Kalsarikänniketju

  • 5 209 418
  • 66 652

Jeesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuo vaatii jo sellaista osaamista mihin en koskaan kykene. Ensin se Sarkka ja vielä täältä vastaava? Täytyy nostaa vapahtajalle hattua, ihme mies.

Kokeiles. Se on siitä kolmen siskon baarista n. 50 metriä ovesta ulos tullessa oikealle päin. Lauantai-iltana oli tyhjillään lukuun ottamatta niitä paria lorttoa, jotka seuraan työntyivät. En tarjonnut mitään, jolloin tuli yhtäkkistä asiaa baarimikolle, "oota mää tuun just takas ku käyn tämän yhen asian sanomassa". Sille tielle jäivät. En pahoittanut mieltäni.

Seuraavassa baarissa olikin koijausmeininki, kun baarimikko sanoi että tarjoa meille baarimikoille kans niin me tarjotaan sitten sulle. No siinä vähän hämilläni olin että olkoon menneeksi. Hyvin nihkeästi olivat sitten mulle juomaa kaatamassa sen jälkeen.

Sitähän muuten paikalliset tuttavat kyselivät, että mitä maksaa olut Suomessa. Kerroin sen maksavan keskimäärin 4-5 euroa. Sanoivat, että hyvilläni olisin paikallisen oluen hinnasta, n. 2 euroa. No hinnasta juu, mutta en siitä, että ne oluet tarjotaan tavallisissa juomalaseissa. Lisäksi paikallinen tyyli laskea olutta hanasta hämmensi. Lasketaan se olut siihen lasin pohjalle. Sehän tietysti kuohuu yli. Vaan eipä hätää, kaavitaan lastalla ne ylimenevät vaahdot siitä ja lyödään asiakkaan eteen. Naamahan siinä venähti, kun jotenkin ajattelin, että Keski-Euroopasta ml. Hollanti saisi kunnolla olutta.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Jeesus, ilmeisesti mulla sitten on naamavippi, silä lorttoja ei ui liiveihin, enkä ole joutunut vajaita tuoppeja juomaan. Toki tämä on vasta ensimmäinen ilta kaupungissa.

Kyl sakemannit tekee parhaat oluet. Piste
 

Jeesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jeesus, ilmeisesti mulla sitten on naamavippi, silä lorttoja ei ui liiveihin, enkä ole joutunut vajaita tuoppeja juomaan. Toki tämä on vasta ensimmäinen ilta kaupungissa.

Kyl sakemannit tekee parhaat oluet. Piste

Joo, paikallisen Sarkan lorttoja pitää välttämän. Tuo paskojen tuoppien syndrooma tuntui vaan olevan valloillaan koko valtiossa. Toivottavasti ei satu sulla kohdalle.

Saksa oli paska maa siihen asti, kun laskeuduin Düsseldorfiin toissa kesänä ilman pennin jeniä, Visat tapissa. Tarkoitus oli hypätä junaan kohti Maastrichtia, mutta rahojen puutoksen vuoksi ei onnistunut. Rahojen puutos johtui pitkälti siitä, että Oulun lentokentällä ei ollutkaan automaattia, kuten oletin. Saksan hätääni sain avun, kun yksi semi-tuttu astui esiin ja ajoi n. 50 km päästä tuomaan mulle lainaksi viisikymppisen. Onkin ollut yllättävän hyvä maa siitä lähtien.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Hei kaikki housuttomat. Teitä ei näyttäisi olevan täällä lainkaan. Laitetaan jääkiekkoaiheinen juhannusbiisi, niin kaikki nukkuvat heräävät ja hereillä olevat nukahtavat tai raivostuvat. Tässä sitä ihteään.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mitäs nyt. Kyllähän itsetietoinen kalsarikännääjä viinaa juo, jahka on pahimmasta rapulasta selviytynyt. Nyt pitäisi vaan pohtia, joisiko viskiä vai olutta. Tiuken kunniaksi kirjoitan tänään vielä jossain vaiheessa kilometrin mittaisen runon, mikäli satun olemaan paikalla.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Minulla olisi nyt tarinoita mutta suottapa kerron, ette kuitenkaan uskoisi, vaikka ne totta ovatkin, kuten se eilinen porotarinakin.

Minä juon nyt kahvia. Päissäni kuitenkin, joten palstarötös on faktiotamatonta.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tässä mökissä on näemmä C-kasetteja. Ihan paljolti semmoisia itse nauhoitettuja, lisäksi Paula Koivuniemi ja Katri Helena yhden saman kannessa. Heidi (pantava) Kyrö jonkun kannessa myösen.

Tiukelle paha sana. Syyllistän ja paheksun. Hyi.

Lisäksi kerron, että minulla ei ole koskaan pahoja tuntemuksia. Pitäisikö mennä lääkärille, en nykyisin enää edes osaa imitoida niitä. Pitää hommata vittumainen akka, jotta taasen osaisi. Mulla oli neljien treffien ajan mutta se sanoi tiistaina, että "sulla on tosi hyvä luonne ja hyvä ajatusmaailma", niin eihän se sitä kestänyt, koska itse on jämäluonne ja himonussija. Sen täydellisempää kroppaa ei muuten naisella voi olla. En pannut.

Ai niin, sanoin sille kolmansilla treffeillämme: "oot muuten saletisti ihan himonussija". Ihan sillä tavalla tavallisesti silmiin katsoen.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tajusin vahingossa ostaneeni Karjalaa, kun ovat tehneet Terva-Karjalaa. Pakko nää pari on juoda.
Karjala on oluista kamalinta, jos jenkkiperusoluita ei lasketa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Vahingossa voi tajuta monenmoista.

Niin pieni ero on, että onko suorite vahinkoja vaiko valintoja. Niin suuri on ero lopulta, voi yskittääkin jos äityy pahaksi se tekikö kukainenkin mitä va_intoja.

Mä oon muuten maailman huonoin laittamaan sanoja oikeaan järjestykseen. Ei se kyllä mua haittaa pätkääkään eikä Pätkääkään haittaa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Katotaanpa nyt tämä tuolta YouTubesta, vaikka ollaankin jo ennenkin nähty. Onnenpyörä.

Ihan siinä 0.24 jälkeen. Samoin kohdassa 2.58 eteenpäin on hieno ratkaisu. Se joku Carmen kerran vastasi tähän, sitä ei ole Youtubessa, ite muistan katsoneeni: Elmo edustaa Kainalniemen hike_. Mietti pitkään ja viimeiseen sanoi, että hikeg. Neroutta.

Linkki sisältää kohdasta 3.27 lähtien homopornoa. Kai se silti on ok linkittää tänne.

Siihen ylle, että ei pidäkään haitata! Brändää se ja ole ylpeä. Ihan suotta ihmiset paheksuvat tosissansa. Ihme homoja ja ääliöitä kaikki ääliöiksi ja homoiksi sanovat.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Genesis-Mama. Tällä biisillä alkaa juuri nyt kuuntelemani live-DVD. Kuuntelen aika kovaa. Loputkin biisit ovat Genesistä.
Mulla on ihan omat festarit tänään lällätilää.

Mulle ihan sama vaikkei kukaan muu tykkäisikään. Haista ite.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Televisiosta tuli äsken suopotkupalloilua. Yhden kuvissa näkyneen kanssa on tullut saunoattuakin, olikohan jo vuonna 2004. Ihme lähtetys äsken, kuperkeikkoja heittelivät ja mitä lie kärrynpyöriä, eivät lainkaan juoneet viinaa.

Vuonna 2008 tapahtui hauska tapaus. Lapsuuskaverini tilasi siinä hornetin ylilennon pelikenttäalueelle, ihan noin ex-tempore. Porisi siinä kännykällään hornetin kuskille ja opasti, että mitä tietä seuraa. Siitä alle minuutti, niin siitähän se lensi ylitse ja kiemurteli aikansa, siivellä tervehtikin, 350 m oli maahan matkaa. Mentiin sitten kolmistaan kaljateltalle. Siinä istui ketä lie, pitkä penkki, viisi metriä noin. Kolme nättiä neitoa siinä istui. Minä join olutta. Joku pian nelikymppinen kukalie rupesi siinä kai iskemään niitä neitoja. Sanoi jonkun sanan ja sitten reteesti karhealla äänellä: "minähän se tilasin tuon ylilennon". Voi suatana, hihitytti, kerroin kaverilleni, että häh, wot tö häh. :) Kuunneltiin siinä sivusieraimella aikamme ja sitten kaverini avasi lunkina virne mielessään: "minkä niminen lentäjä se oli?". "See... se se oli Pertti Keinonen". "mistä lennostosta?". "Kuopion lennoston miehiä". Sittenpä kaverini näytti lentäjäkorttinsa kertoi lentäjän nimen ja lennoston. Oli siinä naiskatras äimänä ja mies niin nolo kuin kuviteltavissakaan on eikä sanonut enää ainuttakaan sanaa.

Sen jälkeen syytimme joka tappiosta Pertti Keinosta, kun ei maalia tehnyt. Paidassamme on nykyisin yhtenä pienehkönä kuvana pääkuvan ohessa lennoston kuva ja teksti "Team P.Keinonen". Saa morjenstaa!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Ihan ennakkoon ajattelin ajatelin ilmoitella että kun olen noin 1,5 tunnin päästä saapunut residenssiin Tampereelle, aion avata oluen ja viettää aattoa koneen ääressä, pallit hiessä ja Jatkoaikaan spämmäillen.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Nyt saunaan ja toi toinen karjala huiviin.
Samalla vetelen höylällä parran ja hiukset pois.

Mitä rasvaa te pojat käytätte saunan jälkeen? Te höpsöt.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
E
Mitä rasvaa te pojat käytätte saunan jälkeen
Smöriä vetelen ennen ja jälkeen.

Tässähän selviää jos ei tee jatkotoimenpiteitä. Noin kello 7 olin aamulla kämpilläni, Luostolla taisin kuulemma käydä, sinne on 25 km matkaa. En muista kenen luona ja kanssa. Loppuyostä eli aamulla vain havahduin, että missä tässä ollaan menossa, siinä olisi tarvittu kuukkelin mäpsiä.

Ja nyt hajosi tämän viestin aikana se aakkosten viimeinen kirjain tästä läppäristäni. En yritä olla vain äällisessä maailmassa, niin kaukana tässä ei sentään vielä olla. On siis ooton yo.

Pettter voipi katsella juupiista Johanna Halkoahon perseitä, niin näkee millaisen pitää perseen olla.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Loppuyostä eli aamulla vain havahduin, että missä tässä ollaan menossa, siinä olisi tarvittu kuukkelin mäpsiä.

Tässäpä muuten idea. Jos vielä joskus tässä elämässä lähden ulos kaatamaan niin laitan GPS:n taskuun ja katselen seuraavana päivänä liikkeeni.
Tuohan tunnistaa jopa parin sentin nousut ja laskut, joten voi siitä jotain päätellä.
Viime syksynä oli sellainen reissu jolloin moista olisi tarvittu. Noin puolesta yöstä eteenpäin on filmi täysin poikki ja muistikuva palaa vasta aamu seitsemältä soittamassa kaverin ovikelloa Tikkurilassa. Tosin Tikkurilasta illanviettokin aloitettiin ja virolaisten matkaan kuulemma lähdin.
En hukannut reissussa kuin edellis viikolla ostamani silmälasit ja puhelimen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös