Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kärpät CHL:ssä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'CHL' , aloittajana aurora borealis, 16.05.2018 klo 00.24.

 1. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Yes:))
   
 2. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Vähän kohmeinen eka erä mutta kyllä tämä taitaa kääntyä meidän voitoksi.
  Toka oli jo aika hyvää hallintaa.
  Toivottavasti lopputuloksella on jotakin merkitystä jatkopelejä ajatellen.
  Vai mites on ?
   
 3. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Koblizek osui rankkareistaan 2/2, ja näin Kärpille voitto lukemin 3-4.

  Milloin on seuraava vieraspeli Tsekeissä, että Koblakin osuu?
   
 4. Petr T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blackhawks
  No perhana, jäihän tästäkin jotain käteen. Nuo saattoi olla ihan tärkeitä onnistumisia Koblizekille, vaikka rankkareista tulikin.
   
 5. Gurkha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  No niin, hieno voitto noillakin miehillä -> kohti jatkopelejä!
   
 6. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tuolla joku twitterissä asiasta jo mainitsikin, mutta Kärppien seuraava vastus voi olla oman lohkonsa kakkonen, Kai Suikkasen luotsaama Bolzano.

  Tämä olisi mielenkiintoista nähdä, vaikkakin kyseessä on '''vain Bolzano".
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2018 klo 07.11
 7. sinnepäinsä Jäsen

  Perjantaina klo.13 siis arvotaan pudotuspeliparit. Mahdollisia vastuksia ovat siis sveitsiläiset Zurich, Bern ja Lugano, italialainen Bolzano, saksalainen Munchen, tsekkiläinen Kometa Brno ja norjalainen Strohamar. Bolzanohan noista olisi se kiimaisin vastus Suikkasen takia. Suht. kovia joukkueita kuitenkin tuossa kakkoskorissa, että täyden työn saa Kärpät tehdä, mikäli jatkoon mielii.

  Lainaus:
  Finaalin kotietu määräytyy alkusarjan pisteiden perusteella. Nyt siellä on isommissa pistemäärissä Zug, Tappara ja Plzen. Tasapisteissä ollaan Skellefteån kanssa. Sitä en tiedä, mikä on tie-breaker.
  Ja toki siitä on joku rahasumma palkintona per piste.
   
 8. Teme91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Kärpät kohtaa playoffien ensimmäisellä kierroksella Zürich Lions.
   
 9. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Zürich Lions on kova vastus. Ehkä kovin noista kakkoskorin joukkueista mitä oli tarjolla Bernin ohella. Luottamusta Kärppiin löytyy minulta ja menen ehdottomasti katsomaan Zürichiä Raksilaan.
   
 10. Chambza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Flyers
  Kova ja mielenkiintoinen vastus! Pitkään meni, ennen kuin tulee ensimmäinen peli Sveitsissä. Varsinaisen CHL:n aikana ei taida olla ainuttakaan ottelua sveitsiläistä joukkuetta vastaan. European Trophyssa pelattiin kai juuri ZSC:tä ja jotain toista vastaan, mutta ne pelit oli Oulussa. Sveitsiin olen itse haikallut koko sarjan olemassaolon ajan. Sääli vain, kun pelipäivä on tuo surkein mahdollinen, niin ei taida päästä paikan päälle näin lomakauden ulkopuolella.
   
 11. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tuli yllättävän nopealla aikataululla tämä ensimmäinen Sveitsin peli. Olin jotenkin omassa mielessä ajatellut, että playoff vaihe käynnistyy vasta vuodenvaihteen tietämillä. Itselläkin oli sveitsin joukkue toiveissa ja haaveissa lähteä matsia sinne katsomaan. Kokemus Rouenin kamppailusta oli niin hieno, ettei varmasti jäänyt viimeiseksi Kärppien matkassa eurooppaan. Tämä kyllä nyt vaan tuli harmittavasti liian nopealla aikataululla. Jos ja kun Kärpät tästä jatkoon kampeaa, on seuraava vastus joko Salzburgista tai Rouenista, joten pitää olla niiden kanssa sitten enemmän hereillä :)
   
 12. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Pittäähän se lähteä Raksilaan kattomaan, kun kauden 08-09 Euroopan mestari saapuu pohjoiseen. Mahtavat kamppailut tiedossa!

  Muistan vieläkin, kun jännäsin 2009 tammikuussa jonkin striimin ääressä ZSC:n puolesta. Voittivat sitten ratkaisevan finaalin Magnitogorskia vastaan peräti 5-0. Olihan se melkoista ilotulitusta ja suuren vaikutuksen teki etenkin pelaaja nimeltä Jean-Guy Trudel.
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2018 klo 17.53
 13. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  No eipä olisi paljon kovempaa vastusta heti kärkeen voinut tulla.
   
 14. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kärppien YouTube-kanavalle on tänään tupsahtanut video, jossa seuraillaan Harri Ahon kanssa CHL:n pudotuspeliarvontaa. Videolla Aho tarjoilee mietteitään muista CHL-joukkueista ja kommentoi Zürich Lionsia vastustajana. Tulee kuulemma vauhdikkaita kohtaamisia ja "mennään ihan miljoonaa koko ajan päästä päähän". Pelintason lisäksi positiivisena asiana nousee esiin myös vaivaton matkaaminen Zürichiin lentokoneella. Virkkusen kanssa rupattelevat puhelimessa lopuksi, että lento Zürichiin tapahtuisi 5. marraskuuta ja poistuminen 7. marraskuuta.

  Linkki videoon Kärppien YouTube-kanavalle: CHL pudotuspeliarvonta Harri Ahon kanssa
   
 15. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Onkos tietoa ensi viikon (6.11.) Zurich-matsista, näyttääkö joku kanava matsin ?
   
 16. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Joku C-moren kanava, kuten tähänkin asti.
   
 17. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Lainaus:
  VPN päälle, niin CHL:n sivuilta näkee YouTube-striimin.
   
 18. jussimy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tänään peli näkyy myös Veikkaus TV:stä.
  VeikkausTV on Twitter
   
  vanukas tykkää tästä.
 19. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Tänään taas jatketaan CHL-karkeloita. Vastassa siis sveitsiläinen ZSC Lions, joka sijoittui toiseksi lohkossa A. Frölunda voitti lohkon vain maalieron turvin.

  Sveitsin maajoukkuemiehillä höystetty Lions tulee varmasti antamaan kovan vastuksen meille, ja tulemmekin varmasti näkemään erittäin tasaista vääntöä seuraavissa kahdessa pelissä. Jatkoon pääsee Zurichin ja Oulun pelien yhteismaaleilla.
   
 20. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Kärpät näyttää olevan ennakkosuosikki kerrointen perusteella vaikka pelataan vieraissa. Kova luotto on siis Kärppiin. Itse aavistelen tälle päivälle tasuria.
   
 21. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Veiniltä heikko matsi, mutta tasatilanne vieraspelin jälkeen ei ole paha. Puolustus oli levällään myös kuin ne kuuluisat eväät.

  Spede tule jo takaisin!
   
  aurora borealis ja Olbertson tykkäävät tästä.
 22. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Hieno peli Kärpiltä tänään. Hitto että nautin, vaikka en ehtinyt nähdä kuin 2 vika erää.

  Vastus oli kyllä ihan eri luokkaa kuin liigan normitiistain pelit. Huikea taistelu kyllä vastustajalta loppuun saakka, hattua pitää nostaa.

  Meidän yv toimi todella mallikkaasti. On tuo Kivihalme+Heshka viivalla ihan timanttinen kombo.
   
 23. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Viihdyttävä ottelu, jossa väärät pelaajat pelaamassa viimeistä minuuttia.

  Veini saa aika paljon treenata tuota mailapeliä, mikäli haluaa rapakon takana joskus pelata. Lassen jalat eivät myöskään riitä millään ja on jatkuvasti tilanteissa myöhässä.

  Positiivista pelissä oli runsaat maalipaikat, joista olisi paremmalla tuurilla tullut enemmän maaleja. Eiköhän tämä Oulussa hoideta.
   
 24. Petrov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Komeita lämäreitä nuo kaksi viimeistä. Tuuria oli Zurichillä kovasti parissa maalissa. Tuo viimeinen parin sekunnin päässä summerista.
   
 25. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  On se kyllä hienoa, että pääsee tällaista kiekkoa katselemaan marraskuisena tiistai-iltana verrattuna tavanomaiseen runkosarjaotteluun tai siihen että pitäisi ilman Kärppäpelejä elellä koko maajoukkuetauon ajan.

  Suuria tunteita kerkesi heräämään vähän laidasta laitaan tuossa kolmen erän aikana ja totta kai kotijoukkueen viimehetken tasoitus kirveli. Tasatilanne on kuitenkin oikein hyvä lähtökohta tulevaan kohtaamiseen Raksilassa, jossa Kärpillä on vastassa jo entuudestaan tuttu vastustaja ja askissa toivottavasti viilettää myös elämänsä kunnossa oleva Spede.
   
  haaphan_ tykkää tästä.