Kalsarikänniketju

  • 5 240 355
  • 66 676
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Lomalla tän viikon. KOFF 6% maistuu ja vaikuttaa. Pelit jatkuu ja gimmat joraa...
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Viski, voittajien aamiainen.

Tuossahan kävi siis niin, että illalla nukahdin sohvalle ja sohvan reunalla vieressäni oli lasissa viskiä. Aamulla herättyäni (sängystä, miten ja milloin sinne könysin, en muista) vaimo ihmetteli että kuinkas tuo viskilasi tuossa sohvanreunuksella on, ja miten se on siinä pysynyt eikä lattialle kaatunut vaikka nukuin sen vieressä, siinä vaiheessa oli ainoa järkevä tekoni kumota se lasillinen viskiä pois kuleksimasta ja parisuhdetta häiritsemästä. Jotenkin vahingossa tein siinä kaiken kiireen keskellä toisenkin paukun. Kaupungilla joskus kahdentoista aikaan join pienen oluen oloa tasoittaakseni.

No, tämän kaiken parranpärinän oli tarkoitus johtaa siihen, että päiväunien jälkeen kävin juoksemassa 10 kilometrin lenkin. Oli muuten eka kerta kun urheilin noin paljon niin kovassa krapulassa. Pää oli kipeä kuin mikäkin ja 8 kilometrin kohdalla tuntui että tulee joko oksennus tai paska tai molemmat. Ei tullut, mutta pinnistelyä se vaati. Lenkin jälkeen olo oli kyllä mitä mainioin, ihmeellistä.

Nyt sitten olen luultavasti ansainnut vähintään kahdeksan saunaolutta. Viskiin en kajoa tänä iltana, koska aamulla pitää ajaa autolla.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Viskiin en kajoa tänä iltana,

No tuotahan nyt en uskonut itsekään vaikka sen kaiken kansan näkyville kirjoitinkin. Ihan pienen siivun äsken kumosin, kukaan ei nähnyt joten sitä ei tavallaan tapahtunut. Minulla on ollut sellainen tapa, että kun ostan itselleni tuliaisviskit niin en osta sitä kaappiin möllöttämään vaan ahkeraan käyttöön. Kesällä Hampurin reissun jälkeen taisin juoda viskini kahdessa päivässä. Minäkö juoppo, no en. Oli muuten aika Dallas-fiilinki aamulla viskiä nappaillessa, JR ja minä, kuin kaksi marjaa.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Myykö ne nykyään alaikäisillekin tax-freessä? No varmaan kannattaa pienet suojahiivat kiskaistakin sielläpäin ennen huomista kesäloman alkua, vai mitä?

Saunan päälle jos tässä jokusen kaataisi, kun kulki pelikin tänään niin ettei mitään...
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Kerran valehtelin ikäni jossain niin Freddie venyttää vitsiä kuukausikaupalla? Olen kohta kolmekymppinen kaljuuntuva kullimuna, usko jo. Kuitenkin vain runkit siellä saunassa, senkin pervo.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
No joo, hymiö, en yritä provosoitua enempää jutuistasi parahin Freddie. Hymiö. Pysyn tyynenä hymiönä hymiö. Lueskelin äsken P. Sihvosta käsittelevää ketjua, hymiö. Voi elämän kevät ja hymiö ja voihan vitun viikset kuinka ihmisillä riittää energiaa laskea viivelähtöjä, hymiö. Jääkiekko on peli jossa enemmän viivelähtöjä tekevä voittaa, toivottavasti Pajuoja on oivaltanut tämän ja huomenna Ilves lähtee hyökkimään oman maalin takaa ainakin sata kertaa. Vittu, menen nukkumaan kun rupesi niin vituttamaan nuo kaikenmaailman sihvoset ja pelikirjat ja hymiöt.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Keep your head up!! Iam back!! KOFF 6.0%% maistuu ja vaikuttaa. Pelit jatkuu ja hyvä niin. Nyt valvotaan loman kunniaksi. Ipalle tsemppiä ke matsiin!!!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kvelertak, nanananaaa, tadadadaa, Kvelertak!

Seitinohuet. Huomenna olis tarkotus ilmestyä Isomäen iltaan, Porin perjantaihin, ja maksan aktivointi on käynnistetty.
 

Wolves

Jäsen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös