Kalsarikänniketju

  • 5 236 879
  • 66 669

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Kylmää bissee ja FIZZ mansikka-vanilja coolereita jääkaapissa. Normikalsarit.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Pari napsua tiukkoja ja pari lonkkua on tullut otettua. Voisi ottaa lasillisen Bacardikolaa, jos kalsarit jäisivät tänään tähän. Saunassa en jaksa käydä, vittu.
Oletteko muuten maistaneet Ale Coqin energiajuomalonkeroa, keltamusta 0,5l tölkki. Mahtavaa ainetta.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pitää avata tämä ketju tämän vuorokauden osalta. Piti olla tänään Ässät-TPS pelissä, mutta ei viime aikojen otteiden takia jaksanut lähteä ajamaan 200 kilometriä suuntaansa. Kalsarikännit kuulosti paljon paremmalta.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Tein tossa ekankerran tänävuonna pitkävetoa, jos vaikka vähän kahvirahoja sais. Tässä vallan jännittää miten käypi, pakko ottaa olut ni rentoutuu.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Tein tossa ekankerran tänävuonna pitkävetoa, jos vaikka vähän kahvirahoja sais. Tässä vallan jännittää miten käypi, pakko ottaa olut ni rentoutuu.

Kahvirahoja...vittujoo! Joku laitto Ässät voittajaks ihan vaan ajattelematta vallitsevaa tilannetta perrkele! Onneks kaikki muut on just niiku pittääkin, otan varmaan jonkuun oluen tässä.

Hyvä ystäväni Nelly Furtado mölyää taustalla. Tsumtsumtsum...
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Jumalauta! Ässien uskomaton nousu takas kännääjälle 50e voiton, JIPPII WOHOO PERRKELE!!!!!!

Elämä on juhlaa välillä. Ehkä lähenkin baariin. Tai sitte en. Otan voiton kunniaks likööriä.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täytyy kirjottaa välillä tähän leppoisaan kuninkaalliseen ketjuun kun tuo Nickersson-case käy nyt aika kovilla kierroksilla. Curacaota ja siideriä muutamat nappastu ja hyvää sapuskaa syöty koko ilta.

Den Harrow - Mad desire, jyhkeät soundit 80-luvulta.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kalsareiksi meni ei jaksa lähtä baariin..No mikäs tässä, OLUTTA ON....

Ja mikä parasta jotain -1 asteista ja näköjään luntakin sataa! ..joo en muista monta jo alla, JA EHKÄ PAREMPI NIIN!! Nupitkaakkoon ,lisää viinaa ,DIRE STRAITS.......
 

scholl

Jäsen
Kävin baarissa. Jotenkin tuli tilanne päälle. Menin himaan. Tuli jotenkin sellainen fiilis kun olin istunut hetken sohvalla, että olisin tunkenu veitsen sisään, koska tunsin, että sisälmykset meni ulos. Jouduin pakenemaan mahdollisimman kauas keittiöstä makuuhuoneeseen. Oli tosiaan pakko mennä tunniksi pois. Se on ilmeisesti jonkinlainen jälkireaktio huonoille fiiliksille, mitä tapahtui baarissa ja minkä takia tulin kotia. Tärisin horkassa ja kädet hapui ihan kuin olisi ollut veitsi siinä. No onneksi olin ca. selvinpäin. Pakko ottaa nyt pari juomaa kun vähän parani olo. Nyt kerrankin kalsareissa.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kaksi kuukautta olen nyt opiskellut ja tehnyt töitä. Nyt olisi ensimmäisen vapaapäivän aika. Kalsarikännit ovat nyt edessä ja ainoan vapaapäivän vähään aikaan vietän todennäköisesti jonkinasteisessa krapulassa.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kännissä on kätevää!
Oma Kämppäkin on kuin tykistökeskityksen jäljiltä. Perjantain vieraspelin jälkeen tuli vedettyä viunaa/viinaa oikein urakalla. Se hyvä puoli tässä olotilassa (n.2 proomilleä) on että kotona ei tullut pidettyä älämölöä. Eli tuli kahden eri kaverin kämpässä pidettyä ne "karaoke helvetit" Korttiakin tuli pelattua viiden hengen porukalla viikonlopun aikana noin 12 tuntia ja voitolle jäin tällä kertaa 97 € ja risat + puolen litran Napoleon konjakkipullon verran...

Edit:
Muistikuva viikolopun ajalta: Meinasin vetää kaveria eilen turpaan, koska se ei meinnanut lopettaa sitä hehkutusta siitä kun se heräsi vessan lattialta siihen kun tyttöystävä... (no kyllähän te sen tiedätte millä tapaa on kiva herätä)

Muistikuva kaksi: Yllämainittu sama kaveri vittuuntu pelitappioistaan sen verran paljon, että se lähti kolmen aikaan yöllä kotiinsa kävellen (n. 10 km!) eikä suostunut edes taksirahaa lainaamaan (ihme äijä!)
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Rki Sorsaa ja viinaa! Eilen li CMX:n keikka ja oli paska, petyin vaikka oli silti vitun hienoa! Aki on pulska! Peippo oli selvinpäin. Itse en kumpaakaan.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hienoa, että täällä on muitakin kalsarikännääjiä. Homma etenee hyvin ja tässä alkaa pikkuhiljaa olla melko kännissä, mutta täytynee vain kestää. Eteenpäin!
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Miten helevetissä kalja hupenee käsiin aina sunnuntaisin, Noh, ei senväliä jos on varautunut eikä oo aikasta herätystä.

Tosin olen varautunut, mutta herätys on aikaseen ja autollakin pitäis körrätä ympäri pitäjää heti. No kyllä se tästä, kippistä vaan.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Alkaa pikkuhiljaa olla melko kännissä. Toivottavasti tämä ei jää viimeiseksi postaukseni tänään. Känni ei pidemmän päälle taida tehdä hyvää ihmiselle! Ei se tee.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ketään muuta enää hereil. Nyt kun toi Kimin mestaruus alkaa lopultakin näyttämään vahvistetulta niin meno senkun paranee
 
Suosikkijoukkue
Lukko
joo'o viikko treeneistä huilia kun on flunssa painanut päälle. Tänää ku kävin koittaas ni ihan ku polttais taas 2 askii päiväs ja ehkä enemmän. Joten nyt treenien jälkee mustismehua ja votkaa ja sit jägermaisteria... ei muuten tunnu yhtää niin kipeältä enää...
 

Kennedy79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Rops, NUFC ja Detroit RW
Yötyöputki takana ja vkon vapaat edessä.. Illaksi tiedossa Rangers - Barca matsi ja hyvää juomaa.. Saattaahan tuota pokerin ääreenkin eksyä :)
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Täälläkin suunnitelmissa katsella matsia hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Matsin alkua odotellessa käväisen kuitenkin saunassa eli se on morjens, olis pitäny vaan tajuta iskeä aikasemmin lämpiämään mut sama pää kesät talvet joten jää löylyt nyt vähän lyhyemmiksi mut ei voi mitään.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Huomenta!
Pistetääs päivä käyntiin tästä pikkuhiljaa. Muutama Koffi + lonkero ja sitte vois väsäillä vaihtelun vuoks vaikkapa Ville Vallattomia.
Ei huolta huomisesta.
Ainiin! Vitutti viime yönä nukahtaa nuuska huulessa. Yöllä kun heräs niin joutu naamaa vääntämään, että sai suun auki ja janohan siinä luonnollisesti oli. Ei tullu mieleen ottaa vettä, vaan puoliunissani aukasin tietysti kaljapullon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös