Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Kärpät CHL:ssä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'CHL' , aloittajana aurora borealis, 16.05.2018 klo 00.24.

 1. Dynastia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Mahtava peli oli kyllä eilen todistaa paikanpäällä ja jatkopelejä odottaa kyllä vesi kielellä. Jos nyt mennään hetkeksi todella rankasti asioiden edelle ja oletetaan että finaalissa pelaisivat Kärpät ja Frölunda niin eikö finaali tällöin olisi Oulussa kun Kärpät sai CHL:än runkosarjassa 14 pistettä ja Frölunda 13? Vai vaikuttaako joku muu seikka kun runkosarjan pisteet kotietuun Finaalivaiheessa? Skellefteånilla taas on saman verran pisteitä kun Kärpillä mutta parempi maaliero. Onhan se sellainen pieni hentoinen haave vielä päästä kokemaan finaalihuumaa raksilassa. Nojoo, nyt maanpinalle ja askel kerrallaan eteenpäin.
   
 2. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Alkusarjan pisteiden mukaan ratkaistaan kotiedut. Tasatilanteesta en osaa sanoa. Vähän harmittaa, kun Kärpät lähti huumorikokoonpanolla siihen viimeiseen peliin. Kaksi pistettäkö tuosta kuitenkin tuli(?), mutta aika ratkaisevahan se yksi menetetty piste voi olla. Jos miettii ihan vain taloudellisesti, niin jos finaalia ei pelatakaan Raksilassa tuon yhden pisteenmenetyksen takia, niin se on aika paljon saamatonta tuloa seuralle (paljon tuosta tiistaisesta täyteenmyydystä Raksilasta sitten jääkään viivan alle). Puhumattakaan siitä, että jos joudutaan jossain Ruotsissa tuo finaali pelaamaan. Aika paljon parempi mahdollisuus olisi tuo finaali hoitaa kotona. Siinäkin pelissä on kuitenkin sellainen puolisen miljoonaa pelissä.

  Edit: Tägätään nyt @Tshekki77 tähän, joka osaa varmaan kertoa tarkemmin tuosta millä perustein kotietu ratkaistaan.
   
 3. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  CHL:ssä runkosarjan pisteisiin lisätään myös pleijareiden pisteet ja laskentana käytetään varsinaisen peliajan lopputilanteita. Finaalikotiedun saa siis suurimmalla pistemäärällä.

  Eli Zürichin viimesekunnin maali vei Kärpiltä pisteitä tässäkin mielessä.
   
 4. Dynastia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tämä on kyllä hyvä tietää kun itse olin vähän siinä luulossa että runkosarjan pisteet ratkaisee mutta kiva että asiaan tuli selvyyttä. Loput pelit kun voittaa ennen finaalia varsinaisella peliajalla niin eiköhän finaali sitten Oulussa pelata.
   
 5. 1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Sami Anttila - Nicklas Lasu - Radek Koblizek

  Atte Ohtamaa - Aleksi Mäkelä

  Mika Pyörälä - Rasmus Kupari - Aleksi Heponiemi

  Teemu Kivihalme - Jani Hakanpää

  Oskar Osala - Michal Kristof - Jasper Lindsten

  Lasse Kukkonen - Mikko Niemelä

  Jyri Junnila - Miska Humaloja - Otto Karvinen

  Tino Metsävainio

  Veini Vehviläinen (Jussi Rynnäs)

  Elikkäs Leskinen, Sailio ja Heshka jäivät Ouluun kolhujaan parantelemaan, joten kokoonpanoon nostettiin Anttila, Junnila ja Metsävainio. Kuudella pakilla vedetään ja Aten pariksi on nostettu Mäkelä. Maalissa Veini.

  Panokset kovenee. Toivottavasti paketti pysyy kasassa koko kuusikymmentä minuuttia tänään ja kaverille ei niitä lahjoja jaella. Olisi helpompi lähteä viikon päästä kohti ratkaisevaa kotiottelua.
   
 6. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Onneksi näin. Ollut Ronkaista selvästi edellä alkukauden.