Hyvää cappuccinoa on ilo nauttia, harmi vain, että aika harvassa paikassa niitä saa. Peruskahviloissa en edes viitsi ottaa erikoiskahveja, koska niistä ei yleensä saa kuin pahan mielen.
No ei kannata joo, töissä saattaa olla ihan kuka tahansa kadulta repäisty jolle on nopeasti näytetty miten kahvinkeitin toimii. Ainakin nää kahvilaketjut jättäisin ihan suosiolla väliin jos jotain erikoiskahvia haluaa. Espresson nyt osaa tehdä melkein kuka tahansa edes sinne päin, jos vain joku asiansa osaava on kamat säätänyt kuntoon. Maidon vaahdotus taas tuntuu olevan monille jo liian vaativa tehtävä, puhumattakaan että saisi sitten mittasuhteet kuntoon. Stadin rafloissa ainakin suurimmassa osassa saatat saada ihan mitä tahansa paskaa capuccinon nimellä tarjoiltuna.
Parhaat kahvit stadissa saakin varmaan paremmista baareista, monilla baarimestareilla on takana myös barista-koulutusta ja yleensä laitteet ovat laadukkaat.