Kari Jalonen HIFK:n valmentajaksi

  • 593 227
  • 1 971

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sakke säestää, ei elettäkään; "kyllä pelaajat tietää".

Ehkä toi kuvailemasi kertoo, että jengi ei sitten kuitenkaan ole hitsautunut joukkueeksi jokaista jäsentä myöden. Ja Saken osalta, kiitos ja näkemiin - uskottavuuden nimessä maalivahtivalmennus ei voi enää jatkua vanhalla tyylillä.
 

HemmoP

Jäsen
Kenelle on aivan sama, miten pleijarit menevät? Itse en ole lukenut yhtään viestiä, jossa näin olisi todettu. Kaikki seuraavista olisivat huonoja ratkaisuja: Tami, Summanen, Pena, Koivu, Ara, Jortikka ja todennäköisesti kaikki pohjois- amerikkalaiset vaihtoehdot. Kulttuuri on täällä ilmeisesti sen verran erilainen, että nämä amerikkalaiset eivät tunnu täällä onnistuvan, Shedden taitaa olla ainoa onnistunut. Nuo muut ovat sitten ihan dino- osastoa Sumoa lukuun ottamatta. Häntä taas tuskin kukaan haluaa niistä muista syistä.

Samaa mieltä. Mutta jos tehtäisiin niin radikaali temppu, että otettaisiin valmentaja Euroopasta. Sveitsi, ex-neukkulat jne varmasti löytyisi joku nouseva kyky jolla olisi halua tehdä IFK:sta käyntikorttinsa eteenpäin.
Onko organisaatiolla kyky poimia tällainen ? Tai uskallusta ?

Valmentajan täytyy myös olla eteenpäin katsova ja joukkuetta tavoitteisiin piiskaava tapaus eikä leipääntynyt ja s/m-liigan tasoon sopeutunut "jalonenjortikka-aravirtamitänäitäon"-muniinpuhaltelija.
 

sovhoosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luulin tosiaan että tällä kaudella KJ IFK:n peräsimessä olisi tiennyt mitalipelejä. Pidin runkosarjan lopun meiningistä. Kerhoa vastaan painetila oli niin saatanallinen että pasmathan siinä meni sekaisin KJ:lla.

Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa jossa KJ täytyy fudata pihalle ihan vain taloudellisten seikkojen takia. Kausarimyyntiä on pakko vauhdittaa.

KJ:n fudaamisessa olisi se loistava puoli että päästäisiin samalla eroon myös Sakke Lindforsista. Tässä tilanteessa IFK:n johdon on erittäin helppoa heittää koko valmennustroikka ulos huonon menestyksen takia. Sakke olisi pesuveden mukana lattiakaivoon joutuva lapsi jota kukaan ei kaipaisi, tai ehkä Lunkka jonka oma jatkaminen lienee kai epätodennäköistä. Nyt kaivataan kunnon tuuletusta. Tosiasia on kuitenkin se että jopa Pohjanmaan kuuluisin potilas, J. Tamminenkin myisi enemmän kausareita ja saisi aikaan kiinnostusta IFK:ta kohtaan nykytilannetta enemmän. Menestys olisi luultavasti heikkoa, mutta niinhän se jokatapauksessa näyttää olevat kun KJ valmentaa. Ja ei, en toivo Tammista valmentajaksi, pointti on se että valmentajaa vaihtamalla ollaan tilanteessa low risk/high reward.
 

Stigu

Jäsen
Itse asiassa on hämmästyttävää, kuinka SM-liigasta taklauspeli on saatu melkein kokonaan kitkettyä....
Hyvä kommentti. Tosin olen hieman eri mieltä, esimerkiksi Blues-Kärpät-sarjassa nähtiin sitä kunnon fyysisyyttä, mikä esim. IFK:n pelistä puuttui täysin. Eli kyllähän myös joukkueet omalla tavallaan ovat pelityylillään luomassa tuomarilinjaa. Ja jos esim. IFK-HPK-sarjasta pitäisi nimetä se fyysisempi joukkue, niin kyllähän se oli HPK.

Oma käsitykseni on, että Nokka pelkäsi aivan liikaa noita jäähyjä, ja luopui tätä kautta IFK:n oikeastaan suurimmasta valtista :fyysisyydestä.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Minulla on ainakin helvetin huonot kokemukset niistä ajoista, kun valmentajia erotettiin liukuhihnameiningillä ja jos jonkinlaista jamppaa kävi aitiossa pyörimässä ja harjoituksissa pulkassa vedettävänä. Ei tullut menestystä edes tämän kauden verran, ja lähes joka syksy alkoi hommat nollista.
Itse asiassa esimerkiksi jenkkien perämetsistä revitty Paul Baxter napsi HIFK:n valmentajana 1,5 vuodessa enemmän pudotuspelivoittoja (säälit mukaan lukien) kuin mestarivalmentajan statuksella koppiin astellut Kari Jalonen.

Jaloselta oli lupa odottaa enemmän kuin saatiin. Ei tämä mitään työharjoittelua ole, vaan tulosurheilua. Pitkäjänteisyys on hyve tiettyyn pisteeseen asti. Ja tuo piste on ylitetty. Jokuhan nämä faktat jo iski tiskiin: pleijareissa kaksi voittoa, kuusi tappiota. Vielä ratkaisevampaa on kuitenkin täydellinen jäätyminen pelin ratkaisevilla hetkillä.

Ei voi uskoa, että sama valmentaja hankki menestystä Oulussa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
100% Nokan piikkiin, ei kahta sanaa tästä. Täysin väärä pelityyli tolle materiaalille, täysin uskomatonta nähdä HIFK:n pelaavan noin pelokkaasti.

HIFK:lla ei ole mitään mahdollisuutta pitää Nokkaa koutsina, se on vaan fakta. Uskottavuus on kovempi vaikka siellä olisi Surenki ja Nybondas penkin takana.
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan pikku detalji, johon jokainen tuntemani valmentaja reagoi välittömästi: Hirso otti vitun tyhmän jäähyn Hämeenlinnassa. Tästä ei kahta sanaa. Oikeasti typerä jäähy. HPK teki maalin. HIFK sai 5-3 yyveen ja Nenä tekee tällaisen ratkaisun: Hirso filaan, PW yrittämään. Ratkaisu on niin väärä ja käsittämätön, ettei sitä voi sanoin kuvailla. Joukkueen edun pitää tulla aina ensin. Ja on paikkoja, joissa voi näpäyttää ja paikkoja, joissa ei voi näpäyttää.

Täällä on jo aikalailla kaikki Jalosesta sanottu ja saa minunkin puolesta lähteä. Sai kaksi mahdollisuutta ja käteen jäi taas niin tuttu pettymys, tällä kertaa hyvin rakennetulla jengillä. Tuosta lainauksesta vaan sen verran, että Wirtanen on jo pitkään pelannut 5-3 yv:ssä, ihmettelin sitä jo runkosarjassa. Joku kuningas ajatus siinä on varmaan KJ:llä taustalla. Mietin vaan sitä, että miten niin moni täälläkin laittaa tuon tämän iltaisen viltitykseksi/näpäytykseksi, koska näin ei todellisuudessa ollut.
 

Melrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hirso otti vitun tyhmän jäähyn Hämeenlinnassa. Tästä ei kahta sanaa. Oikeasti typerä jäähy. HPK teki maalin. HIFK sai 5-3 yyveen ja Nenä tekee tällaisen ratkaisun: Hirso filaan, PW yrittämään. Ratkaisu on niin väärä ja käsittämätön, ettei sitä voi sanoin kuvailla. Joukkueen edun pitää tulla aina ensin. Ja on paikkoja, joissa voi näpäyttää ja paikkoja, joissa ei voi näpäyttää.

Hirson pelaamattomuus 5 vs. 3 YV:llä eli liittynyt mitenkään hänen aikaisemmin ottamaansa typerään jäähyyn eli ei se ollut mikään näpäytys. Samalla kaavalla mentiin myös ainakin ensimmäisessä ja viidennessä pelissä eli Wirtanen oli Hirson paikalla 5 vs. 3 YV:llä. Siitä olen samaa mieltä, että Hirson olisi alunperinkin kuulunut pelata kaikki 5 vs. 3 YV:t vaikka alusta loppuun. Nyt jäi 5-3 ylivoimat hyödyntämättä.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Mitä varten IFK palkkaa vuosi vuoden perään passiivisia valmentajia ? Jalonen, Baxter, viiksijuoppo, mitä yhteistä ? Ei vittu elettäkään penkin takana.

Tohon listaan voisi lisätä Alpon, joka seisoi aitiossa kuin halvaantunut puupökkelö.

Alposta puheenollen, vieläkin vituttaa se hukattu mahdollisuus pelata Lämäri-elokuvasta tuttua sikakiekkoa sillä Mälkiän IFK:lla, joka oli kaikkien aikojen ison ja rumin kiekkojoukkue Suomessa: Vopat, Mäkkäri, Nielikäinen, Moger, Levokari, Seppo, Kautonen, Vauhkonen, ym. ym.

Sitten tuli pasifisti-Alpo, joka pilasi tämänkin potentiaalisen hauskuuden peluuttamalla sitä jengiä kuin Neuvostoliiton Punakonetta.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei aina kannata pitää totuutena niitä URPOtv:n selostajien ja "asiantuntijoiden" spekuloimisia "penkityksistä", niin jäätävää paskaa taas selostivat, siitä kuinka Hirso oltaisiin penkitetty ym ym.

HIFK pelaa (tai siis pelasi) 5v3 aina noin. Wirtanen ja Hade röyhii maalinedessä, MG rakentaa ja Mara-Clarke tulittaa viivalta. Jos aikaa jää niin Hirson kenttä (missä Hirso pelaa pakkina) astuvat kehiin muodossa Ahtola/Luttinen-Ramstedt-Kuhta-Hirso-Söderholm.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Eihän tässä voi muutakuin Jalosta syyttää, niin munatonta ja aivotonta peluuttaminen oli tällä(kin) materiaalilla. Tällä(kin) kaudella.

Toisaalta, toivon myös, että muutkin osalliset ottavat vastuun teoistaan ja tekemättömyydestään ja sitäkautta organisaatiossa toteutetaan tuuletusta, joko omatoimisesti, tai taluttamalla.

Minä en ainakaan hyväksy selityksiä, että "koitetaan parantaa ensikaudeksi"... Menkää jonnekkin muualle koittaan parantaa, mutta tämän seuran raiskaus saisi jo muutaman henkilön osalta päättyä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mun jakeluun ei yksinkertaisesti mene millään se, kuinka KJ ei kokeneena valmentajana nähnyt ja aistinut peleissä sitä, että IFK kiipesi pelien sisällä niskan päälle melkein aina kun peli oli aktiivisempaa ja fyysisempää. Silloin voitettiin kaksinkamppailuja ja irtokiekkoja, ja HPK oli monia hetkiä aivan kusessa. Sitten alkoi taas se peruuttelu ja ylipassiivinen myötäily, ja se oli kyllä pääsyy ja syypää johtoasemien sitä kautta voittojen menetyksiin.

Mä en ihan oikeasti näe kyllä millään ruusuista tulevaisuutta KJ:n ja IFK:n liitossa. Kyllä sinne täytyy saada sellainen ammattilainen, jolla on hyvän pelikirjan lisäksi riittävästi uskallusta muutoksiin, ja taktista vainua vastustajien suhteen. KJ:n kaltainen pänkki peruuttelija ei ole se, mitä tässä tarvitaan nyt. Kiitos KJ:lle niistä hyvistä asioista mitä hän teki (niitäkin on/oli), mutta eiköhän hänen kortit nyt nähty, kun noin hyvällä jengillä jäi lähtökuoppiin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Anteeksi huuteluni vieraisiin pöytiin, mutta HIFK:n valmentajaksi Kojo ei sovi. Olin aika pettynyt HIFK:n passiiviseen neppailuun, jota se esitti. Ei yhtään teidän näköistä kiekkoa. Teillä näytti muuten rosteri hyältä ja organisaatio on muutenkin kehitynyt, kun seura hommasi ammattimiehet sinne minne piti (Lupa ja Noronen).

Kiitos teille faneille kuitenkin. Olette loistavia faneja ja ansaitsitte parempaa. Onnittelu lakana juhlaottelussa herätti hiljaista kunnioitusta meikäläisessä. Kannustitte aina omianne kovaan ääneen. Teistä voisi ottaa moni fanikerho mallia esim. me.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Mitä varten IFK palkkaa vuosi vuoden perään passiivisia valmentajia ? Jalonen, Baxter, viiksijuoppo, mitä yhteistä ?

Mihin unohtui toteemipaaluakin enemmän toteemipaalua muistuttava Alpo? Myöskin Aravirran voi laittaa tähän samaan kategoriaan. Jalonen, Alpo ja Aravirta, kaikki ovat pelokkaita valmentajia, niin kuin joku jo sanoi, pelkäävät enemmän tappiota kuin haluavat voittoa! Meidän seuraava valmentaja onkin sitten vissiin Sakari Pietilä. Siinäpä olisikin vastustajilla naurussa pidättelemistä kun kaksi 150 senttiä pitkää Sakaria varvistelee laidan yli ja yrittää kimittää ohjeita pelaajille.

En tiedä olisiko Summanen oikea ratkaisu tähän tilanteeseen, mutta oli kuka tahansa, niin tarvitsemme valmentajan joka tietää valmentamisesta, uskaltaa peluuttaa kovaa ja haluaa voittaa! Niin ja sitten se tärkein:

Sakke ulos, Sakelle kenkää!

nimimerkillä. Päiväni murmelina!
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Anteeksi minunkin huuteluni vieraisiin pöytiin, mutta kyllä minä olisin asemassanne ylpeä siitä, mitä joukkueelle annettiin(fanien toimesta). Teidän faninne on ehdottomasti SM-liigan parhaita ja tunnetaso on todella kova, kuten oli läpi sarjan, vaikka pettymys tulikin.

Tiedän ettei se vitusta laannuta, mutta aina siellä on seuraava vuosi ja valoa tunnelin päässä. Mielestäni eräs MG jos ei nyt lähde ulkomaille on varsinainen sankari, pitihän kaveri Hirson kanssa joukkuetta mukana jopa 6 peliä. Kyllä teillä on pullat hyvin uunissa myös ensikautta ajatellen, jos sitten vaikka olisi HPK vastassa vasta finaaleissa.

All in all, minä ennemmin olisin 4 kertaa vastakkain HIFK fanien kanssa, kuin kertaakaan pasilalaisten tai muutoinkaan suuren osan porukkaa. Se on tämä provoamisen ja silti muiden ymmärtämisen oppi ollut teitin jengillä aina hanskassa. Ja tää ei ollut vittuilu/perseen nuolenta... Jatkakaa samaan tapaan ja hyvää kesää kaikille. MM kisoissa sit taas huudetaan sille samalle ja toivottavasti eräs MG siellä heiluttaa YV:llä tahtipuikkoa, sillä sen verta vakuuttava oli jo nyt... pisti meikäläisen ihan "hoo moilaseks" verrattuna nuorten kisoihin kattoo kun kaveri vei YV:llä konkareita kun pässii narussa... ja antakee kenkää sille pellelle siel penkin takana... Mä odotin teppeluita ja äijii, vastaan tuli lampaita, paitsi faniosastolla.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jäätävän hyvä kolumni Matti Liljaniemeltä. Ei tämä K. Jalonen saa synninpäästöä muutenkaan HIFK:n ulkopuolellakaan, kävin tsekkailemassa muitakin medioita. Mutta tässä jutussa on jokainen sana asiaa:

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?joukkue=HIFK&sivu=kolumnit&id=10045

Valmentajanvaihtokuviota ei voi loputtomasti kelata sitä kautta, että onko tilalle tulossa varmasti parempi. Sama koskee ykkösmaalivahdin hankintaa. Jos pidetään pelkureina kiinni nykyisistä toimimattomista ratkaisuista vuosikaudet, uidaan todella syvällä. Koulumaailmaan siirrettynä tässä tilanteessa varmistellaan seiskamiikkaa. Joka ei kuitenkaan loppupeleissä riitä mihinkään. Mutta kun tekee jotain toisin, saattaa tullakin kutonen! Voi voi. Sieltä voi tulla ysikin ja jokatapauksessa seiskamiikka ei riitä. Vain luontainen luuseri puolustaa keskinkertaisuuden jatkuvuutta sillä perusteella, että tulevaisuutta ei voi täysin varmasti ennustaa. Joskus tulee piste, minkä jälkeen valmentajan on lähdettävä. Ihan uskottavuuden takia ja silläkin riskillä, että tulossa ei ole pomminvarma onnistuja. Olen kyllästynyt siihen, että täällä luetellaan nimiä ja sanotaan jokaisesta "ei toi ainakaan". Mä nostan isoimmaksi "EI TOI AINAKAAN" nimeksi kuitenkin nyt Kari Jalosen. Pienemmät seurat ovat kaivaneet ennakkoluulottomasti Mestiksestäkin kovia nimiä. Edellinen onnistunut HIFK-koutsi Shedden rikkoi myöskin Tami-ara-jortsu -kaavan. Täällä kelailaan edelleen: Tami - Alpo - Ara...hmmm, ei varmaan kukaan noista. Tänä iltana selvisi, että Kojon ja HIFK:n teiden on erottava. Ihan oikeasti - kausikortteja ensi kaudeksikin pitäisi saada myytyä.

Valmentajanvaihtoa pelkääville heitin jo yhden tuoreen onnistumisen eli Suikkasen. Luultavasti TPS-fanitkin valittivat, että ei sitä ainakaan. Tuoreempikin esimerkki löytyy. Kärpät tuuppasi menemään erittäin paljon KJ:ta muistuttavan Alatalon. Ottivat ison riskin juuri ennen playoffeja. Peli vapautui ja Kärpät on ainakin hyvin lähellä pudottaa hallitsevan mestarin Jypin. En millään usko, että tätä olisi tapahtunut Alatalon komennossa.

Ammattitaitoinen kiekko-organisaatio valmistautuu kaikkeen. Plan B on oltava olemassa siltä varalta, että valmennus epäonnistuu. Jos Kojoa ruvetaan pitämään sen takia, että Valtanen ja kumppanit eivät ole persettään penkistä nostaneet sen varalta, että uutta koutsia tarvittaisiin, niin eipä vaikuta kiekkojoukkueen johtaminen kovinkaan kummoiselta. Jukka Junnosta voidaan olla montaa mieltä, mutta hänellä on aina Plan B, Plan C ja muutama muukin säätö meneillään.

McPotkukelkan viesti on kenties Jatkoajan historian epäonnistunein provo. Ei hauska. Substanssiltaan seitinohut, Sipoon suippoleukaa ei selkeästi tunnisteta. Ja jos tunnistetaan, niin Hjalliksen ehdottaminen HIFK:n tulevaksi valmentajaksi vain huonontaa tuota kirjallista oksennusta entisestään. Mielettömän hauskaa. Otetaan toisen seuran omistaja toisen seuran valmentajaksi. Timo TA Mikkonenkin on idearikkaampi huumorimies. Loppuun saatiin vielä tungettua pääkaupunkiseutu. Heinäkenkä a.k.a Lehmä - olento, joka ei koskaan pääse luontaisesta tuoksustaan. Syvä joki ja banjo. Yhdistyneenä köyhyyteen, kateuteen ja alemmuuskompleksiin. Priceless. Saunalahtea mukaillen: Mistä näitä retardeja oikein tulee?
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko myöntää, että harmittaa punaisten puolesta koska "mestarijoukkue" oli written all over tuota jengiä.

Valitettavasti tuon sarjan häviäminen ei ikinä olisi saanut olla mahdollista. HPK toki teki klassisen balls of steel-esityksen, mutta silti.

Kari Jalonen on suurin syyllinen, ei tätä olisi ikinä tapahtunut esim. Sheddenin alaisuudessa, vaikka miten havumetsämies olisikin.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tähän ehkä kuukauden suurimmat merimiesröhönaurut. Oletko tosissasi? :D

Materiaali oli rosterin puolesta helposti olemassa ja periaatteessa jonkinlaisessa vireessäkin, ainakin tuon kuusi kuukautta kestäneen ammattilaisurheilun vitsin/harjoittelukauden aikana(kutsutaan runkosarjaksi).

JYP ja HIFK olivat mun ehdokkaat mestariksi ennen QF-vaiheen alkua.
 

ehcszteiN

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, TPS, sympatiat HIFK ja Ässät
Hyvä huomio, mutta kun tietää SM-liigan tuomarilinjan, niin ei tuota tarvitse ihmetellä. Rangaistuksia tulee puhtaistakin taklauksista, varsinkin jos vastustajaa vähänkin "sattuu".

Itse asiassa on hämmästyttävää, kuinka SM-liigasta taklauspeli on saatu melkein kokonaan kitkettyä. Tämä on tapahtunut kymmenen viime vuoden aikana pikkuhiljaa. Jos vertaa esimerkiksi 90-luvun puolivälin playoffkiekkoon, niin ero on huomattava. Peli oli paljon fyysisempää ja kovat ns. "rajatapaukset" yleensä jätettiin viheltämättä. Toisin on nykyään. Miesten kiekko ei enää tässä suhteessa eroa naisten jääkiekosta kovinkaan merkittävästi. KalPan tapainen erittäin pienikokoinen mikkihiirijoukkue on kovaa valuuttaa liigassa ja saa näin tuomareilta automaattisesti kovan edun liikkuvuutensa takia.

Tämä. (Off-Topicixi menee, mutta menköön)

Surullista, mutta totta on myös se, että se rapakon-takainen isojen poikien liiga on menossa samaan suuntaan. Juurihan siellä tuli hirveellä haloolla se uusi sääntö, kieltäen päähän kohdistuneet taklaukset.

Bloody brilliant. Muutama vähä-älypää ei opi pitämään päätään ylhäällä - ja mikä on seuraus? Kielletään se kaikilta. Tulee mieleen kotoinen kännykkälaki. Muutama tyhjäpää kun ei osaa tehdä kahta asiaa samaan aikaan (puhua kännykkään ja ajaa autoa), niin eikun kielletään se kaikilta. Mutta ei tämä pelkästään jääkiekkoa koske. Viimeisen parin vuosikymmenen aikana on yhteiskunnassa joka puolella päästetty pehmeitä yksilöitä tekemään päätöksiä(jostain syystä, pehmeydestä puhuttaessa, silmieni verkkokalvoon pamahtaa kuva Anni Sinnemäestä - huh, puistatus) - jääkiekko mukaanlukien - ja seuraus on ollut - yllätys, yllätys - paljon pehmeyttä! Ei PerusSuomalaisten (puolue) menestys mikään sattuma ole. Pehmeyteen kyllästyneitä alkaa olla jo aika paljon (minä mukaanlukien).

SM-liigaa en ole seurannut enää vuosiin. Fyysisyyden miltei-totaalinen puute, ja omituinen, juniori-tasolta lähtevä yksilötaidon paheksuminen tappoi minun kiinnostukseni kotoiseen liigaan. Pistää oikein hihityttämään, kun vielä joskus maikkari-Saukkonen-Jutila aikoihin jotkut puhuivat "maailman toiseksi kovimmasta liigasta", ja aikuisten-oikeasti vielä uskoivat siihen. Jäätävää itsepetosta.

NHL on ollut ainoa lätkä-kiinnostukseni kohde jo jonkin aikaa (kiitos ESPN360.com \o/ ), mutta uusi päähän-kohdistuvat-taklaukset -sääntö kylmää meikäläistä aika pahasti. Pelottaa, että se vitun pehmeys ei sittenkään ole vain kotoinen ilmiö.

Ai niin, topicista hieman... Täältä Turun suunnalta täydet sympatiat HIFK -faneille. HIFK on aina ollut - ehkä männävuosien Ässien ohella - se kotiliigan fyysinen/hullujen joukkue, joka aina aiheutti automaattisen hallille-raahautumisen. Se fyysisyys/hulluus on oleellisin osa HIFK:n identiteettiä. Ja on tuskallista katsoa, kun se hieno hulluus tukahdutetaan päävalmentajan toimesta.
Mutta !!
Mitä tulee päävalmennuksen osalta pehmeyteen, kädettömyyteen, munattomuuteen, hajuttomuuteen, värittömyyteen, jne - HIFK on vielä toistaiseksi välttynyt kyseisten ominaisuuksien Kuninkaan pehmeän käden pehmeältä - ja ah niin passiiviselta - kosketukselta. Ei muuta kuin potkitte Nokan takaisin porojen sekaan, ja sorvaatte Hannu Virralle 17 vuoden sopparin. Vasta silloin lätkäfani ymmärtää sanan "tuska" todellisen merkityksen.

Tsemppiä HIFK faneille.

Over and out.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Muutama vähä-älypää ei opi pitämään päätään ylhäällä - ja mikä on seuraus? Kielletään se kaikilta

CLIP

...pehmeydestä puhuttaessa, silmieni verkkokalvoon pamahtaa kuva Anni Sinnemäestä - huh, puistatus)

No höh, NHL kielsi / sanktioi nämä ns. blind side hit-taklaukset joissa vedetään sielä kuolleesta kulmasta kaveria päähän (tyyliin Porthen vs. Hassinen), ei suoraan edestä tulevia hartiasuoja nassuun-pommeja!

Nokka riisui HIFK:lta yhden vahvan aseen muuttamalla pelitavan vanhanaikaiseksi "sumppu-vastahyökkäys"-tyyliksi, jossa keskialueella suorin polvin seisovat jätkät eivät millään päässeet erittäin hyvin organisoituneena hyökkäävän Kerhon iholle => ei syntynyt riistoja eikä vastahyökkäyksiä!

Ja prkl; Anni Sinnemäki on ainoa nainen joka on näyttänyt eduskunnassa keskisormea ja presidentinlinnassa persettä => respect!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Itse asiassa esimerkiksi jenkkien perämetsistä revitty Paul Baxter napsi HIFK:n valmentajana 1,5 vuodessa enemmän pudotuspelivoittoja (säälit mukaan lukien) kuin mestarivalmentajan statuksella koppiin astellut Kari Jalonen.

Säälipoffeja en laske mihinkään. Baxter ehkä otti voittoja sääleistä, mutta hänen kausillaan tiesi kyllä hyvissä ajoin, että menestystä ei ole luvassa. Nyt Jalonen sai vietyä joukkueen peliä selvästi eteenpäin, ja me kannattajatkin huomasimme tämän ja lähdimme poffeihin luottavaisina. Ehkä juuri siksi pettymys onkin nyt niin helvetin kova. Se on kuitenkin fakta, että Jalonen on kahtena vuotena epäonnistunut surkeasti poffeissa, en todellakaan ole tätä kiistämässä. Jos saa lähteä sen takia, niin en valita, vaikka en ole ensimmäisenä potkuja jakelemassakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös