Kalsarikänniketju

  • 5 236 622
  • 66 669

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Mut vakavalla naamalla ajateltuna meen sissään nimellä Piirakkapää tai Veltto muna, en sitten tiedä meenkö Kinky Barii vai ihan perus Sex juttuu..

Joku -Pena45- voisi napatakkin ;)

Onko kellään muuten kesän tai tuttavallisemmin summerin numeroa kun jotenkin kummasti aurinko on viime aikoina ollut kortilla. Soittaisin ja sanoisin vain että lopettaa sen itkunsa Flyersin finaalitappiosta (joka sinänsä on ainoa oikea tapa reagoida kyseiseen tulokseen) ja toisi sen auringon ja lämmön takaisin.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Viime kaudella 39 paikan päällä nähdyssä ottelussa noin 5-10 makkaraa. Mielestäni tästäkään ei voi syytellä. Makkara on kyllä hyvää, ei siinä mitään.

Kyse ei ole määrästä vaan siitä syömisnopeudesta. Kolme laapasuu ja tahat's it.. :)
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
"Minä lähen tästä vissiin hirttäytymään."

-Tippurilan pysäköinninvalvojien ammattiosaston sekakuoron johtaja Herbert von Kirahvi-

Tämä on tarkka sitaatti. Ette te sitä tunnista kumminkaan, nulikat.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
En lähteny. Sen sijaan mietityttää tämä venäläismummon käännytyspäätös ja sen toimeenpano. Päätös lienee syntynyt Suomen lain määräämässä järjestyksessä ja on kai siten lainvoimainen.

Enemmänkin ihmetyttää tämä humanitäärinen kriisi joka asian ympärille on syntynyt ja jossa huudetaan apuun mm. Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta.

Onko nyt todella niin, että nyky-Venäjä on senkaltainen kehitysmaa, ettei se pysty takaamaan hoitoa oman maansa sairaalle ja vanhalle kansalaiselle? Onko venäläisen sairaanhoidon taso niin merkittävästi suomalaisesta poikkeava, että joutuminen Venäjälle aiheuttaa hengenvaaran tälle nimenomaiselle kansalaiselle?

Tästä asiastahan Putinkin loihe lausumaan valtiovierailullaan, mutta lausunnon luotettavuutta lienee syytä peilata historiallista taustaa vasten. Joten jätämme sen omaan arvoonsa.

Periaattellinen kysymys ei olekaan, hoidetaanko tämä puheenaoleva yksilö Suomessa vai Venäjällä, vaan minkälaisen signaalin Venäjä haluaa tästä yksittäisestä tapauksesta ulottaa yleisemmälle tasolle. Onko Venäjä maa, joka huolehtii omista kansalaisistaan, kuten kansainvälisessä yhteisössä tapana on?

Asia, jota Kremlin herrojen olisi syytä pohtia miettiessään, kuinka realisoida wannabe-jäsenyytensä kansainvälisessä yhteisössä, sikäli kun sellainen orastava jäsenyys edes on olemassa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Mikäs romaania kirjoitellessa. Ne myy, joskaan ei liiaksi Suomessa.

Mutta sitten lisää musiikkia...

Counting Crows - A Long December


Mahtava liveveto hienolta bändiltä. Niin, voi kunpa sitä itsekkin saisi naiset kostumaan pelkän laulun voimalla, mutta kaikille ei sitä lahjaa vain ole suotu. Valitettavasti. Tut mir leid sanoisi Beckenbauer, mutta näillä mennään.

edit. Niin ja kai Freddie sitten muistat kertoa vihdoin ruotsalaisillekin sen Olof Palmen murhaajan, jotteivät raukat jää tyystin tiedon pimentoon.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Tämmöisen tuossa taikinoin alkuinspiraatiossani:

Istun keittiössäni, vaienneen KKK:n äärellä. Kuin katsomo, joka on tyhjentynyt hätäisten vaivautuneiden aplodien jälkeen, harvoista katsojista vielä harvemmat jäivät edes loppuun asti.

Läppäri keittiön pöydällä, tyhjä ruutu edessäni. Nyt ymmärrän, miksi jotkut kirjailijat sanovat, että tyhjä paperiarkki ja näppäimistö pakottavat heidät kirjoittamaan. On pakko.

Ajatukset harhailevat läheltä kauas, kaukaa lähelle. Läheisyys on kiusallista. Kaukaisuus on kuin sirkustaiteilijan pallot ilmassa. Katsokaa, hallitsen tämän, ja tämän ja tämän niin kauan kuin ne ovat riittävän kaukana minusta. Hallitsen mitä tahansa, ruusuja, shamppanjalaseja, pulloja ja miekkoja. Niin kauan kuin ne pysyvät riittävällä etäisyydellä minusta, olen niiden herra. Jos ne tulevat liian lähelle, en pysty enää hallitsemaan niitä. Menetän pelin, ulottuvuuteni ei enää riitä ja saan potkut. Liian paljon muuttuvia asioita liian lähellä.

Kauas matkustaminen on kiehtovaa. Tarpeellista. Avartavaa. Ja rakentavaa.
Lähelle matkustaminen on raastavaa. Välttämätöntä. Paljastavaa. Ja rakentavaa.

Keitä me olemme itsellemme? Question Worth of a Nobel Prize, isn’t it?

Ja silti, vastaus on olemassa ja se on hämmästyttävän ilmiselvä. Me olemme ihmisiä, kuten meidän pitääkin olla. Me olemme ihmisiä, jotka elävät tässä ajassa maapallon antimista nauttien ja me viemme evoluutiota omalta osaltamme eteenpäin. Tavalla, joka hyödyttää maapallon elämää itseään. Me emme ole luomakunnan herroja vaan palvelijoita, oman roolimme esittäjiä evoluution näytelmässä. Näytelmässä on kohtaus, jossa me tulemme lavalle ja yhtä lailla näytelmässä on kohtaus, jossa me poistumme lavalta.

Kuitenkin, tässä näytelmässä on eräs epätavallinen piirre (siinä mielessä mitä me näytelmällä ymmärrämme). Meille on aivan viime kohtauksien aikana muodostunut kyky tallentaa, mitä näytelmässä tapahtui, ja sen perusteella muokata sitä, mitä näytelmässä tulee tapahtumaan. Tämä on se maapallon historian käännekohta, jota voi hyvällä syyllä kutsua älyn alkutaipaleeksi.


Tää nyt ens alkuun. Jatkamma tästä -FF-
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Lähdit näemmä ihan elämän peruskysymyksistä liikkeelle. No mikäs siinä. Tuon voisi sitten valmiina ja käännettynä lähettää vaikkapa George Bush nuoremmalle. Tuskin jaksaa takakantta pidemmälle, mutta ainahan voi yrittää...
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Mitä se eläkeukko sillä enää tekee?

Voisi ehkäpä kokea sen "valaistumisen", joskin taitaa jo dementiaa pukata sen verta, että seuraavaa sivua lukiessa edellinen jo unohtuisi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan metaliteetilla kuitenkin. Joskin voihan se olla että teoksestasi muokkautuu tuoreen vuosituhannen Raamattu, jolloin olisi melkoista tuhlausta jakaa sitä puskien luettavaksi.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Tästä seuraava kappale KKK:n armottomaan oikolukuun:

Äly. Intelligence. Jumallallinen suunnitelma. Johdannaisena tietenkin Usko. Suunnitelma whatsoever. Valaat tai ketkä hyvänsä. Se ei ole tärkeää, ei ole olemassa valittua kansaa.

Tällä pallolla riittää kohtalaisen paljon todistusaineistoa todistamaan edellisen kappaleeni viimeisen luvun. Raamattu, Koraani, Toora, Talmud jne. Mikään ei ole toista arvokkaampi tai toista vähäisempi tässä asiayhteydessä. On olemassa kertomuksia, tallenteita siitä mitä meille oikein tapahtui. Historia on aina voittajien historiaa, riippumatta uskonnoista.

Mitä on ihmisen historia? Huikea menestystarina jopa itse evoluution historiassa. Hädintuskin 100 000 vuotta savannilta raketteihin. Ja miten me hyödynnämme tämän ennätyksellisen lyhyessä ajassa saavutetun ylivertaisen älykkyyden? Kaiken sen tieteellisen tiedon keskellä, joka meillä jo on, me tappelemme keskenämme 6000 vuotta vanhojen kääröjen tulkinnoista ja siinä sivussa tukehdutamme maan liikakansoitukseen vastoin parempaa tietoa.

jatketaan -FF-
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Pannaan pätkä vielä:

Maailma keittiössäni. Onko se deterministinen vai opportunistinen? Olenko pakotettu kirjoittamaan tätä jumalallisen käden ohjaamana, vai teenkö sitä siinä toivossa, että kenties jonakin päivänä se voisi tuottaa minulle hyötyä? Voinko hallita keittiöni maailmaa? Voin. Olen keittiöni herra, joka sanoo, että mitään ruokaa tässä keittiössä ei synny ilman minun lupaani.

Maailma keittiöni ulkopuolella? Onko jossakin joku jumalallinen keittiömestari, joka sanoo, mitä ruokia hänen keittiössään tehdään? Ei ole.

Kaikki se, mitä me tiedämme elämän historiasta ja evoluutiosta, viittaa siihen, että ”maailman keittiö” ei ole ollut deterministinen vaan opportunistinen. Opportunismi tarkoittaa tilaisuuksien hyödyntämistä paremman tulevaisuuden toivossa, ja juuri siitä evoluutiossa on kyse.
´

Ideologia

käsitteenä ideologia sekoitetaan usein uskonnolliseen dogmatiikkaan, mutta näillä on selkeä ero. Ideologia nojaa siihen, jota juuri aiemmin kuvailin evoluution suurimmaksi saavutukseksi, eli älyyn. Ideologia ei tarvitse tuekseen kertomuksia historian hämäristä (paitsi joskus), kuten uskonnot. Ideologia ei ole uskonto. Ideologia on älyllisesti perusteltu oppirakennelma, johon periaatteessa kuka tahansa uskonnollisista ennakkoasenteista riisuttu älykäs yksilö voi samaistua omista lähtökohdistaan. Tässä piilee kolme avainsanaa: ”älykäs, omista lähtökohdista, samaistua”.

Maailmassa ei ole ihmiselle mitään palkitsevampaa kuin todeta olevansa muita älykkäämpi ja sen jälkeen päästä keskustelemaan tästä vertaistensa kanssa. Väitän, että kolmannen valtakunnan upseeriston lojaalisuuden ydin oli juuri tässä ajattelussa.


Tarkennetaan vielä, että tämä on vasta johdantoa varsinaiseen asiaan, joka on liittymä evolutiivisen älyn ja dogmaattisen sekä ideologisen ajattelun välillä (työnimellä "mikä vittu tässä ihmiskunnan historiassa oikein meni pieleen").
 
Viimeksi muokattu:

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Kyllä densoja aina koloissaan hiipii, kaikki raukat eivät vaan tänne uskalla, luolissaan väijyvät.

Näin aamun valjettua huomaankin että täällä on illalla ja yöllä ollut melko päätöntä tämä meininki!

KKK on baari. Jos istuu baarissa ja ei ole jengissä niin sit ei ole jengissä. Sit pitää tulla jengiin ja lyyä kaikki levyautomaatin luona maleksivat lattiaan. Sit on jengissä.

Tuohon päättömyyteen viitaten, tuli mielikuva että tämä KKK-baari on ajoittain kuin tämä densojen "ratapubi" Toijalassa, jossa meno on ollut ihan kirjaimellisesti päätöntä!

Linkki vie Aamulehteen.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
*Nats* sanoo kultalonkero, kun sen maailmanmainettakin niittäneestä GWS EasyOpen -sokasta nykäisee. Huisia. Saapa nähdä, päästäänkö tänään luomisen tilaan.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
*Nats* sanoo kultalonkero, kun sen maailmanmainettakin niittäneestä GWS EasyOpen -sokasta nykäisee. Huisia. Saapa nähdä, päästäänkö tänään luomisen tilaan.

Terve Preeti. Minullakinpa on romaani tulilla. Sääli vain, että sen kustannustoimittaja sai potkut. Ei romaanin takia vaan siitä huolimatta.

Kirja alkaa sanoilla "Alussa oli suo, kuokka - ja Jussi." Omaperäistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös