Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaakon Derby – nyky-Liigan kovin paikalliskamppailu

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tim Callahan, 15.06.2015 klo 22.35.

 1. Bacon Jäsen

  Ihme ulinaa twitterissä ja täällä muutamilta KooKoon ''kannattajilta'', ettei SaiPan kannattajista lähtenyt ääntä kuin vasta reilussa johtoasemassa. Onko tuo nyt se paras, millä voitte vittuilla meille, kun perse on hellänä? Voimia.
   
 2. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kotikatsomoon kuultuna ekassa erässä kannatus meni tasan. Sitten se 1-1 maali käänsi hetkeksi edun kotiyleisölle, mutta tulikin heti erätauko. Toisen erän alussa oli puolim ja toisin hiljaisempaa, sellainen odottava tunnelma. Mutta kun SaiPa aloitti maalien tekemisen niin samalla hallinta siirtyi vieraille myös katsomossa. Ja sitten se hallinta vierailla pysyikin. Mua ei ole hetkeen vituttanut mikään niin paljon kuin se etten ollut mukana tuossa reissussa.
   
 3. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Pelin kovin metelihän koettiin päätössummerin soitua ja SaiPan pelaajien kiittäessä yleisöä sekä sitä seuranneet elämöinnit.
   
 4. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo,Josh Green,Malte Strömwall, Suvi Teräsniska
  Lainaus:
  Ei kannata provosoitua tommosesta nimenomaan vain muutamilta tulleisiin viesteihin.Veikkaanpa,että kaikki paikalla olleet tietävät,että Saipa vei tuonkin kamppailun.Itse seisoin alusta loppuun Kookoon fanipäädyssä ja kyllä sieltä tuli alusta asti kommentteja ympäriltä,tyyliin "helvetti mitä meteliä noi Saipalaiset pitää,paljon kovempaa kuin Kookoon". Sama se on ollut monta kertaa toisinkin päin,Kookoon kannattajat on pitäneet vierashalleissa isointa meteliä,monessakin paikassa mutta ei tietenkään kaikissa.
  Tää on just sitä oikeaa kannattajakulttuuria joka tuo tunnelmaa halleihin.Nolo tappio vituttaa edelleenkin,mutta Saipa vei voiton,kentällä ja katsomossa,ei voi mitään,näin se vaan meni.
   
 5. Bacon Jäsen

  Lainaus:
  Ei tässä provosoiduttu vaan enemmän huvittaa tää koko MBB. Tämän porukan heput tuota ulinaa on lähinnä harrastanut. Sitten haistatetaan vittua omalle joukkueelle twitterissä ja auotaan päätä muille KooKoon kannattajille. Eihän siellä katsomossa varmasti kivaa enää toisen erän jälkeen ollut, mutta hommat voisi hoitaa ihan hiukan tyylikkäämminkin. Kai se on tässäkin todettava, että jokainen tavallaan.
   
 6. Steus Jäsen

  Ihanan itseriittoista "nokittelua"!

  Tässäkään derbyssä ei ilmeisesti ollut mitään järjestyshäiriötä? Mielestäni se ansaitsee tunnustusta, sillä ympäri Suomen jokaisesta pikku kahinasta on aina pyritty uutisoimaan. Tällä kertaa SaiPa-faneja tuli 1000 Kouvolaan ja kotijoukkueen esitys antoi aihetta turhautumiseen ja raivoon, mutten ainakaan ole kuullut tappeluista. Iso peukku tälle!
   
 7. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lähinnä tätä ulinaa on harrastanut eräs SaiPa-kannattajien johtohahmo, joka on nostanut itsensä muutaman vierasreissun takia jumalan asemaan ja pätee ympäri Suomea omaa erinomaisuuttaan. Toki tähän kaikkeen kuuluu erittäin huonosti naamioitu piilovittuilu muille ryhmittymillä, joka juontaa varmaankin juurensa siitä, että niin pitkään heille naurettiin vedet silmissä.

  Hieno reissu lappeenrantalaisilta ei siinä mitään, mutta älkää nyt alkako leijumaan jollain vierasreissulla, kun samalla tavalla 200 kouvolalaista dominoi Kisapuistossa aiemmin, vaikka ne parikymmentä edellä mainitun vaahtopään alaista yrittikin vetää laulujaan.

  Derbyasetelma kyllä hiipuu näillä tuloksilla ja se on täysin KooKoon vika.
   
 8. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Minun mielestä kaikkein merkityksellisintä on seuraava asia: Kouvolassa haluttiin ja pystyttiin järjestämään vieraskannattajille noin iso määrä lippuja samaan katsomoon. Yhteensä noin 1000 vieraskannattajaa saapui paikalle ja hallissa tehtiin yleisöennätys. Ja silti korviini ei ole kantautunut mitään häiriöitä. Ei järjestyshäiriöitä eikä ongelmia kaljan myynnissä, lippujen tarkastuksissa tms. Eli KooKoon puolelta ihan helvetin hyvin järjestetty homma. Kiitokset sinne.
   
 9. Bacon Jäsen

  Lainaus:
  Eihän tässä nyt mitään aihetta leijumiseen olekaan. Sehän on vaan kylmä fakta, että Suomessa ainakin tällä hetkellä vierasmatkoilla porukka lähtee paremmin kannustukseen mukaan. Siitä olen kyllä helvetin ylpeä, että täältä saatiin kokonainen juna lähtemään ja se ei välttämättä ihan joka paikassa onnistu. Varsinkin kun tuo juna myytiin täyteen silloin, kun meneillään oli jakso, jossa SaiPa sai kahdeksan pistettä kymmenestä pelistä ja sijoitus oli mallia ynnämuut. Kyllä täällä siis jonkun asteen kulttuuriakin on olemassa. Toki KooKoon toimisto avitti myös asiaa, kun myi meille noin paljon lippuja ja kiitos siitä sinne. Olisihan tuo kannustus toki kiva saada kotihalliinkin ja eihän se onnistu kuin jatkamalla samaa raakaa työtä kuin tähänkin asti.

  Seuraavaksi onkin Derbyn osalta tuplapelit edessä ja toivottavasti niistä tulisi tasaisempia matseja ja nähtäisiin kentälläkin vähän tunnetta ja asetelmien hakua.
   
 10. Altec Jäsen

  Kooste reissusta Youtubessa by SaiPa täällä
   
 11. Thoke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
  Lainaus:
  Onko Spora muuten nyt palannut takaisin omalle tasolleen?
   
 12. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Lainaus:
  :) Eipä oikeastaan, (muka)nokkelasta kuitista huolimatta tarkasta faktat eli tilastot eli statsit. Vaarallisille maalitonteille pääsy, laukaus/torjunta tilastot. aloitustilastot, jäähyjen määrät poislukien tämänpäiväinen, koska tänään tuli yhtä paljon ku viimesen kahden kuukauden aikana yhteensä.

  Näihin peilaten sanoisin, että sattu kasetti hajoomaan tässä yksittäisessä pelissä viimesen viiden minuutin kohdalla, joten no worries.
   
 13. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Saako näistä jotain lisäpisteitä? Vai miksi pitäisi tarkistella esim. aloitusvoittoja tulostaulun tai sarjataulukon sijaan?

  Hieno tapahtuma Sumulaaksossa. Pisteet molemmille seuroille toteutuksesta, sekä etenkin molempien joukkueiden faneille. Tuollaisia megatapahtumia soisi hyvin olevan enemmänkin!
   
 14. Artyukhin Jäsen

  Hyvältä näyttää Derbyjä varten ainakin Lappeenrannassa, 8 paikkaa istumakatsomoihin jäljellä. Kouvolassa on aika paljon istumapaikkoja vapaana huomiselle mutta menisiköhän 5 tonnia rikki?

  Olikos sieltä Kouvolasta parisen sataa tulossa Kisapuistoon lauantaina "fanikatsomoon" + muut, saadaan ainakin normaalia enemmän tunnelmaa halleihin!
   
 15. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kouvolalaiset tuntien tuskin menee edes 4000 rikki huomenna. Tai ei missään nimessä ainakaan yli viittä tuhatta. Sen verran pahasti on joukkue pyllistänyt näissä derbyn kotimatseissa yleisölle, että moni jää varmasti kotiin.
   
 16. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Voi olla todella tiukassa. Viimeksi meni muistaakseni 5600 rikki ja paikalla oli pitkälti yli tuhat Lappeenrannasta. Tuohon kun lisätään että SaiPa on raiskannut meidät joka kotipelissä, niin 4000 ois kiva.
   
 17. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Jeps, tottahan tuo on, peliesitykset vaikuttavat helkkaristi. Yleisö äänestää jaloillaan.

  Ensimmäisessä pelissä oli kivan tasaista, SaiPan pelaajia taisi hiukan jännittää. Lumonilla pelattu erittäin hyvin..
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onko SaiPa-faneja tulossa kuinkakin runsaslukuisesti katsomaan kauden neljättä Kaakon derbyä Kouvostoliittoon? Huomasin Saimaan Keltamustien sivulta, että vierasmatka huomiseen KooKoo-SaiPa peliin olisi loppuunmyyty. Kuinkas monta bussia Lappeenrannasta on huomenna tulossa?
   
 19. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kaksi bussia tulee. Vähän haasteellinen tuo perjantai vierasmatkan kannalta, vaikka Kouvola lähellä onkin. Mutta esimerkiksi minultakin jää reissu väliin työpäivän vuoksi.
   
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Toivottavasti nyt edes 4 tonnia menis rikki vaikka lukemat onkin tällä kertaa kai sen 0-9. Lappeenrantalaisten kanssa on kuitenkin kiva ottaa kuppia ja vielä perjantaina.
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kaakon Derbyssä KooKoo-SaiPa ei varmaan ole koskaan ollut alle 4000 katsojaa sinä aikana kun jäähalli on ollut Sumulaaksossa. Tosin pitkä tauko tässä oli paikallispelien osalta ennen kuin KooKoo teki paluun liigaan. Eiköhän siitä lähdetä, että 4000 katsojan rajapyykki paukkuu rikki taas huomenna komeasti vaikka kotivoiton osalta odotukset onkin nollassa. Eiköhän SaiPa tosiaan taas iske tylyt numerot tauluun ja olen samaa mieltä, että lappeenrantalaisten kanssa on aina mukavaa ottaa kuppia.

  Onkos Kouvolasta vastavasti lähdössä kuinkakin suuri joukko launtaina Lappeenrantaan? Onko saatu täyteen enemmän kuin yksi bussi?
   
 22. Lainaus:
  Kaksi. Jotta että eipä taida enää oikein ajankohtaista olla tämä valitus Kisapuiston pienestä vieraskannattajakiintiöstä.
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo ei ole syytä kenenkään valittaa Kisapuiston vieraskiintiöstä. On tainnut tulokset 2-7 ja 1-8 hieman vaikuttaa lähtijöiden määrään, mutta ihan hienoa, että edes kaksi bussilastillista on lähdössä katsomaan odotettavissa olevaa teurastusta.
   
 24. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Monta niitä pitäisi antaa?
   
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Katselin tässä huvikseni erätauolla molemmilta joukkueilta kahta pakkia puhtaasti tilastojen kautta ja vahvasti mustaoranssien lasien lävitse suodattaen. Toinen on Liigan puolustajien supersarjassa, toinen juuri 21 vuotta täyttänyt, ensimmäistä kauttaan vastuullisessa roolissa pelaava, nouseva kyky.

  Sam Löfqvist vs. Mikko Lehtonen

  Ikä:
  25 vuotta
  21 vuotta

  Peliaika:
  20:00 / 60 min
  21:54 / 60 min

  Tehotilasto:
  -5 (joukkueen maaliero: +30)
  -5 (joukkueen maaliero: -31)

  Maalit:
  10
  11

  Pisteet tasakentällisin:
  12
  15

  Tähän sitten riittävästi huumoria mukaan.