Kalsarikänniketju

  • 5 207 729
  • 66 637
Suosikkijoukkue
Kärpät
Semmoinen interaktiivinen salkkarikänniketju olisi aika hyvä idea oikeastaan. "Koskaan en oo tätä sarjaa kattonu, mutta oot nää Ismo aika pöljä jätkä".

Joo, kalijaa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Pinnalta paistettua tuoretta tonnikalaa ja Leon Beyer Cuvée des Comtes d'Eguisheim Pinot Gris 2007. Tätä viintä saa Helsingin Arkadian Alkosta tilaustuotteena, siis toimitetaan tilauksesta myös muihin Alkon myymälöihin. Helvetin hieno tuote, tätä olen jemmannut valkoviinikylmiöön hyviä hetkiä varten.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Saunoin Ismo, Sepon ja Karin päästäni pois, nyt pelaa.

On tullut viimeisen parin kuukauden aikana käytyä teatterissa muutaman kerran. Tänään kävin päivänäytöksessä mulkoilemassa Shrekin. Oli yllättävän hyvä ja lavasteet etenkin hienoja. Teatteri on ihan liian aliarvostettu kulttuurinlaji kaltaisteni uranahjusten piirissä.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Seppo, eli Jarmo Koski esitti joskus mielensäpahoittajan roolin Porin teatterissa. Oli aikaa viime teatterikäynnistä, ja eipä tuokaan vetänyt mitenkään vertoja itse kirjalle.

Mutta muuten meni neitsyys tähänkin ketjuun, vaikka verkkarit onkin jalassa. Puoliso haettiin tänään viettämään polttareitaan ja minä juon oluita ja viskejä parhaassa seurassa. Kai sitä pitää tänään mennä vielä juomaan joku vehnäinenkin.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Kalsareitta, saunatakissa, what ever.

Kun nyt eksyin ketjuun ja noihin salkkari epäilyihin törmäsin, niin..
Ei varmaan tarvitse spoilerin alle laittaa tässä ketjussa, ja kun kaikki tietää ettei siinä sarjassa mikään mene niinkuin on aavistettu tai annetaan olettaa.

Aki ja Kari on homopari kun tulevat, saa ottaa ylös.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Voitkin jatkaa matkaasi avaamaan seuraavan siiderin ja katsomaan ehdottomasti hauskoja salkkarivideoita juutuubista.

Siideri ei putoa, joten kaada itsellesi vaan.

Linkkisi mukaan en tiedä onko sinulla ikää joten.. omalla vastuulla.
 

Kynäniska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viskiä! Nyt on pojat hyvä aika nauttia tätä jumalten juomaa ku akka heitti persereijän syrjälleen.. Pieni känni ja heavymetal! Why not?
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Päiväni murmelina. Toukokuussa, Piste.

Carcass - RotRoll - YouTube

zwölf punkt.
No nyt sentään lähtee. Muutamia on tarjottu kuultavaksi ja vielä jostain helvetin salkkareista on aikuisten ihmisten toimesta palstan latauksen tavuja lisätty ladattavaksi. Kyllä laiskan pitää saada laatua heti kättelyssä, joten virtuaalista kippistä vaan sinne viime viikonlopun kirpparille, eli lainatulle.

Pakko tässä retrossa menossa heittää jo muutamaan kertaan ketjuun liittämäni: Morbid Angel - I am Morbid - YouTube

Nousukännihommat.

e: niin ja kaikille äidelle kaikkea kivaa.
 
Viimeksi muokattu:

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seppo, eli Jarmo Koski esitti joskus mielensäpahoittajan roolin Porin teatterissa. Oli aikaa viime teatterikäynnistä, ja eipä tuokaan vetänyt mitenkään vertoja itse kirjalle..

Ja tiesittekö, että kyseinen herra toimi myös lukijana piirrossalapoliisisarjassa Knikke Knakkerton. Mutta Teatteriin pitäisi mennä - kellään vinkkiä mitä pääkaupunkiseudulla kannattaisi mennä katsomaan?
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Alkajaisiks Sabatonia ja bissee. Tiistai on siitä hyvä päivä kaljotella, että saa olla rauhassa eikä tartte olla hulvattoman hauskaa...
 

Lonkero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Norja-Ruotsi pauhaa taustalla ja samalla pientä ryypiskelyä.

Musapuolta hoitaa tällä hetkellä astronautti Chris Hadfield. Sattumalta törmäsin herran coveriin David Bowien Space Oddity biisistä, joka on kuvattu avaruudessa. Hemmetin kova veto, vetää raavaan miehen herkäksi. Lisäksi video on viimeistä päivää virallista tietä pitkin youtubessa, koska Bowie antoi oikeudet biisille vuodeksi, suosittelen!

https://www.youtube.com/watch?v=KaOC9danxNo
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En tiedä mikä nyt tökkii. Hamppari, suklaat, makkarat vai oluet mitä tullu vedettyy. Vissii kaikki yhdes. Olo ei oo häävi. Jos laatta lentää niin meen nukkuu. Luureista August Burns Red.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Pitkästä aikaa vähän änäriä, lisäksi kalsarit ja känni. Oli kiva ilta siihen asti että mentiin karaokebaariin. Ei vittu tuollasta paskaa kestä, varsinkaan kun alkaa olla jo selviämään päin vahvasti. Muuten oikein mukava ilta oli.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Jokseenkin huvittavaa tuota palstan tuotantoa lukien, että tämä ketju valuu jossain toisella sivulla. Menkää nyt poseerajat itseenne jumalavit sentäs.

Täällä on rehelliset kk:t menossa. Helvetin hyvä päivä takana, joten miksipäs ei, kun ei kerran huomiselle ole mitään tärkeää tiedossa. Ei toki tälle iltaakaan, kun tehokas duracell hoitaa kaiken jo päivänvalon aikana.

Tähän väliin jotain sopivaa musiikkia: Vitalic Polkamatic - YouTube
 

A Siente

Jäsen
Täällä mennään toista päivää kalsarit jalassa. Pari tuntia nukuin aamusta. Hitto ku meinaa harhat iskeä päälle. Jatkuvasti sellanen olo et joku tulee ovesta sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös