Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kaapo Kähkönen – Lukon ykkösmaali(tykki)vahti

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Thompson, 13.04.2016 klo 13.01.

 1. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vittu mikä seula.
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  No tänään ei taas onnistunut mikään. Eilen Kaapo pelasi erittäin hyvin.

  Jukurien viidestä Kaapon taa tekemästä maalista ainakin kolme voi pistää huoletta veskarin piikkiin.
   
 3. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Kähkönen A-junnuihin ja Lehtinen Liigaan?
   
 4. Samppub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  1-7
  Jos kolme molken piikkiin? Niin ei voida syyttää lopputulemasta, vai?
  Eiku eihän se olekaan ennakkohehkutuksista huolimatta tehnytkään yhtään, joten lynkkaukseen prkl!!!
   
 5. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kähkönen on kyllä niin surkea kuin olla ja voi. Muutama hyvä hetki siellä täällä, mutta ei se riitä. Toivoa sopii että ei enää tällä kaudella pelaa. Lassi Lehtinen liigajoukkueen mukaan ja jakamaan vastuuta Stepanekin kanssa.
   
 6. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Eli Lukon a-nuorten menestysmahdollisuudet pitää haudata liigajoukkueen sekoilujen takia. Näinkö paljon Raumalla arvostetaan omia junioreita?
   
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Enkä mä tiedä sitäkään onko tuollaisen joukkueen takana niin kovin helppo pelatakaan. Koskee yhtä lailla Kaapoa, Karjalaista, Stepanekia kuin Lehtistäkin.
   
 8. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kaapo Kähkönen on yksi vitun imuri. Kaapo, jos luet tämän, niin HANKI AMMATTI ja KOULUTUS. Sinusta ei ole ammattikiekkoilijaksi.
   
 9. Jukisto Jäsen

  Lainaus:
  Mitkä kolme? Eka maali kohtuu yllättävä kääntöveto maskin takaa, jonka torjui ripariksi, jota taas ei kukaan Lukkolainen ollut korjaamassa maalin edustalla talteen. Toka maali Ellerbyn mailan kautta täysin päinvastaiseen kulmaan, minne kuti oli lähdössä. Kähkönen oli selvästi jo laittamassa kilpeä eteen, mutta noille kimmokkeille on aika paha mahtaa mitään, luulen.

  Sitten pari suht järkyttävää pakkien koomailua ja 2 vs. 1 -hyökkäyksistä kaksi maalia Jukureille. Harvemmin noita kai maalivahdin piikkiin voi laittaa?

  Viimeinen toki näkyi menneen täysin Kähkösen koomailuun.
   
 10. peliitat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Peliitat
  Ei ole vaikea ymmärtää miksi Raumalta Lukossa pelaamalla on hankala nousta huippu maalivahdiksi. Koko joukkue pelaa kuin pullopersesiat ja syylliseksi löydetään nuori maalivahti. Ymmärrän, että on tuskaa olla Lukon kannattaja, mut miten sen purkaa onkin sitten ihan eri juttu. Vituttaa tässä itse kutakin.
   
 11. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos se Sipiläisen veto muutti puolustajasta suuntaa niin ei se sitten Kaapon piikkiin mene. En huomannut sitä pelin aikana. Kolmannen ja viidennen pistän silti edelleen Kaapon syyksi, mutta en minä niistä sen enempää viitsi kinaamaan ruveta kun ei tämäkään tappio maalivahdin syytä ole.
   
 12. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Kaapo lähti kiekkoilijana kasvamaan Raumalle. Mitähän on jäänyt käteen? Paineensietoa?
   
 13. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Olen tainnut sen jo muutamaan kertaan sanoa mutta näin se vaan on. Lukon edustusjoukkueen maalivahdin paikka täytyy olla eräs maailman paineistetuimpia ja hankalimpia paikkoja onnistua. Kähkösen alkukauden otteet ja eiliset mailan säpäleiksi hakkaamiset alleviivaavat teoriaani.

  Kyllä, koko joukkue perseilee nyt, mutta mulle on jäänyt mielikuva Kaaposta että ei tainnut poika tajuta millaiseen pesukoneeseen on tulossa kun Lukon sopimustarjoukseen nimensä kirjoitti. On se nähty ja tunnustettu että MM-finaalit miljoonien tv-katsojien silmien alla ovat pientä lastenleikkiä siihen verrattuna mitä Äijänsuon maalilla oleva poika poloinen voi kokea. Kähkönen on varmasti parempi maalivahti mitä eilen näimme ja kaikki tilanteet tästä eteenpäin ovat hänen urallaan piece of cake- osastoa. Joku seura saa Kaaposta oivan ykkösmaalivahdin jonain päivänä mutta hyvin vaikea nähdä että tämä nuori mies voisi enää nousta kukoistukseen Raumalla. Ellei Stepanek sitten ole loppukautta sairastuvalla ja kun tälle kaudelle ei enää juuri menestyspaineita ole niin ehkä kypärä ei kiristä enää loppukaudella niin pahasti.
   
 14. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
 15. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Joo kyllä se on niin, että Lukon ykkösmaalivahdin pitäisi olla aina ulkomaalainen. Suomalaiset epäonnistuvat Lukon maalilla jatkuvasti. Toki jos oma kasvatti (Venhanen, Engren jne) on tarjolla niin pitää iskeä.
   
 16. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ihan samaa kirjoitin silloin heti kun Kähkösen sopimus julkaistiin, tai varmaan jo ennenkin, silloin kun varmoja huhuja hänen tulostaan alkoi liikkua.

  Niinhän ne oikein asiantuntijatkin sanovat, että kenttäpelaaja pärjää Äijänsuolla siinä missä muuallakin, mutta maalivahdille Lukko on paha paikka, ja näin se on.
   
 17. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Se jäi tuossa aikaisemmin toteamatta että kun Kaapon sopimusta viime keväänä huhuiltiin niin olin Lukko-fanille tyypilliseen tapaan pieni pelko perseessä.

  Kähkönenhän pelasi Bluesissa täysin vailla painetilaa. Katsomot tyhjinä, peliaikaa käytännössä rajattomasti, ei voittopaineita ja kaikki torjunnat pelkkää plussaa. Nuorten MM-kisoissa taas Kähkönen pääsi maalille epävarmasti pelanneen Veiniläisen tilalle. Siinä tilanteessa oli myös helpompi pelata kun lähteä ykkösenä turnaukseen.

  En syytä missään nimessä Kähköstä siitä että hän pestautui Lukon ykköskassarin virkaan. Houkutteleva tilaisuus jonka varmasti halusi katsoa. Pahaa pelkäsin ja näin kävi. Mutta ehkä tuo Stepanek on nyt hetken aikaa saikulla niin tässä tilanteessa ei Kaapollakaan ole niitä paineita niskassa kun saa vain pelailla ja ei tarvitse siitä sarjataulukostakaan niin välittää.
   
 18. Sashmowitz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eilisestä täydellisestä ohipelistä huolimatta on mielestäni tippasen kohtuutonta tää lynkkausmieliala nyt. Ymmärrän täysin (itseäkin vituttaa, toki myös jollain sairaalla tavalla huvittaa vallitseva tilanne) ahdistuksen ja tuskan mitkä Lukon tämänhetkinen tilanne aiheuttaa. Ja senkin, että se pitää jonnekin purkaa. Mutta kokonaisuudessa minusta Kähkönen ei ole ollut joukkueen heikoimpia lenkkejä, ei sinne päinkään. Toki eilen sitä oli mutta samaan tapaan virheitä liukuhihnalla teki valtaosa joukkueesta.
  Kähkönen on ollut jäällä yhdessätoista pelissä. Näistä erinomaisia suorituksia 6kpl (Ässät, TPS x2, KooKoo, Kärpät ja Pelicans). Ihan normi suorituksia 3kpl (Jukurit, SaiPa-vaikka huonot prossat niin ei minusta ollut syyllinen maaleihin ja torjui useampia pahoja paikkoja ja Ilves. Ja kerran ollut huono (Ässät) plus kerran sukeltanut huolella (eilen).
  Eli ei tosiaankaan minusta mikään katastrofi. Tässä nyt vaan peilautuu tämä epätoivoinen tilanne sikälikin, että jokainen virheenpoikanenkin on tuntunut olevan kohtalokas ja saattanut katkaista joukkueen olemattoman selkärangan.
  Eli summa summarum uskallan olla kyllä hieman eri mieltä isossa kuvassa näiden 'painu vittuun', 'vitun seula' ja 'hanki oikea ammatti'-kommenttien kanssa.Kähkönen ei ole suorittanut tällä kaudella niin räikeästi alle tasonsa kuin suuri osa muusta joukkueesta toimihenkilöineen.
  Ja sitä mieltä olen, että jos tämä kelkka saadaan nyt jotenkin edes pois sieltä ojasta niin muodostaa Stepanekin kanssa erittäin pätevän ja luotettavan tandemin Liigatasolle.
   
 19. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eilistä peliä en nähnyt, mutta edellisten Kaapon pelien pohjalta sanoisin että kyllä joukkueeseen kokonaisuudessaan pitäisi kritiikit kohdistaa eikä Kaapoon. Toki täällä on totuttu liigan parhaisiin maalivahteihin jotka selvittävät kenttäpelaajien kämmit, mutta en usko paremmalla maalivahdilla kauheasti ylempänä oltaisiin. Toki jos pari tiukkaa peliä olisi kääntynyt voitoksi ja flow-tila tullut siitä, niin voitaisiin olla vaikka missä. Samaa voi kyllä sanoa monesta kenttäpelaajasta, pari isoa kämmiä vähemmän ja tiukat pelit olisivat kääntyneet voitoiksi jne.
   
 20. VoGoa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, TPS
  Yhdyn edellisiin... siis kommentteihin. Ehkä räikeimmät tunnekuohuissa olevat kirjoitukset näyttäisi jo tänään hieman erilaisilta.

  Kaapo on yksi alisuorittajista muiden joukossa, sekin vaikuttaa tietysti kun Raumalla vaan on totuttu myöskin siihen että maalivahti pitää yksin joukkuetta pystyssä. Tällä kaudella ei ole ollut edes sitä.
   
 21. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Kähkönen näytti jo viime kaudella olevansa ammattikiekkoilija ja ehkä joskus mahdollisesti sellainen jopa NHL:ssä. Sitä ei yksi paskassa joukkueessa vihkoon vedetty kausi mihinkään muuta.
   
 22. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jaaha, kuulostaa siltä että Ässien pitää hankkia tämäkin lahjakkuus riveihinsä.
   
 23. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Se että muutama kirjoittaja kaataa paskaa Lauantain esityksestä maalivahdin piikkiin, niin menee enemmnä turhautumisen piikkiin. Ei Kaapo huono maalivahti ole, on joutunut vaan pelaamaan huonon joukkueen takana. Kähkönen on pelannut nyt kaksi peliä huonommin ja ei niistä sen enempää. Samanlaisia pelejä tuli Zapolskille, Vehaselle ja kaikille muillekin nimille, ketä tuolla vastuuta on kantanut. Erotuksena vain on että joukkue edessä tuolloin osasi puolustaa huononakin päivänä edes välttävästi. Lauantaina Lukon puolustaminen maalikoosteen perusteella oli kuin jossain ikämiesten Sunnuntai vuorolta. Saa nyt sitten nähdä miten homma tällä viikolla jatkuu. Onko Stepanek enemmänkin kleasana, vai pitääkö jostain kaivaa tälle kaudelle jo viides kassari. Lehtistä ei tuonne penkille kannata ainaakaan viikonloppupeleihin uhrata. Huominen peli on sitten asia erikseen, kun A:lla ei ole peliä samana päivänä.
   
 24. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lauantaina varmasti turhaantui moni ja saattoi heijastua Kaapoon kuten itsellänikin. Mutta otetaan nyt faktat tiskiin: Monta hyvää peliä Kähkönen pelasi nuorten mestaruusjoukkueessa? Ei yhtään oikeasti älyttömän hyvää. Finaalissakin meni suhteellisen helposti suora veto ilman maskia. Edessä oleva joukkue oli vain niin perkeleen hyvä, että sillä ei ollut lähes tulkoon edes mahdollista hävitä. Tuossa hieman menneisyydestä. Espoossakaan ei loppujen lopuksi torjunut älyttömän hyvin, kun joutui vaihtelemaan Engstrandin kanssa vuoroa koko ajan.

  Entä sitten esitykset Lukossa? Ei yhtäkään sellaista peliä kuin Stepanekin kaksi ensimmäistä. Mielestäni on ihan oikeus kyseenalaistaa Kaapon otteita ja kyllä itseänikin hieman jännitti tänne saapuessaan mitä tästä tulee. Kaapon puolustukseksi on kuitenkin sanottava, että ei edessä oleva joukkue ole yhtään ollut sen parempi.

  Kaiken kaikkiaan Kaapohan oli taas taidonnäyte Lukon toimistolta. Maailmanmestari veskari ja muutama tehty maali=pakko saada Lukkoon. Todellisuudessa kuitenkaan Lukon pelaajahankinnoista vastaavalla henkilöllä ei varmaan ole ollut juuri mitään tietoa Kaaposta.

  En kuitenkaan sano, että Kaapoa pitäisi heittää vielä Poriin tai yhtään mihinkään. Mutta kyllä pitää parantaa otteita, jos aikoo joskus NHL:ssä tai edes KHL:ssä pelata tai olla Liigan paras maalivahti.
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Erittäin hyvin Kaapo kasasi lauantaisen katastrofin jälkeen itsensä. Hyvä peli häneltä.