Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Kärpät CHL:ssä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'CHL' , aloittajana aurora borealis, 16.05.2018 klo 00.24.

 1. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Käsittääkseni vaativa, mutta ei kyrpä. Toki saatamme käsittää kyrvän tässä yhteydessä väärin. Itselle se valmentajuudesta, ja miksei johtamisesta yleensä, tuo mieleen Mike Keenanin ja varsinkin myöhempien aikojen Raimo Summasen yhdistelmän. Muuten olen samaa mieltä kanssasi.

  Olikohan tänään Kalevasta tai jostain, kun bongasin Mamban haluavan tällä kaudella entistä aggressiivisemmin pelaavan Kärppälauman. Sitaatissa totesi jotenkin sillain, että on parempi vetää alussa vähän yli, siitä se sitten löytyy se oikea taso.

  Kyrvästä vielä sen verran, että joskus junnuna ajattelin nokkelasti, että sitten, kun minulla on tunnukset, niin lempijoukkueeksi ilmoitan Oulun Kyrpät
   
 2. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Tässä Mamba puhui lähinnä karvauksen aktiivisuudesta ja muutenkin pelinopeudesta. Ei aggressiivisuudesta vastustajaa kohtaan (yöilyönnit, tappelut jne.).

  Kävi ilmi kontekstista, mutta ei tästä sinun lainauksesta.

  Ja onhan Mamba kova. Kyrpä?.. No onhan sekin kova toisinaan.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Juu en todellakaan tarkoittanut semmoista vanhanajan räyhääjää joka tyyliin vetää turpaan. Vaan semmoista, että osaa olla tarpeen myös jämäkkä ja vmäisen näköinen ainakin. Mitä on joskus katsellut sitä yleisolemusta pelaajille palautteita antaessa.
   
 4. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Hyvä, kun täsmensit. Jäi vähän torsoksi tuo viesti yöllä. Ihan hyvä juttu oli muutenkin se Kalevan juttu.
   
 5. Verilepakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Melko kohellusta oli vielä peli fransmanneja vastaan. Hyvin puolustivat keskustaa mutta onneksi siellä pari isompaa virhettä tapahtui mistä Kärpät pääsi rankaisemaan. Ylivoima edelleen heikkoa, ratkaisut aivan liian hitaita. Valopilkkuna Kukkonen tuttuun tapaan kauhomassa kiekkoa sisään mutta ei sekään joka kerta siinä onnistu. Tuohon parannusta pikatahtiin. Hyvä, selkeä voitto kuitenkin.
   
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Varsinkin Leskinen tuntui välillä sekoilevan kiekollisena ylivoimassa vähän mitä sattuu. Muutenkin Leskiseltä taas vähän sellainen peli että mikään ei tuntunut oikein nappaavan ja sitten jos välillä nappasi niin yritettiin sooloilla itse ratkaisuja.
   
 7. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Melkoista läpsyttelyä oli kyllä eilinen matsi. Vastus oli kyllä tasoltaan luokkaa surkea, joten melko odotettu lopputulos pellailemalla.

  Lindsten ei ole kolmessa näkemässäni ottelussa esittänyt yhtään mitään. Kristofin luistelu on erittäin sulavaa, mutta jokin hänessäkin tökkii. Puolustus odotetun vahvaa ja Rynnäkseltä muutama jäätävä torjunta, kun niitä tarvittiin.

  Vähän mietityttää tuo Kuparin ketjun oman alueen kiekoton pelaaminen. Spede kyllä hoitaa tonttinsa, mutta Kupari & Heponiemi eivät tuossa hommassa kyllä loista. Kuparille voisi myös välillä muistuttaa, mistä napista syötetään. Liiallista kuskausta.

  Niitä kuuluisia "aihioita" tuosta hyökkäyksestä löytyy. Aika näyttää, realisoituuko ne. Aivan kuten viime kaudellakin.
   
 8. retiisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kuulostaa samoilta kommenteilta kuin mitä oli nuoresta Aaltosesta. Onko paljonkin yhtymäkohtia näissä pelureissa?
   
 9. Petr Vousky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät; Koblizek#29, Lasu#31. Nelli#15, pikku#8
  CHL-sivujen otteluraportti kehuu meitä ruotsalaisiksi (lainaus):

  The French Champions were left outshot and outclassed by a Swedish side who got the job done in front of their home fans.

  Onhan siellä muitakin virheitä, lähinnä pelaajien nimissä, mutta tuo nyt ärsyttää niin kuin tikku varpaankynnen alla, oikaisupyyntö lievästä häväistyksestä on lähetetty....

  Linkki juttuun: Kärpät too strong for Dragons

  Edit: näköjään korjanneet virheelliset tiedot em. artikkeliin
   
  Viimeksi muokattu: 02.09.2018 klo 17.20
 10. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Parempi kuitenkin kuin se, että ei kirjoiteta ollenkaan, kuten Suomen johtavalla kiekkomedialla on tapana.
   
 11. Gurkha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tämähän on varmaan liian aikaista arvioida, mutta jäin pohtimaan samaa. Jotenkin kaksi ajatusta jäi kytemään 1) on hiukan pelin ulkopuolella 2) mahtaako olla vastuunkantaja vai enemmänkin 1+1 6-0 pelissä tyyppi.
   
 12. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas
  Lainaus:
  Mikä on Suomen johtava kiekkomedia? Ei riitä, että sellaiseksi itseään kutsuu..

  Leppoisa harjoitusvastustajahan tuo Rouen oli.
   
 13. jussimy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tämänpäiväinen peli näkyy muuten sub-kanavalta, siis ihan tv:stä ilman säätöä ja tunnuksia :)
   
 14. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Muistaakseni olen joskus lukenut Jatkoajan etusivulta tai jostain muusta yhteydestä, että Jatkoaika olisi Suomen johtava kiekkomedia. En tiedä, mikä on, mutta ei varmastikaan Jatkoaika. Lähinnä sarkastista viittailua siihen, ettei JA uutisoi mitään CHL:stä eikä täällä ole omaa keskustelua sille.
   
 15. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  Tänään kyllä ihan eri luokan vastustaja kuin eilen. Ihan kansainävälisen tason laatua löytyy kolmeen ketjuun, eteenkin puolustus on kova. Nurnberg voitti avauksessaan Tshekin Mountfeldin vieraissa. Osoitus iskukyvystä sekin. Nyt ei läpsyttely voittoon riitä, näin uskon.
   
 16. Jugis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Kärpät tänään:

  Jasper Lindsten – Nicklas Lasu – Ville Leskinen

  Mika Pyörälä – Rasmus Kupari – Aleksi Heponiemi

  Jasse Ikonen – Michal Kristof – Radek Koblizek

  Jari Sailio – Miska Humaloja – Otto Karvinen


  Atte Ohtamaa – Shaun Heshka

  Teemu Kivihalme – Jani Hakanpää

  Lasse Kukkonen – Mikko Niemelä

  Taneli Ronkainen (7. p) – Tino Metsävaino (13. h)


  Jussi Rynnäs

  (Justus Annunen)

  Samoilla siis jatketaan ja hyvä näin, toivottavasti Kristof ja Lindsten saisi tänään maalihanat auki!
   
 17. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  MIssäs Veini on, kun ei ole juurikaan sitä peleissä näkynyt?
   
 18. Jugis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tuossa ennen ekaa CHL-peliä kärppien ennakossa luki että "Sairastuminen pitää Veini Vehviläisen tänään kokoonpanon ulkopuolella."
   
  Viimeksi muokattu: 02.09.2018 klo 14.26
 19. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta!
   
 20. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ilmeisesti Ice Tigers järjestänyt jonkinlaista kannattajamatkaa faneilleen tähän otteluun, joten jospa se toisi katsomoonkin vähän säpinää!
   
 21. Kaijokelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kätisyys taitaa olla ainut yhtymäkohta. Kupari aivan eri planeetalta ku pellailija.
   
 22. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Millä eri tavoin?
   
 23. Petr Vousky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät; Koblizek#29, Lasu#31. Nelli#15, pikku#8
  Saksan kieltä taitaville luettavaksi hyvä haastattelu oululaissyntyisen, mutta jo vuosia Saksassa junnuja valmentaneen Jukka Ollilan mietteistä: (linkki vie Nordbayern-lehden artikkeliin)

  Ice Tigers treffen auf Kärpät: "In Oulu sind die Winter lang"

  En jaksa enkä ehdi alkaa kääntämään, mutta kehuu Oulun junioritoimintaa, pelitapaa ja veikkaa illan ottelusta tulevan varsin tasaisen.
   
 24. Yohan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  9-3 voitto tuli Ice Tigersista. Hyvä peli Kärpiltä ja peli mielestäni ratkesi Kärppien luisteluylivoimaan. Aina kun oli liikettä ei saksalaiset pysyneet millään mukana. Kupari, Heponiemi, Kristof ja Lasu jäivät positiivisimpana mieleen. Ylivoimapelissä on kyllä vielä parantamisen varaa. Ihmeen staattista ja seisoskelevaa touhua, jotenkin ristiriidassa muun pelin kanssa. Toki sieltäkin joitain onnistumisia tuli. Tuli mieleen tämä maali, missä liikettä on. 6.4.2004 TPS-Kärpät: Machulda 1-2 Ehkä valmennus kuitenkin tietää mitä tekee :) Tästä on hyvä kuitenkin jatkaa!
   
 25. Dynastia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Hienosti on Kärpät aloittanut tämän kauden CHL:ssä mikä on loistava asia. Itselle ainakin olisi tärkeä homma että Kärpät menisi pitkälle tämän kauden tsämppärissä. Parin vuoden takainen CHL finaali oli hieno tapahtuma ja kyllä tuntuisi hienolta jos Kärpät onnistuisi CHL mestaruuden voittamaan ja vieläpä kotikaukalossa.Myöskin muut pudotuspelivaiheen pelit huppujoukkuieta vastaan ovat olleet erittäin viihdyttävää katsottavaa. Suomen mestaruuksia Kärpillä riittää mutta kansainvälisen kilpailun titteli meiltä vielä puuttuu.