Kärpät CHL:ssä 2018–2019

  • 55 750
  • 175

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Käsittääkseni vaativa, mutta ei kyrpä. Toki saatamme käsittää kyrvän tässä yhteydessä väärin. Itselle se valmentajuudesta, ja miksei johtamisesta yleensä, tuo mieleen Mike Keenanin ja varsinkin myöhempien aikojen Raimo Summasen yhdistelmän. Muuten olen samaa mieltä kanssasi.

Olikohan tänään Kalevasta tai jostain, kun bongasin Mamban haluavan tällä kaudella entistä aggressiivisemmin pelaavan Kärppälauman. Sitaatissa totesi jotenkin sillain, että on parempi vetää alussa vähän yli, siitä se sitten löytyy se oikea taso.

Kyrvästä vielä sen verran, että joskus junnuna ajattelin nokkelasti, että sitten, kun minulla on tunnukset, niin lempijoukkueeksi ilmoitan Oulun Kyrpät
Juu en todellakaan tarkoittanut semmoista vanhanajan räyhääjää joka tyyliin vetää turpaan. Vaan semmoista, että osaa olla tarpeen myös jämäkkä ja vmäisen näköinen ainakin. Mitä on joskus katsellut sitä yleisolemusta pelaajille palautteita antaessa.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Melko kohellusta oli vielä peli fransmanneja vastaan. Hyvin puolustivat keskustaa mutta onneksi siellä pari isompaa virhettä tapahtui mistä Kärpät pääsi rankaisemaan. Ylivoima edelleen heikkoa, ratkaisut aivan liian hitaita. Valopilkkuna Kukkonen tuttuun tapaan kauhomassa kiekkoa sisään mutta ei sekään joka kerta siinä onnistu. Tuohon parannusta pikatahtiin. Hyvä, selkeä voitto kuitenkin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ylivoima edelleen heikkoa, ratkaisut aivan liian hitaita.
Varsinkin Leskinen tuntui välillä sekoilevan kiekollisena ylivoimassa vähän mitä sattuu. Muutenkin Leskiseltä taas vähän sellainen peli että mikään ei tuntunut oikein nappaavan ja sitten jos välillä nappasi niin yritettiin sooloilla itse ratkaisuja.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Melkoista läpsyttelyä oli kyllä eilinen matsi. Vastus oli kyllä tasoltaan luokkaa surkea, joten melko odotettu lopputulos pellailemalla.

Lindsten ei ole kolmessa näkemässäni ottelussa esittänyt yhtään mitään. Kristofin luistelu on erittäin sulavaa, mutta jokin hänessäkin tökkii. Puolustus odotetun vahvaa ja Rynnäkseltä muutama jäätävä torjunta, kun niitä tarvittiin.

Vähän mietityttää tuo Kuparin ketjun oman alueen kiekoton pelaaminen. Spede kyllä hoitaa tonttinsa, mutta Kupari & Heponiemi eivät tuossa hommassa kyllä loista. Kuparille voisi myös välillä muistuttaa, mistä napista syötetään. Liiallista kuskausta.

Niitä kuuluisia "aihioita" tuosta hyökkäyksestä löytyy. Aika näyttää, realisoituuko ne. Aivan kuten viime kaudellakin.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vähän mietityttää tuo Kuparin ketjun oman alueen kiekoton pelaaminen. Spede kyllä hoitaa tonttinsa, mutta Kupari & Heponiemi eivät tuossa hommassa kyllä loista. Kuparille voisi myös välillä muistuttaa, mistä napista syötetään. Liiallista kuskausta.

Kuulostaa samoilta kommenteilta kuin mitä oli nuoresta Aaltosesta. Onko paljonkin yhtymäkohtia näissä pelureissa?
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
CHL-sivujen otteluraportti kehuu meitä ruotsalaisiksi (lainaus):

The French Champions were left outshot and outclassed by a Swedish side who got the job done in front of their home fans.

Onhan siellä muitakin virheitä, lähinnä pelaajien nimissä, mutta tuo nyt ärsyttää niin kuin tikku varpaankynnen alla, oikaisupyyntö lievästä häväistyksestä on lähetetty....

Linkki juttuun: Kärpät too strong for Dragons

Edit: näköjään korjanneet virheelliset tiedot em. artikkeliin
 
Viimeksi muokattu:

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kristofin luistelu on erittäin sulavaa, mutta jokin hänessäkin tökkii.

Tämähän on varmaan liian aikaista arvioida, mutta jäin pohtimaan samaa. Jotenkin kaksi ajatusta jäi kytemään 1) on hiukan pelin ulkopuolella 2) mahtaako olla vastuunkantaja vai enemmänkin 1+1 6-0 pelissä tyyppi.
 

Ränse

Jäsen
Tänään kyllä ihan eri luokan vastustaja kuin eilen. Ihan kansainävälisen tason laatua löytyy kolmeen ketjuun, eteenkin puolustus on kova. Nurnberg voitti avauksessaan Tshekin Mountfeldin vieraissa. Osoitus iskukyvystä sekin. Nyt ei läpsyttely voittoon riitä, näin uskon.
 

Jugis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät tänään:

Jasper Lindsten – Nicklas Lasu – Ville Leskinen

Mika Pyörälä – Rasmus Kupari – Aleksi Heponiemi

Jasse Ikonen – Michal Kristof – Radek Koblizek

Jari Sailio – Miska Humaloja – Otto Karvinen


Atte Ohtamaa – Shaun Heshka

Teemu Kivihalme – Jani Hakanpää

Lasse Kukkonen – Mikko Niemelä

Taneli Ronkainen (7. p) – Tino Metsävaino (13. h)


Jussi Rynnäs

(Justus Annunen)

Samoilla siis jatketaan ja hyvä näin, toivottavasti Kristof ja Lindsten saisi tänään maalihanat auki!
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
MIssäs Veini on, kun ei ole juurikaan sitä peleissä näkynyt?
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilmeisesti Ice Tigers järjestänyt jonkinlaista kannattajamatkaa faneilleen tähän otteluun, joten jospa se toisi katsomoonkin vähän säpinää!
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saksan kieltä taitaville luettavaksi hyvä haastattelu oululaissyntyisen, mutta jo vuosia Saksassa junnuja valmentaneen Jukka Ollilan mietteistä: (linkki vie Nordbayern-lehden artikkeliin)

Ice Tigers treffen auf Kärpät: "In Oulu sind die Winter lang"

En jaksa enkä ehdi alkaa kääntämään, mutta kehuu Oulun junioritoimintaa, pelitapaa ja veikkaa illan ottelusta tulevan varsin tasaisen.
 

Yohan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
9-3 voitto tuli Ice Tigersista. Hyvä peli Kärpiltä ja peli mielestäni ratkesi Kärppien luisteluylivoimaan. Aina kun oli liikettä ei saksalaiset pysyneet millään mukana. Kupari, Heponiemi, Kristof ja Lasu jäivät positiivisimpana mieleen. Ylivoimapelissä on kyllä vielä parantamisen varaa. Ihmeen staattista ja seisoskelevaa touhua, jotenkin ristiriidassa muun pelin kanssa. Toki sieltäkin joitain onnistumisia tuli. Tuli mieleen tämä maali, missä liikettä on. 6.4.2004 TPS-Kärpät: Machulda 1-2 Ehkä valmennus kuitenkin tietää mitä tekee :) Tästä on hyvä kuitenkin jatkaa!
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hienosti on Kärpät aloittanut tämän kauden CHL:ssä mikä on loistava asia. Itselle ainakin olisi tärkeä homma että Kärpät menisi pitkälle tämän kauden tsämppärissä. Parin vuoden takainen CHL finaali oli hieno tapahtuma ja kyllä tuntuisi hienolta jos Kärpät onnistuisi CHL mestaruuden voittamaan ja vieläpä kotikaukalossa.Myöskin muut pudotuspelivaiheen pelit huppujoukkuieta vastaan ovat olleet erittäin viihdyttävää katsottavaa. Suomen mestaruuksia Kärpillä riittää mutta kansainvälisen kilpailun titteli meiltä vielä puuttuu.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän parhaat hetket CHL:ssä ovat olleet silloin, kun Frölunda on ollut käymässä vieraana. Välierien toinen osa Oulussa kaudella 14-15 oli loistavaa lätkää sekä hallissa myös hieno tunnelma. Finaalia kaudella 15-16 en itse päässyt näkemään, mutta kommenttien perusteella sekin oli hieno näytös.

Loistava startti on saatu, vaikka vastukset ovat olleet melkoista Ö-osastoa.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Olipa kiva ketella nuorten miesten sisääntuloa. Näyttää tämä ns. junnujen tekeminen semmoselta että voe mahoton.
Lasu kans näyttää siltä ettei se enään koskaan lähde mihinkään Kärpistä. Ei koskaan.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä Ice Tigersin raportti ottelusta:

"Tärkein 2-1 voiton jälkeen Mountfield HK: ssa THOMAS SABO Ice Tigers joutui sunnuntaina Suomen MM-kisoihin Kärpät Ouluun. Andreas Jenike sai maaliin, mutta joutui puuttumaan pelin ensimmäisiin minuutteihin, mutta ei paljon. Alussa oli nimittäin Ice Tigers, joilla oli paremmat mahdollisuudet: Patrick Reimers osui isku laukaus meni ohi (2), Will Acton ranne laukaus vasemmalta laittaa Jussi Rynnäs tavoite Kärpät suuria ongelmia (6) ja Phil Dupuis epäonnistui soolooperaatiollaan vain (7). Vasta kun ensimmäinen rangaistus pelin vastaan Marcus Weber Kärpät tuli enemmän peliin ja siirtyi johtoon 13. minuutilla, kun on täydellinen yhdistelmä Nürnbergin kolmasosan Mika Pyörälä lyijyä. Vain 20 sekuntia myöhemmin Michal Krištof nousi Ouluun 2: 0: een.

Aloitettuun peliin tunteet vapautettiin 18. minuutilla, kun Chris Brown ja Jari Sailio taistelivat kovasti, mikä merkitsi pelin ennenaikaista päättymistä. Koska Leo Pföderl epäonnistui jälkeen erinomainen soolo lopu Rynnäs, se säilyi 20 minuutin ajan varsin valitettava 0: 2 taakse jään Tigers. Kolmen minuutin kuluttua toisella jaksolla peli näytti päättäneen, jälleen Kärpätin 20 sekunnissa kaksinkertaisena. Patrick Reimer osui kehyksiin vuonna 24. minuutti, pian sen jälkeen kun Phil Dupuis oli ennenaikaisesti suihkussa jälkeen polven tarkistaa vastaan Lasse Kukkonen. Jääsyrkyt selviytyivät viidestä minuutista ja vähensivät sen 2: 4 alle kahteen minuuttiin. Vain Leo Pföderl tapasi täydellisen ranteen ampujalta karkuun 1: 4, sitten Will Acton valmisti mukavan yhdistelmän yli 2: 4.

Välillä kuitenkin Ice Tigers oli myös hengissä pelottava hetki, jolloin Patrick Reimer sai lepakko Teemu Kivihalme täydellä voimalla kasvoihin ja meni verenvuoto maahan. Ilman Brownia, Dupuisia ja Reimeria vaikeutui ja vaikeampaa Ice Tigersille, jotka vastustavat voimakkaasti ylivoimaa. Jasper Lindstenin 5-2: n 36. minuutti tulee osoittamaan rikki kaula. Niklas Lasu nousi 6-2: een 39. minuutilla, ja juuri ennen kolmannen pelin loppua Dane Foxilla oli myös pelin kuluttua rytmin jälkeen. Oulu laski kolme maalia 46. minuuttiin, ennen kuin Brandon Buck teki 53. minuutilla maalin 3: 9 Nürnbergerin näkökulmasta. Vaikka Ice Tigers selvästi hävisi pelin lopussa, he voittivat kaksintaistelussa katsomoissa selvä: yli 200, jotka matkustivat Nürnbergin fanit juhlivat joukkueen ja itse vasta hyvin vastaan pelin jälkeen ja että suosionosoitukset kaikkialla Ice Tigers joukkueen jälkeen Pelin loppu tuli jälleen jäähän matkustamosta."

Ne ketkä eivät osaa googlekääntäjää, niin alkuperäinen teksti löytyy täältä: CHL: Ice Tigers verlieren bei Kärpät Oulu | Thomas Sabo Ice Tigers Nürnberg
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä Ice Tigersin raportti ottelusta:
Tivistetty olennaiseen: kauhian kuulosta tuo googlen kieli... Kovasti värittivät tilanteita omiaan puolustamaan, tietenkin.

Mukavaa että vierasfaneja oli noinkin paljon paikalla ja näyttivät kannustamisen mallia G-katsomollekin. Saattaa olla Patelan ja Tuiran nööseillä orpo olo jos ensi viikonlopuksi sattuvat matkustamaan katsomaan peliä Nürnbergiin, on ihan varmasti metakkaa enemmän kuin missään koskaan aiemmin..
 

Kike #29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Charlestown Chiefs
Tivistetty olennaiseen: kauhian kuulosta tuo googlen kieli... Kovasti värittivät tilanteita omiaan puolustamaan, tietenkin.

Mukavaa että vierasfaneja oli noinkin paljon paikalla ja näyttivät kannustamisen mallia G-katsomollekin. Saattaa olla Patelan ja Tuiran nööseillä orpo olo jos ensi viikonlopuksi sattuvat matkustamaan katsomaan peliä Nürnbergiin, on ihan varmasti metakkaa enemmän kuin missään koskaan aiemmin..

"minä kaivelen vähän munia katsomossa ja valitan istumakatsomossa kun fanit ovat niin hiljaisia" Kuullostaako tutulta Petr Vousky?

Ehkä ne saksalaiset näyttivät enemmänki sitä mallia sinulle ja niille kolmelle tuhannelle muulle, jotka istuu hiljaa peukalo perseessä eikä g-katsomolle joka kannustaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös