Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaakon Derby – nyky-Liigan kovin paikalliskamppailu

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tim Callahan, 15.06.2015 klo 22.35.

 1. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  No mutta, älähän nyt hermostu Pervis. Voithan vaikkapa sinäkin perustaa milloin vain vastapainoksi oman ketjun perinnekamppailullenne ja 6000 katsojaa kiinnostavalle kohtaamisellenne. Ai niin, eiku...
   
 2. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  No onhan se aina katastrofaalista kun omaa joukkuetta piestään kuin vierasta sikaa. Niin kentällä kuin katsomossa. Voimia sinulle rakas puuvillasuu.
   
 3. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Joo eipä tuosta tiennyt kummanko kotona pelataa. KOOKOO fanipääty sai samalla tavalla 8-1 kakoseen, kuin pelaajatkin.
   
 4. Marre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, (HIFK)
  Mikä vaasalaisia nyt närästää?

  Kivaa oli, tunnelma oli hieno ainakin kukkahattutädin (jolla oli mukana KooKoota kannattava pikkulapsi) mielestä. Joku huli-sympatioita omaava voi toki olla sitä mieltä, että liian leppoisaa ja sopuisaa oli. Vähän harmi, että peli repesi aika aikaisessa vaiheessa, jännempi peli olisi varmasti vielä parantanut tunnelmaa.
   
 5. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Lainaus:
  Eipä mikään kummemmin. Faktojahan tässä kuitenkin käydään läpi, eiks ni? Ja pitäähän sitä kirjotella, kun koko syksyn on Kookoolta tilausnappi ollut meidänkin palstan puolella pohjassa. Joten pitäähän sitä velvollisuudet hoitaa ja toimittaa tilausta myös perille.
   
 6. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hienoa, että KooKoo on onnistunut tuottamaan noin paljon iloa Vaasaan! Koettakaa nyt sentään löytää jotain posia sieltä kotoakin.

  Pelistä roimasti tiivistäen sen verran, että OPG:n otettua roolia, seuranneesta vitosesta selvittiin suht kelvollisesti, mutta ote jäi SaiPalle. Juuri kun alivoima ehti huokaista, SaiPa napautti 3-1een KooKoon suunnitellessa vaihtoa ja keskustan jäädessä auki.
  Tuossa kohtaa olisi ollut sen aikalisän paikka, mutta se jätettiin 23s:n päähän, kun tilanne muuttui 4-1een- ja peli käytännössä KooKoon osalta ohi.
  KooKoon peli levisi tuossa aikalisästä huolimatta kuin Elanto muinoin, ja SaiPalla oli armoton flow päällä ja kärkiäijillä sopivasti palautumisaikaa iskeä pelikatkojen jälkeen. Seuraavan parin minuutin aikana SaiPa tappoi pelin lopullisesti kotijoukkueen latauksen purkauduttua, ja lopunkin peliotteen kadotessa.

  KooKoo pelaa materiaalinsa vuoksi kaikki pelinsä aivan limiitillä, ja latautuminen, keskittyminen sekä pelitapahtumiin reagointi penkin takana ovat ehdoton edellytys pärjäämiselle. SaiPa-peli oli elävä esimerkki siitä, kun yksikin noista pettää. Nyt petti OPG:n hermo ja valmennuksen reagointi!

  Mattilalle ja Eklundille pikaista paranemista- teitä tarvitaan "kipeästi" !!
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo on pelannut liigassa nyt 38 ottelua ja on yllättänyt monet ns. asiantuntijatkin hyvillä otteillaan. Kukapa olisi uskonut, että KooKoo taistelee vielä tässä vaiheessa kautta jopa playoff-paikasta. Toki viime otteluiden perusteella näyttää, että pleijarijuna on karkaamassa KooKoolta, mutta siitä huolimatta erittäin hyvän kauden KooKoo on pelannut muutamia mm. SaiPa-pelejä lukuunottamatta.

  Olen sen sijaan erittäin yllättynyt tästä vaasalaisten riemusta liittyen KooKoon tappioihin. Itse olen tottunut liputtamaan Sportin puolesta sen pelatessa ennakkoon kovempia joukkueita vastaan. Onko nyt niin, että se, että KooKoo on taistellut Sportin kanssa tasapäisesti pisteiden muodossa ensimmäisellä liigakaudella on noin kova pala muutamille vaasalaisille? Aikalailla kateus paistaa läpi muutamien edellä olevien Sportin fanien kirjoituksista. Todella yllättävää.

  Mitä tulee SaiPaan niin toivottavasti SaiPa on tällä kaudella mitaleilla. Sen SaiPa ja joukkueen upeat fanit on ehdottomasti ansainneet. Kyllähän SaiPa ainakin Kouvolassa vierailleista joukkueista on ollut ehdottomasti liigan kovin joukkue.
   
 8. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  Miten 1-8 tappiota voisi kadehtia?
   
 9. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lähinnä tarkoitin sitä, että muutamille vaasalaisille suurempi ilonaihe näyttää olevan KooKoon tappio kuin oman suosikkijoukkueen Sportin peliesitykset ja en toki tarkoita tällä kaikkia vaasalaisia. Myös Sportin faneista löytyy todella fiksujakin kannattajia. Lähinnä tarkoitin tuolla kateudella sitä, että KooKoo on Sportin edellä sarjataulukossa ja muutamat Sport-fanit näyttävätkin saavan ilmeisesti sen vuoksi suurimmat kicksit KooKoon tappiosta. Aika kauan olette tosin joutuneet kaapissa lymyilemään, koska vasta nyt 38 kierroksen jälkeen pääsette iloitsemaan KooKoon tappiosta. No huvinsa kullakin. Onneksi SaiPa-fanit ovat tälläkin saralla teitä fiksumpia.
   
 10. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Old Tom, enemmänkin nuo ovat varmaankin "sitä saa, mitä tilaa"-tyyppisiä kuitteja eräälle Kouvolalaiselle kirjoittajalle, joka on muistanut vähän väliä käydä Sportin osioissa "kommentoimassa".

  On tietysti totta, että KooKoo on Sportin yksi päävihollisista ja siksi kuittiakin tulee. En usko, että Vaasassa sen enempää mikään on muuttunut KooKoota vastaan, tai nyt ainakaan mistään kateellisuudesta olisi kyse. On tietysti luonnollista sekin, että kun KooKoo häviää, on se meille hyväksi sarjataulukonkin kannalta. Aivan, kuten Sportin tappio teille.

  Hienoahan tuo vaan on, että KooKoo on ollut uskottava heti ensimmäisellä kaudella, mutta ei nyt ruveta liikaa kaulailemaan. ;)
   
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tämä on totta, mutta toisaalta samoista sijoista ja viimeisistä pleijaripaikoista taistelee moni muukin joukkue mm. Pelicans, Ässät ja Blues ja ei näiden joukkueiden kannattajia ole näkynyt täällä ilkkumassa KooKoolle. Toisaalta ei itsellenikään tulisi mieleenikään lähteä ilkkumaan Sportille, jos se häviää esimerkiksi Ässille tai mille joukkueelle hyvänsä. Sen takia nämä viestit yllättivät, koska olen tottunut pitämään Sportin kannattajia asiallisena porukkana, mutta ei tästä sen enempää. Muutamille Sportin kannattajille voin sanoa, että KooKoo menetti ainoastaan kolme pistettä eilen eli pisteiden valossa oli aivan sama päättyi peli 1-2 tai 1-8.
   
 12. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Mukava avata kone kauheessa darrassa ja huomata, että popkornipussin voikin jo laittaa mikroon. No ymmärrän kyllä vaasalaisia, kun eivät ole pystyneet edes sarjanousijaa tällä kaudella voittamaan. Meneehän se fiilis pahasti ihon alle. Nyt voi sitten parin romahduksen jälkeen tulla vittuilemaan tyyliin, että KooKoo ei kuulu Liigaan. Toki vituttaa, kun ei ole itse pystynyt tällä kaudella KooKoota voittamaan.

  Itse pelistä sen verran, että mielestäni huomion arvoista on KooKoon sairastupa. Mainitsinko jo asiasta? Toki ei kaikkea voi laittaa sen piikkiin, mutta ainakin osan. Rautio maalilla? Olipahan ratkaisu. Kai Järvenpää tervehtyy. Alkaa olla ikävä. Tulee karu tammikuu tuolla maalivahtiparilla. Cloutierillä alkaa jo puntti tutisemaan vai saakohan kasattua itsensä ja hermonsa tuleviin otteluihin. Onnea vielä Vaasaan!
   
 13. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 14. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mjaa, eiköhän siellä yhteistyö jatku ihan normaalisti. Meillä päin sentään näemmä saa olla rehellinen, eikä elää jossain tekopyhyyden temppelissä. Eilinen matsi jätti syvät arvet moneen ja veikkaan, että saattoi olla usealle myös viimeinen peli pitkään aikaan. Omastakin puolesta KooKoo voi haistaa vitun. Säälittävä räpellys ja itsekin pitää ottaa vähän etäisyyttä touhuun, kun vituttaa niin ankarasti.

  Siellä ne samat Willimiehetkin palaavat taas kohta arkeen ja huutavat keskenään 15:sta ihmisen kanssa lauluja ilmoilleen. Nyt ollaan taas ilmeisesti suuria ja mahtavia, mutta ikävä se on kokea taas putoaminen normitasolleen.
   
 15. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Nää on just niit parik-porukkalaisia. Ei mitään järkeä toiminnassa. Kuka tuollaisten kanssa haluaa edes jutella saati leimaantua heihin? En minä ainakaan ja siksi pysyn poissa.
   
 16. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin, tyyliä joko on tai sitten sitä ei ole. Ymmärrän kyllä, että nuoren ja vielä melko juurettoman seuran kannattajakulttuuri hakee muutaman vuoden paikkaansa, mutta kivijalka kannattajakulttuurille kannattaa rakentaa tukevaksi eikä hataraksi.

  Lainaus:
  Tätä ja seuraavaa Kaakon Derbyä odotellessa! Tsemppiä Kouvolaan, huomenna on taas maanantai.
   
 17. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Täytyy sanoa, että se SaiPalaisten "keltainen seinä" näytti hienolta tv-kuvissa. Melkein kuin vaasalaiset porissa keväällä -09.

  Noin muuten täytyy kyllä ihmetellä miten KooKoo on jo kahdesti onnistunut ottamaan viikkojen hypetyksen jälkeen kuivana kakkoseen. Eikö joukkue kestä derbyn paineita?
   
 18. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Oli kyllä erittäin upea. En ole juurikaan nähnyt kuvia KooKoo päädystä joten paha verrata.

  Ei taida kestää aivan kuten ei kestä Sportkaan el mestiscoa. Jokohan tämä provoaminen vaasalaisilta loppuisi? Sääntö 4. Itselleni 18.
   
 19. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Ei ainakaan oma viestini ollut tarkoitettu provoksi, vaan ihan yleisesti ihmettelin moista. Eihän KooKoo muiltakaan ole ottanut kovin pahasti turpaan, mutta nyt jo kahdesti derbyssä ja kotikentällä. Ja vaikka ei ketjun aiheeseen liitykään, niin Sportilla alkaa sulaminen ihan milloin tahansa, kun pitäisi voittaa tai lähdetään ennakkosuosikkina.
   
 20. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  Missä näin on sanottu?

  Onko sarjanousijan kannattajalla itsetunto-ongelmia?
  #Hävettää #ainasaasaatanahävetä
   
 21. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  No tässä täytyy nyt tietää asian taustat. Man behaving badlyn takana on muutaman alaikäisen kaverin joukko, joka ilmeisesti aiemmin on kunnostautunut kirjoittelemalla spermanjuontifantasioitaan Kuudennen Kenttäpelaajan foorumille, eli minään kouvolaisfanien yleisenä äänitorvena tätä porukkaa ei tule pitää.

  Olen jo aiemmin ilmaissut kantani siitä, että Twitterissä olisi hyvä olla ikäraja, ja kirjautuminen tapahtuisi esim. pankkitunnuksin. Aika paljolta mieliharmilta säästyttäisiin tällöin.

  En itse päässyt Sumulaakson lehtereiltä ottelua katsomaan, mutta paikalla olleet todistivat väkevästi sen puolesta, että tällaista fanitoimintaa ei ole ratakaupungissa nähty ikinä. Toivottavasti ja uskottavasti keltamustien vierailu inspiroi myös kouvolaisfaneja kehittämään toimintaa eteenpäin.
   
 22. Kioto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Aivan helvetin noloa toimintaa uudelta kannattajärjestöltä moinen twitter pelleily sekä itkupotkuraivari pois marssiminen kesken ottelun, hävetkää saatana!
  Sitten kun homma taas kulkee kaukalossa niin samat kaverit selittää käsi sydämmellä jossain Amarillossa itku kurkussa kuinka iso ja rakas juttu seura heille onkaan.
  Vaikka tappio harmittaa itse kutakin niin olihan se selvää jo kauteen lähdettäessä että näitä valitettavia puhalluksiakin tulee joukkoon mahtumaan 60 ottelun runkosarjassa.
  Nälkä vaan on kasvanut syödessä meillä kaikilla, mutta kyllä KooKoo on jo nyt tarjonnut paljon enemmän positiivisia kuin negatiivisia tunteita meille kannattajille tähän mennessä.

  Nyt vaan pojatkin päädyssä toivottavasti ottaa sen pään pois perseestä ja jatkavat sitä hienoa kannattamista mitä olette parhaimmillanne pystynyt useasti tarjoamaan.
   
 23. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ai helvetti Kioto kun puhut asiaa!!
  Jos Kouvolassa aiotaan edes jotain Keltamustien kaltaista kannattajakulttuuria saada aikaan, näiden itkuiitojen on todellakin riisuttava vaipat ja lopetettava tuo perseily!
  Kyllä se faniporukka on siellä joukkuetta varten ja samalla seuraa edustaen- ei toisin päin!! Melko säälittävän kuvan tämä touhu antaa koko kannattajatoiminnasta ulospäin.
  Lienee KKP:n hyvä ottaa hiukan hajurakoa tähän MBB-iltapäiväkerhoon myös katsomon puolella, ettei turhaan leimaantuisi!
   
 24. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Marsiko tämä uusi faniryhmä kesken ottelun pois?
   
 25. Kioto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En mä tiedä onko siellä koko porukka marssinut pois katsomosta, mutta ainakin osa oli näin kuulopuheiden mukaan lähtenyt purkamaan pettymystään muualle.