Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaakon Derby – nyky-Liigan kovin paikalliskamppailu

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tim Callahan, 15.06.2015 klo 22.35.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Siitä lähdetään, että KooKoo klaaraa itsensä säälipleijareihin. Tämä nyt tosin vaatisi sen, että Sport ei karkaa liian kauas. Tällä hetkellä KooKoon ja Sportin ero on neljä pistettä Sportin hyväksi ja yhtään tuota suuremmaksi piste-ero ei saisi kasvaa. Aika tärkeä ottelu pelataan ensi torstaina Vaasassa, kun Sport ja KooKoo ovat vastakkain.
   
 2. Rankkari Jäsen

  Molempien osapuolien kannalta oli huono asia, että kaakon derpy oli turhan epätasainen. Ehkäpä ensi vuonna, tilanne on parempi.
   
 3. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Ei kait se tarvi kun KooKoo alkaa pelaamaan ja SaiPa kyykkää ja päästää Tepsun ja Lukon ohi. Sääleissä tavataan. ;)
   
 4. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kvl pikkucasuaalit, Ahtaajat, Jullit, Super Frank
  Nostellaanpa tätä, kun harjoituskaudella on pelattu jo yksi Kaakon Derby (13.8. KooKoo-SaiPa 3-4 ja.) ja toinen on tulossa ylihuomenna, eli SaiPa-KooKoo 1.9.

  Tuleeko SaiPalta tuohon KooKoo-matsiinkin jonkinlainen hassuttelu- ja perseilykokoonpano? Ei ole hyvää mainosta Kaakon Derbyille, jos SaiPa vetää matsin samalla asenteella kuin Savitaipaleella HPK:ta vastaan. Näitä matseja ei todellakaan säästellä, kun harjoituskaudella höntsätään kaksi kertaa ja liigan avausviikonloppuna on heti tupladerby. Siinä tulee kuukauden sisään heti neljä kohtaamista.

  Varoittava esimerkki löytyy muutaman vuoden takaisista HIFK:n ja Jokereiden matseista. Keskinäisiä oli niin paljon, että tunnelma lässähti. Sitä ei toivo tälle parille, kun ainakin viime kaudella kiimaa löytyi, mikä oli toki odotettuakin pitkän tauon jälkeen.
   
 5. Artyukhin Jäsen

  @nummenkallio varoitan jo etukäteen, olen helkkarin väsynyt joten teksti sekavaa. SaiPa periaatteessa huilautti paria hyökkääjää (Koskiranta, Jääskeläinen ja Koski) sekä molareita, muuten loukkeja. Keskittyminen Luulaja-peliin sunnuntaille.

  Loukkaantuneina:
  Lappalainen
  Taipalus
  Leivo
  Virkkunen
  Koho

  Ja, mikäs sen parempi paikka antaa nuorille kokemusta ja oppia kuin aikuisten peleistä missä pelataan kovaa mutta ei pisteitä vielä jaossa?
   
 6. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Saimaan Keltamustat näköjään myyneet kaikki heillä myynnissä olleet 200 lippua, joten ihan mukavasti näyttäisi Lappeenrannastakin tulevan porukkaa katsomaan kauden ensimmäistä Kaakon Derbyä. Näyttää siltä, että perjantaina kauden ensimmäiseen Kaakon Derbyyn olisi tulossa kaikkiaan yli 5000 katsojaa.
   
 7. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Loistava kuulla, että porukkaakin menossa katsomaan peliä. Nyt vielä kun haetaan ne ensimmäiset kolme rutiinipistettä Kouvolasta, niin on hyvä kotona sitten jatkaa lauantaina ;)
   
 8. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Yllättävän paljon on vapaata istumapaikoille Lappeenrannan peliin. Vähän näyttää siltä, että Kisapuistoa ei myydä loppuun mutta toivottavasti 4000 menisi rikki. Viime kaudella kauden ensimmäinen Kaakon Derby oli loppuunmyyty Lappeenrannassa.
   
 9. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Samaa näyttää Kouvolassakin tällä hetkellä eli ei hyvältä näytä että 5000 menisi rikki. Toki Sumulaaksoa ei myyty viime kaudellakaan loppuun mutta hyvin oli porukkaa Kouvolassakin.

  Tässä kertauksena viime kauden ottelut numeroina:

  Saipa - KooKoo 4 - 3 vl, yleisöä 4820
  KooKoo - Saipa 2 - 7 yleisöä 5251
  KooKoo - Saipa 1 - 8 yleisöä 5612
  KooKoo - Saipa 3 - 2 vl, yleisöä 3888
  Saipa - KooKoo 2 - 1 yleisöä 4234
  Saipa - KooKoo 4 - 1 yleisöä 4014

  Pisteet menivät selvästi Saipalle kun ottivat jaossa olevista 18 pisteestä KooKoolta kolmea vajaat täydet eli 15 pistettä ja KooKoo sai vain sen 3 pistettä.

  Lappeenrannassa yleisöä kävi peleissä näissä kolmessa ottelussa yhteensä 13068 henkilöä, yleisökeskiarvon ollessa 4356.
  Kouvolassa vastaavat luvut olivat 14751 katsojaa ja keskiarvo 4917.

  Näiden lukujen valossa molemmilla paikkakunnilla pitäisi kauden aloituksessa tavoitteet toimistolla olla selkeät. Eli Kouvolassa pitäisi saada +5000 katsojaa ja Lappeenrannassa +4400 jotta viime kauden yleisömääriin päästään näiden otteluiden osalta.

  Toki KooKoon pitää pystyä raapimaan pisteitä Saipalta koska eihän viime kauden "väkisin" ottamista halua kukaan toistamiseen kokea.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2016 klo 11.26
 10. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo, ei halua.. Viime kauden kaksi ensimmäistä Kouvolassa pelattua peliä olivat kyllä numeroiden valossa niin saatanan murheellisia, että pahaa tekee vieläkin. Nooh, nyt on uudet jaot ja mieli korkealla!
   
 11. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Itse lähdin muistaakseni jälkimmäisessä pyllyraiskauksessa toisen erän puolilla välin harppoen R-Kioskille ja istuin sitten Keskuspuistossa spugen vieressä bisse kädessä tuijottaen tyhjyyteen kunnes heräsin kolmannen jälkeen todellisuuteen.
   
 12. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Veikkaanpa ettei moisesta tarvitse enää huolehtia. Sellainen kutina on, että vaaka on kääntynyt, ja jos ei nyt vastaavalla tavalla ihan yhtä hurjia lukemia tule mutta kuokkaan tulee toisinpäin tällä kaudella. Kohtahan se taas läsähtää kiekko jäähän. Nyt ei ensimmäiseen harmittavasti pääse, josko huomiseen kotonakaan mutta seuraavaan KooKoo matsiin on kyllä tarkoitus Kouvolaan ajella. Tuleeko Kouvolasta kuinka paljon väkeä huomiseen? Toivottavasti, hallissa on aina paljon parempi meno päällä kun toisessa päässäkin on reilu ja rehellinen mökä menossa.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 13. Lainaus:
  Mäkin lähdin. Röökilappua yritettiin ovella tarjota, tokaisin vain, että en oo tulossa takaisin muutamaan viikkoon. Ajoin ylinopeutta ja olin vihainen. Jälkikäteen muistellen nämä urheilun herättämät pettymykset on paljon voimakkaampia tunteita ja muistoja kuin ilot, ja myös pettymysten takia tätä harrastetaan.
   
 14. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Puhdasta Dostojevskiä.

  Onhan se nyt kyllä totta, että altavastaajan kannattaminen on hölmön hommaa. Jokaiseen peliin tulee kuitenkin lähdettyä kovin odotuksin. Etenkin vierasreissut ovat itsensä kiduttamista. Mitä helvetin järkeä on lähteä Nordikselle jännäribussissa KooKoo-pipo kallellaan, kun kaverin ykköslaituri tienaa (syystäkin) enemmän kuin meidän koko ykköskenttä?

  "Häviäjän kannattajana jäähalliin joudun lähtemään /
  Ja kuten varmaan arvaattekin /
  Häviäjän kannattajana myös saan aina palata /
  Joka ilta sama kuvio toistuu /
  Kerta kerran jälkeen"

  Eiköhän vaan kaikki ruveta kannattamaan Barcelonaa.
   
 15. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Se ensimmäinen Liigakotiotteluhan meni koko KooKoon organisaatiolta ihan täysin perssiilleen. Tämän myönsi jopa Sakari Välimaa, mutta ei osannut pyytää anteeksi vaan pelkästään selitteli. Äänenvoimakkuus, äänijakauma, Joukkueen sisääntulo, ajoituksen kaikissa näissä... Lopuun sitten vielä se 1-8.

  Miten helppoa olisi lieventää ihmisten vitutusta kun he saavat silmät ja korvat täyteen paskaa? Olemme pahoillamme. Pyydämme anteeksi. Mikä siinä on niin vaikeaa? Aivan hyvin urheilupuolellakin voi näin tehdä niin puitteiden epäonnistuessa kun itse tuotteenkin lurpahtaessa.

  Ai, niin! Nythän on uusi kausi. Toivottavasti paljon on opittu. Odotan ainakin onnistunutta ja näyttävää sisääntuloa joukkueelta. Lämmittelyt ennen peliä ja sisääntulo nimittäin kielivät joukkueen lataus- ja vireystilasta yllättävän paljon jos niitä osaa lukea.
   
 16. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo... Sisääntulon aikana vasta pitkävedot sisään. Tämähän on miltei kuin hevosurheilua missä lämmittelyajon aikana katsellaan vireystiloja. Siis jos niitä osaa lukea.

  Toivon ja pyydän, jo pelkästään Derbyn takia, tasaista ottelua tai KooKoon selkeää voittoa. Viime kauden annelin kutittelut saavat jäädä.
   
 17. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olen täysin erimieltä. Ei tuonne pidä lähteä anteeksi pyytelemään. Voitot ja tappiot kuuluvat urheiluun. Mielestäni tappion jälkeenkään ei pidä lähteä pyytelemään keneltäkään anteeksi. Paras anteeksipyyntö on ottaa tappiosta opikseen ja hoitaa homma jatkossa tyylikkäämmin.
   
 18. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kyllä silloin on syytä pyytää anteeksi jos muodikkaasti sanottuna koko OTTELUTAPAHTUMA on mennyt täysin perseelleen. Siitähän tuossa kirjoitin. Yksittäinen peli voi mennä huonosti ja tulla turpaan mutta jos kaikki kusee niin hattu kouraan ja pyydetään nöyrimmästi maksavalta yleisöltä anteeksi eikä helvetti selitellä.
   
 19. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Nonnii, tulipa sanottua. Onnittelut KooKoolle ensimmäisestä. Ansaittu voitto. SaiPa, otetaan vielä pari jäähyä lisää, kyllä se siitä sitten..

  Huomenna uudetaan, tulee sentään AV reeniä.. KooKoolla näkyy olevan aika terävä YV ja kun kauden aikana vielä paranee niin saattaa olla vihut helisemässä sen kanssa.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 20. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  KooKoo oli tänään parempi. Ei kahta sanaa. Onneks huomenna jatkuu!
   
 21. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tänään taas mennään Kaakon Derbyn merkeissä. Tällä kertaa betonikauppalan asukkaat vierailevat vetyliiterissä. Onko Kuusankosken man behaving badly saanut haudattua sotakirveen Anjalankosken kuudennen kenttäpelaajan kanssa vai onko vieraspääty tyhjillään? Tärkeitä pisteitä olisi jaossa, joten toivottavasti myös kannustus molemmissa päädyissä olisi äänekästä näin pikkujouluaikana.
   
 22. Kalalokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvä myö! Ollaan nyt sarjan kärkeä. Valitettavasti vaan väärässä päässä.
   
 23. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Veikkaan että tämän kauden vika derby on yleisömenestys ja verinen kamppailu pisteistä viimeiseen sekunnin miljoonasosaan asti. Kentältä löytyy hammassuojia hampaineen, tsempit omille ja haukut vastustajille kaikuu kaukalossa ja fanikatsomot laulaa ja hyppii kilpaa pienessä tuiskeessa. Pubissa käydään keskustelua mutta hyvässä hokihengessä joukkueen fanien kesken. Ja sitten heräsin. Onneks tää kausi on kohta paketissa ja pääsee keskittymään ensi kauteen. Todellinen pettymys ja mahalasku tää kausi, hetki menee sulatellessa.
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Pelataankohan viimeinen derby kahdella kentällä kun tänään molemmat vetää jo kolmella.
   
 25. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Tännehän muutkin ovat taas saapuneet.

  KaakonFloppi. NykyLiigan surullisin kaksinkamppailu eli todellinen antikliimaksi kun pahnanpohjimmaisuudesta kamppaillaan.

  Toivottavasti molemmat myyvät saman verran ja saman tasoisia pelaajia niin päästään vääntämään kunnolla jumboudesta.