Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Kärpät CHL:ssä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'CHL' , aloittajana aurora borealis, 16.05.2018 klo 00.24.

 1. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Lehterit pullistelivat jälleen katsojista?
   
 2. Gurkha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kuulutuksessa sanottiin 3200, mutta vaikutti olevan vähemmän. Jos tuossa on kausikortit mukana, niin eipä ole niiden myynti mennyt hyvin!
   
 3. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Lainaus:
  Voi voi... kuvastaa kyllä niin kannattajien kiinnostusta tätä kisaa kohtaan...
   
 4. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Tai kuvastaa organisaation kykenemättömyyttä myydä tätä konseptia.
   
 5. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Lainaus:
  En kyllä ymmärrä miksi nämä pelit eivät kiinnosta suurempaa yleisöä. Puhutaan kuitenkin suhteellisen harvinaisista mahdollisuuksista nähdä eurooppalaisia huippujoukkueita. Voiko nämä paskat yleisömäärät todella laittaa huonon markkinoinnin piikkiin? Halvimmat liputkin lähtivät seitsemästä eurosta (vrt. Liiga 13,5€)
   
 6. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Lainaus:
  Pikkasen kyllä laittaisin ehdolle tuon huippujoukkueita. Sieltähän löytyy vain lähes jokaisen europpan sarjan parhaat joukkueet.
  Itselläni ei kyllä tippakaan kiinnosta nämä läpsyttelyt ja sen vuoksi en ole hallille kertaakaan vaivautunut, markkinoitiin niitä tai ei.
   
 7. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Lainaus:
  Eilen kuitenkin pelattiin Exrtraliigan sarja kakkosta vastaan. Laittaisin tämän joukkueen kuitenkin "huippujoukke" kategorian sijaan huippujoukkue kategoriaan. Mielipidekysymyksiä toki.
   
 8. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tämä. Kuten on Kärppäosion puolella jo enemmänkin päivitelty niin tuotteen myymistä edistää kummasti se, että sen eteen tekee aktiivista myyntityötä ja tiedottaa tuotteen olemassaolosta. Nythän tuon tuoreimman CHL-ottelun kanssa kävi vähän niin, ettei varmaan moni Kärppiä aktiivisemmin seuraavakaan kiekkokuluttaja ollut koko ottelusta tietoinen kuin vasta kohtalaisen viimetingassa kun Kärppien tiedostuskanavilla asiasta lopulta vähän näkyvämmin ottelupäivänä informoitiin ja muistutettiin.

  Eiköhän tuota katsojalukemaa oltaisi asianmukaisella valmistautumisella saatu jonkin verran hilattua ylöspäin vaikka CHL-kausi vielä aluillaan onkin ja kovemmat pudostuspelit siintävät vielä horisontissa.
  Lainaus:
  Ja varsin tiukka matsihan siitä lopulta tulikin eikä mikään ylikävely Kärppien toimesta vaikka jatkopaikan varmistumisen suhteen vielä panostakin oli jäljellä. Mielenkiinnolla odottelen, että millainen tunnelma hallissa on tulevassa vieraspelissä.
   
 9. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Joo, siltikään nämä huippujoukkueet ei vedä yleisöä ja se kai se isoin asia on.

  Eilinen oli viimeinen peli, johon pääsi kausikortilla sisään. Odotettavissa siis seuraavassa pelissä
  vieläkin vähemmän katsojia.
   
 10. Derksen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Lippo
  Kiinnostus eilistä peliä kohtaan oli vähäistä varsinkin kun otetaan huomioon, että:
  - Ottelun panos oli konkreettisempi kuin minkään aiemman ottelun panos tällä kaudella
  - Vierasjoukkue esitti tasokkaampaa peliä kuin mikään aiemmin tällä kaudella Raksilassa vierailleista
  - Vierasjoukkueena oli uusi tuttavuus verrattuna arkisiin liigajoukkueisiin
  - Kausikortilla pääsi sisään ja irtoliput olivat liigapelejä halvempia

  Kysymys kuuluu, että kun kerran nuo kriteerit eivät tuoneet paikalle yleisöä, niin mitä yleisö yleensä sitten tulee hallilta hakemaan?
   
 11. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Tämä viestisi itse asiassa kuvaa loistavasti, kuinka rankasti CHL:n markkinointi on epäonnistunut.

  Jos nyt mietitään Liiga-joukkueen fanin näkökulmasta, niin: CHL tuo vastaan todella kovia joukkueita (erit. SHL:n huippujoukkueet). Joukkueita, jotka pelaavat täysin erilailla kuin Liiga-joukkueet. Mielenkiintoisia pelaajia, joita Liigassa ei näe. CHL:n palkintorahat ovat jo sitä luokkaa, että Liiga-joukkue palkkaa niillä hyvän pelaajan itselleen vuodeksi.

  Tarinoita ja tulokulmia vastustajiin olisi vaikka kuinka paljon. Pelit ovat keskimäärin halvempia kuin Liiga-pelien katsominen. Pelit ovat järjestään keskimääräistä Liigan runkosarjaottelua viihdyttävämpiä. Tässä vaiheessa kautta CHL-peleissä on jopa jo aidosti panosta. Pois lukien tietenkin lohkon viimeinen ottelu joillakin joukkueilla.

  Se, että jopa suhteellisen aktiiviset fanit pitävät CHL-otteluita "läpsyttelyinä" vrt. Liigan-runkosarjamatsit kertoo markkinoinnin totaalisesta epäonnistumisesta. Tai fanien ahdasmielisyydestä. Itse uskon markkinoinnin epäonnistumiseen. CHL on edelleen "näkymätön" tuote. Eivät seurat mainosta CHL:ää erityisen vahvasti, eikä CHL toisaalta saa medialtakaan näkyvyyttä...
   
 12. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Itsellä särähtää myös korvaan, että CHL-pelejä kutsutaan läpsyttelyksi. Liigan runkosarjassa, jos missä, on tuon tuostakin ns. läpsyttelymatseja. Nimimerkki frostbite väittää CHL:n olevan läpsyttelyä, mutta samassa lauseessa toteaa ettei ikinä ole ollut edes paikalla:)

  Mitäpä jos frostbite ihan vaikka testimielessä vaivautuisit joskus halliin ja muodostaisit mielipiteesi pelin tasosta/viihdyttävyydestä vasta sitten? Ei siinä paljoa menetäkään, vaikka kokeilee.

  Edelleenkin omasta mielestäni Kärppien ylivoimaisesti paras matsi viihdyttävyydeltään koko 2000-luvulla on CHL-välierä Frölundaa vastaan muutama vuosi sitten. Edes liigafinaaleissa ei ole päästy samalle tasolle, vaikka kovia pelejä niissäkin on nähty useampia.
   
 13. Gurkha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Joo näin on, jos muistaa niitä pelejä siinä matkalla, niin siellä oli todella hienoja otteluita muitakin. Samoin seuraavana vuonna.
   
 14. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Myös Janne Onnela on kiinnittänyt huomiota tuohon Kärppien (ja muiden suomalaisseurojen) onnettomaan CHL-mainontaan:

  Lainaus:
  Linkki Kalevan mielipidekirjoitukseen kokonaisuudessaan: Kommentti: Jääkiekon Mestarien liigan markkinointi ontuu ja pahasti – se nähtiin myös Raksilassa tiistaina

  Se, että asiasta kirjoitetaan muuallakin kuin tällä palstalla on toivottavasti alku suuremmille/paremmille markkintointipanostuksille.
   
 15. Derksen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Lippo
  Hieman hämmentävää on, että tämä CHL:n kiinnostamattomuus tuntuu koskevan paitsi suurta yleisöä, niin osaa aktiivisistakin seuraajista. Viimeksi mainittujen kohdalla en usko ratkaisevan tekijän olevan puutteellinen markkinointi. Kyllä he ilman sitäkin saavat tiedon otteluiden ajankohdista, vastustajista, panoksesta jne. Silti he eivät mene hallille eivätkä keskustele CHL-peleistä yhtä aktiivisesti kuin liiga-arjesta. Miksi? Ehkäpä @Frostbite yhtenä esimerkkitapauksena voisi valaista lisää syistä, miksi CHL ei kiinnosta verrattuna Liigaan. Mitä sellaista liigan perus runkosarjapelit tarjoavat, jota CHL-pelit eivät? Saati sitten, että koettaisiin CHL-pelien tuovan selvää lisäarvoa joukkueen otteiden seuraamiseen, kuten esim. minun papereissani ne ovat ilman muuta alkukauden ja hyvä jos ei koko kauden mielenkiintoisimpia otteluita.
   
 16. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Harmillista tämä CHL:n aliarvostus. CHL voisi joskus olla KHL:n eurooppalainen vastine, onhan KHL:kin jo monikansallinen.
  Apropoo, Kärppien jatkosta en löydä tietoa muutakuin ottelupäivämääristä.
  Onko jossakin jo määriteltynä ketkä pelaavat jatkopeleissä vastakkain ?
  Siis lohkon X voittaja kohtaa lohkon sen ja sen...olisi mielenkiintoista tietää...
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2018 klo 09.48
 17. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Lainaus:
  Lohkojen voittajat pistetään A-ryhmään ja lohkokakkoset B-ryhmään. Sitten arvotaan A-B -pareja playoff-puuhun, josta sitten tulee myöhempien kierrosten vastustajat selville.
   
 18. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Onneksi näin. Voisi ihan alusta asti olla kuulumatta nuo pelit kausikorttilaisille, kun ei kerta kiinnosta. Vapautuisi iso läjä hyviä ja parempia paikkoja niille, keitä nuo ottelut kiinnostaa. Kaikkia tuskin kuitenkaan kiinnostaa piippuhyllylle tai kulmaan lähteä katselemaan peliä. Lisäksi nuo pelit ei näemmä tuo yhtään lisäarvoa kausikorttilaisille, joten kylmästi vaan pois kausarin alaisuudesta koko pelit.

  Hinta pysyisi toki samana ja ne joita nuo pelit kiinnostaa, voisivat sitten ostaa ne lisäpakettina kausikortin kylkeen.
   
 19. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Minua on jo vuosia kiinnostaneet enemmän nämä CHL pelit. Liigapelit ne vasta puuduttavaa läpsyttelyä ovat.

  Luulen, että kyse on vain tietyn tyyppisestä laiskuudesta tai, että asioita tehdään vanhasta tottumuksesta. Liigapelejä on totuttu jo katsomaan. CHL pelit ovat jotain kummallisia lisäpelejä, joita tosiäijät muutenkin haukkuu läpsyttelyksi ja harkkamatseiksi. Ja ei niistä muutenkaan puhuta mitään.

  Yksi hyvä keino olisi saada nuo pelit Ylelle, joka tekisi niistä laadukkaita lähetyksiä. Faktahan on, että ne ovat hyvin piilossa katsomossa/cmorella. Sitä pakettia harvemmin kiekon katselijat hankkivat.
   
 20. Eric Rooslind Jäsen

  Onko mitään tietoa/hajua/tuntemusta millaisella porukalla Kärpät lähtevät Tsekkeihin? Kärpät on aina puhunut CHL:n arvostuksesta organisaatiossa. Mielenkiintoista nähdä mennäänkö nyt Liiga vai CHL edellä.
   
 21. Derksen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Lippo
  Lainaus:
  Tuleva ottelu ei ole ehkä paras hetki tarkastella tuota painotusta, koska Kärpillä ei ole minkäänlaista panosta lohkovoiton ollessa jo varma. Saattoi kyllä olla, että suorien voittojen määrällä on merkitystä kun ratkaistaan finaalin pelipaikkakuntaa, mutta ihan niin pitkälle ei varmaan mietitä ensi viikon rostereita pähkäiltäessä.
   
 22. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Joo, sanavalinta oli huono. Tarkoitin sitä että Kärpät on ollut yksi kovimpia CHL:n puolestapuhujia. Olisihan se nyt pieni märän rätin heitto CHL:n kasvoille(lue arvostukselle) jos Tsekkeihin lähdettäisiin mestis-/junnuporukalla. Mielenkiintoista nähdä.
   
 23. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Onkos tietoa, voiko illan peliin ostaa katseluoikeuden ?
   
 24. syöttökone#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Veikkaustv:ltä näet ainakin ilmaiseksi.
   
 25. Hidas_ja_kankea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Etta, ACO
  Kärpät vierasotteluun kohtalaisen maltillisella lepuutuksella. Lähteenä Kärppien omat sivut, CHL:n virallisilla sivuilla ei vielä ole kokoonpanoja.

  Kärpät päättää CHL-alkulohkonsa Tšekissä

  Junnila-Kristof-Pyörälä
  Heponiemi-Kupari-Hermonen
  Lindsten-Metsävainio-Koblizek
  Karvinen-Ikonen-Sailo
  Kuiri

  Kivihalme-Hakanpää
  Kukkonen-Niemelä
  Ronkainen-Mäkelä
  Korhonen

  Rynnäs/?

  Hiukan kovempaa kierrätystä odotin. Kärppien ohjelma: Keskiviikko Mountfield (V,tsekki), Perjantai KalPa (V) ja Lauantai SaiPa (K)

  Katson Nordicbetin ilmaisstreamista (Vaatii pelitilillä olevan rahaa)