Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Kajaanin Hokki 2018–2019 – joko karsimaan?

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana daerok, 26.02.2018 klo 13.53.

 1. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Sama! Näkemäni perusteella Forssa on Hokin jälkeen paras joukkue tässä sarjassa. Tulee kova välieräsarja.
   
 2. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Lainaus:
  Pahin ja pahin, miten sen nyt ottaa, mielestäni kaikki jatkoon menneet olisivat olleet hankalia vastustajia, mutta kolme voittoa riittää tässäkin sarjassa.

  Ainakin matkustamista on luvassa, kaukaisin vastustaja FPS kuitenkin on, mutta sama matka suunnilleen molempiin suuntiin ja olisiko tuosta kotiedusta hyötyä tässä sarjassa?

  Jos Hokki pystyy parantamaan tuota puolustus pelaamistaan ja saa kunnon hurmoksen päälle, niin kyllä tästä on mahdollisuuksia kairata nuo 3 voittoa?
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2019 klo 19.59
 3. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Toki. Mahdollista on hyvinkin. Fyysisin jengi saatiin vastaan ja matkat Forssaan ovat kuluttavia taatusti. Näihin perustin tämän mielipiteeni vastustajan mieluisuudesta. Toivottavasti matkat jäävät yhteen ja peli kulkee. Alkusarjassahan molemmat kohtaamiset päättyivät Hokin voittoon, jatkosarjassa vaan tuli tyrmäys.
   
  daerok tykkää tästä.
 4. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Kotietu voi olla tässä sarjassa se ratkaiseva tekijä. Hokki vie 3-2 sarjan. Yksi voitto tulee jatkoajalla joka antaa hokille lisä buustia. Ja hokilla näyttäisi tilastojen valossa olevan parempi maalivahtikin

  LINTONEN Petrus
  To% 89.01
  Päästettyjä maaleja 20
  KUKKOHOVI Lari
  To% 92.86
  Päästettyjä maaleja 6

  Lippujen hintoja nostettu runkosarjasta nyt 4e. Saa nähdä missä kohti tulee kipuraja eteen ja näkyy yleisömäärässä. Viime peliin ei ainkaan 2e nosto vaikkuttanut
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2019 klo 20.31
 5. Kukkohovi tosiaan voi olla se käänteentekevä pelaaja tässä sarjassa. Lintonen käytännössä nollasi Hokin viime keväänä joten sikäli asetelma on vähintääkin mielenkiintoinen...!

  Jos FPS-Pyry kaksikosta pitäisi vastustaja valita niin ehdottomasti ottaisin Forssan ( tämä valinta tehty runkosarjassa nähdyn perusteella, yhtään peliä FPS-Pyry sarjasta en nähnyt ). FPS joutuu matkustamaan ainakin kahdesti Kajaaniin ja sen pitäisi olla Hokille etu. Lisäksi Forssalla takana henkisesti ja fyysisesti raskas 5 ottelun sarjan jossa pelattiin viisi peliä viikon sisään... Vaikea nähdä tuotakaan etuna Forssalle.

  Ensimmäisessä pelissä Hokin pitää näyttää isännän ottein kotikaukalossa kuka ottaa otteen sarjasta. Mielenkiintoinen sarja tulossa.

  Ja mitä tulee lipun hintoihin niin muistaakseni Jymyllä on finaaleissa 9 euroa kalliimmat liput kuin runkosarjassa. Kärpillä oli viime vuonna 13 euroa kalliimmat liput kuin tänä vuonna runkosarjassa. Siihen nähden 4 euron korotus on jopa maltillinen.
   
 6. Big Bear Jäsen

  Tsemppiä Hokille välieriin. Yksi askel enää, niin Mestiksen karsinta kutsuu ja toki siinä sivussa tulisi myös SS-mestaruus!
   
  kumikiekko ja daerok tykkäävät tästä.
 7. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Saarenpää tekee huomiseen peliin paluun pelaavaan kokoonpanoon. Mahtava juttu
   
 8. Kerrassaan mainio uutinen. Saarenpään panos varmasti iso pelillisesti ja joukkueen liidaamisessa.

  Mihinköhän ketjuun Saarenpää siirtyy? Olisiko Klemetti pois ykkösketjusta ja Saarenpää suoraan tehomiesten viereen?
   
 9. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Saarenpään paluu kallistaa kyllä vaakaa Hokin suuntaan. Sen verran ison profiilin pelaaja näissä kevään karkeloissa. Hieno juttu!
   
 10. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Leskinen kyllä aloittanut nämä pleijarit surkeasti
   
 11. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Sekavaa ja virheiden sävyttämää peliä. Ja jännäksi meni. Silti Hokki suoritti riittävän hyvin kun ensimmäinen voitto tuli.

  FPS pelasi suoraviivaisempaa ja tehokkaampaa peliä, mutta Hokki sai riittävästi pyörityksiään aikaan jolla yksi maali vieraita enemmän. Tästä tulee tiukka sarja. Yllättävän hyvin onnistui kotijoukkue vastaamaan fyysisessä pelissä, tämä oli positiivinen yllätys.
   
 12. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Ensinmäinen kiinnitys ja kohtalaisella pelillä, Tarkaa oli puolin ja toisin ja aika hermostunuttakin ja sekavaa . Ylivoima toimi ja eikä ihan huonoa ollut alivoimakaan.Mattila otti joukkuetta reppuselkään oikealla hetkellä. Parantamisen varaa omanpään merkkauspelissä, kolme viimeistä Palloseuran maalia enemmän tai vähemmän merkkausvirheitä ja huolimattomuutta mm se vanhanaikanen, Manushin, Pujats, Rantanen pelimiehiä.
  Torstaina ryöstöretki Vorssaan.
   
 13. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Samoja huomioita itsellä. Hokin hyökkäyspeli käynnistyy maalin takaa niin sanottuna viivelähtönä tms kiekon ja pelaajan vauhti on omalla sinisellä huipussaan, punaviivalla on vauhti hidastanut ja kun ylitetään hyökkäyssininen peli alkaa pysähtymään. Forssa taas lisäsi kiekon / pelaajan vauhtia (pelinopeutta) ylittäessään oman hyökkäyssinisinsä. Kun Forssa toimittaa kiekoa viivasta maalille ajaa kaksi pelaajaa kohti maalia hakien irtokiekkoa tai ohjuria. Näiden pelaajien mailat pitää pelata pois elikkäs tiukempaa vartiointia oman maalin edessä.

  Palloseuran ylivoimamaali vanhanaikaisella oli täysin Leskisen maali, ennakoi katkomaan syöttöä viivaan. Leskisen alivoima peluutusta muutenkaan ymmärrä viisi vastaan viisi pelissäkin ongelmia pitää ja merkata vastustajan pelaajia. Ylivoima toimi erittäin hyvin, jospa jotakin jätettiin seuraaviin peleihin, ettei kaikki maalit tulleet ensimmäisessä pelissä. Alivoima hyvää, sopivan aktiivista, mutta osaa tiivistyä kun sen aika on. Erittäin tärkeä oli puolentoista minuutin viiskolmosen tappo.

  Peli ratkesi isojen pyssyjen onnistumisiin, hyvä niin nämä on niitä pelejä, jossa joukkue pitää pystyä ottamaan reppuselkään.
   
 14. Vieläkin vetää hymyn huulille kun miettii eilisen pelin ratkaisuhetkiä. Mattilalta jäätävä viimeistely kuten niin monta kertaa aiemminkin tällä kaudella. Ehdoton MVP koko sarjan mittapuulla.

  Itselle maalikoosteesta pisti silmään Stillin loistava maskipelaaminen. Pisteille ei päässyt mutta teki loistavat maskit Harjulan ja Mattilan yv osumiin! Maalikooste: Hokki–FPS, 1. välierä 12.3.2019
   
 15. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Tuosta videosta myös näkyy aika hyvin miten hölmösti Hokin alivoima pelaa siinä Pujatsin vanhanaikaisessa.
  Kolme kaveria samassa kasassa laidan lähellä ja katseella seurataan Palloseuran miestä joka ottaa kiekon.
  Leskinen joka suurinpiirtein olisi tonteilla jäätyy sitten myös. Ei näitä koomailuja jatkossa, muutenhan alivoima toimi mallikkaasti.
   
 16. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Rautio tänään maalissa. Olisivat nyt loppuun asti menneet vaan Kukkohovilla kun pelit ovat sujuneet niin hyvin ja viime kerran FPS-reissu ei ihan putkeen mennyt Rautiolta. Saarenpää puuttuu taas kokoonpanosta.
   
 17. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Saarenpään peli oli vaikean näköistä tiistaina. Todennäköisesti ei ollutkaan vielä ihan kunnossa. Maalivahdista samaa mieltä että Kukkohovi olisi voinut hyvin jatkaa. Toisaalta ei viime pelissä niin loistavastikaan pelannut etteikö voisi antaa vuoroa Rautiolle. Tiivis pelitahti kun joka toinen päivä pelataan joten voi olla hyväkin jakaa vastuuta.
   
 18. Mielestäni ihan hyvä ratkaisu laittaa Rautio maaliin. Kukkohovin edelliset pelit ei ole mitään superpelejä olleet. 1,5 viikon tauko on tehnyt Rautiolla varmasti hyvää ja kovassa peli ja matkustustahdissa tekee hyvää kierrättää pelaajia.

  Toivottavasti Saarenpään kohdalla on kyse niin ikään kierrätyksestä ja säästelystä. Saarenpää toi heti hyökkäyspäähän lisää uhkaa mutta pieni varovaisuus näkyi otteista kentällä. Jos Hokki etenee Mestis karsintoihin niin siellä Saarenpää on pelikunnossa ollessaan tärkeä palanen.
   
 19. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Nyt oli todella iso voitto. La kukkohovi maalii ja poika kotiin
   
 20. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Veikkaan vahvasti että tää sarja ratkesi tähän voittoon. Sen verran taatusti sai Hokki virtaa oltuaan purjeessa jatkoerät. Ja Fopsia söi hävitä heti alivoimalla kun oli hallinnut peliä pitkään.

  Toki tietty kaikki on mahdollista. Mutta nyt on uskoa että viikonloppuna sarja katkeaa Kajaanissa.
   
 21. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Lainaus:
  Sellainen kutina hieman on, paljon tuli varmaan virtaa Hokille tästä illasta, kotimatka lyheni kummasti. Hyvin riitti kärsivällisyys tänään, vaikka virheitä tuli ja kyyti oli välillä kylmää. Palloseura oli kyllä päättänyt ottaa voiton tänään, sen verran kovaa se peliin tuli.
  2.erää ja kolmannen alkua lukuunottamatta oli vihreäjoukkue parempi tänään. Joka tapauksessa lauantaina on se vaikein peli kummallekin, Vihreillä pakkovoitto ja Hokilla sarjan katkaisu.
   
 22. Melkoisen kova joukkue on Hokki. Ei ole aina kaunista peliä kuten eilen Vorssassa mutta niin vain joukkue kairaa voiton toisensa perään.

  Homma katkolla ja uskoisin tuon jatkoaika voiton olleen Fopsille kuolettava isku. Helpolla tuskin Hokki pääsee ja Fopsi voi laittaa kaiken likoon ilman paineita.

  Rautio torjui hyvin etenkin jatkoajalla. Siinä oli Fopsin mahdollisuudet ratkaista peli. Muuten positiivisesti silmään pistivät Martikainen Leskinen ja Räisänen. Ramirezilla ja Heikkisellä pakeista eniten vaikeuksia ja ihan hyvin voisi heittää tuoreempia miehiä Törnvall ja Kyllönen huomenna pelaavaan kuusikkoon.

  Hokin sivujen paikalle tulossa tuhat katsojaa eli katkaisupeli kiinnostaa Kajaanilaisia. Mestaruus katkolla Hokin historian ensimmäisen kerran Kajaanissa – paikalle odotetaan yli 1000 katsojaa – Kajaanin Hokki
   
 23. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Huomenna sitten se vaikein peli edessä, sarjan katkaiseminen on tunnetusti aina hankalaa ja FPS voi aika vapaasti yrittää erikoisillakin ratkaisuilla muuttaa pelityyliään tai vaikuttaa Hokin pelaamiseen. Ottelun alussa tulisi päästä kuskin paikalle ja määrittää miten pelataan. FPS pelasi jo toisen pelin ylivoimaa aikalailla samalla kuvioilla, tuon pois pelaaminen ei liene hankalaa, jos tavan katsojakin huomaa miten ja kenelle kiekkoa kierrätetään ja mistä se laitetaan maalin eteen. Rasitus alkaa eilisen pitkän pelin vuoksi varmasti näkymään ja Hokki joutui bussimatkailemaan vielä yön Kajaaniin. FPS pelannut pelin enemmän puoleentoista viikkoon ja liekkö matkustaneet tänään Kajaaniin vai tulevatko huomenna, tämäkin pieni seikka vaikuttaa joukkueiden rasitustasoon.

  Katsojia pitäisi tulla ihan hyvin, eilen Forssassa komeat katsojaluvut ja onhan tämä sarja tarjonnut hienoa playoff-kiekkoa. Eilen jaksettiin puolustaa hyvin ja käyttää omat paikat riittävän tehokkaasti, pientä kierrätystä voisi tehdä, jos Saarenpää esimerkiksi pystyisi pelaamaan, muuten toimia ketjuja ei tarvitse rikkoa.
   
 24. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Saarenpää palaa kokoonpanoon, Rautio jatkaa maalissa. Myös FPS aikalailla samalla rosterilla.
  Valitettavasti Orava erotuomarina .
   
 25. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  No niin, aikamoista alisuorittamista niin joukkueelta kuin valmennukseltakin, ehkäpä Palloseuran neljännen maalin jälkeen olisi vielä voinut herätellä joukuetta esim maalivahdin vaihdolla ja aikalisällä, peliähän oli vielä paljon jäljellä, Mutta samanlainen hyytyminen taisi tapahtua myös penkin takana kuin jäälläkin. Forssa pelasi omalla tasollaan ja Hokki ei päässyt lähellekkään parastaan.
  Jos Hokki ei saa tätä koomailua nollattua ja joukkueen korvienväliä kuntoon Palloseura vie tämän sarjan.
  Harmi kun harvoin pääsee nykyään paikan päälle ja esitys on tälläinen, niin ajatteli hallissa varmaan moni.