Kalsarikänniketju

  • 5 223 086
  • 66 666

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Suhteellisen kivan summan hävisin rahaa näissä otteluissa, joten kaava on hyvinkin selvä: Olutta, viinaa, brandya.. Mitä vaan ikinä tuolta baarikaapista löytyy.
Eipä siinä, miks katkaista hyvää 7 kuukauden putkea, eli en mää pelkästään vitutukseen juo. Näillä mennään.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Blue nun, olen sitä joskus teininä jounu, nykyään maistuu punkku paljon paremmin, mutta jos se tekee tehtävänsä niin hyvä(siis se Blue...)
Nyt kuitenkin kaljaa koska on pitkät vapaat edessä eikä tarvii mennä töihin:)
 

Jazze Cazza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit,Detroit Red Wings,ManU
Ilmoittaudun joukkoon mukaan koska huima 4 päivän loma alkoi tänään. Tällä hetkellä makuaisteja hivelee De Kuyper Sour Apple,tosin kyseinen tuotos on lievästi sanoen kuivaa. Niin tai näin ilta jatkuu kalsareiden merkeissä. Mites muut?
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jazze Cazza kirjoitti:
De Kuyper Sour Apple,tosin kyseinen tuotos on lievästi sanoen kuivaa.

EIkös tuo ole jotakin likööriä? Joka tapauksessa nimenomaan pikemminkin väriainetta kuin shottikamaa? Valaisepa.

Itselläni tarjouslapparia puolen litran tölkistä. Riittää täksi illaksi, aamulla rattiin heti ysin jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ouzala kirjoitti:
ja ja kiss kiss!!! nyt on levoton olo... rankaiskaa mua!
Sulla on TPS listattuna suuriin tuolla suosikkijoukkueissa, ei sua voi enempi rankaista.

Niin ja aiheeseen? Kyllä kiitos, kalsarit ovat komeat, kännit kelpoisat. Yhdessä, saamme aikaan ihmeitä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Jazze Cazza kirjoitti:
Tällä hetkellä makuaisteja hivelee De Kuyper Sour Apple,tosin kyseinen tuotos on lievästi sanoen kuivaa.
2cl vodkaa, 2cl Sour Applea ja täytä lasi (~8-12cl oman maun mukaan) Spritella/7 Upilla. Paras blissi tosin on Lidlin Freeway Lemon (sisältää 5% sitruunatäysmehua) tai sitten voit lisätä Spriten/7 Upin joukkoon lorauksen 100% sitruunamehutiivistettä. Tuo asiaankuuluvaa kirpeyttä.

Itsellä menossa matsin ja yhden koneen asennuksen ohessa tämän illan toinen olut. Tuskinpa se tähän jää, kun nuo Windowsin päivitykset ja kaikki pikkuohjelmat pitäisi vielä asentaa ennen huomista. Tosin huomenna pitäisi päivällä olla ajokunnossa Ms.Foxien vanhempien luo. Ms.Foxie lähti jo tänään ja jätti mut yksin remuamaan. Hmmm... yks plus yks on... *NAKS* ...selkärangan katkeaminen?

Viikon vinkki:
2cl Minttu-likööriä (40 tai 50%) + 2cl kaakaolikööriä (21%) + 8-12cl maitoa = Marianne-karkkia
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ensimmäinen viestini kalsarikänniketjuun, ei kuitenkaan ensimmäiset kalsarikännini. Avovaimo reissussa, yksin kotona, neljän päivän loma töistä ja tärkeinpänä Ässät finaalissa. Olut maistuu ja on aika hyvä fiilis.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kalsarikännit, kirjaimellisesti. Pahoittelen kaikkien muiden puolesta, ja en oikeastaan. Muutama olut, Keisari nimeltään on tullut juotua ja Koskenkorvaa, tätä Elämän Nestettä siinä sivussa. Kaikkea kohtuudella, ei todellakaan.
Huomenna koittaa uusi päivä ja uusi todellisuus, tyttö johon pitäs tehdä vaikutus, tee nyt sitä sitten, krapulassa ollessasi, huoh. Ei se mitään. Tänään on aika nauttia, kaikki tietävät syyn. Pahat asiat päästä pois, täydellinen huuhtominen. Anteeksi.
 
Mielikuvitushahmo kirjoitti:
Tsih! Sanoo olut, kylmä ystäväiseni.

Tuossahan ne tämän illan hienoudet on sanottu.

HPK kaatoi HIFK:n - ja - uskaltaako sen jo sanoa - naurettavassa kamppailussa jossa kumpikaan ei osannut pelata ja Jukka kävi kerran vetämässä luukusta - Japa HIFK:n puolella, joulu HPK:N. Ja niin. Kun ei ollut suosikkia mukana, vaikutti hieman vaisulta, mutta ymmärrän hyvin elämän peli -analyysit tässä vaiheessa. Paskapuheet sikseen, kuinka mukavaa aikaa tämä pleioffi onkaan perskele. Pelkästään tekosyyllä ja oluella!

Ja on kaljaa.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
On se vaan niin, että tuota tuota.. Minä en ainakaan olutta pysty juomaan koko iltaa/ytöä. Ei sillä mitään humalaa saa aikaan. Kannatan kirkkaita, ja varsinkin 80% Viru Valgeeta. Siinä on potkua ihan riittämiin! Onneks ei ole tänä iltana marisevia akkoja kämpässä, eli sen takia tää on jotain erityistä. Rock!
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Eka persevodka (Becherovka) pullo on tyhjä (no ei se ollut täysi) ja muutama Jever hoidettu. Näillä mennään...

Vai ehkä ihan vähän vielä..
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Ai saattans, joku tusinatsekki toi pöytään juurikin tommoset persevotkat baari Vltavassa ja 10 minuutin päästä oli Tilatiilen kymmenen vuotta imemä HPK-lippu kadonnut Helsingin Rautatientorille. Ja juuri kun pääsin irvailemasta nimim. HOOPEEKOO:n taannoin junaan hukkaamalle Suomen lipulle, jossa oli Italian mm-kisojen leijonien nimmarit pl. Krisu Ruuttu.

Toistan eilisen kysymykseni, kuka on se petopaitainen kalsarisankari eilisen Hesarin sivulla C8? Jere?
 

Taasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat
Jahas, toteilla se on tämäkin päivä aloitettava. Kippish!
 

Taasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat
Kukaan muu ei siis kalsaroi?
Nooh, minä korkkaan jo neljännen putelin. 3 edellistä oli 'pullonpohjien' tyhjennystä, siinä meni cassislikööri, kossu ja minttuviina. Mistäs sitten jatkais... Otetaan siiterii välillä.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Äsken kävin syömässä omasta mielestäni Porvoon isoimman pizzan (krapulapizza etukäteen?) ja nyt korkkasin kerralla 1. ja 2. olutpullon. Jääkaapista löytyy 14 Karjalaa ja 5 Koffia sekä lisäksi yksi sitruunalonkero. Katsotaan, miten päivä etenee.
 

JanJ

Jäsen
Antaa mennä vaan.
Karhua kurkusta alas.
 
Bisang ambonia ja 60% kossua juodaan tänäänkin. Ja grillataan. Ei tota äiteetä kestä selvänä. Kun sekin on humalassa. Isoveljen kanssa suunnitellaan matkaa Silverstoneen f1 kisaan. Ja kaveri houkutteli ensi kuussa Prahaan. Luultavasti humalapäissäni tänään varailen lentolippuja... No kerrankin on varaa. Johan noita ulkomaan matkoja on vuosia odotellut. Ja taas alakertaan, lasi jäi sinne...
 

komisario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ray Bourque, Man Utd
Täällä vedetään viinaan asiakirjoittajien J-Ko ja Tinke-80 kanssa. Lisää viina silmät liikkuu.
Varsinkin J-Ko tuntuu todelliselta osaajalta.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Koska en jaksanut keksiä mitään tekosyytä kalsaroinnilleni totean "juhlistavani The Donitsin valintaa AHL:n MVP:ksi". Kokeilkaa muuten tänä yönä ajassa 03:27 sanoa tuo lause uskottavasti.

Nyt oluen kyytipojaksi tiukempaa. Ja drinkkivinkki teille isin pikku mussukoille; bacardi-ginger ale.

Ja jos asiakirjoittajakolmikko on saamassa liikaa naisia niin ilmoitelkaa. Ainahan sitä voi jeesata talkoohengessä.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nikke kirjoitti:
Ja jos asiakirjoittajakolmikko on saamassa liikaa naisia niin ilmoitelkaa. Ainahan sitä voi jeesata talkoohengessä.
No totta kai sitä kaveria autetaan aseveli hengessä. Vielä ei tosin hirveitä jonoja ole syntynyt ovelle. Viimeksi kun HIFK tipahti niin J-Ko sai melkein naista lue nainen sanoi painu vittuun.
 

Bandana

Jäsen
Kyllä kyllä. Näillä mennään mitä on ja katsotaan mihin se riittää. Inspiraatiota odottaessa ja sitä sitten toteuttaessa. Vessa.

On tämä pääsiäinen kyllä hieno asia. Jotkut partajanarit aikoinaan läpällä keksineet kalsarikännätessä hienon tarinan ja laittaneet sen kansiin miettien että kuinka moni idiootti tähänkin uppoaa, ja nyt koko moderni maailmaa saa nauttia siitä pidennetyn viikonlopun merkeissä. Ei voi muuta kuin nauraa koko matkan pankkiin.

Nikke juhlistaa KKK:ssa kuinka HMV Bluesissa loistanut Donald MCL on valittu NHL:n farmin AHL:n MVP:ksi. Itselleni se on taas uusi piikki lihassa. Nää Donitsi-uutiset tuntuu kokoajan menevät paremmiksi ja pahemmiksi.

Mutta mutta, nyt vedetään. Korkataan vielä yksi donitskin Donitsin kunniaksi.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vana Tallinnaa Cokiksella lantraten.. Ei mikään paras mahdollinen miksaus, mutta kalsarit jalassa ja muki kädessä niin mikäs tässä on ollessa. Otetaas taas!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Porilaista Karhua, porilaista Koffia ja omia ginipaukkuja. Näillä mennään!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kukkuu karvamunat... humala, ihanan kamala asia! Ni!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös