Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Kannattajatoiminnan lieveilmiöt ja häiriökäyttäytyminen katsomoissa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana BitterX, 06.04.2013 klo 20.22.

 1. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Kiinnitinkin katsomossa huomiota kun kotijoukkueen kannattajakatsomon kulmasta lähti kymmenkunta hädintuskin 18-vuotiasta räkänokkaa isolla höyryllä kohti hallin käytäviä. Ihmettelin samalla miksi läheltä tilanteen nähnyt järjestyksenvalvoja ei ilmoittanut asiasta mihinkään, koska kaikesta näki, että tällä porukalla ei ollut mitään muuta aikomusta kuin aiheuttaa harmia. Kyseiset apinat ovat aikaisemminkin yrittäneet aiheuttaa jos jonkinlaista kahinaa muiden kannattajien kanssa. Kerran satuin tämän porukan kanssa aulaan ennen ovien aukaisua ja kun sisälle pääsivät niin ei mennyt kuin muutama minuutti niin ensimmäistä kahnausta koitettiin saada aikaiseksi (Muistaakseni kärppä-kannattajien kanssa).

  Vituttaa kaikkien puolesta tällainen urpoilu.
   
 2. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Ai tavanomaista? Taisi olla kyllä ekaa kertaa mun fanibussimatkailun historiassa, kun polliisiauto ajeli bussin edessä aina kaupungin ulkopuolelle asti... Hyvä että otetaan tosissaan mahdolliset ongelmat, en mää sillä, mutta en nyt ihan tavanomaiseksikaan kutsuisi.
   
 3. eCiuj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Mielestäni on tavanomaista lukea viesti, johon aikoo vastata, ajatuksella:
  Lainaus:
  Usein ne seuraavat ja varmistavat bussin pääsyn pois kaupungista, Lahdessa jokaisella kerralla kun olen käynyt ovat poliisit näin toimineet (paikkakuntakohtaisia eroja on varmasti). Mutta itseäni toistaen, eri asia mikäli poliisi on ajanut bussin edessä (tällöin kyse ei ole niinkään seuraamisesta).
   
 4. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Edellä, perässä... saivartelua... poliisisaattue on poliisisaattue, enkä kyllä muista poliisiauton ennen edes seuranneen bussia perässä hallinpihaa pidemmälle. Nyt ajeli edessä, tuliko perässäKIN ei tietoa...
   
 5. Jari66 Jäsen

  Jos siellä omiakin heitellään viinapulloilla ja lippuja putkaan lunastetaan en lähtisi ensimmäisenä ihmettelemään miksi poliisi seuraa tai ajaa fanibussin edessä.

  Näille lahtelaisille mukafaneille isoperse. No respect.
   
 6. eCiuj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  En lähde vääntämään kättä, mutta on kaksi aivan eri asiaa ajattaako poliisi bussia edestäpäin vaiko seuraa perästä.

  Kaikesta huolimatta ei yhtikäs mitään shokkiwau-ainesta tässä.
   
 7. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Lähde nyt, sillä itse en pysty keksimään näissä Mitään eroa. Miten poliisin työn kannalta on eroa ajaa edellä tai perässä? Selitäs nyt jollain muullakin kuin mutulla tai jenkkileffoista opituilla käytännöillä.
   
 8. Bob Rambo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, AC Oulu
  Lainaus:
  Eräällä toisella nettipalstalla suoritetaan tällaista "pistelaskentaa" eri hulipetteriporukoiden suorituksista. Aiemmin olen naureskellut, kun Oulua on listattu näissä korkeallekin, mutta ilmeisesti kotikaupungissakin on tämä skenespedeily nousussa. Samaahan taisi joku kausi sitten tapahtua lappeenrantalaisten kanssa, mutta silloin ei edes uskallettu uhittelua viedä käytäntöön, kun vastapuolelle ilmaantuikin vähän isompaa ja karvaisempaa mörökölliä.

  Tällainen kehitys on oikeasti ihan vitun perseestä. Kuinka saatanan aivokääpiö pitää olla, että saa tällaisesta touhusta jotain kiksejä?
   
 9. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Jännittää nähdä kuinka monta Stadin Kinkkiä siirtyy pelleilemään lätkäpuolelle nyt kun fudispuolella tippuivat liigasta. Lahdessa tullut näemmä jo perinteeksi futiskauden päätyttyä lähteä hulinoimaan Pelsujen matseihin.
   
 10. Likapyykki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Aika kujalla täytyy olla. Helpommin laskettavissa ne paikkakunnat, joissa saatetaan aina, kun ne, missä ei saateta. Helsinkiin mennessä saattue alkaa usein jo menomatkalla nelosetapin kohdalta. Ehkä teidän IG-mobi on vaan niin säälittävä, ettei poliisi jaksa tuhlata resurssejaan.
   
 11. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Onhan siinä nyt melkoinen ero ajeleeko poliisi perässä ja kattelee verrattuna siihen, että ajaa edella ja johtaa saattuetta. Molempien pitäisi toki ilman muuta olla turhaa, koska normi-ihmiset osaa poistua paikkakunnalta ilman poliisien apuakin.
   
 12. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Vai kertooko tää enempi lahtelaisesta "kannattajakulttuurista", kun teitä pitää saattaa ja vahtia maakunnan rajoilta asti?
   
 13. D.A.D Jäsen

  Eilen Porissa pelin päätyttyä, kotijoukkueen tullessa takaisin kentälle kiittämään kannattajiaan raumalaiset kunnostautuivat tämän ketjun aihepiiriin sopivasti heittelemällä heitä pulloilla. Onneksi pelaajat Porissa eivät ole helposti loukkaantuvaa sorttia ja Kuparistakin vaan lähinnä nauratti.
   
 14. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  "That's what happens when cousins fuck."

  - Dave Mustaine -

  Bojat kävi kuulemma aika kuumana alusta asti ja ultras-iiroilla oli kova halu saada nenä kipeäksi. No, onneksi suuremmilta draamoilta vältyttiin.
   
 15. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olen positiivisesti yllättynyt, että Kouvolassa ei tapahtunut sen kummempaa kuin kolikoiden heittelyä jäälle pelin aikana. Eikä kyllä ilmeisesti sen jälkeenkään. Sen verran kuumana yleisö siellä kävi, että aineksia olis ollu vaikka mihin. Propsit Kouvolaan siitä, ettei sekoiluun lähdetty
   
 16. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eikö ne Pohjoinen Vastarinta- miehet (vai mikä saatanan natsisirkus se nyt on) odottele touhutipat pöksyissä pääsyä sekoilemaan? ilmeisesti Hallilla ollaan sen verran skarppeina että näitä tunnettuja huligaaneja ei päästetä sisään ollenkaan?
   
 17. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Samaa sakkia. Toivotaan että Nordiksella tiedostetaan ja myös estetään se pääsy. Liiga ei kaipaa yhtään uutista missä x-joukkueen kannattajat hakkaavat porukalla x-joukkueen tuularikannattajan, tai mitään muuta yhtä turhaa ja jääkiekkokulttuuriin kuulumatonta. Jalkapallokin on kiva laji mutta isoista maista matkittava "ultras"-kulttuuri (=käyttäydytään huonosti, hajotetaan paikkoja ja vahingoitetaan sivullisia) saisi pysyä poissa.
   
 18. Jussizip Jäsen

 19. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
 20. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joku Ultras-faniryhmä oli hyökännyt viattoman järkkärin kimppuun.
   
 21. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Kuten Kiekkoareena ja Jatkoaika uutisoivat, Sportin tj komensi jv:t poistamaan lakanan, mutta vituiksi meni. Aika syvällä uidaan Vaasassa monella tapaa.
   
 22. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  En ole ultra tai muutenkaan väkivallan kannalla, mutta maailmalla ultraseilla on kyllä ihan koodisto ettei "kasuaaleihin" kosketa eikä se paikkojen hajottaminen ole mikään itseisarvo.
   
 23. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Tiedän kyllä, siksi lainausmerkit.
   
 24. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
 25. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Nytten aamuyöstä tuli selattua webbiä läpi, ja törmäsin paikallisen seurani uuden kannattajaryhmän twitteriin (Viikinkiveljet). Näköjään heillä ollut jotain kalabaliikkia Jyväskyläläisten järjestyksenvalvojien kanssa, kun uhattu heittää ulos tapaninpäivänä Hippokselta pariinkin otteeseen? Tapaus herättänyt keskustelua myös Jyväskyläläisten keskuudessa järjestyksenvalvojien ammattitaidosta.

  Osaako joku paikalla olija/asiasta enemmän tietävä kertoa mitä oikein käynyt?

  Viikinkiveljet Twitterissä: "2 erää pelattu ja 2 kertaa uhattu heittää veljet ulos. Jyväskylässä ei saa huutaa vastustajan pelaajille. @JYPJyvaskyla antakaa hamekangasta… https://t.co/QQf9OGs4lr"

  Hurrikaanisydän Twitterissä: "Tuttua Jyväskylää, vieraskannattajat saattaa lentää ulos pelkästä kiroilusta. RR saa heittää vaikka rumpukapulat jäälle & jv tuo ne takaisin… https://t.co/p5WEjOYn58"

  (Linkit vievät Twitteriin)