Kari Jalonen HIFK:n valmentajaksi

  • 593 875
  • 1 971
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Siinä on vaan se ongelma, kun Jalonen lähtee ja meille taas palkataan joku puupää P-Amerikasta, niin siitä työstä ei ole mitään hyötyä. Hyvä runko saattaa olla mutta kun peluutus ja pelitaktiikka muuttuu jälleen päälaelleen, niin siinä sitä ollaan taas samassa suossa mitä aikaisemminkin. Toivon ettei tätä tule tapahtumaan ja ollaan päästy eroon tästä jenkki-valmentajien ihannoinnista. Sheddenin kausi oli hyvä, mutta ei tuollainen sattuma useasti osu kohdalle. Esimerkkinä Baxter ja Francis.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy vain toivoa, että viimeistään ensi kaudella kansa saa sirkushuvinsa ja laidat ryskyen saadaan urheilullista menestystä. Kansa palaa lehtereille, Valtanen saa rahansa, Nybondas hankkii tarvittavat pelaajat, jotka todella vahvistavat joukkuetta ja Kari Jalonen viihtyy Stadin valoissa. Mikäänhän ei estä Jalosta valmentamasta täällä myös esim. toista kaksivuotiskautta, jos homma toimii. Ulkomaille ehtii senkin jälkeen. En tiedä Jalosen "siviiliolosuhteista", mutta voisin kuvitella, että jos lapset ovat nyt esim. esibubbiksia, muutaman vuoden odottelu ennen ulkomaita voi olla ihan realistinenkin vaihtoehto.

Tämän mahdollisen neljän vuoden jälkeen IFK:ssa ollaan toivottavasti saatu koko organisaatio siihen pisteeseen, että mitään toivotaantoivotaan jenkkikanukkikoutseja ei edes mietitä realistisina vaihtoehtoina. Toivotaan, että Jalosen aikana myös pelaajille iskostuu tietyt realiteetit, mitä vaaditaan ammattilaisurheilijalta. Jalonen vaativana koutsina nuoren joukkueen peräsimessä on kuitenkin erittäin suurena suunnannäyttäjänä tässäkin asiassa. Ja kunhan työmoraali kaikessa tekemisessä pelaajien keskuudessa kasvaa, pitäisi tämän hintaluokan jengeillä menestystäkin tulla. Ja kun saavutetaan menestystä, mielellään vähän pidempiaikaistakin, poistuu country club-meiningin huonot puolet läpi organisaation. Leppoisa me-henki toivottavasti säilyy IFK:ssa tulevaisuudessakin, koska seuralla on oma merkityksellinen historiansa tässäkin asiassa. Ehkä silloin meidänkään ei tarvitsisi enää jatkuvasti odottaa pahinta mahdollista vaihtoehtoa, vaan hyvä fiilis olisi oikea sana kuvaamaan käsitettä "IFK-fani".

Aika näyttää.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei ole mitään syytä epäillä, että KJ ei valmentaisi myös ensi kaudella. Hän on pidemmän aikaa jo koonnut Nyban kanssa ensi kauden joukkuetta. Nämä seikat olen todennut myös liki jokaisessa omassa KJ-kritiikissäni: 1) Ei ole mitään järkeä edes miettiä sitä, että KJ;n sopimusta ei jatketa, ellei HIFK:lla ole kristallinkirkasta suunnitelmaa jatkajasta. 2) Mikään markkinoilla ei osoita, että HIFK neuvottelisi jonkun muun ehdokkaan kanssa. Tieto olisi vuotanut ilman muuta.

Sen tiedän, että HIFK:ssa on käyty isoja ja rakentavia keskusteluja aiheesta katsojamäärät, pelityyli ja menestys ja näissä keskusteluissa on ollut mukana Kojokin. Kyllä tästä saattaa jopa tullakin jotain. Mutta se ei poista sitä tosiseikkaa, että tähänastisista kotiotteluista KJ on ansainnut kritiikkinsä. Onko kukaan muu huomannut, että suomalaisessa jääkiekkomaailmassa(kin) ihmisiä vaivaa käsittämättömän lyhyt muisti? Jos pelaaja, vaikkapa Pitkämäki, pelaa yhden unelmaottelun, pyyhkiytyy innokkaimmilla faneilla samantien kaikki hänen 13 edellistä paskaa matsiaan unholaan ja sitten ollaan niin tyytyväisiä ettei katu riitä. Mitä ne valittaa meidän veskarista??! Ja kun pelaaja, vaikkapa Hirso, jää yhdessä ottelussa 0 pisteeseen, vedetään samantien koko edeltävä kausi vessanpöntöstä alas. Ei siitä kuulkaa ole 1-sentteriksi! Tänäänkin vastustajan 1-sena Keijo Tuppurainen teki 2+1. Sillä ei ole niin väliä, että kauden aiempien otteluiden perusteella pelaajien sijoitus pistepörssissä on: Hirso 2, Keijo Tuppurainen 37. Saman logiikan mukaan kaikista menneistä koutseista muistetaan vain parhaat palat.

KJ ei pysty enää pelaamaan uusiksi kauden 08/09 runkosarjan tähänastisia kotiotteluita, joissa on vallinnut erittäin suuri katsojavajaus budjetoituun nähden. Tälle faktalle kukaan ei voi yhtään mitään, eikä sitä kannata unohtaa. Muuten tästäkään kaudesta ei ole opittu mitään. Jos tätä yritetään tulorahoituksella pyörittää, ei HIFK:lla ole enää ensi kaudella varaa pakitella muniinpuhallellen pitkin laitoja koko pitkää runkosarjaa. Huomionarvoista tässä on se, että vaikka KJ pelaisi meille nyt mestaruuden, tulee HIFK jäämään tulobudjetistaan. Juuri siitä, jolla rahoitetaan ensi kauden joukkuettakin. Tämä ei millään muotoa tarkoita sitä, ettenkö ylistäisi miehen loppukauden iskua - mutta mulla ei ole niin lyhyt muisti, että unohtaisin pitkän runkosarjan. Kyllä HIFK:n pitää olla niin kunnianhimoinen organisaatio, että sen lähtökohtana on tarjota loistavaa runkosarjaviihdettä ja päälle hyvät playoffit. Näin Kärpätkin on rakentanut oman dynastiansa. Ja tokihan täällä äärifanit tulevat kertomaan, että ei ole ollut runkosarjassa aina kivaa, mutta isolle yleisölle tätä tehdään. Ja ne löytävät kyllä keskimäärin paremmin sellaisen seuran otteluihin, jossa kamppaillaan liigan kärkisijoista ja/tai pelataan muuten värikästä hokia.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ei ole mitään syytä epäillä, että KJ ei valmentaisi myös ensi kaudella. Hän on pidemmän aikaa jo koonnut Nyban kanssa ensi kauden joukkuetta.

Valmentaa varmaan, mutta myös samalla mittauttaa oman arvonsa. Huono tulos ensikaudesta, niin vanhat meriitit ei paljon ceeveessä paina, kun neuvottelee uutta pahvia jonnekkin.

Ensikausi on _se_ kausi, jonka joukkueen Tomppa ja Nokka on saanut rakentaa ihan itse ja jonka roolittaminen on täysin heidän vastuullaan, joten paljon on vaakakupissa.

Mikäli ensikausi ei tuo menestystä ja IFK toimii, kuten ammattimainen firma, niin Nokka ei ole ainoa, joka lähtee samalla ovenavauksella. Siis näin pitäisi olla.
 

Jimi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paljon hyvää tekstiä JHagilta, mutta kaikkea en osta :)

Voihan toki olla että KJ:n pyynnöstä (pelityyli) himassa pelataan 'muniin puhallellen', mutta voisiko kyse olla nuorten, kokemattomien tai isoilla odotuksilla hankittujen pelaajien paineista ? Siis pelaajat eivät ole pystyneet pelaamaan kotona kuten KJ haluaa ?

Kotipeli legendaarisella Nordiksella voi hyvin olla IFK -pelaajan 'taivas ja helvetti'. Kun peli kulkee, mukaanlukien taklaukset, niin yleisö palkitsee ikimuistoisesti. Jos taas homma ei toimi niin välillä itseäkin hävettää tyly kohtelu. Jos tästä on kyse niin kokeneet ja riittävän 'kovaluontoiset' pelaajat ovat isossa roolissa. Monissa liemissä keitetyn Söden mukaantulo toi varmuudella helpotusta kotipeleihin. Onhan kaveri lisäksi puuttuva puolustaja vajaaseen alakertaamme, jossa ne pahimmat ongelmat ovat olleet. Niemisen roolia väheksymättä.

Roolinsa vaikeuksiin on siis ollut myös joukkueen kasaajalla ja hänen käytettävissään olleella rahasummalla.

KJ:llakin on varaa parantaa. En siis halua väittää että hän olisi täysin onnistunut ensimmäisen kauden kotipeleissä mutta hän ei ole mielestäni ollut se ongelman ydin. Tämän hetken näytöillä toivon, kuten BOL jo aiemmin, sopimuksen jatkamista. Ei tuon tason valmentajia puissa kasva.

Kovat lipunhinnatkin vaikuttavat osaltaan katsojamääriin. Kannattaa kuitenkin miettiä kuinka paljon lisää katsojia tarvitaan saman euromäärän hankkimiseen jos lippujen hintaa lasketaan tasaisesti vaikka 5 eur / kpl. Esimerkkilaskelma pyöreillä luvuilla:
5000 (katsojaa) x 25 eur = 125 000 eur. 6250 x 20 eur = 125 000 eur. Tarvitaan siis 1250 lisäkatsojaa jos lasketaan lipunhintaa 25 -> 20 euroa. Olisi aika rohkea veto taloudesta vastaavalle ja vaikuttaisiko se 5 eur edes riittävästi ? Sillähän saa nippa nappa bissen :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
En ole voinut välttyä ajattelemasta, että Nordiksen pieni aski voi myös olla osasyyllinen siihen, että Nokka ei ole saanut IFK:n peliä toimimaan kotona. Liigan pienin kaukalo varmasti asettaa omat haasteensa valmentajalle, olkoonpa millainen mestarismies tahansa, joka on tottunut operoimaan normilentokentillä. Aiemmilla kausilla KJ toi joukkonsa kahdesti kauden aikana Nordikselle, ja vierasjoukkueen oli tietysti hyvä soveltaa tuota varovaista kyttäilytaktiikkaa.

Tässä vaiheessa kautta kuitenkin pitäisi jo tuntea oman kotikaukalon metkut, joten x-files-tason arvoitukselta IFK:n passiiviset esitykset kotikaukalossa tuntuvat.
 

miklaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät (Sympatiat HIFK)
.... Huomionarvoista tässä on se, että vaikka KJ pelaisi meille nyt mestaruuden, tulee HIFK jäämään tulobudjetistaan. Juuri siitä, jolla rahoitetaan ensi kauden joukkuettakin.....

Onko tosiaan niin, että HIFK on budjetoinut tämän kauden budjettiin loppusijoituksesta ja jopa mestaruudesta tulevan osuuden playoffeista. Yleensä käsittääkseni nuo ovat budjetin tulopuolen päälle tulevaa bonusta, jota ei pitäisi lainkaan budjetoida. Ässät mm. tahkosi hopeakaudella miljoonan euron voiton (josta poistojen jälkeen näytettiin 0,5 miljoonaa).
 

Joosef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
En ole voinut välttyä ajattelemasta, että Nordiksen pieni aski voi myös olla osasyyllinen siihen, että Nokka ei ole saanut IFK:n peliä toimimaan kotona. Liigan pienin kaukalo varmasti asettaa omat haasteensa valmentajalle, olkoonpa millainen mestarismies tahansa, joka on tottunut operoimaan normilentokentillä.


Siis mitä vittua??? Vierasjoukkueko pelaa isommassa kaukalossa vai onko KJ ainoa valmentaja jolle pikkukaukalo aiheuttaa harmeja???

Näen positiivisena asiana sen että etsitään ongelmien sijasta niiden aiheuttajia (kaukalo vs. nokka), mutta ei kai se nyt tällä kertaa ihan näinkään mene??? vai ostaako joku muu tämän VP:n idean?

Mun mielestä ongelma on se että alkukaudesta ei ollut veskaria (ja pakitkin ovat paskoja) ja nyt ei osata peluuttaa joukkuetta niillä vahvuuksilla jotka pelaajilla on. Ei tule i.pikkaraisesta eikä l.petrellistä neppailijoita eikä kuhdasta poliisia ei vaikka kuinka toivottaisiin.

Silti vaikka kaikki on päin helevettiä ja tääkin kausi on jo hävitty niin tulee mieleen kysymys että miksi nokka on voittanut pitkin runkkaria niitä "tärkeitä" pelejä ja niitä "suuria" otteluita. Kaiken lisäksi alkaa kotipelitkin kulkemaa... Jos kumminkin on niin että nokalla on joku ajatus miten niitä pelejä voidaan voittaa ja miten menestystä saatetaan hankkia, ei kai sentään... sääleistä lauluun ja hyvää kesää!
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Silti vaikka kaikki on päin helevettiä ja tääkin kausi on jo hävitty niin tulee mieleen kysymys että miksi nokka on voittanut pitkin runkkaria niitä "tärkeitä" pelejä ja niitä "suuria" otteluita.

Siis IFK ei nimenomaan ole voittanut juurikaan näitä ns. 6pts otteluita. HPK ja edellinen Ilves peli näin äkkiseltään tulee mieleen. Vai oliko ko. kohta sarkasmia?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis mitä vittua??? Vierasjoukkueko pelaa isommassa kaukalossa vai onko KJ ainoa valmentaja jolle pikkukaukalo aiheuttaa harmeja???

Ei tässä mitään vittuja tarvita. Kunhan vain ajattelin ääneen, mutta ilmeisesti se ei ole tällä keskustelupalstalla sallittua, kun heti syytetään hulluksi ja käydään päälle kuin yleinen syyttäjä. Unohda koko juttu, jos se noin ärsyttää.

Jos luit viestin tarkkaan, niin kirjoitin, että "voi olla osasyyllinen". Kyseessä on siis ihan puhdasta spekulaatiota. Myönnän, että se on melko kaukaa haettua. Kirjoitin myös, että tässä vaiheessa kautta pitäisi jo osata pienen kaukalon metkut, mutta koska yhä pelataan varovaisesti ja kaihdetaan kontakteja, taitaa syy kuitenkin olla jossain ihan muualla.

Esitin siis teorian ja totesin lopuksi, että tuskin asia näin on. Mikä siinä otti niin koville?
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Silti vaikka kaikki on päin helevettiä ja tääkin kausi on jo hävitty niin tulee mieleen kysymys että miksi nokka on voittanut pitkin runkkaria niitä "tärkeitä" pelejä ja niitä "suuria" otteluita. Kaiken lisäksi alkaa kotipelitkin kulkemaa... Jos kumminkin on niin että nokalla on joku ajatus miten niitä pelejä voidaan voittaa ja miten menestystä saatetaan hankkia, ei kai sentään... sääleistä lauluun ja hyvää kesää!

Niin. Kerropa ne kaikki suuret ottelut mitkä on voitettu?

Kauden tärkeimmät pelit ovat olleet Ilves kotona ja HPK kotona. Noh, Kerhoa johdettiin 2-0 ja Ilvestä 3-0. Molemmista käteen 0p ja olivat juuri niitä kaikkein tärkeimpiä matseja, missä menetettiin suora pleijaripaikka. En nyt välttämättä sano, että oli valmennuksen syytä, mutta kuulostaa vaan niin hullulta, että on voittanut tärkeitä ja suuria otteluita pitkin kautta, kun nämä on kuitenkin ne ainoat kaksi tärkeintä peliä olleet.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
En ole voinut välttyä ajattelemasta, että Nordiksen pieni aski voi myös olla osasyyllinen siihen, että Nokka ei ole saanut IFK:n peliä toimimaan kotona. Liigan pienin kaukalo varmasti asettaa omat haasteensa valmentajalle, olkoonpa millainen mestarismies tahansa, joka on tottunut operoimaan normilentokentillä.

Niin no, no niin. Olen itsekin elänyt siinä uskossa koko 90-luvun ja 2000-luvun alun, että Nordiksella olisi pienin (tai edes yks pienimmistä) kaukalo(ista), mutta kaksi artikkelia on saanut mut vähän toisiin ajatuksiin.

Koska tämä topicci koskee Jalosta, ja nämä statistiikat eivät suoranaisesti Jalosta käsittele ja veisivät liikaa tilaa, laitoin em. kahta artikkelia käsittelevän pienen tekstinpätkän linkin taakse.

Tilastoista käy ilmi ettei IFK:lla suinkaan ole pienin eikä edes kapein kaukalo. Oulussa on yhtä pitkä kaukalo kun Nordiksella, mutta metrin leveämpi. Toki metri jo vaikuttaa, mutta en menisi väittämään että tämä yksi metri on niin merkittävä, että Jalonen sen takia olisi menestynyt huonommin Helsingissä kuin Oulussa.

Edit: Kyseisten kahden artikkelin tilastojen paikkaansapitävyydestä en mene takuuseen, mutta nämä luvut kyseiset artikkelit tarjosivat.
 
Viimeksi muokattu:

Joosef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Wiltordille ja Siimille, "suurilla" otteluilla tarkoitin niitä jokereita, bluesia tai kärppiä vastaan pelattuja otteluita joissa on pärjätty vähintäänkin hyvin verrattuna kauteen ylipäänsä.

Ja kyllä minuakin ottaa kuulaan ne hävityt ipa ja hpk pelit joiden merkitys korostuu yhä enemmän kun nyt näyttää muutamista pisteistä jäävän kiinni.

Viherpuistoon pahoittelut siitä että tartuin pohdiskeluusi, toki jokaisella on oikeus etsiä syitä ihan mistä vaan.
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko tosiaan niin, että HIFK on budjetoinut tämän kauden budjettiin loppusijoituksesta ja jopa mestaruudesta tulevan osuuden playoffeista. Yleensä käsittääkseni nuo ovat budjetin tulopuolen päälle tulevaa bonusta, jota ei pitäisi lainkaan budjetoida. Ässät mm. tahkosi hopeakaudella miljoonan euron voiton (josta poistojen jälkeen näytettiin 0,5 miljoonaa).

Föönin aikana HIFK laski budjettiin mukaan tuloja puolivälieristä. Välieriin selviytyminen oli sitten mahdollinen plussa (ja eipä tätä tapahtunutkaan kuin pari kertaa). Nykyisestä budjetointilinjasta en ole tietoinen.

Nenä on saanut HIFK:n nyt aika hyvään lentoon, valitettavasti vaan turhan myöhään, eikä tämä kuittaa aneemisia kotiesityksiä. Harmittaa pirusti ne keski- ja häntäpään joukkueille menetetyt turhat pisteet. Suora pudotuspelipaikka alkaa olla erittäin epätodennäköinen. Se edellyttää ilmeisesti Bluesin voittamista keskinäisessä ja ohittamista lopuissa otteluissa. HPK ei taida enää kompuroida riittävästi. Säälit voivat olla hyvinkin hankalat, joten kuuden joukkoon olisi kyllä tärkeä päästä.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taktikointi alkanut

Pohjoisen porovirus iski sattumalta 25 minuuttia pelaaviin pakkeihin... Se iski Hirsovizkiin, mutta puhe kulki parin pörssipisteen verran....
Ja eiköhän se eräs yv kertonut aivan tarpeeksi kuinka tosissaan pelattiin.... ylivoimalla Melart-Honkanen ei ollut uskoa kentälle meno käskyä, kun pelattiin yv:tä ;-)... mekö?
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Pohjoisen porovirus iski sattumalta 25 minuuttia pelaaviin pakkeihin... Se iski Hirsovizkiin, mutta puhe kulki parin pörssipisteen verran....
Ja eiköhän se eräs yv kertonut aivan tarpeeksi kuinka tosissaan pelattiin.... ylivoimalla Melart-Honkanen ei ollut uskoa kentälle meno käskyä, kun pelattiin yv:tä ;-)... mekö?

Kylläpä tuo Kojon kylmä taktikointi ja mediapeli tuntui hienolta. Tämä valmentaja tekee kyllä kaiken menestymis eteen. Nyt vain toivotaan, että homma sujuu myös jäällä.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Kylläpä tuo Kojon kylmä taktikointi ja mediapeli tuntui hienolta. Tämä valmentaja tekee kyllä kaiken menestymis eteen. Nyt vain toivotaan, että homma sujuu myös jäällä.

Jep, itsekin vähän hymähtelin, kun Pohjoisen mies juuri ja juuri saa muikean hymynsä pidettyä kurissa samalla kun puhuu poikien "vatsataudista". Tämä on tätä kevään poff-henkeä, vähän sama kun aikanaan Nikke Bäckström löytyi haudan partaalta maaliin Jokereita vastaan ja Jokerit oli henkisesti nujerrettu kun muuri olikin maalissa.

Ihan sattumaako, että jokainen kärkipakki sairastui vatsatautiin, kun peleissä ei ollut panosta ja ovat tänään kokoonpanossa.

Kyllä teki hyvää katsoa Urheiluaamua, kun Kojo puhui miten joukkue on yhteinäinen ja IFK-henki korkealla. Meidän joukkueessa ei oikeasti ole nyt yhtään AHL-tusinakanukkia löysäilemässä tai Karalahtea puolikuntoisena. Meillä on yhteinäinen ja vahva IFK. Vähän huvittaa, kun "maalainen" on yhdistänyt joukkueen yhtenäisemmäksi, kun nämä AHL-sarjan Brändin näköiset tusinakoutsit.
 

Stigu

Jäsen
No niin, nyt on sitten nähty huippuvalmentaja Kari Jalosen ensimmäinen kausi IFK:n peräsimessä. Kausihan ei ole vielä ohi, mutta kyllä tuon ensimmäisen play-off-pelin jälkeen voi jo vetää johtopäätökset parivaljakosta IFK-Jalonen.

Ehdotan itse pikaista eroa kyseiselle parivaljakolle. Uskon, että Nokka on hyvä valmentaja, mutta hän ei vain sovellu IFK:n luotsiksi. Uskon, että hän menestyisi esim. (uudestaan) Kärppien, Jokereiden tai HPK:n peräsimessä. Valitettavasti Kari Jalonen ei tule menstymään IFK:n peräsimessä. Syy tähän on selvä: Hän peluuttaa IFK:ta aivan kuin se olisi liigan suvereeni huippujoukkue, joka voittaa ottelut taidolla, pelitaktiikalla ja systemaattisuudella. Näin ei vain ole. Tänään oli vastassa liigan vässykkämäisin joukkue, joka pelasi suurimman osan ottelusta viidellä pakilla. Ja mitä teki Jalonen? Peluutti jengiä huippuvarovaisella taktiikalla, uskoen siihen että pelisysteemi vie voiton, niinkuin niin monta kertaa kävi Kärppien peräsimessä. Mitä olisi tehnyt jokainen muu liigavalmentaja (ehkä poislukien Suhonen)? Oivaltanut että vässyköiden pakisto on heidän akilleen kantapäänsä, ja pistänyt painetta pakkeihin erityisesti fyysisyydellä. Ja yrittänyt luoda omaan joukkueeseen hieman fiilistä.

Ottelua - ja Kari Jalosta-kuvastaa hyvin J.P Jalon kommentti. "Petrellin taklaus herätti IFK:n ja yleisön vähäksi aikaa".

Kiitos Kari, ja hyvää jatkoa. Ensi vuonna sitten jonkun toisen valmentajan johdolla, joohan?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
K.Jalosen reagoiminen pelitapahtumiin oli tänään surkeaa. Hän ei saanut herätettyä jengiä millään tavalla missään vaiheessa, vaikka löysä tepsu pelasi 5:llä pakilla. Todella heikko suoritus KJ, todella heikko!
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Voi olla että känni ja vitutus sekoittavat pääni, mutta olen aivan satavarma että HIFK ei Kojon valmennuksessa voita mitaliakaan koskaan! Mä en saatana halua nähdä hajutonta, väritöntä ja mautonta HIFK joka perse pystyssä ottaa parrua luukkuunsa ilman taisteluilmettä! Ja Kojon kiekko on juuri sitä! Kukkahattumeininkiä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Playoffketjuun tulikin purettua eilinen ja siitä osana KJ:n ala-arvoinen pelinluentakyky. TPS suorastaan tyrkytti voittoa ja Petrellin taklauksen jälkeen Kojo varmaan ohjeisti välttämään tuollaisia, sillä niistä voi tulla jäähyjä ja boksista tätä ei voiteta. Mullekaan ei tule Suhosen lisäksi mieleen ketään muuta valmentajaa, joka ei olisi eilen lähtenyt lujalla prässillä TPS:n viiden pakin kimppuun. Kyseessä on muutenkin Kalpan ohella liigan vässyköin jengi, joten sieltä ei ollut odotettavissa edes vierailijoiden niittejä, joihin vastaamalla olisi saatu jotain fyysisyyttäkin peliin. Joskushan joku HPK tai Ilves pystyy provosoimaan HIFK:stakin ilkeän jengin, vaikka se ei Nokan suunnitelmiin kuuluisikaan. Ja kuka muu valmentaja olisi jättänyt penkittämättä Ahtolan hänen karmean mokansa (0-1) jälkeen? Jortikka olisi syönyt Ahtolan. Jortikka olisi myös voittanut eilisen ottelun HIFK:n peräsimessä. Samoin Shedden ja aivan satavarmasti myös Baxter. Nyt ei ollut edes pelikirjailta, vaan valmiiksi seiniä pitkin luimuileva vajaalla pakistolla pelannut vastustaja, jonka todellinen saavutus oli 10. sija runkosarjassa. Ei TPS lähtenyt taistelemaan voitosta verenmaku suussa eilen. Se vaan ilmestyi paikalle klo 18.00 alkavaan otteluun ja ihmettelee varmasti itsekin, että tämä riitti voittoon.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Kyllähän se karu fakta on, että luotin Jaloseen nimenomaan pleijareiden suhteen. Näissä peleissähän Kojon rautaisen kokemuksen piti astua esiin. Kyllä jos tänään tulee turpaan niin aika lähellä voi olla Jalosen potkut. Mutta toivotaan nyt, että eilisestä otettiin opiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös