin!

  Hyvää kesää jokaiselle katsomolohkoille!