Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaakon Derby – nyky-Liigan kovin paikalliskamppailu

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tim Callahan, 15.06.2015 klo 22.35.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Reilu 3800 katsojaa kouvolassa. Varmaankin aikaisemmat tulokset vaikuttaneet tonnilla.
   
 2. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Kerta se on ensimmäinenkin. Hyvin KooKoo silti vetää. Huomenna sitten täyspotti Lappeenrannasta.
   
 3. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Helveti hyvä derby kannalt et kookoo vei,onnea kouvola :)
   
 4. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tuo 216 on muuten yli 4 kertaa enemmän kuin esimerkiksi tämän pahamaineisen ja äänekkään lutuuri-ihmisten MBB:n seuraajamäärä Twitterissä. Just sayin'...
   
 5. Sinitakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvät organisaatiot
  Tänään vieraskannattajat saavat muuten tuulettaa mahdollisia maaleja. Ihan näin tiedoksi.
   
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Derbyt pelattu ainakin runkosarjan osalta ja luojan kiitos näille kahdelle viimeiselle pelille, jotka toivat taas hyvää vastakkainasettelua tälle sarjalle ja sitä mukaan jättivät hyvän latauksen ensi kaudeksi.

  Aikamoinen piristysruiske, eikö?
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Eikös ensi lauantaina jatketa Lappeenrannassa? En tiedä monta peliä SaiPalla on mutta Kookoolla Ipa keskiviikkona ja Blues perjantaina.
   
 8. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Pelataan vielä ensi lauantaina ja sitten kausi loppuun. :)
   
 9. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllä se näin on nämä kaksi peliä sekä se ensimmäinen kohtaaminen olivat kaikki pirun tiukkoja. Vielä ensi lauantaina SaiPa-KooKoo?:)
   
 10. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Oho.

  No nyt kun tuli sanottua tämä, niin eiköhän sieltä tule sellainen perähuuhtelu SaiPalta KooKoolle, että perun sanani.
   
 11. heisenberg196 Jäsen

  Lainaus:
  Vihjaatko tällä siihen Taipalsaarelaiseen kaljupäähän joka nuoli pleksejä myös silloin, kun Saipa koki vääryyttä tuomareiden taholta?
   
 12. Sinitakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvät organisaatiot
  Lainaus:
  Ison huhun mukaan hallista poistettiin vierasjoukkueen kannattajia 2-2 tasoituksen jälkeen.
   
 13. heisenberg196 Jäsen

  Lainaus:
  Selvä. Mietin vain onko tapahtuneella osuutta asiaan, kun ainekin kahdesti järjestyksenvalvojat kävivät huomauttamassa erästä sankaria pleksien hakkaamisesta ennen ensimmäistäkään maalia
   
 14. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt ollaan viikonlopusta toivuttu ja aika kirjoittaa muutama sananen Derbystä. Molemmat pelit paikan päällä katsottuna ja miltei samoilta paikoilta eli puna-siniviivan välimaastosta.

  PELI

  KooKoo taisteli etenkin kotonaan hienosti vaikka Saipa peliä hallitsikin. Valitettavasti materiaalin ero näkyi selvästi ja se korostui lauantaina kun KooKoolta kannettiin lasarettiin pelin tuoksinassa pari ukkoa. Kovin on meidän joukkueen kärki kapea. Täällä ovat muut sankarit ansioituneesti jo avanneet näkemyksiään pelistä joten jätän tämän tähän ja totean vain --> Tärkeät kaksi pistettä ja hieno taistelu perjantaina! Lauantaina ei päästy peliin mukaan ja Saipa vei ansaitusti pisteet.

  TUNNELMA

  Ensin pitää antaa kiitokset molemmille faniporukoille jotka olivat vierasotteluitaan seuraamassa. Se on aina kunnioitettavaa että jaksetaan reissata.

  PERJANTAI - KOUVOLA:
  Tiedostan myös että junamatkoja ei tule joka kerta mutta olin silti pettynyt miten kannustusta tuli Saipa-faneilta Kouvolassa. Toki rumpua hakattiin (ja välillä kai jotakin muutakin kun rumpali läksi henkseleistä pihalle) ja maalin aikana ilakoitiin. Muutoin oli vaisua... KKP piti pitkästä aikaa hyvin ääntä koko ottelun. Ei mitään erityistä sieltäkään mutta nyt ensi kertaa tällä kaudella kotihalli oli myös kannustuksen osalta kotihalli. Siis Saipaa vastaan tarkoitan. Ehkä tässä vaikuttaa myös ottelun kulku sillä nyt ensi kertaa pelattiin koko ottelu tasaisissa merkeissä. Ei mitään erikoista ja hehkutettavaa kokonaisuudesta.

  LAUANTAI - LAPPEENRANTA:
  Suurin odotuksin hyppäsimme autoon ja suunnaksi Kisapuisto. Mielessä oli vielä 1-8 tappioon päättyneessä ottelussa huikeaan menoon päässeet Saipalaiset. Miltei loppuunmyyty halli, Saipan kotipeli, lauantai-ilta, revanssi ja tässä vaiheessa vielä pienenä peikkona yli tuhat fania laulamassa omilleen. No tämä peikko osoittautui turhaksi. Esitän nyt asiallisen kysymyksen ja ilman provoa --> Missä olivat nyt laulut joihin osallistuu yli tuhat ihmistä? Missä oli tunnelma? Missä oli se nettipalstoilla hehkutettu "Meidän pojat.. Unelma.. Tälläistä täällä aina on.."? Missä? 20-30 henkeä laulaa ja yrittää (nämä on kai ne Willit Miehet vai?). Toiset mokomat taputtaa mukana mutta muutoin samaa menoa kuin muuallakin Suomessa.

  Nyt hallissa olivat kaksi tasavertaista faniporukkaa joista Lappeenrantalaisten kannalta inhottavasti KooKoolaiset pitivät jopa enemmän ääntä. Toki kun Saipa teki maalin niin silloin oli ääntä mutta muuten... PETTYMYS! Olen kokenut Vaasassa Mestis aikoina kun hallissa on tunnelmaa ja sadat fanit huutaa, laulaa ja viheltää! Odotin ennakkohehkutuksien ja edellisen Saipa-fanien Kouvolan vierailun jälkeen jotakin vastaavaa tai jopa parempaa.

  Toki tunnelma oli parempi kuin HIFK:n peleissä mutta samaa tasoa se on Kouvolassa kuin Lappeenrannassa kun niitä verrataan keskenään. Inhottavaa antaa tässä samalla Vaasalaisille pieni "virtuaalipippelinvenytys" mutta kaukana ollaan Kisapuistossa ja Sumulaaksossa Kuparisaaren toiminnasta. Yök!

  TULEVAA

  Derbyn kannalta oli tärkeää että KooKoo sai kaadettua Saipan edes kerran tällä kaudella. Jotta asetelmat saadaan kuntoon ja todellinen Derby-fiilis tulevaisuudessa niin näkisin että molempien joukkueiden pitää herätä markkinoinnissa. Isosti esille vastakkain asettelua, kuittailua jne. Ei mitään kivakivahappyhappy-meininkiä vaan raakaa ja suoraa markkinointia. Kentällä ei pari painia olisi ollut pahitteeksi.

  Pitää toivoa jotakin "ylilyöntiä" viimeisessä kohtaamisessa. Jäisi hampaankoloon ensi kautta varten ainakin toiselle joukkueelle... Tai sitten KooKoon vierasvoittoa lukemin 1-8. Tämä jälkimmäinen ei tule tapahtumaan joten hanskat jäähän ja lehtien palstoille!

  Seuraavat Kisapuistossa pelattavat Derbyt katson kotisohvalta. Kouvolassa pelattaviin kun on kausikortti niin pitää mennä paikalle. Peruskatsojana en tunnelman takia reissaisi yli 20 kilometriä kumpaakaan halliin. Fanina on tilanne tietysti toinen kuten jokainen tietää.
   
 15. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Siis ihanko oikeasti odotit, että liigajoukkueen kotipelissä yli tuhat ihmistä osallistuu lauluihin? "Meidän pojat" viittaa SaiPa -nimiseen joukkueeseen. Siellä se oli kentällä, en tiedä näitkö. Jos joku on jostain "unelmasta" jossain palstoilla puhunut, niin varmaan sillä viitataan menestykseen. Sitä on tulossa tai sitten ei. Tunnelmasta sen verran, että katsoitko sinä sitä peliä lainkaan? Maaleja syntyi kolme kappaletta, eikä mitään erityisen erityistä sattunut. KooKoon usein kovin kilpparimainen pelityylikään ei ole omiaan luomaan tunnelmaa. Hyvää tässä viikonlopussa oli kuitenkin se, että aiempaa tasaisemmat pelit luovat edellisiä satanollia enemmän vastakkainasettelua.

  Yleensäkin, onko se sinulle yllätys, että vierasfanit pitävät kotifaneja kovempaa meteliä? Kotipeleissä meno on, uskaltaisin väittää, koko Liigassa vakiintunut niin, että pienehkö porukka laulaa ja loput sitten läpsyttelee miten parhaaksi näkee. Vieraspeleihin lähdetään sitten irrottelemaan välillä isommallakin porukalla ja aggressiivisemmalla meiningillä, se on se fanimatkojen idea. Oliko siis mielestäsi realistista odottaa, että Kisapuistossa meno on "jotakin vastaavaa tai jopa parempaa", kuin tällä junareissulla, joka oli ylivoimaisesti kovin temppu faneiltamme ainakin 15 vuoteen, ja joka saattoi olla koko Liigan kovin fanitempaus tällä kaudella? Miksei tätä voi katsoa niin, että on kiva, että edes vieraisiin saadaan porukka innostumaan ja lähtemään isolla porukalla?

  Sinusta ratkaisu on markkinointi. Minusta se on se, että KooKoo saisi ensi kauden parissa ekassa kotisaipassa päästää alle seitsemän maalia.

  Ja toisin kuin sinä, jopa omistamani lähes neljä vuotta vanha Nokia Lumia 710 tietää miten SaiPa kirjoitetaan.
   
 16. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Pahoittelut että en tiennyt miten SaiPa kirjoitetaan. Anteeksi siitä!

  Ja kyllä tosissani odotin parempaa tunnelmaa! Sitä on hehkutettu ympäri sosiaalistamediaa ja kuinka Lappeenrannassa homma osataan. Tästä päättelin että kotipeleissänne olisi parempi meno tai ainakin vastaava kuin mitä oli Kouvolassa.

  Tiedostan että junamatkoja tai megamatkoja ei usein järjestetä ja arvostan suuresti kyseistä tapahtumaa! Älä ymmärrä väärin. En vain ymmärtänyt että kotipeleissä toiminta ei ole lähelläkään samaa tasoa. Twittereistä, instoista ja muista päätellen nämä Willit Miehet ovat kotipeleissään samaa valuuttaa kuin mitä oli Kouvolassa. Eli turhaan hehkutettu toimintaa, mitään siis pois ottamatta tästä yhdestä mahtavasta reissusta.

  Ja mitä tulee tuohon "unelma" asiaan niin se asia yhteys ei liittynyt mitenkään joukkueeseen vaan katsomotoimintaan. Tätä asiaa hehkutti Willit Miehet keulahahmo.

  Olin siis markkinoinnin uhri :)
   
 17. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Juu, pakko tunnustaa etten seuraa twittereitä ollenkaan, ei ollut tietoa tästä "unelmasta". Onhan tuo toiminta mennyt kotipeleissäkin jossain 6-8 vuodessa aivan helvetisti eteenpäin, se on ihan selvä. Kisapuiston yleisöä on vaikea saada mukaan elämöimään, mutta kyllä se sieltä tulee keväämmällä (kevät 2014, wink wink).

  Minusta se ensimmäinenkään reissu ei ollut mikään ihan vähäpätöinen, että on niitä ns. mahtavia reissuja ollut jo ainakin jollain mittapuulla kaksi.

  Ei pidä uskoa kaikkea, mitä internetissä sanotaan ;)
   
 18. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Totta! Siis ei se ensimmäinen reissu mikään heikko ollut. Kuten ei minun mielestä (tv:stä seurasin) ensimmäinen KooKoo-fanienkaan reissu ollut Lappeenrantaan.

  Tuntuu vain näin sivusta seuranneena tämä "pippelinvenytys" huvittavalta kun nyt olen nähnyt omin silmin totuuden. Ihan ok settiä mutta ei todellakaan sitä mitä oletin ennakkohehkutuksista. Toisaalta tällä "kalalle" voisi antaa vuoden markkinointipalkinnon. Sen markkinoinin ansiosta lähdimme koko perheen voimin Lappeenrantaan :)

  Nyt kannustus oli hallin keskivaiheilta seurattuna aika tasaista molemmissa otteluissa. Ajoittain toinen puoli piti enemmän ääntä kuin toinen. Mutta kannustus meni 50/50 molemmille, pelitilanteesta riippuen.
   
 19. Bacon Jäsen

  Voitot
  5-1

  Pisteet
  15-3

  Maalit
  27-11


  SaiPa tais viedä tän vuoden Kaakon herruuden nimiinsä.
   
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Pleijareissa se veri vasta punnitaan. Nämä runkosarjan matsit oli vaan harjoittelua.
   
 21. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Eipä taideta kohdata pleijareissa?
   
 22. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Minkähän vuoden pleijareista se mustaoranssi oikein puhuu?
   
 23. Steus Jäsen

  Pitävätkö SaiPa-fanit todennäköisenä joukkueensa tippumista ennen KooKoota?
   
 24. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Jos nyt ensin koittaisivat edes päästä sinne (sääli)pleijareihin?
   
 25. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sarkasmitutkien katvealueella ruuhkaa - katso kohukuvat!