Kajaanin Hokki 2018–2019 – joko karsimaan?

  • 206 761
  • 796

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Jaahas. Seuraavaksi sitten FPS. Melkoisen isän kädestä antoi Vopsi ylemmässä jatkosarjassa. Saas nähdä miten käy sitten välieräsarjassa. Omasta mielestä sattui kohdalle ehkä hankalin mahdollinen vastustaja kolmesta mahdollisesta.

Pahin ja pahin, miten sen nyt ottaa, mielestäni kaikki jatkoon menneet olisivat olleet hankalia vastustajia, mutta kolme voittoa riittää tässäkin sarjassa.

Ainakin matkustamista on luvassa, kaukaisin vastustaja FPS kuitenkin on, mutta sama matka suunnilleen molempiin suuntiin ja olisiko tuosta kotiedusta hyötyä tässä sarjassa?

Jos Hokki pystyy parantamaan tuota puolustus pelaamistaan ja saa kunnon hurmoksen päälle, niin kyllä tästä on mahdollisuuksia kairata nuo 3 voittoa?
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Toki. Mahdollista on hyvinkin. Fyysisin jengi saatiin vastaan ja matkat Forssaan ovat kuluttavia taatusti. Näihin perustin tämän mielipiteeni vastustajan mieluisuudesta. Toivottavasti matkat jäävät yhteen ja peli kulkee. Alkusarjassahan molemmat kohtaamiset päättyivät Hokin voittoon, jatkosarjassa vaan tuli tyrmäys.
 
Suosikkijoukkue
Hokki,Kärpät,Florida Panthers
Kotietu voi olla tässä sarjassa se ratkaiseva tekijä. Hokki vie 3-2 sarjan. Yksi voitto tulee jatkoajalla joka antaa hokille lisä buustia. Ja hokilla näyttäisi tilastojen valossa olevan parempi maalivahtikin

LINTONEN Petrus
To% 89.01
Päästettyjä maaleja 20
KUKKOHOVI Lari
To% 92.86
Päästettyjä maaleja 6

Lippujen hintoja nostettu runkosarjasta nyt 4e. Saa nähdä missä kohti tulee kipuraja eteen ja näkyy yleisömäärässä. Viime peliin ei ainkaan 2e nosto vaikkuttanut
 
Viimeksi muokattu:
Kukkohovi tosiaan voi olla se käänteentekevä pelaaja tässä sarjassa. Lintonen käytännössä nollasi Hokin viime keväänä joten sikäli asetelma on vähintääkin mielenkiintoinen...!

Jos FPS-Pyry kaksikosta pitäisi vastustaja valita niin ehdottomasti ottaisin Forssan ( tämä valinta tehty runkosarjassa nähdyn perusteella, yhtään peliä FPS-Pyry sarjasta en nähnyt ). FPS joutuu matkustamaan ainakin kahdesti Kajaaniin ja sen pitäisi olla Hokille etu. Lisäksi Forssalla takana henkisesti ja fyysisesti raskas 5 ottelun sarjan jossa pelattiin viisi peliä viikon sisään... Vaikea nähdä tuotakaan etuna Forssalle.

Ensimmäisessä pelissä Hokin pitää näyttää isännän ottein kotikaukalossa kuka ottaa otteen sarjasta. Mielenkiintoinen sarja tulossa.

Ja mitä tulee lipun hintoihin niin muistaakseni Jymyllä on finaaleissa 9 euroa kalliimmat liput kuin runkosarjassa. Kärpillä oli viime vuonna 13 euroa kalliimmat liput kuin tänä vuonna runkosarjassa. Siihen nähden 4 euron korotus on jopa maltillinen.
 
Kerrassaan mainio uutinen. Saarenpään panos varmasti iso pelillisesti ja joukkueen liidaamisessa.

Mihinköhän ketjuun Saarenpää siirtyy? Olisiko Klemetti pois ykkösketjusta ja Saarenpää suoraan tehomiesten viereen?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Saarenpään paluu kallistaa kyllä vaakaa Hokin suuntaan. Sen verran ison profiilin pelaaja näissä kevään karkeloissa. Hieno juttu!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Sekavaa ja virheiden sävyttämää peliä. Ja jännäksi meni. Silti Hokki suoritti riittävän hyvin kun ensimmäinen voitto tuli.

FPS pelasi suoraviivaisempaa ja tehokkaampaa peliä, mutta Hokki sai riittävästi pyörityksiään aikaan jolla yksi maali vieraita enemmän. Tästä tulee tiukka sarja. Yllättävän hyvin onnistui kotijoukkue vastaamaan fyysisessä pelissä, tämä oli positiivinen yllätys.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ensinmäinen kiinnitys ja kohtalaisella pelillä, Tarkaa oli puolin ja toisin ja aika hermostunuttakin ja sekavaa . Ylivoima toimi ja eikä ihan huonoa ollut alivoimakaan.Mattila otti joukkuetta reppuselkään oikealla hetkellä. Parantamisen varaa omanpään merkkauspelissä, kolme viimeistä Palloseuran maalia enemmän tai vähemmän merkkausvirheitä ja huolimattomuutta mm se vanhanaikanen, Manushin, Pujats, Rantanen pelimiehiä.
Torstaina ryöstöretki Vorssaan.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ensinmäinen kiinnitys ja kohtalaisella pelillä, Tarkaa oli puolin ja toisin ja aika hermostunuttakin ja sekavaa . Ylivoima toimi ja eikä ihan huonoa ollut alivoimakaan.Mattila otti joukkuetta reppuselkään oikealla hetkellä. Parantamisen varaa omanpään merkkauspelissä, kolme viimeistä Palloseuran maalia enemmän tai vähemmän merkkausvirheitä ja huolimattomuutta mm se vanhanaikanen.

Samoja huomioita itsellä. Hokin hyökkäyspeli käynnistyy maalin takaa niin sanottuna viivelähtönä tms kiekon ja pelaajan vauhti on omalla sinisellä huipussaan, punaviivalla on vauhti hidastanut ja kun ylitetään hyökkäyssininen peli alkaa pysähtymään. Forssa taas lisäsi kiekon / pelaajan vauhtia (pelinopeutta) ylittäessään oman hyökkäyssinisinsä. Kun Forssa toimittaa kiekoa viivasta maalille ajaa kaksi pelaajaa kohti maalia hakien irtokiekkoa tai ohjuria. Näiden pelaajien mailat pitää pelata pois elikkäs tiukempaa vartiointia oman maalin edessä.

Palloseuran ylivoimamaali vanhanaikaisella oli täysin Leskisen maali, ennakoi katkomaan syöttöä viivaan. Leskisen alivoima peluutusta muutenkaan ymmärrä viisi vastaan viisi pelissäkin ongelmia pitää ja merkata vastustajan pelaajia. Ylivoima toimi erittäin hyvin, jospa jotakin jätettiin seuraaviin peleihin, ettei kaikki maalit tulleet ensimmäisessä pelissä. Alivoima hyvää, sopivan aktiivista, mutta osaa tiivistyä kun sen aika on. Erittäin tärkeä oli puolentoista minuutin viiskolmosen tappo.

Peli ratkesi isojen pyssyjen onnistumisiin, hyvä niin nämä on niitä pelejä, jossa joukkue pitää pystyä ottamaan reppuselkään.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tuosta videosta myös näkyy aika hyvin miten hölmösti Hokin alivoima pelaa siinä Pujatsin vanhanaikaisessa.
Kolme kaveria samassa kasassa laidan lähellä ja katseella seurataan Palloseuran miestä joka ottaa kiekon.
Leskinen joka suurinpiirtein olisi tonteilla jäätyy sitten myös. Ei näitä koomailuja jatkossa, muutenhan alivoima toimi mallikkaasti.
 
Suosikkijoukkue
Hokki,Kärpät,Florida Panthers
Rautio tänään maalissa. Olisivat nyt loppuun asti menneet vaan Kukkohovilla kun pelit ovat sujuneet niin hyvin ja viime kerran FPS-reissu ei ihan putkeen mennyt Rautiolta. Saarenpää puuttuu taas kokoonpanosta.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Saarenpään peli oli vaikean näköistä tiistaina. Todennäköisesti ei ollutkaan vielä ihan kunnossa. Maalivahdista samaa mieltä että Kukkohovi olisi voinut hyvin jatkaa. Toisaalta ei viime pelissä niin loistavastikaan pelannut etteikö voisi antaa vuoroa Rautiolle. Tiivis pelitahti kun joka toinen päivä pelataan joten voi olla hyväkin jakaa vastuuta.
 
Mielestäni ihan hyvä ratkaisu laittaa Rautio maaliin. Kukkohovin edelliset pelit ei ole mitään superpelejä olleet. 1,5 viikon tauko on tehnyt Rautiolla varmasti hyvää ja kovassa peli ja matkustustahdissa tekee hyvää kierrättää pelaajia.

Toivottavasti Saarenpään kohdalla on kyse niin ikään kierrätyksestä ja säästelystä. Saarenpää toi heti hyökkäyspäähän lisää uhkaa mutta pieni varovaisuus näkyi otteista kentällä. Jos Hokki etenee Mestis karsintoihin niin siellä Saarenpää on pelikunnossa ollessaan tärkeä palanen.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Veikkaan vahvasti että tää sarja ratkesi tähän voittoon. Sen verran taatusti sai Hokki virtaa oltuaan purjeessa jatkoerät. Ja Fopsia söi hävitä heti alivoimalla kun oli hallinnut peliä pitkään.

Toki tietty kaikki on mahdollista. Mutta nyt on uskoa että viikonloppuna sarja katkeaa Kajaanissa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
...
Toki tietty kaikki on mahdollista. Mutta nyt on uskoa että viikonloppuna sarja katkeaa Kajaanissa.

Sellainen kutina hieman on, paljon tuli varmaan virtaa Hokille tästä illasta, kotimatka lyheni kummasti. Hyvin riitti kärsivällisyys tänään, vaikka virheitä tuli ja kyyti oli välillä kylmää. Palloseura oli kyllä päättänyt ottaa voiton tänään, sen verran kovaa se peliin tuli.
2.erää ja kolmannen alkua lukuunottamatta oli vihreäjoukkue parempi tänään. Joka tapauksessa lauantaina on se vaikein peli kummallekin, Vihreillä pakkovoitto ja Hokilla sarjan katkaisu.
 
Melkoisen kova joukkue on Hokki. Ei ole aina kaunista peliä kuten eilen Vorssassa mutta niin vain joukkue kairaa voiton toisensa perään.

Homma katkolla ja uskoisin tuon jatkoaika voiton olleen Fopsille kuolettava isku. Helpolla tuskin Hokki pääsee ja Fopsi voi laittaa kaiken likoon ilman paineita.

Rautio torjui hyvin etenkin jatkoajalla. Siinä oli Fopsin mahdollisuudet ratkaista peli. Muuten positiivisesti silmään pistivät Martikainen Leskinen ja Räisänen. Ramirezilla ja Heikkisellä pakeista eniten vaikeuksia ja ihan hyvin voisi heittää tuoreempia miehiä Törnvall ja Kyllönen huomenna pelaavaan kuusikkoon.

Hokin sivujen paikalle tulossa tuhat katsojaa eli katkaisupeli kiinnostaa Kajaanilaisia. Mestaruus katkolla Hokin historian ensimmäisen kerran Kajaanissa – paikalle odotetaan yli 1000 katsojaa – Kajaanin Hokki
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Huomenna sitten se vaikein peli edessä, sarjan katkaiseminen on tunnetusti aina hankalaa ja FPS voi aika vapaasti yrittää erikoisillakin ratkaisuilla muuttaa pelityyliään tai vaikuttaa Hokin pelaamiseen. Ottelun alussa tulisi päästä kuskin paikalle ja määrittää miten pelataan. FPS pelasi jo toisen pelin ylivoimaa aikalailla samalla kuvioilla, tuon pois pelaaminen ei liene hankalaa, jos tavan katsojakin huomaa miten ja kenelle kiekkoa kierrätetään ja mistä se laitetaan maalin eteen. Rasitus alkaa eilisen pitkän pelin vuoksi varmasti näkymään ja Hokki joutui bussimatkailemaan vielä yön Kajaaniin. FPS pelannut pelin enemmän puoleentoista viikkoon ja liekkö matkustaneet tänään Kajaaniin vai tulevatko huomenna, tämäkin pieni seikka vaikuttaa joukkueiden rasitustasoon.

Katsojia pitäisi tulla ihan hyvin, eilen Forssassa komeat katsojaluvut ja onhan tämä sarja tarjonnut hienoa playoff-kiekkoa. Eilen jaksettiin puolustaa hyvin ja käyttää omat paikat riittävän tehokkaasti, pientä kierrätystä voisi tehdä, jos Saarenpää esimerkiksi pystyisi pelaamaan, muuten toimia ketjuja ei tarvitse rikkoa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Saarenpää palaa kokoonpanoon, Rautio jatkaa maalissa. Myös FPS aikalailla samalla rosterilla.
Valitettavasti Orava erotuomarina .
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No niin, aikamoista alisuorittamista niin joukkueelta kuin valmennukseltakin, ehkäpä Palloseuran neljännen maalin jälkeen olisi vielä voinut herätellä joukuetta esim maalivahdin vaihdolla ja aikalisällä, peliähän oli vielä paljon jäljellä, Mutta samanlainen hyytyminen taisi tapahtua myös penkin takana kuin jäälläkin. Forssa pelasi omalla tasollaan ja Hokki ei päässyt lähellekkään parastaan.
Jos Hokki ei saa tätä koomailua nollattua ja joukkueen korvienväliä kuntoon Palloseura vie tämän sarjan.
Harmi kun harvoin pääsee nykyään paikan päälle ja esitys on tälläinen, niin ajatteli hallissa varmaan moni.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Todella passiivista touhua tosiaankin myös valmennukselta, mutta ei tuossa paljon ollut tehtävissä, oli siellä penkin päässä kuka tahansa, niin ala-arvoista oli pelaajien touhu tänään.

Mutta eipäs luovuteta tätä näin, näitä tulee ja huomenna joka jätkä parantaa ja Kukkohovi maalissa seisoo päällään ja välillä käsillään niin se riittänee voittoon!
Tästä sitten mestareille kotimatka musiikkia, jos linkki on sallittu

JVG - Ikuinen vappu (Virallinen musiikkivideo)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös