Kalsarikänniketju

  • 5 206 949
  • 66 637

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä ne sossu tantat osaa poikki laittaa ryyppyä.
Mutta saa pari pilleriä kouraan, jolla olo edes hitusen helpottuu ja ehkä saa nukuttua seuraavana yönä. Tietty ensin pitää olla se halu, mikä sulla vissiin jo on.

Mä tinttasin kahdeksan päivää ja ihmeellisesti koko ajan oli tosi hyvä olo. Yhdeksäntenä sitten se iski ja vissiin välitti jonkun tiedon aivoihin. Viinapiru oli poissa ja sielu sai rauhan. Kolmessa krapulapäivässä sitten selvisin. Ehkä joku 14+12+10 kaljaa vedin tai jotain. Toi tyyli sopii mulle. Kaikki ei välttämättä pysty.

Mahdollisimman pitkään on juomatta, jos vaan ei ole liian huono olo. Tietty jos aamupäivällä hakee kaupasta pari kaljaa niin se loiventaa laskua ja ne illan kaljat on helpompi käydä ostamassa, millä saa sitten ehkä vähän untakin. Se on yhtä helvettiä jos illalla on kauhea olo eikä pääse kauppaan. Pultsareita ja pullonkerääjiä sitten Alepan nurkilla metsästämään että viitsitkö hakea mulle muutaman, saat itelle yhden.

Ekana tai tokanakaan päivänä ei vielä välttämättä pääse nollille, mutta sitten kun pääsee on jo voiton puolella ja kaikki on plussaa. Seuraavaksi totuttelee iltakaljoihin että saa nukuttua pari seuraavaakin yötä. Tai sitten vaikka sinne avokatkolle. Siellä ei saarnata, ei maksa mitään eikä jää merkintää terveystietoihin.

Magnesiumia ja b-vitamiinia, mineraalisuolaa veteen ja eikö Samarinissakin ole jotain hyödyllistä tohon. Noin neste imeytyy paremmin. Ekoina krapulapäivinä mua ei yleensä janota ja jos väkisin juo niin se tulee heti läpi. Kusi on kirkasta ja tietäähän sen jo matkalla vessaan kun on pökkeröinen olo. Ilman krapulaahan noita aineita ei edes huomaa. Kahvia tietty kannattaa vältellä ja saunaakin.

Hitto pitäis kirjoittaa kirja: Alkkiksen ABC. Näin selviät ryyppyputkesta kolmessa päivässä.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Josko ottais tänään muutaman oluen. Punk IPA löytyi kaapista ja kasipäkki repusta. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
The 100 ja sen ensimmäistä kautta katsotaan. Onpa Heinekenia.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Aikoinaan yksi n. 50-vuotias isäntä sanoi että kurkkaappa tuonne kurkkuun, mitä siellä näkkyy. No ei mittään. Eikö, kurkkaappa uuestaan. No ei näy mittään. Jaa.. aika jännä juttu kun sinne on kuitenkin menny vaimo, kolme lasta, työpaikka, omakotitalo ja kesämökki.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
:D Ollakseni ja ISH. Ootte huumorimiehiä. Tykkään teidän asenteesta. Vitsi miulla ei seiso :(
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Miulle kävi ikävästi. Ei pippeli seiso :(. Auttakaa jos pystytte?
Saamieni tietojen mukaan internetistä löytyy pornoa. Sähköpostiini tulee myös viestejä joissa kerrotaan ties mistä rohdoista joilla seisoo aina ja pippeli kasvaa yhtä isoiksi kuin niissä isojen poikien lehdissä olevilla herroilla.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Mie vedin hanskaaan ja exän kuvaaa katoin.
Ja aamulla katkolle? Jos kerran poikki haluat... Riippuu tietenkin missä asut, mutta ainakin täälläpäin onnistuu samana aamuna (kaksi kertaa läpikäynyt), auttaa. Viinalla on taipumus hetken helpotukseen, mutta kaikki ongelmat vain pahenee sen avulla.

Edit: eihän ne siihen viinahimoon ratkaisua katkolla anna, mutta saat olla viikon (ainakin mulla olivat molemmat noita aikoja) ilman viinaa. Sitten sen jälkeen hakemaan ne oikeat ratkaisut. Helppoa se ei ole.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
@Sim_Sam josko sinne katkolle? Tiedän kokemuksesta että näyttäisi olevan syytä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös