Kalsarikänniketju

  • 5 222 412
  • 66 665

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Joisitte vähemmän, maksakirroosit.

Tässähän vain parannetaan Suomen taloustilannetta. Matkailuala (Viro) ja panimoteollisuus suorastaan kukoistavat meidän kansantaloustaistelijoiden avulla, verottajasta ja työllistetyistä lääkäreistä, poliiseista, vartijoista ja kassoista nyt puhumattakaan. Samoin eläkemenot saadaan hyvin haltuun kun väki siirtyy autuammille verotusmaille nyt esimerkiksi tukehduttuaan oksennukseen, sammuttuaan hankeen tai poltettuaan kämpän.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Te olette pelkkiä sikaniskoja ja juoppoja.

"Sisäpuolelta päänikin on seksikäs"
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
2 desiä yhdentähden Jallua. Unihousut jalassa, kaljoja ei lasketa. Tuskin tämä on kalsarikännäystä, nyt nukkumaan...
 

Snagari

Jäsen
Halloota halloota kuuleeko kukaan. Jokusen kaljasen olen ja tulen imemään tässä illan mittaan. Rytmimusiikkia kuunnellen.

Perhana kun vähän harmittaa nyt kun menin sortumaan Unibetilla kolikkopelejä pyörittelemään. Vedonlyönnistä sain kotiutettua 70e illan futiskierroksen aikana mutta pitikin kolmekymppiä hakata noihini perkeleisiin. Kusettavat tällaista rehtiä ihmistä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hitto kun pää taas haluaisi lisää kaljaa, mutta jalat ei kun askel heittää. Seinää vasten kaaduin kun äsken vessassa kävin. No pitäiskö se kuitenkin tohon lähibaariin mennä. Mä mietiskelen hetken.
 

Kälvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lasketaanko kalsarikänneiksi, jos on samaan aikaan Skype-yhteydessä kalsarikännäävien kavereiden kanssa? Jos lasketaan, niin olen messissä, jälleen kerran.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Ketjua ylös.

Joulut alkaa olla ohitte ja hienot tunnelmat, huomenna jo liigakierrostakin tarjolla. Pasiradion lähetys menossa ja valkkaria Tuborgin kera mennyt hiukan. Hyvää fiilinkiä. Onkos muilla korkki auennu enempi joulujäpityksen purkauksen seurauksena?
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo täällä himassa. Äsken hain kaupasta vähän naksua. Taas jaksaa. Päivällä ostin Lidlistä repullisen kaljaa ja niitä vielä riittää. Sellaisen pulled porkin myös ostin kun tarjouksessa oli. Täytyy miettiä sitä huomenna.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo mitäs tässä. Päivällä ostin Lidlistä 12 Nobelaneria ja Prismasta vielä neljä Koffia kun vaan 0.87 näytti maksavan. Maitoa myös ostin pitkästä aikaa kun päiväyksen takia oli tarjouksessa. Ja kermaa kanssa ison pönikän, joten siitä vois huomenna jotain keksiä. Jauhelihaa ja perunasipulisekoitusta vissiin. Tai no joku päivä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kalsareissa menee tämä ilta.
Pieni mahdollisuus on, että menen viereiselle Myllymäen kalliolle puoliltaöin katsomaan ilotulitusta. Suurempi mahdollisuus on, että katselen ne parvekkeelta.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Te ootte juoppoja kaikki saatana! Höpöhöpö ja lässynlässyn. Ampukaa jotain raketteja sitten vaan ja jättäkää viinat juomatta, juopot!
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei parempaakaan ohjelmaa saanut järjestettyä (eipä kyllä tullut yritettyäkään) joten kalsarikännäilyksi meni tämäkin uudenvuodenaatto, giniä, viskiä, vahvaa glögiä, laatuolutta ja -viskiä, vielä olisi pieni pullo kuohuviiniäkin, kaikkea vaan sekaisin, tosin vuorotellen, ei yhtä aikaa.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Juhlat on jo juhlittu alkuviikosta, joten ei enää sen suurempia aiheita sekoilla. Erehdyin tosin tässä ottamaan vähän olutta tässä itsekseni, ja samalla tutkailen miten alakerran bilejengi uskaltaa riehua tänä yönä. Hiljaista tulee melkein aina laakista kun huomaavat, että täällä asuu muitakin ja annan ilmoittaa itsestäni liikkumalla tupakille. En tosin viitsi käydä kysymässä, että onko se klo 2 vai 3, kun uskaltavat aloittaa pippalonsa ja heiltä saa tulla kysymään subua. Yöllä ne temuavat, mutta en tiedä kuinka tuo pöllyttäminen vaikuttaa ja kuinka ne pelkäävät, että tuleeko puukosta kylkeen, jos satun väärään aikaan paikalle.
 

Bacon

Jäsen
En ole kalsareissa, mutta olen kännissä. En myöskään ole nakuna, vaikka joku ehkä jo toivoikin. Tulin tuolta ja olen nyt täällä. Vuosi vaihdettu tyylillä ja nyt leuka rintaan kohti suuria pettymyksiä. Huikka sille.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pekonia ootin kovasti Lappeenrannan Ilonas. Ei vaa näkyny. Näihi vitun muihin willimiehiin törmäsin kyl mut ne ei oo mitää verrattuna Baconiin. Ehkä viel joskus. Juominen toki jatkuu viel Lappeenrannan kauppakadul.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Tosiaan, nyt kävi näin. Olihan se ennakoitavissa, mutta puuntakaa tuli vieraslista, kun mukana oli myös herra Jack. harvinainen perhetapaaminen siis menossa ja vauhdissa. En valita.
 

HokiHero

Jäsen
Tässä sattui uudenvuoden loman loppuun mukava kiekkoilta KalPa - Jyp sekä Suomi - Ruotsi. Tarkoituksena ottaa vähän viiniä, konjakkia, viskiä ja olutta kylkeen ennen arkeen paluuta ja hyvin sujuu. Kaapista kaivoin juuri ennen joulua jostain äitini ystävättären kaapeista löytyneen Japanista 1980-luvun vaihteessa tuodun Sunitory whiskeyn. Aivan uskomattoman kauheaa kuraa, vaikka on kaapissakin reippaan 30 vuotta levännyt, en ole pahempaa maistanut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös