Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Kannattajatoiminnan lieveilmiöt ja häiriökäyttäytyminen katsomoissa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana BitterX, 06.04.2013 klo 20.22.

 1. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Niiralassa hallissa on seinät. Niistä seinistä ei näe läpi, eli vaikka joku olisikin sisällä niin parkkipaikalle sieltä ei näe kuin ikkunoista. Ja jos siellä sisällä jotain toimittaa niin tuskin siellä mitään tehdään tuijottaen samaan aikaan ikkunasta parkkipaikkaa. Ja kerran tapasin yhden JYPiä kannattavan henkilön, joka asui Kuopiossa. Se voi kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se on: ihmiset saattavat muuttaa elämänsä aikana eri kaupunkiin ja silti jatkaa saman joukkueen kannattamista kuin aiemminkin.

  Tietääkö JYPin fanit, millaisella autolla Pekka Virta ajaa? Tämä on se avainkysymys. Jos tietää niin syyllisiä ovat.
   
 2. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olet varmasti oikeassa, siitä huolimatta pidän Jypfanien osallisuutta epätodennäköisenä.
   
 3. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & La Albiceleste
  Lainaus:
  Varmaan neljä rengasta ja kulkee eteen- ja taaksepäin? Guilty as charged.
   
 4. Nännimäinen Jäsen

  Olipa kovin capo Tampereella ikinä eilisessä matsissa se C3:n kaiteelle kiivennyt apupallopaitainen mies. Hallissa oli loistava meno jo valmiiksi ja tuo kyllä kruunasi - hienoa menoa! Järkkärihän sitten talutteli pikku hiljaa pois.

  Joku täältä?
   
 5. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Korkkaillaanpas tätä pelikautta. Koska mennään vasta elokuuta, aloittakaamme pienin panoksin. Pari KooKoo-paitaista jamppaa taisi jäädä eilen seurailemaan KooKoo-SaiPa-ottelun tapahtumia Imatran hallin pihalta, koska näiden kansakunnan toivojen käytös ei "sivusilmällä pitäen" vaikuttanut julkisiin tiloihin sopivalta (huutelivat ohi kulkeneille ventovieraille törkeyksiä jne.). Ilmeisesti nämä Elämänsä Sankarit ovat kunnostautuneet muualla aiemminkin, koska järjestäjät olivat saaneet ennalta tiedon heidän saapumisestaan paikalle, ja täten järjestysmiehet eväsivät näiden herrojen pääsyn halliin. On erittäin tärkeää, että tällaisissa asioissa sana kulkee. Täten eilinenkin ottelu saatiin läpsyteltyä läpi ilman lieveilmiöitä minun ja 736 muun katsomossa olleen rauhallisen veronmaksajan riemuksi.​
   
 6. Bamb1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ilves-fanit edustaa Porissa. Tavaraa jäälle ekassa erässä.
   
 7. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Oli muuten ensimmäinen kerta ainakin Porissa kun kuuluttaja pyysi järkkäreitä vierasfanien eteen kolikoiden heittelyn takia.
   
 8. Nigi Jäsen

  Harmi kun muutama pelle pilaa muun porukan mainetta siinä samalla. Ilvesfanit ovat pääasiassa hyvin asiallista porukkaa, mutta eturivissä kännissä(?) heiluneet olisi saanut viedä heti areenalta pois.
   
 9. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ja Leijonat
  Lainaus:
  Heittivätkö kolikoita jäälle? En tiennyt, vaikka olin siinä aika lähellä niiden faniporukkaa. Mieteinkin, että miksi kuuluttaja pyysi järjestysmiehiä paikalle. No, nyt asia selvisi. Kiitos.
   
 10. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Edellä mainittiin että eturivissä oli aika humalaista porukkaa, ja saattaa olla että vain yksi heitteli kolikoita, paha sanoa toisesta päästä katsomoa, mutta se ainakin kuulutuksessa syyksi kerrottiin.
   
 11. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, NY Rangers
  Lainaus:
  Kolikot itse asiassa lensi teidän puolelta. Meiltä lensi vain yksi viinapullo kaukalon viereen niiden miljooien sanojen lisäksi.
   
 12. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Teidän eteenne siis pyydettiin järkkäreitä yhden viinapullon takia, joka ei edes lentänyt jäälle?
   
 13. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Minkä helevetin takia niitä kolikoita lensi? Ite en huomannut mitään semmosta tapahtumaa, minkä takia tyhminkään kaveri olis alkanut romua jäälle paiskomaan. Mutta pariin otteeseen niitä kolikoita keräiltiin siitä Ässien p-pisteen aloitusympyrästä. Turpaan vois vetää sitä kaveria, jonka kädestä romu lensi jäälle. Oli fanipaita sit minkä värinen vaan.
   
 14. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ilves vissiin on selättnyt talousvaikeudet kun fanitkin kylvää rahaa vierasjoukkueen jäälle? Olisi kiva tietää, että miksi tavaraa ylipäätään lensi koska ei sitä ennen tapahtunut mitään mikä olisi aiheuttanut isompia tunteen purkauksia.
   
 15. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, NY Rangers
  Lainaus:
  Asiaan saattaa vaikuttaa Isomäen järjestelyt vieraskannattajille.
   
 16. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Kauden avauksessa oli muutama ipafani lähtenyt repimään Tapparan faniryhmän (Sinioranssit) banderolleja ja näpistelemään muuta tavaraa. Tämä oli aiheuttanut jotain myllyjä tapparalaisten ja ilvesläisten kesken.

  Tosin tapparalaiset eivät kuulemma ainakaan olleet Sinioranssien jäseniä. Ipalaisista ei tietoa. Veikkaan molempien osapuolien idioottien olleen jotain junnuja.
   
 17. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Tämä kuulunee nähtävästi myös tähän ketjuun, lainaus tiistain Ässät-Tappara otteluketjusta.

  Lainaus:
   
 18. eCiuj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  En näe, mitä tekemistä yksittäisten yökkäreiden huuteluilla ja keskisormien heilutteluilla on kannattajatoiminnan kanssa.
   
 19. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Tuskin kyse on yksittäisitä henkilöistä ketjun perusteella. Koko katsomosta puhuttiin ja olipa jopa tv-kuvassakin näytetty.
   
 20. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Asia ei kyllä missään nimessä tähän ketjuun kuulu. Nyt vähän tarkkuutta niihin lainauksiin.

  @eCiuj Mondiella varmaan oli ihan pointtinsa ja tarkoitushakuinen provokaatio. Kommentin kirjoittajana kuitenkin omista oikeuden jokseenkin määritellä, mihin aihepiiriin asia kuuluu ja se ei kyllä tähän ketjuun kuulunut.
   
 21. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Eli toiveesi kannattajakatsomon tyhjentämisestä huutelun ja keskisormen näyttämisen takia ei liity tähän ketjuun? Omasta mielestäni kuuluu hyvinkin paljon.
   
 22. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eikö kyseessä sitten ollutkaan kannattajien huono käytös eli kannattajatoiminnan lieveilmiö? Miksi väläytit tyhjälle katsomolle pelaamista rangaistuksena keskisormien heiluttelusta?
   
 23. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Minä hiljenen nyt koko aiheesta, koska tämä porilainen hyökkäys ympäri foorumia alkaa tulla ns. korvista ulos. Jos olen täysin rehellinen niin mua ei henkilökohtaisesti voisi vähempää liikuttaa, mitä Porissa tapahtuu ja näiden viimeisten 24 tunnin kokemusten perusteella mulla ei ole minkäänlaista halua edes keskustella porilaisesta katsomokulttuurista. Pitäkää hallinne, katsomonne & kulttuurinne ja provotkaa toisianne ja muita hallilla ihan niin paljon kuin haluatte. Heilutelkaa keskareita & leikatkaa hiuksianne samanlaiseen muottiin kuin Rautakorvella & ylistäkää Ilveksen nykyistä päävalmentajaa.

  Jos olisin tiennyt etukäteen seuraukset avaamastani kommentista eilen illalla olisin jättänyt koko asian suosiolla käsittelemättä. Tehkää Porissa aivan mitä haluatte & pelatkaa ihan miten tykkäätte. Minä aion nyt keskittyä Tapparan asioihin ja muiden joukkueiden asioiden kommentointiin yleisellä tasolla, koska en jaksa käydä mitään provosotaa porilaisen jatkoaika alajaoston kanssa. Toivottavasti olette tyytyväisiä joukkueeseenne, organisaationne ja faneihinne ja toivon, että teillä on siellä hyvä kausi.

  Porilaiseen kiekkoon en tule tästä eteenpäin ottamaan mitään kantaa - toivon, että tämä 24 tuntia jatkunut provoilu loppuu nyt. Tämä on viimeinen sana aiheesta minulta.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No niin, nyt sinä pahoitit mielesi, voi, voi.

  Eli sinusta oli ok vittuilla Ässäfaneille, mutta kun he vastasivat aiheesta, sinä pahoitit mielesi? Hyvä jatkumo Leinosen roskisten potkimiselle ja Rautakorven kättelemättä jättämiselle, olet isojen joukossa.
   
 25. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kadun syvästi sitä, että kirjoitin. Itse asiassa voin sen verran vielä asiaa tarkentaa, että minusta oli hiukan hauskaa, kun tuolla otteluseurannassa oli puhetta, kuinka Rautakorpi itki lehdistötilaisuudessa. Otteluketjun vuoksi odotin ihan vesi kielellä, että se lehdistötilaisuus julkaistaan, jotta pääsen itsekin kuulemaan, kuinka Rautakorpi itkee lehdistötilaisuudessa. Olin valtavan pettynyt, kun Rautakorpi ei oikeastaan tehnyt lehdistötilaisuudessa yhtään mitään normaalista poikkeavaa ja kommentoi asiallisesti. :D

  Ja minun on selvästi syytä pahoitella rankkoja yleistyksiä porilaisfaneista, jotka ovat nyt nousseet tapetille tässä keskustelussa. Mutta eiköhän se aihe noin pääsääntöisesti voida nyt tässä kohtaa jättää unholaan, koska pelit on pelattu ja voittajakin on tuosta eilisestä pelistä selvillä. Ehkäpä vika onkin minussa, että porilaiset ovat päässeet näin pahasti ihoni alle.

  Mutta paras lopputulema tästäkin on se, että aion pitäytyä visusti kommentoimasta porilaisten asioita. Tehkää aivan niin kuin parhaaksi näette. Ja ei ole huolta: minä en varmasti tule peliä seuraamaan Poriin, joten olette siltäkin osin täysin turvassa! :)