Kalsarikänniketju

  • 5 207 773
  • 66 637

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Täällä ne samat parrat vaan jaksaa, joten miksen siis minäkin.

Tässä on päivän mittaan tullut väkerreltyävähän kaikenlaista, mut nyt on aika rauhoittumisen. Eli kaljaa koneeseen. Mutta jotain syötävää tässä nyt itse kukin kaipais, joten kaipa sitä on jotain tehtävä asian eteen.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Nyt on jumaleissön semmonen fiilis että soitetaans Frederik-Volga kunhan ensin tupakalla käyn. Perunoita tuossa keitän mutta nyt on pakko soittaa VOLGA!
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Täällä taas... Huomenna iltavuoro, joten ihan sievästi. Avovaimo on yövuorossa, joten ei oo ketään ketä kiusata täällä kotosalla. Keskityn itselleni vittuiluun, neljä raskin ostaa. :D

Teinivuosien neuvot haltuun, eli vedän nuo nopeasti ja perä perää, niin enköhän humallu. Ei vaan, hitaasti nautiskelen ja nautin elämästä. Paljon kivempaa se olis, jos avokas olis kotosalla... Uskokaa tai älkää!
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Täällä taas... Huomenna iltavuoro, joten ihan sievästi ~klip~

~klip~Ei vaan, hitaasti nautiskelen ja nautin elämästä. Paljon kivempaa se olis, jos avokas olis kotosalla... Uskokaa tai älkää!

Tuo teksti on kuin omalta näppäimistöltä. Juuri iltavuorosta ja saunasta kotiutuneena voisi muutaman hassun ottaa. Huomenna pitäisi puolilta päivin töihin taas suunnistaaa, joten muutamaan pitää jättää.

Avokas on myös täällä suunnalla poissa kotoa, pirulainen on baariin lähdössä kavereineen. No joskus näinkin päin!
 

Lugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Valkoviinin tahdissa kotona. :)
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Juuri saunan raikkaana yläkertaan, edelleen Saku vieraanain. Wirta loppui, mutta uusi kaverini Tapio jo odottaa, että rupeltaiskos. Hauskaa iltaa kaikille, illan aloittaa Los Bastardos Finlandeses.
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Korkataanpa sitten täältäkin näppikseltä KKK-neitsyys. Eilen olin todella pitkästä aikaa viihteellä ja oikeastaan koko päivä on ooteltu, että poika menisi unten maille. No nyt se tuolla nukkuu ja iltaa vietetään sekalaisen soittolistan, nettipokerin ja Olvi-nimisen mäyräkoiran kanssa. Taidanpa jossain vaiheessa käydä tarkistamassa baarikaapilla, josko siellä Jameson pullossa olisi jotain jäljellä.

Ai niin, jalassa on vaaleanpunaiset sydänkuvioiset bokserit. Täyttyykö ketjun vaatimukset?

StevieY
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Korkataanpa sitten täältäkin näppikseltä KKK-neitsyys.

Ai niin, jalassa on vaaleanpunaiset sydänkuvioiset bokserit. Täyttyykö ketjun vaatimukset?

Wälkommen vaan. Kyllähän se rima sinne kannattimilleen jää eli komeastihan noi vaatimukset täyttyy.

Tässä youtubessa fiilistellessähän aika kuluu. Saunaan en tänään kyllä mene, mutta josko sitä jotain muuta aktiviteettia keksis. Mutta lisää juomaa mieleni nyt haluavi.
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Hyvää alkavaa yötä vaan kaikille tämän osion seuraajille ja varsinkin osaanottajille.

IV päättynyt on ja huomenna on vuorossa YV joten tässä voi ihan huoletta juoda kaupasta vaivalla raahatut oluet, ja tietysti on varauduttu siihenkin että oluet loppu kesken. Tuota kauheutta varten on hankittu seuraksi herrat Jack Daniels ja Captain Morgan.
Ei tietenkään ole mahdoton ajatus että nämä herrat liittyvät illan viettoon jo aikaisemminkin.

Nyt katellaan nyrkkeilyä ja kuunnellaan musaa. Go Wlad
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Rakkaat kalsaroijaystäväni, kuulin pöllön kutsuvan ja tie saattaa viedä paikalliseen rokkibaariin parille. Toki palaan asialle kun kotiudun. Rakas, ihana avovaimoni välitti töistä terveiset, että tokihan sä voit käväistä parilla, joten en voi olla käyttämättä tätä tilaisuutta.

Palaamme pian.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers

Basso75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Muutto perheen kanssa, isi, pienet tytöt, vauvat ja rakkaani. Sata vuottako tämä kestää?

Otan pikku kalsarit nyt. Snoopyt jalassa. Sinä olet niin kaukana....
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Ilimottaudun mukkaan tilanteeseen. Etenkin kun "Tapparan" ensi kauden enforcer Vladimir (suomeksi) Klisko siirtyi oikiasti mejjän mieheksi....


NA
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juuri palasin kotiin humppalavalta. Nyt Lidlin halppissiideriä naamaan. Jäinpähän taas ilman naisseuraa, mutta onneksi kotona on sentään alkoholijuomaa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ilmoittaudun keskusteluun/Anmälar mig till en diskussion.

Noin kahdentoista tunnin enemmän tai vähemmän tehokas siivousrupeama päättyi tuossa puolenyön aikoihin. Ostin jo perjantaina uuden pahvisen roskalaatikon, jonka kyljessä lukee KOFF. Jotain ihme metallitötteröitä (niitä oli muistaakseni sellainen parisen tusinaa) tosin jouduin sieltä siirtämään ainoaan puolityhjänä olevaan kaappiin lenkkimakkaroiden ja lihapiirakoiden viereen.

Viimeisen reilun tunnin olen tutustunut tarkemminkin noihin roskalaatikon alkuperäisiin täytteisiin ja huvitellut Youtubella. Löytyikin ihan uskomaton "suomirap-biisi". Eihän tämä nyt mikään uusi ole, mutta suomirap ei ole ihan omaa suosikkigenreäni, joten enpä ollut ennen kuullut.

Ezkimo featuring Esa Pakarinen - Tytöt Moi
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Matkalla himaan sattui autoratiosta soimaan Klamydiaa. Oli kyllä hieno kappale. "Sillä mikä nuoruutta hienompaa olisi
silloin kaljakin kunnolla kolisi."
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Katos hommahan vilkastu kummasti.

Mutta ilta se vaan jatkuu jatkuu ja jatkuu, mutta onneksi on youtube seurana. Minä mitään siivoomisia kannata semmonen tasanen sotku pitää kaikenmaailman allergiat poissa. Niin ja rap on kaikenmaailman laulutaidottomien puuhastelua. Pitäsköhän sitä itekkin väsätä joku turhautumienpurkaussadattelu?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Minä mitään siivoomisia kannata semmonen tasanen sotku pitää kaikenmaailman allergiat poissa.
Pakko sitä on välillä siivota, että voi ostella uusia roskalaatikoita...
Niin ja rap on kaikenmaailman laulutaidottomien puuhastelua.
Kuten sanoin, eihän tämä mitään suosikkigenreäni ole. Siinä biisissä vaan on kaksi koukkua: lyriikat ja samplet. Luepa tuosta alta noi lyriikat oikein ajatuksella, jos et kestä biisiä kuunnella.

Ezkimo featuring Esa Pakarinen - Tytöt Moi (lyriikat)
Esa Pakarinen - Severi Suhosen Jenkka

EDIT: käsi pystyyn kenellä on joskus naisten kanssa tullut tällainen olo! o/

"Jannut tietää et jos te jotenki pystysitte olee
sellasii ku teiän pitäs olla nii ei salee
toimis koska ei ois mitää mistä sanoo
Hei jou esa vielä kerran c'moon
"
 
Viimeksi muokattu:

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ilmoittaudun tänne. Tunti sitten sain idean, että voisihan sitä olutta ottaa. Eilestä juomisesta olen toipunut ja nyt sitten taas on kännin vuoro. Nettipokeria olen tässä jo yli 6h pelannut. Vajaan vuorokauden päästä menen töihin, mutta voisihan sitä jonkun verran juoda.
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meni vähän pitkäksi täällä, kun pokerit rupesivat sujumaan oikein kunnolla. Sijat 2/735 ja 11/375 pitivät Stiivin kummasti koneella ja kalsarikännäämässä. Ottaa vaan kupoliin oikein kunnolla tuo hävitty heads up, kun kaveri pelastui pari kertaa putkee riverillä ja voimasuhteet vaihtuivat täysin.

Mäyrä on melkein juotu ja Jamesonillakin on käyty. Nyt kyllä täytyy mennä nukkumaan, kun tuo poitsu kuitenkin heräilee suht aikaisin aamulla.

Jatkakaa!

StevieY
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös