Kalsarikänniketju

  • 5 218 273
  • 66 665
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viikonlopun lopettajaismäyristä tässä ryhdyin tuhoamaan. Eilinen jäi väliin infernaalisen kankkusen vuoksi, joten vähän pitää tänään ottaa vahinkoa takaisin.

Kippis vaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
No niin, tässä nyt sitten "koulu" alkaa ja pari viikkoa pääsee viettämään hunningolla ihan huolella. Tarkoituksena jopa lähteä tekemään inversio Lappeenrantaan, saa nähdä jos kaverit vielä muistavat mitä tuopin ääressä perjantaina uhottiin. Sitten viikonloppuna pitäisi urheilla pari tiukkaa peliä ja sieltä suoraan johonkin kekkereihin ja sitten alkaisikin virallisesti koulu, buhahaha!

Nyt otan oluen, lämpimän ja ihan maistelen miltä kuohut maistuu. Vittu, nyt se alkaa! Ehkä laitan jopa Pirates 1 pyörimään näin aamupäivän kunniaksi, maanantaihan nyt on!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Alkoikin maistua tämä lämmin olut tähän tissutteluun varsin mainiosti ja samalla tuli ajatelleeksi oluen nauttimisen perusteita. Monesti tulee heti laitettua oluet kylmään ja onhan vilpoinen olut mitä mainioin juoma.

Saksassa käsittääkseni maistellaan oluet usein melko lämpöisinä, kai. Eräs inttikaverikin juo aina oluet lämpimänä, tai siis huoneenlämpöisinä ja ei tykkää juuri lainkaan kylmästä oluesta. Jos oikein juo olutta, silloin kyllä vilpoinen putoaa paremmin, koska lämpöisestä tulee helposti täysinäinen olo. Mistähän tämäkin johtuu..

Hyvää on silti ja maanantai on kalsarien aatelia. Pienenä miinuksena mainitsen reippaan kassihien tuoksun, joka toisaalta on asiaankuuluvaa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Pokeria turnauksenkin muodossa kohta ja taustalla kuuntelen RADIOTA, huikeaa. Olutkin on hyvää, saas nähdä jos vaikka rahaa tienaisi tässä keiton ohella.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Shillälailla. Pokerista ulos hyvällä kädellä ja huomenna sitten susirajalle. Tänään ilmeisesti sitten vietetään kalsaripäivää. Vaan onpas hiljaista vaikka maanantaihan nyt on..
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Voi Fingerpori, taas tuli vietettyä laatuaikaa HS:n sivuilla. Aivan uskomattomia oivalluksia. Vähän yksinäistä tämä nyt on. Vittu.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ihmeellisiä on käänteet! Lähdenkin keilaamaan klo 18:00. Pitää ehkä hivenen himmailla tahtia, ei vielä ränniä.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Huominen muuntautui yllättäen vapaapäiväksi, joten tässä on hyvä paikka vetäistä maanantaikalsarit. Koppa karjalaa on parvekkeella jäähtymässä. Ensimmäinen sihahti juuri auki. Mukavasti puraisi taas mallas.

Muita kalsaroijia näin maanantaina?
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Kai sitä pitää tännekkin jo ilmottautua. Enpä ole tähän ketjuun paljoo kirjoitellut, vaikka viime viikot on oltu enemmän tai vähemmän kännissä. Huomenna olisi vapaata tiedossa, joten ajattelin jatkaa putkea viidentenäkin päivänä putkeen.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Taas pitkästä aikaa voisin tännekin ilmoittautua. Onhan viime kerrasta jo ainakin useita päiviä. Maanantaikalsarointi on melkein parempaa kuin sunnuntairyypiskely.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olen tässä vedellyt maanantaikalsarikännejä jo 6,5 tuntia, mutta on pitänyt kiireitä pokersavvy-bonuksen selvittämisessä (taas yksi lisää pitkään listaan), joten en ole vielä ehtinyt ilmoittautua tänne, mutta nyt on ainakin hetki jos toinenkin aikaa. Olutta, Olvia, Karjalaa ja Sandelssia, on uponnut ihan hyvin, muttei kuitenkaan mitenkään överiksi ole mennyt. Pokeria tosiaan on tullut pelattua ja musiikkia olen kuunnellut (Rautavaara, Helismaa ja Esa Pakarinen). Aika kosteat 5 päivää ovat päivät sunnuntaista torstaihin. Sunnuntai ja maanantai menivät kalsarikänneissä, keskiviikko ja torstai menevät Tallinnan reissulla, onneksi sentään joudun ajamaan kotiin Helsingistä torstaina, joten torstai pelastuu, ainakin hetkeksi. Kosteaa on elämä, toisinaan liiankin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Koffi maistuu jälleen tappion kunniaksi. Kaikki kunnia Kalpalle, mutta alkaa jo vituttamaan tämä kissapetojen tappioputki. Tappion lisäksi Lennu taisi liittyä pitkään IFK:n sairaslistaan. Komea on HIFK:n sairaslista: Kibe, Lennu, Hacker, Walsh, Bates, Holle, Loppi. Jos ei pelaajahankintoja kohta ala tulemaan, niin turha on meikäläistä odotella hallille. Jotain vastinetta täytyy euroilleen vaatia. Mieluummin sijoitan rahani KOFFIIN, kuin HIFK:n matseihin.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Sitä tulee harvoin miettineeksi, miten miellyttävää onkaan nauttia raikasta olutta raskaan opiskeluviikon loputtua!
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
KOFF maistuu ja vaikuttaa. Ketjussa on yllättävän hiljaista, vaikka tänään on pikkulauantai. Torstaina jatkuu HIFK:n tappioputki, kun Kärpät saapuu Nordikselle. Lauantaina petolauma pelaa juhlapaidoissa, mutta Saipa kuittaa helpot pinnat Karjalaan.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Perkele, kehtaako tähän aikaan enää liittyä tänne? Tosin en ole tänään puhdasverinen KKK-persoona, koska kävin pari kaljaa kippaamassa baarissa säbämatsin jälkeen. Nyt kuitenkin oluen avasin eikä ole kiire nukkumaan.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Helevata. KK-Ketju ei ollut ensimmäisellä sivulla, vaan piti oikein hakea. Nooh, lapa pystyssä ja muki tumpussa. Puntin jälkeen tekee hyvää palautella Jekulla ja sitten kylmien oluiden kanssa hautautua kuumaan bastuun.
Elämää- työviikko ohi ja aika nautintojen!
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täällä ollaan mukana! Jekkua, olutta ja tietenkin kirkasta.
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yllättävän hiljaista täällä. Suurin osa taitaa tähdätä huomiselle.
Emäntä lähti sukuloimaan, niin täytyy ottaa ilo irti.. Tänään vain kotona, huomenna ehkä myös kuppilassa. Tänään kuitenkin perinteiset kalsarit.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Täällähän minäkin, ei tota Ässien touhua selvinpäin kestä. Radion välityksellä kärsin, ja nyt juon Fostersia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös