laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Tyhjät hallit ovat pääasiallisesti seurausta taloustilanteesta, kiristyneestä taistelusta vapaa-ajan suhteen ja parantuneesta tv-tuotteesta. Tuon vuoksi ja tilanteen parantumisen suhteen on elintärkeää että pääasia(joukkue+pelaaminen) on kunnossa ja oheisjutut herättävät positiivista pöhinää ja vetävät puoleensa "hei, JKL numero unolla on kokonaisuus upeasti kasassa" -hengessä. Samalla kun pidetään jo olemassa oleva fanikunta tyytyväisenä. On kuitenkin harmi että ilmeisesti sinä ja muutamat muut toteuttavat köllin profetiaa masut täynnä olemisesta. Ylimielisyyttä ja asioiden vähättelyä "negajengi vain valittaa" -tyyliin. Sitten loppuviimein todetaan että some saattaakin olla hyvä juttu ja mielikuvilla voidaan saavuttaa positiivista huomiota ja vetävyyttä.

Ja sovinismi ei todellakaan vaadi termin merkityksen täydellistä täyttymistä kun kiekkomaailmassa ollaan.
Täysin samaa mieltä siitä, että taloustilanne on se suurin culprit tässä yleisötilanteessa, muutenhan jokainen seura olisi (ehkä HIFKiä lukuunottamatta?) hoitanut hommansa ottelutapahtumaa myöten hanurilleen, mikä ei kyllä kuulosta todennäköiseltä. Syy, miksi otin tämän feminismi-spekuloinnin ja tanssijoiden asut yleensä on se, että edes ottelutapahtuman "suuressa kuvassa" asia ei mielestäni ole mitenkään merkittävä. Tuohon feminsimi-piiloviestiin en kyllä pysty edes uskomaan vaikka kuinka yrittäisi, saati siihen että yleisö olisi tämmöisen käsityksen vallassa.

Vaikea myös kuvitella että uusia katsojia houkutellaan halliin sillä, että tanssityttöjen asusteita vähennetään; jos semmoinen on mielessä, löytyy siihen passelimpiakin paikkoja, ilman jääkiekkoa. Eipä sitä silti muiden pään sisään ole kenelläkään asiaa, joten voin olla väärässäkin.

Ja sovinismi ei todellakaan vaadi termin merkityksen täydellistä täyttymistä kun kiekkomaailmassa ollaan.
Jos haluat että sinua ymmärretään oikein, kyllä se vaatii, jos ei nyt täydellistä täyttymistä mutta ainakin että puhutaan samasta asiasta. Oma määritelmäsi ei liittynyt mitenkään sovinismiin. Eri asia sitten kun puhuu jonkun tutun kanssa joka jo tietää mitä tarkoitat sanalla, anonyymillä keskustelupalstalla käy aika vaikeaksi jos käyttää omia merkityksiään niitä selventämättä.
 
"Of course! Derka Derkastan..."

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Samaan viestiin ovat hallit tyhjillään ja kukaan ei ole sanonut jäävänsä pois matseista. Jos kukaan ei ole matseja skippaamassa tanssijoiden vuoksi niin miksi tästä edes väännetään? Eikös pointti ollut että saattaa rahavirrat kaventua kun kohderyhmää ei miellytetä? Vai onko ne flanellipaidat sitten vain viimeinen pisara? :D
Asioiden vähättelyllä niitä yleisömääriä ei ainakaan saada nousuun. Tässä on kyseessä yksi pieni asia, mutta useista pienistä asioista koostuu jo isoja asioita. Pieniäkään asioita ei saa sivuuttaa, jos haluaa saada yleisömäärät tosissaan nousuun.

Samaa asioiden merkitystä vähättelevää asennetta kun sovelletaan kaikkeen hallilta löytyvään oheistoimintaan, niin sillä alkaa olla jo suuri merkitys.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ja muistetaan kuitenkin miten iso paskamyrsky siitä aikanaan nousi kun asioita ja mielipiteitä vähäteltiin. Siksi aina pitää ainakin antaa mielikuva siitä että mielipiteitä arvostetaan ja niitä ainakin harkitaan vaikka totuus olisi toinen. Tanssijoista ei mulla ole pahaa sanottavaa mutta fakta on se että se Synergia hallina ei ole hyvä tanssijoille. He ovat siellä suoraan sanottuna tiellä koska kulkukäytävät ovat niin kapeat.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Asioiden vähättelyllä niitä yleisömääriä ei ainakaan saada nousuun. Tässä on kyseessä yksi pieni asia, mutta useista pienistä asioista koostuu jo isoja asioita. Pieniäkään asioita ei saa sivuuttaa, jos haluaa saada yleisömäärät tosissaan nousuun.

Samaa asioiden merkitystä vähättelevää asennetta kun sovelletaan kaikkeen hallilta löytyvään oheistoimintaan, niin sillä alkaa olla jo suuri merkitys.
Näin uudenvuoden kunniaksi: sopivassa maistissa esitän kysymyksen tai jonkun sortin ajatuksen, mitä helvettiä ajattelet tanssijoiden osalta vähätteltävän? Ymmärrän toki, että yleisömäärät nousee, jos mimmit vetää elettä hallissa ilman housuja, eikä rytmitajuttomuuskaan enää haittaa, saati minkäänsortin tanssitaito, mutta onko tällä enää mitään tekemistä lätkämatsin kanssa, tai minkään muunkaan järjellisen? Mä olen kuvitellut näiden tanssityttösien olevan jonkinlainen hämärä viihdeosa pelikatkojen ajaksi, mutta jos nämä rakennellaan jonkinlaiseksi tule peliin, saat blow jobin tyrkyksi ja siihen kannattaa muka panostaa, jotta hallit saa täyteen, mun on pakko laittaa tähän valtaisa ihmettely. Mitä merkitystä enää on JYPillä ja itse pelillä? Todellakin, pienet asiat on, mistä kaikki muodostuu: JYP pelaa hyvää lätkää se on A. Osaavat mimmit tanssii viihdyttääkseen niitä joille se on tarpeen, mieluummin niin, että ne esittää osaamistaan, eikä persettään.
Voi olla, että mää olen ajasta jälkeen jääny reliikki, mutta emmä kyllä näitä kommentteja ymmärrä, tai mitä mä niistä kommenteista ymmärrän. Mulle ne tytsyt on välttämätön paha, mutta jos niitä olla tarttee, niin mieluummin pohjalla osaan jotain kuin kato miten herutan.
 
Aika pitkälle ZayWestin kanssa samoilla linjoilla noista tanssi tyttösistä (olkoot sitten minkä ikäisiä tahansa). Oma mielipide on että ei oikein istu kiekkopeliin tuo epileptinen vääntelehtiminen. Varmasti vaatii osaamista, ei sillä. Pari kertaa ollut istumapaikka niin että kun b-piste aloitus ja tyttöset huojuu sisääntulo-aukolla, niin lopettavat vasta kun musa loppuu (ja sehän loppuu vasta kun kiekko jäässä), peittävät juurikin näkyvyyttä mitä aloituksessa tapahtuu, ennen kuin ehtivät edestä pois. Meinasi alkaa ääni kohoamaan, että ...kele edestä pois. Tuommoisenaan ei jatkoon, enemmän haittaa kuin hyötyä. Tanssi tyttösiä mitä löytyy muista kiekko halleista, kyllä katselisin, olenko siis sovinisti?
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin uudenvuoden kunniaksi: sopivassa maistissa esitän kysymyksen tai jonkun sortin ajatuksen, mitä helvettiä ajattelet tanssijoiden osalta vähätteltävän?
Jos mikä tahansa ottelutapahtuman osa-alue herättää edes osassa yleisöä negatiivisia ajatuksia, niin mielestäni siihen tulee suhtautua vakavasti.

Ei muuta.
 

Steus

Jäsen
Jos tanssitytöt eivät tuo mitään lisäarvoa ottelutapahtumaan, niin kannattaako heidän siellä sitten heilua? Tokihan se on hyvä foorumi heilutella käsiään rytmin tahtiin metsuripaidoissa, mutta miten seura / ottelutapahtuma siitä hyötyy? Eihän niistä suurta haittaa tunnu olevan suuremmalle yleisölle, muttei kukaan ole puolustellutkaan tanssijoita heidän tuomalla lisäarvollaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, pukukoppien hikoileva osasto
Tanssitytöt ei mua niin haittaa, mitään lisäsytykettä tuo nykiminen sisääntuloaikoissa ei tuo, tunnelmaa voidaan luoda monella lailla. Änäristä voisi musiikin puolesta ottaa hiukan oppia, esim. eilisen Oilers- Ducks pelin taukomusiikista, välillä Motorhediä, välillä hiukan kevyempää musiikkia, urkumusiikki pois lukien. Mitään Antti Tuiskuja en enää toivoisi Synergialla kuulevani, samoin se Ice Hockey, Ice Hochey on siinä jokin, aiheutti mulla v: käyrän nousua.

Näyttävällä sisääntulolla peliin, tunnelmaa nostattavalla taukomusiikilla yhdistettynä screenillä pyöriviin uusintoihin maaleista ja taklauksista olisi helposti mahdollista saada tunnetta lisää halliin.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Ei kai tanssitytöillä sen suurempaa merkitystä peli -tapahtumaan ole, ja tuskin kukaan heidän takiaan pelejä katsomaan tulee, mutta eipä noista mitään haittaakaan ole. Pitkään on puhuttu, että pelien ohella pitäisi olla jotain muutakin viihdykettä kuin zambonin katseleminen erätauolla, mutta mitä? Siinäpä kysymys?
Turussa on kobrat, mutta yleisömäärät on silti naurettavat hallin kapasiteettiin suhteutettuna, joten tuskin kukaan peleihin nättejä tanssityttöjä katselemaan tulee..., hyvä mauste se kuitenkin on.
 
Ei tämä ole ensimmäinen kerta. Menemättä hirveän pitkälle menneisyyteen niin Jyppifaneilla on tästä jo pitkä historia. Tämä tosin kohdistettiin omaisuuteen eikä henkilöihin ja se viittaa kieltämättä anarkisteihin.
-Action Bronson-

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
JYPille on sellaistakin ehdotettu, että esim pumpattavan traktorin (Valtra) alta pelaajat tulisivat jäälle. NHL-tyylinen sisääntulo, toisi muuten mainospaikan taas (Valtra)

Ei kai tanssitytöillä sen suurempaa merkitystä peli -tapahtumaan ole, ja tuskin kukaan heidän takiaan pelejä katsomaan tulee, mutta eipä noista mitään haittaakaan ole..
On niistä haittaa jo tämänkin ketjun perusteella, osalla on syntynyt noista negatiivisia mielikuvia tai muuta haittaa ja jos kerta kenenkään ottelutapahtumaa eivät paranna, niin pois nämä ja äkkiä.

Ottelutapahtuma ja sen kehitys on jälleen suurimmilta osin mielikuvituksesta kiinni. JYPin toimisto vaikka muuten osaisivat asiat hoitaa ammattimaisesti, niin tämä mielikuvituksen ja innovatiivisuuden puute on vaivannut jo vuosia.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos mikä tahansa ottelutapahtuman osa-alue herättää edes osassa yleisöä negatiivisia ajatuksia, niin mielestäni siihen tulee suhtautua vakavasti.

Ei muuta.
Sehän on juuri näin. Nykyään vaan kohderyhmän tuntoihin pitää reagoida herkemmin tai vähintään saada aikaan mielikuva, että asia on rekisteröity ja asiallista/perusteltua palautetta arvostetaan. Tämän mielestäni hyvin myös @Kulttimörkö edellä ilmaisi.
 
I never lose. I either win or learn.

Tach

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pitkään on puhuttu, että pelien ohella pitäisi olla jotain muutakin viihdykettä kuin zambonin katseleminen erätauolla, mutta mitä? Siinäpä kysymys?
Heti ensimmäisenä nousee nuoruudenmuistoista mieleen se kun erätauolla heiteltiin frisbeetä kohti keskiympyrää, lähimmäs päässyt voitti jonkun palkinnon. Liekkö tuonkin joku mielensäpahoittaja kieltänyt
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pitkään on puhuttu, että pelien ohella pitäisi olla jotain muutakin viihdykettä kuin zambonin katseleminen erätauolla, mutta mitä? Siinäpä kysymys?
Siellä jään yläpuolella, aika keskivaiheilla on sellainen rakennelma, jossa on neljä isokokoista näyttöä. Lisäksi hallin käytävillä löytyy lukuisia taulutelevisioita, johon voi heijastaa saman kuvasignaalin. Lisäksi hallissa on aika monta kaiutinta...
 
- Lainaus on käyttäjältä jota et huomioi. -

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Siellä jään yläpuolella, aika keskivaiheilla on sellainen rakennelma, jossa on neljä isokokoista näyttöä. Lisäksi hallin käytävillä löytyy lukuisia taulutelevisioita, johon voi heijastaa saman kuvasignaalin. Lisäksi hallissa on aika monta kaiutinta...
Näitä voitaisiin mielestäni käyttää lyhyisiin haastatteluihin erätaukojen alussa. Yksi esimerkki olisi tehdä yhteistyötä Radio Cityn kanssa kun kuitenkin lyhyesti siellä haastattelevat yhtä pelaajaa. Sinne vaan kamera messiin ja kuvaa näyttöihin. Ääni sitten hetkeksi Radio Cityn feediin. Pieni juttu mutta suuri merkitys paikalla olevalle yleisölle. Sen jälkeen jotain muuta.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Näitä voitaisiin mielestäni käyttää lyhyisiin haastatteluihin erätaukojen alussa. Yksi esimerkki olisi tehdä yhteistyötä Radio Cityn kanssa kun kuitenkin lyhyesti siellä haastattelevat yhtä pelaajaa. Sinne vaan kamera messiin ja kuvaa näyttöihin. Ääni sitten hetkeksi Radio Cityn feediin. Pieni juttu mutta suuri merkitys paikalla olevalle yleisölle. Sen jälkeen jotain muuta.
Tälle iso peukku. Täytyy häpeillen myöntää etten ole tainnut vielä yhtään JYPin Liiga-peliä Jyväskylässä nähdä tällä kaudella, joten en tiedä onko tässä tultu eteenpäin. Ainakin aiemmilla kausilla minä olisin kaivannut jotain ohjelmaa mediakuutiolle. Maalikoosteita, high lightseja, haastatteluja... Meillähän on muuten nykyään tuo Hurrikaani-TV. Miksei niitä valmiita videoita voisi laittaa pyörimään mediakuutiolle? Radio Cityn kanssa olisi varmasti helppo tehdä "live-lähetystäkin" jos vain haluttaisiin. Muistanko väärin että joskus nuo erätauon alkaessa olevat pelaajahaastattelut on videoitu suorana pelaajakäytävältä? Mulla on sellainen muistikuva että joskus pystyi radioon menevän haastiksen katselemaan ja kuuntelemaan mediakuutiolta myös hallissa.

@Tach ehdotti frisbee-kisaa. Itse olen jo useamman vuoden tällä palstalla toivonut tuota kilpailua takaisin erätauoille. Se on ihan mielenkiintoista katsoa myös ihan ilman osallistumista, eli siitä saa "kaikki" vähän tekemistä, eikä suinkaan vain osallistujat. Takavuosinahan taidettiin kisata Elixian lahjakorteista. Olen monesti ehdotellut tuon frisbee-kisan palauttamista, jossa palkintona olisi JYPin fanikrääsää. Euro vai kaksi kiekolle hintaa, ja sitten vaikkapa fanipaitaa palkinnoksi. Ilmaista lisähoukuttelevuutta tuohon saisi jos paitaan kerätään joukkueen nimmarit. En tiedä paljonko tuollaisen fanipaidan ostohinta on JYPille, mutta uskallan väittää että kaikista tylsimmissäkin tiistaisissa KooKoo-peleissä noi frisbeet tekisivät kauppaa sellaisella tahdilla, ettei siinä ainakaan tappiolle jäätäisi. Tämä siis siksi, jos Tyni ajattelee vain euroja, eikä niinkään katsojien lisäkokemuksia. Mutta tietysti riippuen seuran talouden kestämisestä, sitähän voidaan räväyttää vaikka millainen tuotepaketti aina voittajalle. Ottelulippu seuraavaan peliin, pelikiekko, lahjakortti fanikauppaan... Tätä olisi ihan hauska ainakin kokeilla.
 
"Jokerit, pokerit, poks! Onko tänään maalissa taikuri Tarkki, kuinka vetää Synergian parkki? Muista ostaa matsi karkki!" -JYPin fb-mainos JYP-Jokerit 27.2.14

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Heti ensimmäisenä nousee nuoruudenmuistoista mieleen se kun erätauolla heiteltiin frisbeetä kohti keskiympyrää, lähimmäs päässyt voitti jonkun palkinnon. Liekkö tuonkin joku mielensäpahoittaja kieltänyt
Ei siitä ole montaakaan vuotta, kun tätä toteutettiin viimeksi. Olisikohan ollut 2010-2011 -aikoihin? Simppeli, mutta hauska idea, jonka voisi kyllä tuoda takaisin.
 

Tach

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei siitä ole montaakaan vuotta, kun tätä toteutettiin viimeksi. Olisikohan ollut 2010-2011 -aikoihin? Simppeli, mutta hauska idea, jonka voisi kyllä tuoda takaisin.

Aijaa, siitä on noinkin vähän aikaa :O Tosin tuolla kaudella en itse lymyillyt Jyväskylässä, joten ilmankos tuo on tullut missattua.
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
En tiedä, että onko johtunut JA:n palautteesta, mutta eipä ole tanssijoilla enää toppaliivejä. Kiirehtivät myös suht sukkelaa pois näkyvyyttä peittämästä heti, kun kiekko tippui tai ainakin yks mimmi paineli tasanteelta kuin tulipalo olisi syttynyt ja ilmekin oli sen mukainen. Ehkä siellä siis luetaankin palstaa ihan ajatuksella, vaikka itselleni ei tuo pukeutuminen ainakaan ollut ongelma. Jos joillekin on, niin voi olla varma, että vielä useammalle se on, ketkä kuitenkin jättävät sanomatta. Näin ollen hyvää reagointia, jos tosiaan palaute on otettu vastaan.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
KooKoo-pelissä tanssijoita ei jostain syystä näkynyt. Luultiin jo kavereiden kanssa että sopimus loppui vuodenvaihteeseen.

Samaisessa pelissä tuli todistettua myös se, miten se turha JYP on rautaa-biisi tappaa maalin jälkeen kaiken fiiliksen. Kaikki lopettavat taputtamisen biisin ajaksi, ja eivät kaikki sitä taputusta uudestaan aloita OIJOIJOIN kohdalla. Aivan turha tuo biisi tuossa summerin ja oijoijoin välillä. Kyllä se mielestäni tulisi pudottaa kokonaan pois. Tai jos Tyntsä haluaa väkisin tuota biisiä renkuttaa maalin yhteydessä, niin eikö sitä voisi voisi hieman lyhentää. Tämä linkki vie JYPin nykyiseen maalisummeriin + biisiin:

SM-Liiga 2014-15 Maalibiisit + Maalisummerit - YouTube

(Vai onko se noin lyhyt, tuntuu hallissa pidemmältä?)

Enivei, nykyinen mallihan on summeri + "JYP Hockey Team, JYP Hockey Team, taas laittaa kiekon maaliin, Keski-Suomi pauhaa, JYP on rautaa" + Oijoijoit.

Itse lyhentäisin biisiä puoleen, jos se nyt on kerta pakko soittaa hallissa. Summeri + "Keski-Suomi pauhaa, JYP on rautaa" + Oijoijoit. Tässä mallissa se biisi olisi sen verran lyhyt, että porukka tuskin lopettaisi taputtamista, vaan saataisiin koko halli mukaan tuohon oijoijoin huutamiseen.

Tuo maalintekijän sukunimen huudattaminen onnitstui yllättävän hyvin. Joskus harkkapeleissähän(?) tuota kokeiltiin, mutta silloin se ei ottanut tuulta allensa. Toisaalta ihmekös tuo, kun harkkapeleissä harva jaksaa edes taputtaa maaleille.
 
"Jokerit, pokerit, poks! Onko tänään maalissa taikuri Tarkki, kuinka vetää Synergian parkki? Muista ostaa matsi karkki!" -JYPin fb-mainos JYP-Jokerit 27.2.14

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
(Vai onko se noin lyhyt, tuntuu hallissa pidemmältä?)
Maalisummeri on kyllä vaihtunut viimekaudesta että oisko se syy tuohon pitkältä tuntumiseen.
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo maalintekijän sukunimen huudattaminen onnitstui yllättävän hyvin. Joskus harkkapeleissähän(?) tuota kokeiltiin, mutta silloin se ei ottanut tuulta allensa. Toisaalta ihmekös tuo, kun harkkapeleissä harva jaksaa edes taputtaa maaleille.
Tämä on toiminut varsin hyvin siitä lähtien, kun huudattaminen otettiin käyttöön yli kuukausi sitten.

Harkkapeleissä ei kyllä varmasti toimi, jos tosiaan niissä on samaa kokeiltu..
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä on toiminut varsin hyvin siitä lähtien, kun huudattaminen otettiin käyttöön yli kuukausi sitten.
Paitsi sillon kun maalin teki Waltteri Lehtonen.

Noin muuten niin omasta mielestänikin tuo toimii hyvin, kuulostaa hyvältä. Etenkin kun Synergian kuuluttaja ei sitä maalintekijää ole ainakaan yhtään liikaa mehustellut.

"Jyphokitiim" ehdottomasti lyhemmäksi tuosta maalin jälkeisestä maalisummeri + musiikkicombosta kuten ylempänä ehdotettiin, tai mieluiten kokonaan pois. Aiemminkin jo tästä totesin, että todellinen tunnelman ja fiiliksen lässäyttäjä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En tiedä, että onko johtunut JA:n palautteesta, mutta eipä ole tanssijoilla enää toppaliivejä. Kiirehtivät myös suht sukkelaa pois näkyvyyttä peittämästä heti, kun kiekko tippui tai ainakin yks mimmi paineli tasanteelta kuin tulipalo olisi syttynyt ja ilmekin oli sen mukainen. Ehkä siellä siis luetaankin palstaa ihan ajatuksella, vaikka itselleni ei tuo pukeutuminen ainakaan ollut ongelma. Jos joillekin on, niin voi olla varma, että vielä useammalle se on, ketkä kuitenkin jättävät sanomatta. Näin ollen hyvää reagointia, jos tosiaan palaute on otettu vastaan.
Kehuttava nyt tanssijoita kyllä. Pienet asiat tekevät joskus paljon ja olivathan he eilen(ainakin omasta mielestäni, mutta olinkin todella hyvällä päällä) ihan helvetin paljon tyylikkäämmän oloisia. Vähän kroppaa likoon, erilaisia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja variaatiota tanssimiseen. Toivottavasti tuo on oivallettu ihan omasta takaa eikä vain kertaluontoisesti reagoitu nettirunkkujen avautumisiin.
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Toivottavasti tuo on oivallettu ihan omasta takaa eikä vain kertaluontoisesti reagoitu nettirunkkujen avautumisiin.
Toisaalta en itse ainakaan pitäisi sitä ikävänä asiana, jos palautteeseenkin on reagoitu. Toki jos oma-aloitteisesti hommat hoituu kunnolla, niin mikä ettei. Jos kuitenkin tätä palstaa on luettu ja sen mukaan reagoitu, niin sekin olisi hyvä juttu, että fanien palaute kuullaan ja kuunnellaan, sekä tehdään heitä palvelevia toimenpiteitä. Toki kuten sanoin, itselleni tuo pukeutumisseikka nyt oli erittäin vähäpätöinen.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Perjantaisessa matsissa tuli sellainen juttu mieleen että kun siellä muitten kannattajien kanssa hörppii erinäköisiä nautintoaineita ja puhuu vaikkapa päivän säästä / seuraavan päivän fanireissusta, niin miksei voisi screenien alakulmassa vaikkapa mainostaa että kauanko erää / erätaukoa jäljellä? Ei sen tarvisi välttämättä olla edes puolen näytön kokoinen systeemi, mutta helpottaisi kummasti ajantajua.
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy