Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Kajaanin Hokki 2018–2019 – joko karsimaan?

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana daerok, 26.02.2018 klo 13.53.

 1. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Lainaus:
  Tämmöstä huhua oli myös viimevuonna kun JHT voitti suomi-sarjan ja näinhän siinä kävikin. Uskon että näillä huhuilla on vinha perä. Vaikia toivoa tässä tapauksessa näin HT kannattajana mitään, koska suomi-sarja kaipaa "isoja" voittavia seuroja. Toki peukut Mestikseen jos resurssit riittää, meillä ei!
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Niklas Lehti on Twitter'

  Tuossa on myös Karhu HT:n maalivahti Niklas Lehti samaa kuullut.

  Toivon todella, että Hokki nousisi Mestikseen esimerkiksi LeKin tilalle. Toisi kyllä lisää mielenkiintoa ja IPK-Hokki väännöt saisivat toivottavasti sen kunnon liekin, tässä vähän IPK on odotellut sellaista joukkuetta Mestiksestä. Ketterä tavallaan Suomarista, mutta sekin on vähän tylsää, kun IPK voittaa aina ne pelit.

  Sekin olisi mielenkiintoista nähdä Hokissa, että kuinka iso kainuulaisuusaste pystyisi olemaan Mestiksessä ja miten esim. IPK:n ent. Hokkilaiset reagoisivat paluulle ja suuntaisiko useampikin sinne?
   
 3. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Turha noita herrojen metkuja on etukäteen miettiä, vasta maaliskuuta eletään. Tänään taas mennän ja tilanne on tukala, kesäloma on jo nurkan takana.
  Rautio jatkaa maalissa Mattila noussut kokoonpanoon.
   
 4. Nilkkaralli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kajaanin Hokki
  Vaikka itselläni ei mitään faktaa tästä mahdollisesta kabinettinoususta olekaan, niin jotenkin on sellainen tunne ollut tässä jo hetken aikaa että Hokki pelaa ensikaudella Mestiksessä. En ihmettelisi yhtään jos Leki dumpattaisiin tämän kauden kaukalon ulkopuolisten "näyttöjen" perusteella. Mestiksen laajenemiseen 13 joukkueeseen en ainakaan itse usko eli joku sieltä on varmasti lähdössä jos nousu siis tapahtuu. Kyllähän se olisi hienoa jos nousu tapahtuisi ja lisäisi varmasti Hokin kiinnostavuutta niin yleisön, sponsoreiden kuin urallaan eteenpäin pyrkivien pelaajien silmissä. Hokissa on tällä hetkellä hyvä pöhinä päällä ja kaukalon ulkopuolella tehdään paljon asioita oikein ja näen että toiminnan kasvaminen vaatii myös urheilupuolen kehittymisen ja siinä tapauksessa Mestis on ainut oikea vaihtoehto pitkällä aikavälillä. Jostain Hokin strategiasta olin joskus lukevinani että varsinaisesti Mestikseen nouseminen olisi ensikaudella tavoitteena tai viimeistään kaudella 20-21. En pane pahakseni jos ensi kausi vielä Suomi-sarjaa mennään mutta jotenkin epäilen että ensi syyskuusta alkaen nähdään aina tunteita herättäviä Kajaani-Iisalmi kamppailuja. Palataan tähän asiaan tarkemmin kun on jotain mustaa valkoisella.
   
 5. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Ihan sama miten Hokki nousee, mutta Suomi-sarjaan se on liian hyvä. Tämä pätee sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Nykyisellä tasolla Hokki ei pääse realisoimaan potentiaaliaan kokonaan. Pelaajatuotantokin pohjoisessa riittää vallan mainiosti, joten ylöspäin vaan!
   
 6. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Tämä KooVee- Hokki sarja osoitti sen, että Kajaanissa on huippu joukkue Suomi-sarjaan, mutta se ei kuitenkaan riittänyt oikein millään tavalla Mestis joukkueiden tasolle?

  Tänään ja miksi ei torstainakin Tampereella Hokki harasi tiukasti vastaan, mutta ei ihan riittänyt. Vastustaja oli tosi hyvä vaikka numerollisesti pelit olivat tasaisia, uskallan väittää, että KooVee on taitotasoltaan vähintään Mestiksen keskikastia ja nimen omaan siinä ne erot syntyivät, ei niinkään nopeudessa tai fysiikassa.

  Se maalinteko oli varmaankin Tamperelaisten suurin ongelma, tänäänkin tolpat taisi kolista useampaan kertaan.

  Tänä iltana Hokki pelasi kuitenkin sarjan parhaan pelinsä ja paikkoja oli toisen erän lopun ja kolmannen erän alkuun tappaa peli, mutta ei onnistunut.

  Ei mitään hävettävää kuitenkaan Hokilla ole, kun muistetaan, että KooVee keräsi lähes 50 pistettä Mestiksessä, vastassa ei todellakaan ollut mikään Mestiksen "heittopussi" joukkue, jossa taisi olla myös Liiga pelejä alla aika monella pelaajalla?

  Hienon kauden Hokki kuitenkin veti ja tuloksena Suomi-sarjan mestaruus ja kuten ketjun aloittajana tuossa vime keväänä taisin laittaa otsikoksi, joko karsimaan?
  Vastaus= Jo

  Onnittelut koko Hokin organisaatiolle todella hienosta kaudesta!

  Myös Tampereelle Onnittelut sarjapaikasta, olitte hiukan parempia ja ansaitsitte pelaamalla paikan Mestiksessä!
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2019 klo 21.03
 7. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ainahan voi viisastella että ei pärjännyt silti Mestis-karsinnassa mutta joukkuekin sarjatason noustessa vaihtuisi melko totaalisesti. Mestiksellä on eri tavalla imua parempien nuorten pelaajien kohdalla.

  Kaukalon ulkopuolella organisaatio on helposti Mestis-kunnossa. Ihan kaikin puolin parhaimmistoa siinäkin sarjassa. Ensi kaudella on hallilin remontoitu ja vieressä uusi harjoitushalli joten olosuhteet ovat niiltäkin osin paremmat täällä kuin koskaan.

  Nyt vaan sitten odotellaan että onko huhuissa perää vai ei.
   
 8. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Lainaus:
  Tätä en ymmärrä, vaikka mieli tekisi, miksi me täällä Kainuussa toivotaan ja odotellaan jonkun esim. LeKin konkurrssia?
  Kun sinne ei pelaamalla päästy, niin ei?

  Lempäälässä voidaan juhlia tällä kaudella jopa mestaruudesta, sen verran hyvä joukkue siellä on kasattu.

  Olisi todella sääli pudottaa tuommoinen porukka pois Mestiksestä?

  Olisko kuitenkin parasta Hokin aloittaa kasaamaan vielä hiukan parempi nippu Suomi-sarjaan ja unohtaa nuo kabinetti päätökset, en tiedä?
   
 9. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Itse en ole kabinettipäätösten kannattaja, mutta en myöskään katso hyvällä sitä, että vedetään talous rankasti miinukselle. Suomalainen urheilujohtaminen kun on mitä on niin eikö jääkiekko voisi taloudellisesti Suomen suurimpana lajina alkaa näyttämään esimerkkiä? Reilusti vaan lisenssiehtoihin vaatimus, että taloudellinen tulos saa olla miinuksella korkeintaan x % liikevaihdosta ja kahta kautta peräkkäin ei saa tehdä miinusta. Muuten tulee reissu sarjaporrasta alemmas. Toki tämä vaatisi sen, että sarjat olisivat auki.
   
 10. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Korjataan nyt sen verran että en mielestäni ole yhdessäkään viestissä toivonut LeKin konkurssia? En edes maininnut koko LeKiä?

  Kuten pari vuotta sitten varsin läheltä nähtiin niin sieltä Mestiksestä talousongelmien takia joukkueita tiputetaan. Ja linja luultavasti vain tiukkenee koko ajan. En näe siinä mitään väärää että sitä paikkaa odottaa Hokille jos sieltä joku tiputetaan tämän kauden jälkeen.

  Kuten Ketteränkin kohdalla nähtiin niin Suomi-Sarjassa ei edes isommalla rahalla kasattu suvereeni porukka onnistunut nousussa. Sarjojen tasoero valitettavasti on sitä luokkaa että nousu vaatisi melkoista riskinottoa taloudellisesti.

  Olisihan se hienoa jos kaikilla sarjatasoilla olisi mahdollisuudet nousuun ja tippumiseen pelillisesti. Tällä houkuteltaisi jokaisen sarjan ylä- ja alakastin porukoiden peleihin paljon enemmän yleisöä ja kaikki sarjat ja joukkueet olisivat kiinnostavampia. Tilanteen ollessa mikä se on, en näe syytä roikkua Suomi-Sarjassa jos nousua tarjotaan.
   
  WLuK tykkää tästä.
 11. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Sori, kumikiekko, en todellakaan tarkoittanut tuota edellistä viestiäni henkilökohtaisesti sinulle, enkä kenellekään muillekaan.

  Tarkoitus oli tuoda esiin lähinnä nuo nyky Mestiksen kurjat taloudelliset seikat. Eli lyhyesti jos urheillisuus on kunnosša, niin talous ei sitten pätkääkään, mikä on surullista ja näitä seuroja siellä on useita.

  Nousua vastaan minulla ei ole mitään, jos talous puoli saadaan Mestiksen tasoiseksi ja kilpailu kykyinen joukkue sarjaan.
   
 12. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mitkään faktatiedot eivät tue tätä väitettä. Muunmuassa pistepörssin TOP 20 sijoila löytyy ainoastaan yksi KooVee-pelaaja. Avaisitko vähän?
  Lainaus:
  Alle 1 ppg pelaava joukkue on mielestäni aika lähelle "heittopussin" mainetta. Joukkue oli myös 69 maalia pakkasen puolella runkosarjassa. 14 pistetä jäljessä seuraavasta joukkueesta, Peliitoista.

  En siis poiminnoillani ota Hokilta mitään pois, hieno taistelu kaikkinensa oli tämä sarja. Kuvastaa jopa aika lähelle juuri loppunutta Kärpät-Ilves pudotuspelisarjaa.
   
 13. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kyllä Hokin kannattaisi mielestäni ottaa se Mestispaikka jos sitä tarjotaan. Lähihistoria on osoittanut, että jos Hokki ei sitä ota. tarjotaan sitä jonossa seuraavalla ja seuraavalle kunnes halukas (ja Mestsiksen lisenssiehdot täyttävä) ottaja löytyy. Kyllä se mahdollisesti avautuva paikka selvästi Hokille kuitenkin kuuluu. Hokki kuitenkin osoitti pelaamalla olevansa Suomi-sarjan paras seura selvästi. Myös organisaationa Hokki on selvästi muita sarjan seuroja edellä. Suomi-sarjan ja farmisarjan taloudellinen ero on sen verran suuri johtuen jo siitä, että liigaseurat tukevat Mestisseuroja lainaamalla joukkueisiin ammattilaisia joita ne ei muuten saisi, että hyvin vaikeaa on Mestikseen rakentaa joukkue, joka pelaamalla pudottaisi Mestis-seuran.

  Toisaalta toivon, ettei Mestikseen otettaisi uusia seuroja muuten kuin poistuvien tilalle. 12 joukkuetta on sopiva koko Mestikselle.
   
  HockeyIsKING tykkää tästä.
 14. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Mestis vs suomisarja. Seuran pitää miettiä mitä tekee, jos pelaamalla halutaan nousta täytyy rahoittajien sitoutua 5-7 vuoden projektiin, jossa joka vuosi kasataan joukkue jolla mahdollisuudet karsintoihin. Tuolla 5-7 seitsemän aika jänteellä vastaan voisi tulla joku mestisjoukkue, joka syystä tai toisesta olisi esimerkiksi tämän vuoden Kooveeta helpompi vastus. Lisäksi runko tulisi saada pysymään vuosi toisensa jälkeen suhteellisen kasassa, jotta kokemusta karsinnoista säilyisi. Ja joka vuosi noihin karsintoihin tuskin edes päästäisiin, vaikka yritettäisiin.

  Mestiksessä kulupuoli kasvaa, katsojamäärät tuskin Hokilla enää hirveästi kasvavat, joten tuloja ei sieltä tuskin paljoa enempää tulee, vaikka Mestiksessä pelattaisiin. Sponsoritulot toki kasvavat, mutta vaikea sanoa miten talous Mestiksessä sujuu. Hokki pelasi 16 vuotta yhtäjaksoisesti Mestiksessä, joten tulojakin on saatu ja tukijoita löytynyt.

  Niin paljon on juttua mestispaikasta ollut liikkeellä, että ei savua ilman tulta. Onneksi päätöksen tekevät tai ovat tehneet minua viisaammat. Tämän päivän Kainuun Sanomissa oli niirasen haastattelu, jossa vihjattiin, että jos paikkaa tarjotaan seura näyttänee vihreää valoa.
   
 15. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ehkä tuossa viestissäni on jonkinmoinen asiavirhe, tarkoitin lähinnä sitä, että KooVeella on yleisesti taitavammat pelaajat kuin Hokilla ja niin pitää tietenkin olla kun toinen pelaa Mestistä ja toinen Suomi-sarjaa.
  Mielestäni mitkään tilastot ja pistepörssit ei välttämattä kerro pelaajan yleistä taitotasoa.
  Suurin osa KooVeen pelaajista ainakin omaan silmään erottui rauhallisilla syötöillä ja sopivasti ajoitetuilla käännöksillä, harvoin niillä oli kiire tai paniikkisyöttöjä, luistelu oli rauhallista, mutta hyvin eteenpäin vievää, saivat lisäksi hirvittävän määrän läpiajoja hienoista katkoista ja pystysyötöistä.
  Hokki pelasi jatkuvasti äärirajoilla ja koko ajan meinasi olla vähän kiirus.

  Lainaus:
  Tässäkin asiassa on kaksi totuutta ja sitä voidaan vatvoa ikuisesti, mutta tosiasia on, että KooVee keräsi Mestiksen runkosarjassa 49p. Kun esimerkiksi silloin kun Hokki karsi v.2002, silloinen Diskos taisi saada 19 pistettä ja toinen karsija UJK muistaakseni alle 30 pistettä runkosarjassa.
  Se on tietenkin makuasia oliko KooVee pisteautomaatti viime kauden Mestiksessä?
   
  HokiJone tykkää tästä.
 16. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Yle Kajaani oli myös huomioinut lauantain ottelun ja oli jutun lopuksi nähtävästi kysynyt itse suurelta päälliköltä ns kabinettunoususta, ohessa lainaus jutun lopusta :
  "kilpailupäällikkö Pirkka Antila tyrmää spekulaatiot Mestikseen noususta kabinettipäätöksellä.
  – Mestiksessä pelaa ensi kaudella kaksitoista joukkuetta, jotka hakevat lisenssiä mestispaikkaan, kilpailupäällikkö Pirkka Antila kertoo.".. Jokainen tulkitkoon tämän kuten itse parhaaksi katsoo.
   
 17. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Huvittava tuo lausunto ja varsinkin YLE:n siitä repimä ”tyrmäys” otsikko.... Ei tuossa mitään tyrmätä, sanotaan vaan että 12 joukkuetta hakee paikkaa ja sarjaa pelaa. Ainoa mitä tuo tyrmää, on sarjan kasvattamisen 13 joukkueeseen. Eikä kai sellaista ole kukaan huhuillutkaan tapahtuvan.
   
 18. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Lainaus:
  Näinhän se menee, ei kai edes Suurvisiiri PIrkka ole niin tyhmä että ryhtyy tässä vaiheessa vihjailemaan että paikka sattaisi olla tulossa vapaaksi, varsinkin kun sarja on vielä kesken.
   
 19. HockeyIsKING Jäsen

  Olipa hieno yhteenveto menneestä kaudesta tässä Hokin johdon haastattelussa, jonka tänne rohkeasti laitan esille:

  Kajaanin Hokin kausi 2018–2019 päättyi lauantaina niukkaan tappioon KOOVEElle. Tamperelaiset veivät Mestis-karsintasarjan nimiinsä otteluvoitoin 4–0. Tappiosta huolimatta Hokin kausi jää isossa kuvassa kuitenkin reilusti plussan puolelle.

  Hokki voitti runkosarjan näytöstyyliin ja runkosarjaan mahtui peräti 20 ottelun voittoputki, joka oli samalla seuran ennätys. Hokki keräsi runko- ja jatkosarjassa 39 pelistä yhteensä 91 pistettä, eli pistekeskiarvo oli 2,33 pistettä per peli.

  Puolivälierissä Hokki kaatoi D-Kiekon otteluvoitoin 3–1 ja Suomi-sarjan mestaruuden Hokki varmisti kaatamalla FPS:n otteluvoitoin 3–2.

  Istuimme alas muutama päivä kauden päättymisen jälkeen Hokin päävalmentaja Jukka Niirasen ja puheenjohtaja Pasi Halosen kanssa.

  Minkälainen maku kaudesta 2018–2019 jäi?
  Niiranen: Hyvä maku. Kausi oli pitkä ja matka miten etenimme oli antoisa. Syksy oli meiltä erittäin hyvä ja venyimme hyviin tuloksiin vajaallakin kokoonpanolla. Joulutauon jälkeen meillä oli haasteita saada peli pysymään sellaisena kuin olisimme halunneet, etenkin sarjassa alapuolella olevia joukkueita vastaan meillä oli vaikeuksia. Nostan kuitenkin hattua omille nuorille pelaajille, jotka nostivat tasoaan hienosti kevään peleihin. Pelasimme hyvin kainuulaisella porukalla ja saavutimme hienon tuloksen.

  Halonen: Oikeastaan tuon paremmin kausi ei voisi mennä. Kaikki palaset loksahtivat kohdalleen, eikä joukkueen tekemisestä ole mitään negatiivista sanottavaa. Se oli kympin kausi.  Millaisia onnistumisia kaudesta nostat esiin?
  Niiranen: Joukkue kasvoi kauden aika hyvin yhteen. Joukkuehenki muodostuu kauden aikana, eikä sitä voi ostaa mistään. Joukkueessa oli paljon johtajuutta ja jos homma ei toimi kopissa, niin pelaajien laadulla ei ole suoritukseen mitään merkitystä. Yksittäisistä pelaajista esimerkiksi Erno Räisänen ja Heikki Klemetti nostivat tasoaan viime kaudesta ja he pystyivät tekemään loistavaa jälkeä kentällä.

  Halonen: Joukkueessa oli koko kauden positiivinen ilme ja se heijasti mielestäni myös kevään hyviin katsojalukuihin. Joukkueessa oli kova moraali ja kaikista vastoinkäymisistä huolimatta joukkue saavutti tavoitteen (Suomi-sarjan mestaruuden). Joukkue kasvoi koko kauden ajan, kuten myös organisaatio. Esimerkiksi ottelutapahtumat ovat kehittyneet parissa vuodessa valtavasti ja muutenkin seurassa asiat tehdään ammattitaitoisesti.  Jäikö kaudesta jotain hampaan koloon?
  Niiranen: Ei oikeastaan. Joukkueesta kaivettiin aika lailla maksimi esiin. Ennen pudotuspelejä meiltä tippuivat Jesperi Viikilä, Niko Saarenpää ja Oscar Leppänen, jonka myötä meiltä tippui paljon kiekollista osaamista ja johtajuutta. Se laittoi valmennuskopissa meidät vähän miettimään tilannetta. Nuorempi kaarti nousi hienosti heidän saappaisiin ja voitimme Suomi-sarjan mestaruuden, mikä oli joukkueen ja organisaation tavoitteena.

  Halonen: Loukkaantumisia tuli pahaan aikaan, mutta niille ei voi mitään. Kaikilla mittareilla mitattuna kausi oli onnistunut.  Mestis-karsinnoissa KOOVEE oli vahvempi voitoin 4–0. Miten lähellä Hokki on mielestäsi Mestis-tasoa?
  Niiranen: Sen joukkueen pitää olla todella kova, joka kaataa neljä kertaa Mestis-joukkueen. Meillä näkyi kokemattomuus Mestis-joukkuetta vastaan. Kahdessa ensimmäisessä pelissä meillä oli turhaa kunnioitusta kaveria kohtaan, emmekä saaneet itsestä parasta irti. Kasvoimme kuitenkin ottelusarjan aikana Mestis-tason peliin, mutta se ei lopulta riittänyt. Pelasimme reiluun kahteen viikkoon yhdeksän kovaa pudotuspeliottelua ja matkustimme bussissa tuhansia kilometrejä. Karsintapeleihin lähteminen olisi vaatinut pidemmän hengähdystauon ja tässä asiassa Mestis-joukkueella oli iso etulyöntiasema.

  Halonen: Fasiliteettien ja organisaation toiminnan puolesta olemme Mestis-tasoa. Ei meidän yhtään tarvitse häpeillä sitä, miten meidän arki pyörii. Pelillisesti täytyy olla realisti ja tällä kaudella Mestis-joukkueen kaataminen neljästi oli liian iso urakka.  Miltä näyttää mielestäsi Hokin tulevaisuus?
  Niiranen: Hyvältä. Kun miettii sitä taustaa, että nykyinen yhtiö on ollut pystyssä vasta vajaat kaksi vuotta ja toisena kautena tulee mestaruus, niin onhan se mahtava saavutus koko organisaatiolta. Kahden vuoden aikana olemme ajaneet omia junioreita sisään, joista iso osa on tehnyt tulosta miesten peleissä. Maltti pitää kuitenkin olla jatkossakin mukana ja omavaraisuusasteen tulee säilyä hyvänä.

  Halonen: Hokki on menossa hyvään suuntaan. Meillä on organisaatiossa varsin laaja omistajapohja (14 omistajaa), mutta urheiluseuran pyörittämiseen meillä on silti varsin pieni määrä ihmisiä tekemässä töitä. Mielestäni taustalle olisi hyvä saada vielä lisää talkoolaisia, päättäjiä, tukijoita, osakkeenomistajia sekä organisaaton kehittäjiä. Kainuussa on vielä käyttämätöntä potentiaalia kiekkoilun kehittämisessä.  Hokki kiittää kaikkia mukana eläneitä huikeasta kaudesta 2018–2019!
   
 20. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Hyvin avattu yllä olevassa haastattelussa Hokin kausi. Plussalle jäätiin joka asiassa ja organisaatio kehittyi kaikin puolin. Tuo Halosen viimeinen lause saattaa toteutua, jos Hokki laittaa osakeannin liikkeelle, silloin saadaan uusia päättäjiä ja tekijöitä remmiin.

  Se on itselläkin jäänyt huomioimatta, että melkein tyhjästä polkaistu organisaatio voitti todellakin sarjan toisella kaudellaan. Espoo voi yltää samaa, samanlaista hyvää vetoa silläkin päällä.
   
 21. Hiljaista on täällä. Ilmeisesti huhuja ei ole kantautunut kenenkään korviin??

  Noh herätellään vielä keskustelua ja annetaan arvosanat pelaajille...

  Maalivahdit
  Kukkohovi 9 - lähti kakkosvahtina ja otti ykkösvahdin paikan, hyvä kausi
  Rautio 6,5 - Suomi sarjan paras maalivahti tippui kakkoseksi ja taso heitteli paljon illasta toiseen, parhaimmillaan erinomainen ja huonoimmillaan huono

  Puolustajat
  Mattila 9 - pakiston ehdoton liideri, loistava kausi mutta loukkaantuminen kriittisellä hetkellä vähän tiputtaa arvosanaa
  H Kyllönen 7 - nousi play offeissa esiin viime hetkellä, potentiaalia on
  Heikkinen 7 - sellaista perusduunia jota voi 40v pakilta odottaa, isompi anti nykyään varmasti kopin puolella kuin kentällä
  Niemelä 7 - ehdottomasti parempi kausi kuin edellinen
  Ramirez 7 - ei oikein esille päässyt missään vaiheessa mutta karsinnoissa oli parhaita pakkeja
  Martikainen 6 - ihan perus hyvää tekemistä koko kauden mutta Mestis vauhdissa jäi aika pahasti jalkoihin
  Törnvall 6 - ei loistanut eikä pettänyt
  JV Kyllönen 6 - ei loistanut eikä pettänyt
  Kokkonen 5 - ehdottomasti kauden suurin pettymys

  Hyökkääjät
  H Klemetti 9 - kehittyi viime kaudesta, joukkueen parhaimmistoa runkosarjassa pudotuspeleissä ja karsinnoissa
  Leskinen 9 - ennen kautta taidettiin piirrellä Leskistä 4-5 ketjuun ja siihen nähden ylitti kaikki odotukset
  Harjula 9 - runkosarjassa ja pudotuspeleissä loistava mutta heikot karsinnat rokotti arvosanaa
  Räisänen 9 - aika puskista nousi joukkueen kärkipelaajiksi
  Viikilä 9 - alkukaudella loistava, menestymisen kannalta loukkaantuminen tuli pahaan paikkaan
  Still 8 - kauden suurimpia yllättäjiä
  T Klemetti 8 - pudotuspeleissä hyvä mutta vielä on veljen tasaisuuteen matkaa
  Saarenpää 8 - hyvä runkosarja mutta taisi pelata aika puolikuntoisena keväällä ??
  Komulainen 7 - jos katsoo tehopisteitä niin ihan ok kausi mutta odotuksiin nähden suuri pettymys, olisikohan ollut vammoja ??
  Kilpeläinen 7 - ei oikein mitään odotettu, välillä väläytteli mutta vielä on pitkä matka seuraavalle tasolle
  Kemppainen 7 - täytti oman tonttinsa hyvin silloin kun kentälle pääsi
  Erkkilä 7 - ihan mukavia otteita pudotuspeleissä pienellä peliajalla
  Leppänen 6 - vähän alkaa kehitys polkea paikallaan
  Niskanen 6 - vähän alkaa kehitys polkea paikallaan
  Nylund 5 - todella vaisu koko kauden

  Ei arviota: Vikholm, Aaltonen, Paakkola ( unohtuiko joku ??? )

  Valmennus 8 - hyvä lopputulos mutta itse peli ei juuri kehittynyt kauden aikana, sen takia arvosanaksi "vain" 8
  Organisaatio 10 - niin kuin Halonen tuossa ylempänä totesi niin aika lailla kympin kausi seuralta, uusi Hokki on saanut luotua uuden buumin Kajaaniin ja tuskin kenelläkään on enää ikävää vanhaa Hokkia ( vaikka Mestis olikin silloin tasona )
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmaan Hokin kohtalo riippuu aika pitkälle mitä LeKin ympärillä tapahtuu. Noita lisenssejä taidettu eri tahtiin viimevuosina käsitellä, joten reilu kuukausi voi mennä vielä, että jotain kuuluu.
   
 23. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Muutamasta pelaaja-arvostelusta olen erimieltä. Niemelän kausi oli parempi kuin edellinen, suoritti varmasti tasollaan ja arvosanaksi antaisin 8+.
  Henri Kyllönen pelasi vain muutaman ottelun ja koko kauden pelatessaan olisi tehnyt enemmän virheitä kuin yksittäisessä ottelussa, vaatii vielä junnupelejäkin alle, että edustuksessä pärjää kokokauden. Kun taas sukunimikaima Juho-Ville Kyllönen pelasi varsin miehekkäästi, pelaa kovaa ja tasaisesti puolustussuuntaan, luistimella Törnvallia ja Heikkistä merkittävästi nopeampi elikkäs antaisin arvosanaksi jopa 7-8. Kärsi roolin pienuudesta, osittain syyttä. Eikä Kokkonen pelannut arvosanalla välttävä, vain odotukset olivat kaikilla liian kovat, ei jatkuvasti mokaillu puolustussuuntaan, pisteet jäivät vain vähäisiksi.

  Hyökkääjistä olen samaan mieltä vapaamatkustajan arvioiden kanssa, osalla loukkaantumiset vaikuttivat peleihin, mutta vaikuttaako loukkaantuminen arvosanaan, minusta ei koska kyseessä pelaajasta riippumaton syy. Maalivahdeista Rautio pelasi paremmin kuin arvosanalla 6½, odotukset olivat vaan taas kaikilla kovat.

  Joukkueen rakentamisesta ja vahvistamisesta annan huonon arvosanan siitä sille kuuluvalle, kuka lieneekään. Vahvistusta haettiin keskikaistalle kauden alusta ja siirtorajalla ilmoitetaan, että markkinat kuivat, onko se aina sille siirtorajalle jätettävä se tosiasiallinen etsiminen? Maksaa toki enemmän ja maksaa saa pitempään kuin helmikuussa, mutta hyöty saattaisi vahvistuksesta tulla jo aikaisemmin, jos tulee joukkueen mukaan aikaisemmin. Sarjatason ansioita, että kolmella joskus jopa vajaalla kolmella kentällä pelattiin menestyksekkäästi. Kapea rosteri ja saamattomuus vahvistusten hankinnassa vähentää mielestä orgasaation arvosanaa, vaikka tavoite suomisarjan mestaruus saavutettiinkin. Aina jää jossittelun mahdollisuus, olisiko loukkaantumisia tullut noin paljoa jos kuorma hyökkääjillä ei olisi ollut niin kova?

  Lainaus:
  Pasi on varmaan asian ytimessä, pelaajasopimuksia on turha edes yrittää tarjotella, kun sarjataso ei ole selvillä ja sama pätee valmennukseen. Eikä kannata alkaa "väärään" sarjaan joukuetta tai valmennusta kasamaan. Kukaan liitosta tai muualla päättävistä "instansseista" ei mielestä ole vihjannut mistään Hokin mestispaikasta, huhu sai vain isot siivet.
   
  daerok tykkää tästä.
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ketterä - KeuPa HT
  • 1.58
  • 4.20
  • 4.40