Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPa Hockey Oy – puuhastelijoista ammattilaisiksi

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Daro, 01.05.2012 klo 03.02.

 1. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Siinäpä on.

  Lainaus:
   
 2. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Itsehän olen sitä mieltä, että artikkeli on suurimmaksi osaksi hakoteillä. On siellä asiaakin, eli että KalPa mitä luultavimmin ei pelaisi Liigassa ilman Sami Kapasta ja että Kapasten perhe on tuonut todella paljon hyvää KalPalle. Tuo Laukkasen kommentti junnutuotannosta on myös aika fiksun oloinen.

  Sen sijaan tämä kirjoitus "realismista" on mielestäni aikamoista hakuammuntaa, sillä ei se nyt voi niin olla, että kuopiolaisen SM-liigajoukkueen on jälleen palaaman pikkuseuraksi, koska joku universumin laki sanoo niin. Ei, vaan KalPalla oli kaikki mahdollisuudet ja avaimet jäädä "isoveljen" tavoin ilmeisesti pysyvästi isommaksi tekijäksi kuin mitä ollaan aiemmin oltu. Sen sijaan tämä mahdollisuus ryssittiin alustavasti tekemällä huonoja taloudellisia ja urheilullisia ratkaisuja ja nyt kun ensimmäinen kunnon haastava syksy on koittanut, koko hitaasti mutta varmasti luotu menestys on nopeasti kariutumassa. Pikkuseuran asemasta on ilmeisesti jälleen tulossa KalPan arkea ja realismia, mutta ei artikkelin luettelemista syistä. Siihen ei ole syynä se, että KalPan asema pienenä seurana on realismia eikä se, ettei Sami enää jaksa luistella, vaan se että vanhoille paluumuuttajille on isketty käteen liian pitkiä ja kalliita sopimuksia, siksi että runkosarjan voittanut päävalmentaja ulostettiin kylmästi sen kummempia asiaa selittelemättä ja ajattelematta että mihin korvaava kakkoskoutsi pystyy parhaimmillaan ja siksi että toiminta on tuon jälkeen muuttunut entistä ihmeellisemmäksi.

  Olen kyllä silti sitä mieltä, että tämänhetkinen urheilullinen kriisi tavallaan saa huonot asiat näyttämään huonommilta kuin ne aivan oikeasti ovat. Kaikkiin negatiivisiin juttuihin ja puoliin on helpompi tarttua kiinni, kun kaukalossa menee päin sitä itseään. Tuskin kansa hirveästi valittaisi, jos KalPa porskuttaisi jälleen tuolla kuuden sakissa. Ja jos urheilullisella puolella saadaan jollain ilveellä käännettyä paatti jälleen pinnalle, uskoisin että tilanne "rauhoittuu" seurassa muillakin osa-alueilla melko nopeasti. Tuo "jos" onkin vaan aika iso "jos".
   
 3. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Onkohan tuo Urheilusanomien toimittaja muistanut tarkastaa KalPan pelaajabudjetin ennen kuin kirjoittaa ja huomannut sen olevan 2,4 miljoonaa? Vähän tuntuu siltä että ei ole. Kirjoittelee vain viime tilikauden tuloksesta ja "realismista". Voisi ote kirjoittamiseen olla erilainen jos selvittelisi sitä miksi 2,4 miljoonan joukkue on materiaaliltaan ja suoritustasoltaan kuin miljoonan halvempi.
   
 4. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Samaan kiinnitin huomiota. Jos Pärnänen olisi ottanut kirjoituksessaan tämän faktan huomioon, olisi hän joutunut kirjoittamaan jutun täysin erilaisesta näkökulmasta. Nyt kirjoitelman sävy on puolusteleva.

  Aivan kuin tulikaste tuossa edellä toteaakin, Pärnänen kirjoittaa jonkun näköisenä väistämättömänä faktana, että Kalpan kuuluukin olla tällä hetkellä tässä jamassa. Itsellekin tuli esimerkkinä mieleen JYP, jossa asiat on hoidettu pikkuisen eri tavalla. Pärnäsen mielestä tämä JYPin menestyskin on varmaan jotakin helvetin illuusiota. Kyllä KalPa voisi olla tällä hetkellä aivan toisenlaisessa tilanteessa, jos tätä puljua olisivat johtaneet muut kuin amatöörit ja sukulaiset.

  Tuo jutussa oleva sisäpiiriläisen kommentti kertoo mielestäni tämän hetken tilanteesta olennaisen. Tämä heijastuu myös tähän tiedottamiseen ja mediataitojen hallintaan, jotka molemmat ovat ala-arvoisella tasolla.

  Minulle on aivan ok, jos Kapanen haluaa elättää pikkuveljensä. Eikö sen Kimmo Mauri Petterin voisi kuitenkin siirtää johonkin sellaiseen tehtävään, missä se aiheuttaa mahdollisimman vähän vahinkoa - vaikka juomapullojen täyttäjäksi?
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2013 klo 05.46
 5. Kalikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Varmaan kuitenkin Jatkoajan foorumilaiset voi myöntää, että jokainen paluumuuttosopimus on ollut toivottu silloin kuin se on tehty. En muista, että kukaan olisi niitä kritisoinut. Voutilaisenkin sopimusta kiiteltiin todella vuolaasti. Jos Voutilainen olisi päässyt "livahtamaan" muuhun seuraan, niin Kimmoa olis haukuttu siitäkin :).

  Vanhemmille sedille ei vaan oikeasti kannattaisi ainakaan 2 vuotta pidempiä soppareita tehdä, koska lähes aina näillä on ura laskusuhdanteessa enemmän tai vähemmän jyrkästi.
   
 6. Kiekkosihteeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa /naisjoukkue
  Lainaus:
  Tässä on vinha perä.Meillä on itseasiassa vielä sellainenkin ongelma käsissä että nyt kun pitkästä aikaa pelataan ensimmäistä oikeasti huonoa kautta viiden kuitenkin kokonaisuutena ottaen kohtuullisen hyvin menneen kauden jälkeen, miten saataisiin kansalaiset pysymään silti mukana ja tukemaan joukkuetta kriisiajan tämän ylitse?

  Täällä on moni tarjonnut halliboikottia ja peleistä totaalisesti pois jäämistä. Tällä kuitenkin ainoastaan varmistetaan olosuhteitten edelleen nopeasti heikkeneminen ja sitätietä meillä on vielä paljon huonommat mahdollisuudet rakentaa parempaa jatkossa ja vielä entistä enemmän ongelmia. Seurajohto reagoi ongelmiin senverran hitaasti juuri tällähaavaa että on turhaa odottaa maailmankaatavia ja mullistavia suuria muutoksia hyvin nopeasti tehtiinpä katsomossa ja katsojissa mitä protestia tahansa, mutta nopea joukkueen tuen katoaminen katsojissa ja kannattajissa vaikuttaa jo ensikauteen välittömästi.
  Jotta hidas seurajohto pystyisi muuttamaan mitään seura ja joukkue tarvitsee elinaikaa ja tukea siirtymäajan yli. Kotiin jäämällä vain hautajaiset varmistuvat.

  Ei ketään voi vaatia pitämään paskoista tuloksista eikä huonosta valmentamisesta eikä sitä nyt kukaan täysijärkinen vaadikaan, mutta ikävä tosiasia on että silti kannattajien ja katsojien pitäisi hoitaa juuri nyt se oma osansa kriisin yli ettei uusi nousu jäisi ainakaan meidän panostuksesta ja seurauskollisuudesta kiinni.
   
 7. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tänään voisi oikeasti laittaa mielestäni hallissa pienen protestin ja kannattajat voisi lähteä MV:n johdolla vaikka 1.erän puolivälissä oluelle ja jättää jonkin sopivan viestin tifolla. Pakko saada jotain suurempia muutoksia aikaan. Ei vaan taida Kuopiossa onnistua. Jos ei tauolla tapahdu merkittäviå muutoksia niin YV:llä voi laittaa viestiä, myyn istumapaikkakausikortin 100 eurolla ensimmäiselle halukkaalle.
   
 8. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Eikös K. Timosella ole aika messevä määrä KalPan osakkeita? Mitähän herra mahtaa tuumia tästä nykymenosta? Onkohan häntä missään vaiheessa edes konsultoitu vai onko hänen tarkoituskin olla vain äänetön yhtiömies?
   
 9. chubster Jäsen

  Lainaus:
  Joskus oli Timosesta 99 kysymystä jääkiekkolehdessä ja jos en ihan väärin muista, niin äänetön yhtiömies taitaa olla. Voiko joku vahvistaa muistikuvani oikeaksi?

  Samassa asemassa on Scott Hartnell, joka osti KalPan osakkeita, koska hänellä oli liikaa rahaa ja Timonen ehdotti, että osta vaikka osuus KalPasta. Tämä oli myös samassa 99-kysymyksessä.
   
 10. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Pitäisiköhän ehdottaa Kimmolle (vaikkei taloudesta enää vastaakaan), että nostaisivat lippujen hintoja esim. kolminkertaiseksi. Kolminkertaiset hinnat => Kolminkertaiset tulot.

  Saattaisi ehdotus mennä läpi ja Kimmoa harmittaisi miksei itse keksinyt.
   
 11. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Voisi myös ottaa mallia Turusta. Laittas muutaman alisuoriutujan myymään mainoksia ja näin kasattas kassaan lisää rahaa, jolla ostetaan Laukkanen ulos.
  Linkki vie HS:n sivuille
   
 12. Have Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  KalPa kun on osakeyhtiö, ei äänettömiä yhtiömiehiä ole, ne kun kuuluvat kommandiittiyhtiöihin (ky). Osakkeenomistajathan tekevät osakeyhtiötä koskevat päätökset yhtiökokouksessa, jossa normaalisti nimetään hallitus ja annetaan nimetylle hallitukselle toimintavapaus ja päätösvalta yhtiön asioihin. Hallitus sitten nimeää toimitusjohtajan jne...

  Tämän palstan kirjoituksista olen ymmärtänyt, että S. Kapasella tai vähintäänkin Kapasten "klaanilla" on KalPan osake-enemmistö, eli toisin sanoen Kapaset pystyvät äänienemmistöllä tekemään yhtiökokouksessa mitä haluavat. Näin siis ainakin lain puitteissa ja teoriassa.
   
 13. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Niin ja Kimmo Timonen on itse todennut, että KalPaan sijoitus oli enemmän "velan" maksua kuin mitään muuta.
  Samilla oli jo tuossa vaiheessa enemmän peliuran jälkeisiä suunnitelmia mutta Timoselle tuo oli enemmänkin juuri tuota velan maksua kasvattamisesta.

  Samilla on kaiketi vieläkin ehdoton enemmistö KalPan osakkeista ja Timonen on toiseksi suurin omistaja.
   
 14. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Vai on KalPa kutsunut "kannattajat" maanantaiksi palaveriin. Kaiken paskan keskellä pieni askel positiiviseen suuntaan jos yleisön mielipiteet alkavat todellakin kiinnostaa. En tiedä onko tällaisia tapaamisia aikaisemmin kuinka paljon järjestetty mutta ehkä tällaisessa voi olla siemen kohti "Meidän KalPaa".
   
 15. #17:) Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Mistä tällainen tieto vai onko mustaverkosta vaan kutsuttu johonki tapaamiseen? Hyvä jos näin on.
   
 16. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Aika ylimielinen haastattelu savarissa. Kannattajia ovat ne mustanverkoston pikkuliisat ja keskustelupalstan porukkaa dissattiin. Hyvä että KalPa saa nämä pissikset tyytyväiseksi mutta ne rahantuojat taitaa olla erikseen..

  Vituttaa muutenkin tuo ulosanti, ilmoitetaan että tällä porukalla pitää päästä pitemmälle jne. Onko tuossa nyt uutta ja mikä avuksi? Tällä porukalla Laukkanen on saanut porukan vihon viimeiseksi niin mitähän silloin pitäisi tehdä?
   
 17. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  SS:ssa Saksman sanoi KalPan kutsuneen "fanit" ilmeisesti tarkoittaen juuri Mustaa Verkosta tapaamiseen. Onhan selvää ettei kaikkia voi kutsua vaan jonkun on edustettava kannattajaryhmää ja suurta yleisöä. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä Musta Verkosto meinaa tapaamisessa tuoda esille. Jokatapauksessa Verkostolla hyvä tilaisuus esittää toivoa kuinka asoita kannattaisi kehittää.
   
 18. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  Toivottavasti MV tosiaan ottaa kokoontumisessa esille myös ns. perusfanin kannan. Verkoston linjahan on se, että joukkuetta tuetaan täysillä, vaikka menisi kuinka huonosti. Jos toimistolla saavat kuvan MV:n takia, että kannattajat eivät ikinä jätä, niin ei hyvä.
   
 19. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Itse inhoan ylikaiken näitä "haluttumuutos" ja "kimmomauripetteri" latteuksia. Mutta nyt on tultu siihen pisteeseen, että on pakko avautua ja tunnustaa realiteetit.

  Ennakkoon oli tiedossa että tämä kausi on jonkinlainen vedenjakaja tai vähintään "välikausi", koska matkaan lähdettiin kalliilla "toivotaan, toivotaan" -joukkueella. Riskit ovat konkretisoituneet. Kausi on alkanut pelillisesti ja yleisömäärien suhteen niin katastrofaalisen huonosti, että nyt puhutaan niinkin vakavasta asiasta, kuin seuran tulevaisuuden turvaamisesta! Ellei ihmettä tapahdu, niin parhaassakin tapauksessa näitä pleijarittomia "välikausia" tulee nyt ainakin muutama putkeen.

  Lynkatkaa vaikka, kun sanon jo tässä vaiheessa kautta, että tällä kaudella KalPan tavoitteena tulee ensisijaisesti olla taloudellisten tappioden minimalisointi ja viimeisen sijan välttäminen. Kaikki muu on plussaa. Lisäksi toimiston puolella joudutaan kuumeisesti miettimään, kuinka saada uusi "buumi" Kuopioon aikaiseksi tulevina vuosina. Vaikka luonnollisesti näitä ei markkinoinnillisista syistä toimiston puolelta kerrotakaan, niin toimiin on kuitenkin jo ryhdytty. Adamin (tulossa oleva?) myynti on mielestäni yksi konkreettinen ikävä osoitus tästä. Vaikeita säästötoimia on vain tehtävä!

  No entäs se valmentaja tilanne? Laukkasella on sopimus tästä ja ensi kaudesta. Todennäköisesti ainakin tämä kausi mennään Laukkasella vaikka kuinka kynnettäisiin, koska muuhunkaan ei vain varaa ole. Lisäksi valmentajan vaihto ei välttämättä auta mitään ja kehen edes vaihdettaisiin?
  Seuraavan valmentajan hankinnassa kannattaa miettiä tarkoin mitä halutaan: Kalliilla, kokeneella valmentajalla voidaan saada uusi buumi nopeastikin alkuun. Kyseessä tulisi olla tässä tapauksessa valmentaja, jonka nimellä saadaan houkuteltua pelaajia KalPaan. Toinen vaihtoehto olisi hommata, joku KalPan näköinen, halpa, kehittyvä valmentaja pidemmän ajan projektiksi. Molemmissa vaihtoehdoissa toki on aina riskinsä.

  Tämän kauden päättyessä lakkaa moni huono pelaajasopimus ja ensi kaudeksi päästään jo rakentamaan uutta pohjaa. Toivottavasti joukkuetta kasataan sillä periaatteella, että rahallisesti satsataan etenkin terävimpään kärkeen ja junnuille annetaan vastuuta alemmissa kentissä. Etenkin kahden edellisen kauden (mestaruutta tavoitelleen) joukkueen kokoamisessa junnujen peluutus kasvatus mielessä on kokonaan unohdettu.
  Toivon myös todella, että vaikka Samin ansiota kaikki hyvä on ollutkin, niin hän malttaisi jättää pelihommat tämän kauden päätteeksi. Uskon, että Samista olisi enemmän hyötyä muualla taustaorganisaatiossa, kuin vaikuttamassa pukukopissa pelillisiin asioihin.

  Klaanin saunakaverit ja heidän tekemiset tai tekemättä jättämiset ovat sejasama. Sillä p*skalla ei minun kilpisydäntä enää pois viedä! Tuskin siellä toimistollakaan kenenkään tarkoituksena on KalPaa konkurssiin ajaa, päin vastoin. Uskon, että viimeviikkoina duunia on silläkin suunnalla painettu ihan urakalla muutosten aikaansaamiseksi.

  Vaikka olenkin tämän kauden osalta jo suurimmat haaveet luovuttanut, niin jatkan peleissä käymistä edellisvuosien tapaan. Ei tästä kotiinjäämälläkään nousta!! Jos tässä aiotaan jatkossakin seurata lätkää Kuopiossa, niin ei muuta ku vininät pois ja hallille vaan, kaikesta shitistä huolimatta!
   
 20. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  En usko, että tällä palstalla on kukaan kyseenalaistanut toimiston vilpittömyyttä. Eihän nyt kukaan tahallaan aja seuraa konkurssiin. Kysymys onkin ammattitaidosta. Mielestäni Kimmo Kapanen on ainakin jo näyttönsä antanut. Hänellä ei vain ole riittävää kompetenssia maalivahtivalmentajaa vaativampiin posteihin.

  Kimmo on itse kovimpaan ääneen huutamassa, ettei tässä seurassa mitään sukulaisia ja kavereita elätetä. Katso Kimmo peiliin. Tämä klaani-kritiikki kohdistuu erityisesti sinuun. Olet suojatyöpaikassa. Normaali ja terve jääkiekkoseura ei olisi sinua urheilutoimenjohtajaksi, saati toimitusjohtajaksi, koskaan palkannut. Tämä onkin mahdollista ainoastaan organisaatiossa, jossa sukulaisuussuhteet nostetaan pätevyyden edelle. Tämä ajattelutapa on myös johtanut seuran tähän nykyiseen, karmeaan tilanteeseen.

  Sami, jos haluat elättää Kimmon, niin palkkaa hänet vaikka talonmieheksesi. Älä jumalauta anna hänen enää yhtään ylimääräistä hetkeä sotkeutua miljoonabisneksiisi, jos haluat välttää konkurssin ja seuran lopullisen tuhon. Sami, tule järkiisi ja käytä omistajan ääntä.
   
 21. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tuntuu jotenkin täysin uskomattomalle että joillain riittää vielä samaan toimiston puuhasteluporukkaan uskoa. Omat rahat tällä kaudella vielä seuralle menevät kausikortin muodossa, mutta aikaani en tällä hetkellä viitsi käyttää hallille raahautumiseen. Ainoastaan Kimmo Kapasen erottaminen saa minut uskomaan tulevaisuuteen, jolloin palaan hallille ja kannan korteni kekoon paremman tulevaisuuden puolesta. Sekään ei välttämättä asioita paranna mutta olisi sentään signaali että jotain tehdään tosissaan ja askel parempaan osaamattomuuden myöntämisenä.
   
 22. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Hyvin pitkälti näen asian samalla tavalla kuin Jaaku. Kyllähän seuran tulevaisuus on vakavasti uhattuna. Rasitteena viimekauden huikeat persnetot
  ja tältä kaudelta luvassa ilman vastatoimia vastaavat lukemat.
  Tältä talouden pohjalta ei mitään mestarisuosikkia jatkossakaan pitkään aikaan rakenneta. Itse asiassa Saksman taisi jossain haastattelussa sanoa että nollatulosta tavoitellaan. Sikäli kun hän edes puoliksi tarkoitti mitä sanoi luvassa todellakin on ikävä kyllä tiukkoja ja raastavia säästötoimia. Toisaalta yhtälöön kuuluisi myös (yleisö)tulojen lisääminen mutta siihen pysyvän muutoksen aikaansaaminen ei hetkessä onnistu vaan paljon työtä että KalPa saadaan taas myytyä Savolaiselle rahvaalle.

  Laukkasen aseman vahvistamisen myös itse uskon olevan seurausta surkeasta taloudellisesta tilanteesta. Normaalisti tuolla KalPan esittämällä pelillä, lähes kaikkien pelaajien pelaamisella alle oman tasonsa ja varsinkin tuloksella lähes poiikkeuksetta koutsi olisi saanut kenkää mutta ei nyt. Seurajohto ehkä laskelmoi ettei täksi kaudeksi saa yleisötuloilla katettua valmentajavaihdosta. Kuten Jaako kirjoitti en yllättyisi jos Laukkaselle on annettu jokin määräaikainen luottamus esim kauden loppuun mikä toki saattaa nopeutua nykyisellä taaperruksella. Kyllähän esim. joku loppukauden projektivalmentaja Tami (siis uskomatonta että edes ajattelen saati julkisesti kirjoitan) saattaisi saada joukkueeseen eloa ja tuoda omalla persoonallaan seuran tarvitsemaa medianäkyvyyttä ja kiinnostusta vaikka valmentajana ei kovin suurta luottamusta yleensä herätäkään. Saattaahan se olla että Laukkasen seuraajaa jo kovasti mietitään ja silloin kyllä nykyisessä "brändin inflaatiossa" kannattaisi painottaa kohtalaisesti myös valmentajan media-arvoa.

  Kultakuumeen ja hyvien aikojen sokaisemana seurajohto on onnistunut aikojen saatossa kokoamaan tälle kaudelle pirun kalliin joukkueen verrattuna pelaajien nykyiseen tasoon. Tämä on kaatunut jopa kohtuuttomasti Kimmon niskaan vaikka tuskin hän yksin on ainut vastuullinen tilanteesta. Enivei persilleen ollaan tässä hommassa menty monestakin syystä. On hyvä kuitenkin muistaa että joukkoon mahtuu paljon myös hyviä hankintoja mutta se ei poissulje sitä että on myös onnettomia loukkaantumisia ja täyshuteja. Jokatapauksessa kultakiiman johdosta joukkueen rakenteesta unohtuivat oma tuotanto minkä toivon ja veikkaisin jatkossa olevan osa joukkueen runkoa yhdistettynä "keihään kärkeen".

  Myös itse uskon ja toivon että muutosta on ja tullaan painamaan toimistolla urakalla. Välttämättä se ei todellakaa näy hetkessä mutta toivon mukaan parin -kolmen vuoden kuluttua kirjoitamme huomaatavasti paremmin hoidetusta KalPasta.
   
 23. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Miten niin Kimmo on muka saanut aiheetta niskaansa tätä soppaa?
  Kimmo on itse ollut neuvottelemassa näitä pelaajasopimuksia joiden takia KalPa on nyt enemmän kuin kusessa ja syyllinen näihin älyttömiin sopimukseen on sen hetkinen UTJ kun pelaajahankinnat ovat olleet hänen vastuullaan.
  Nyt sitten nautitaan näistä loistohankinnoista, joita kukaan ei täysimääräisenä halua itselleen Lammassaari, Saarinen, Kerälä, Halonen, Kerman ja kumppanit.
  Eikä nuo Kimmon tekemät jatkosopimuksetkaan ole niitä halvimpia kun niissä on aikakovat vuosikorotukset ihan peruspelaajillekin.

  Lisäksi kun muistetaan kuinka hienosti tuo TJ aika meni eli mukaan oli budjetoitu jo välieriäkin niin se kertoo mielestäni todella hyvin sen, että herra ei ole ollut oikein kartalla hommissaan.
  Valmentajan vaihdoksessa ei kaiketi Kimmo ollut suurin "syyllinen" vaan eräs toinen herra mutta jatkosopimukseen oli täysin varmasti vaikuttamassa osaltaan.

  Suurimpana kritisoinnoin aiheuttajana nyt on se, että herra nostaa älytöntä palkkaa näyttöihin nähden eikä näytä itse kantavan mitään vastuuta tässä aiheuttamassaan sopassa.
  Toki kivahan se on suojatyöpaikassa olla, mutta siirtyisi sitten vaikka sinne pikkujunnujen päätoimiseksi maalivahtivalmentajaksi ja reilusti pienemmällä palkalla ja jättäisin liigajoukkueen UTJ:n tehtävät sellaiselle jolla on asiantuntemusta riittävästi.
  Ei vaan voi käsittää miten tuossa tehtävässä saa jatkaa vaikka kokoajan tulee mokia, normaali yrityksessä kengänkuva olisi ollut takapuolessa jo ajat sitten.
   
 24. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Minusta tämä on kaatunut kohtuuttoman vähän Kimmon niskaan. Häntä ei olla juurikaan kritisoitu muualla kuin tällä palstalla, mikä on mielestäni täysin käsittämätöntä. Sen verran päin persettä on tämä herra hommansa hoitanut.
   
 25. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Niin en todellakaan kirjoittanut aiheetta vaan kohtuuttomasti. Ensinnäkin kohtuuttomuudella tarkoitan kritiikin myötä syntynyttä nimittelyä, ei saatana järki käteen. Toisekseen pääpointti kyllä oli, tuntematta seuran sisäistä toimintakulttuuria tarkkaan, että TJ-Kimmo tuskin oli mikään kovin vahva diktaattori tai ainakaan ainut toimija vaan on hyvä muistaa että seuralla on myös kohtuu vahva omistaja ja löytyypä sieltä vielä vastuulllinen hallituskin. Toki tämä ei poista sitä että TJ:nä Kimmo on ollut päävastuullinen mutta ei varmaan ainut sopankeittäjä kuten moni täällä tahtoo ymmärtää.

  Eroa vaatiessa on hyvä muistaa (vaikka mieli tahtoo tällaisella hetkellä tällaiset sivuseikat sivuuttamaan) että onhan täällä joskus taisteltu tuolla liigan kärkipaikoillakin ja onhan täällä joskus piipahtanut muutama eht/khl tason pelaaja eli joskus UTJ Kimmo on pelaajahankinnoissa myös onnistunut. Mutta valitettavasti ei aina ja täyshutejakin on tullut. Esimerkiksi en ymmärrä kuinka Lammassaaresta voitiin edes kuvitella Salmisen korvaajaa puhumattakaan Paulista ym. Aina näitä ei voi kuitenkaan välttää. Esimerkiksi harvassa oli ne jotka kritisoivat Kallen jatkoa (kahdella edellisellä kaudella 35 maalia) mikä tehtiin ennen pirun lailla riivaamaa loukkaantumiskierrettä. Ja muuten asiaa sivuten taitaapa tuo Voutilainenkin olla samassa junassa Kallen kanssa. Pointti kuitenkin on että UJT-Kapasella on hyviä, epäonnisia ja täyshuti hankintoina mutta loppupelissä käsissään kuitenkin on kultakiimassa rakennettu järkyttävän kallis porukka tasoon ja suoritukseen nähden.

  Tuo Kimmon TJ aikakausi on sitten huomattavasti UJT uraa heikompi suoritus, vaikkei Kimmo edelleen ainut toimija ole silloin ollut. Siinä persiilleen mentiin huolella monella sektorilla. Jatkettiin sisäänpäinsuuntautuneisuuden aikaa, kun harvoin tultiin eteen huonosti kävi, tuotetta ei osattu myydä (katsojaluvut heikohkoja vaikka kuljettiin voitosta voittoon) ja ei tuo talouden hallinta sen paremmin onnistunut vaan tulos oli järkyttävä. Itseasiassa karmaisevaa kuulla että yli budjetin tehtyjen hankintojen lisäksi myös puolivälieräpelejä oltiin laskettu bujettiin. Ei ihme että uhkapeli/korttitalo hajosi käsiin ja TJ vaihtui. Niin ja kieltämättä nuo seurajohdon ja varsinkin tj:n palkat on jopa järkyttäviä, hyi saatana.

  Kaikkiaan hyvä että saatiin Kimmolle potkut edes TJ:n paikalta ja joku oikea ammattilainen paikalle. Itse näkisin ettei UJT-Kapanen ole niin toivoton tapaus kuin moni nyt tunnekuohuissa nyt ajattelee. Saa nähdä kuin käy. Haastavammaksi ajat kuitenkin tälläkin Kimmon sektorilla varmasti tulevat.