JYPin mediaketju

  • 1 796 425
  • 7 860

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuli tänään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ajeltua autolla ympäri Jyväskylää ja jumaliste, kadunvarsimainontaa! Milloin viimeksi JYP on tehnyt tällaista? Tarvitseeko sitä oikeasti päästä välieriin asti, että kotiotteluiden mainostamiseen herätään? Ei se (vähänkin edes suunniteltu) näkyvyys katukuvassa todellakaan pahaksi ole, ei koskaan. Josko ensi kaudella voitaisiin mainostaa (muualla kuin paperi-KSML:ssä ja omilla kanavilla) ihan kauden alusta lähtien?
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Palokan Apsilla oli myös Hurrikaanikevät-julisteita. Toivottavasti jatkuu ensi kaudelle, eivätkä vain kesän aikana kohauta olkapäitä toimistolla. "Ei kai ne julisteet yhtään lisäkatsojaa tuonu, ois ne muutenkin tullu ilman mainostamista."
 

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Liittyköhän mediaketjuun... mutta laitetaanpa tähän. JyPin pelipaidat kaipaisivat hieman uudistusta? Kokomusta asu punaisin ja hopein reunuksin kotipeleihin, kokopunainen lauantaiasu musta-hopein reunoin ja valkoinen vierasasu puna-mustin reunoin. Visuaalisuus on osa mediaa, ja antaisi oikean suunnittelijan näpeissä vähän uutta bostia. Saa olla vapaasti eri mieltä.
 

Hokiexpert

Jäsen
Suosikkijoukkue
PalU, JYP
Tuli sähköpostiin tietoa ensi kauden kausarista. Vähän tuntuu että sika pitäisi ostaa säkissä, kun infoa ensi kauden joukkueesta ei juurikaan ole. Vai ajatellaanko tässä että pronssihuuma siivittää hurjat myyntiluvut kausikorteissa. Ainakaan jypin sivuilta ei minkäänlaista tietoa ole.

Viimeiset kaksi vuotta on kyllä ollut aika vaikeata katsoa, onneksi sentään hetkittäin jotain pilkahduksia. Mutta kaippa se kortti tulee taas otettua...
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No entäs tuo 20-25% hinnan korotus kausikorttiin?! Nyt täytyy miettiä ihan kahteen kertaan tuleeko uusittua.
Ymmärrän akuutin rahan tarpeen, mutta onko noin raju korotus ihan oikein uskollisia kannattajia kohtaan?!

Onko heittää tarkempaa tietoa noista hinnoista? Onhan se sinällään ymmärrettävää että jostain sitä rahaa pitää saada, mutta onko sekään sitten kovin hienoa jos vaikka sen 20% vähemmän on kausikorttilaisia ensikaudella kovien hintojen takia, kun jo viimekaudella oli monelle aika kipukynnys ostaa hintojen takia kausikortti ja moni jättikin ostamatta.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juuei. Playoff-kausikortin palautus on siis huomioitu hinnassa, eli käytännössä palautusta ei ole ollenkaan ja hinta silti nousee. Sehän on hienoa, kun joukkueesta tehdään halvempi ja lisää pitää vaan maksaa.
Pari vuotta sitten oli toukokuun loppuun aikaa uusia kortti ja nyt jo toisena vuonna peräkkäin pitäisi hommata kausari, ennen kuin joukkue on selvillä.
Saatanpa kortin ottaa, vaan fanituotteet ja kioskipalvelut jää sitten selvästi vähemmälle.

Mielenkiintoista on tosiaan se, että muualla maailmassa on kaiken maailman early bird- tarjouksia, eli mitä aikaisemmin kortin uusii, niin isommat halvennukset saa. Jypillä sitoutetaan seuran uskollisia sitten käänteisellä tavalla. Kannattaa varmaan jatkossa kytätä irtolippuja. Niitä tod.näk. myydään taas alennuksella kesken kauden, kun muuten kauppa ei taaskaan käy. Jyväskylä lienee ainoa paikka maailmassa, missä kausikortti on kalliimpi ratkaisu, kuin irtoliput!?
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hintahaitari 400-870e. En tiedä onko hyvitys playoffkausarista mukana tuossa vai ei.
No tuskin on. Hinnat näkyy nousseen 20€ tästä kaudesta, mutta mukana on kaksi chl- kotipeliä.
Toisekseen, lasku on tulossa vasta parin viikon päästä. Eiköhän Vapun jälkeen kuule jo uutisiakin...

Totta kai po-kausarin alennus tulee päälle.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Onkos kellään muistikuvia, mihin aikoihin JYP on kauden jälkeen valmiit sopparit julkistanut? Luulisi, että mitä aiemmin, sen parempi. Enemmän tehokasta tai tehotonta kausarien myyntiaikaa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Onkos kellään muistikuvia, mihin aikoihin JYP on kauden jälkeen valmiit sopparit julkistanut? Luulisi, että mitä aiemmin, sen parempi. Enemmän tehokasta tai tehotonta kausarien myyntiaikaa.
Hieman ovat vaihdelleet. Esimerkiksi Hännikäisen sopimuksen JYP julkisti joskus huhtikuun alussa ja Boyce soppari tuli kesäkuun puolen välin tietämillä. Joskus taas ne on julkistettu MM-kisojen aikana tai muutama päivä niiden jälkeen. Tuppuraisen paluu julkistettiin toukokuun alussa.

Tosin, onhan nyt jatkosoppareita jo julkistettu. Pulli ja Niku tulee mieleen ensimmäisenä. Luulen että seuraavia soppariuutisia kuullaan kuukauden sisällä. Ehkä jopa ennen kisojen alkua.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
AIka näyttää miten JYPin strategia toimii, Ässät myi eilen 1000kpl 99 euron kausikortteja ja JYP taas tuntuu nostelevan vuodesta toiseen kausikorttien hintaa ylöspäin. Vaikka tämänkauden kausikorttiin ilmeisesti nyt sisältyykin kaksi peliä CHL matseja niin saapa nähdä saadaanko ensikaudelle lähellekään yhtä paljon kausikortteja myytyä kun tällekaudelle. Varsinkin kun niistä katsojista oli jo muutenkin pula. Kaiken lisäksi kohta on vielä Valtrallakin sopimus katkolla, kiinostaako niitä kohta enää jos halli on puolillaan katsojia vain ja pöhinä vain pienenee seuran ympärillä? olkoonkin että menestys nyt olikin tälläkaudella jo parempi ja jossain kohti organisaatiossakin tekemisen meininkiä.

En osaa sanoa olisiko ihan samanlainen 99 euron strategia paras, mutta ehkä joku välimaasto tuolle 250 eurolle ja 99 eurolle, ehkä joku pienempi erä ensin halvemmalla ja sitten vähän nostoa toiseen erään. Vaikka halvempi hinta veisikin ehkä muutaman kalliiman paikan kausikorttilaisen, niin kyllä se pitkällä juoksulla raha tulee seuraavilla kausilla takaisin kun saadaan myös uusia kausikorttilaisia houkuteltua mukaan. Opiskelijat varsinkin on aika markkinoinissa tällähetkellä jäänyt kokonaan väliin kun niille ei ole omaa kausikorttia ja pudotuspeleissäkin osaan otteluun ei edes myyty alennuslippuja. Ne on kuitenin niitä potenttiaalisimpia uusia kausikortin ostajia kunhan valmistuvat ja pääsevät työelämään.

Oheismyynillä tuota halpaa hintaa myös saadaan kavennettua. Jotenkin tuntuu myös että isompi kausikorttilaisten määrää pystyisi myös oheismyynissä hyödyntämään paremmin, hallissa voisi kausikorttilaisille enemmän olla alennuksia ja tarjouksia jolla katetta saataisiin parannettua vaikka myydään halvemmalla se kausikortti. Nyt taitaa seisomokatsomon täytteaste olla joku 10%, kyllä tuota olisi mahdollista paljon paremmaksi saada ja näin ei edes kokonaistule välttämättä paljon laskisi..
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Joo, ilmaiseksi varmaanpitäis päästä peleihin ja voishan kahvitarjoilukin olla. Paska JYP kun ei myy kausareita pilkkahintaan.
Eiköhän lippujen ja kausikorttien hinta ole säädetty tarpeen mukaiseksi?
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Kuinkahan paljon JYPin tavoite katsojakeskiarvoksi mahtaa olla ensikaudella? Eikös tänävuonna tähdätty 3700 silmäpariin siinä onnistumatta.

Oma veikkaus on että 3500-3600 katsojaa yritetään saada.
 

Handyy

Jäsen
Joo, ilmaiseksi varmaanpitäis päästä peleihin ja voishan kahvitarjoilukin olla. Paska JYP kun ei myy kausareita pilkkahintaan.
Eiköhän lippujen ja kausikorttien hinta ole säädetty tarpeen mukaiseksi?
Pitäisi vain saada tietää että mitähän sille ottelutapahtumalle ollaan tekemässä, vai ollaanko mitään. Tämän kauden runkosarjan matsien ankeus paikan päällä ja nostetut hinnat eivät varsinaisesti saa minua jatkamaan kausikorttilaisena. Se nyt on vain valitettavasti niin että vaakakuppi kallistuu jatkuvasti enemmän kotisohvan suuntaan, kun siellä sentään näkee esimerkiksi hienouksia mallia hidastukset tapahtuneista tilanteista. JYPin pitäisi aktivoitua ja kertoa jos jotain muuttuu, esim. juuri tuo mediakuution käyttö katsojien palvelemiseksi, muuten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin todeta että mikään ei ole muuttumassa.

Kausari kun ei muutenkaan enää ole millään tavalla tarpeellinen, jokaiseen peliin pääsee irtolipullakin. Silloin vain voi valita paremmin muutamat kiinnostavammat matsit ja käydä lopuilla rahoilla vaikka etelän reissulla.
 

stng

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, kieroutunutta IFK sympatiaa
Olisi muuten erittäin miellyttävää saada tietää, mitä juuri sähköpostissa saamani 875.- Euron laskun vastineeksi on odotettavissa?
En sen kummempaa tietoa olisi vailla, kuin pelien määrä ja missä sarjassa pelit ovat, CHL ja Liiga oletan toki.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo, ilmaiseksi varmaanpitäis päästä peleihin ja voishan kahvitarjoilukin olla. Paska JYP kun ei myy kausareita pilkkahintaan.
Eiköhän lippujen ja kausikorttien hinta ole säädetty tarpeen mukaiseksi?

Joo ja tuota myy itse itsensä periaatteella kannattaa loputtomiin mennä?

Ainakin tuntuu kantautuvan kokoajan kaikkialta huhua että moni ei meinaa jatkaa kausikorttia tai joutuu vaihtamaan halvemmalla paikalle. Jos yhtään katsoo tuota viimekauden kausikorttimyynin vähentymistä niin se oli varmaan jopa 500 kausikorttia vähemmän tai ainakin suurinpirtein tuo määrä enemmän istumapaikkoja hallissa tyhjinä enemmän kun viimekaudella. Nyt laskua on tulossa lisää, mutta isoin kysymys paljonko?

Minusta jopa huolestuttavaa että seura reakoi yleisökatoon vain lisäämällä lippujen hintaa( olkoonkin että sisältää enemmän matseja kun CHL pelien alkulohkopelit sisältyy hintaan). Tyni sitten itkemässä kauden aikana kun yleisöä ei käy ja kannatuskulttuuri on perseestä.
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Kyllä kyllä, mutta tympii tuo ainainen alennusten kerjääminenkin. Kaikkihan me varmasti haluttaisiin kaiken puoli ilmaiseksi? On se vaan perskele että olemme ainoa liigaseura jossa maksava yleisö katoaa. Jos ei perse kestä hankkia kausikorttia niin älkää sitten hankkiko! Turha sitä on täällä naukua! Ensin nillitetään ettei seuralla ole rahaa hankkia kunnon tähtiä ja samalla vaaditaan 99 euron kausikortteja? Missä logiikka? En väitä että kausikortin hinta pitäisi olla juuri se mitä on, mutta joku tolkku loputtomaan alennusten kerjäämiseenkin. Ja jos herra Handyy käyttää mieluummin rahat ulkomaan matkaan niin siitä vaan sitten! Ihan on henkilökohtainen valinta.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä kyllä, mutta tympii tuo ainainen alennusten kerjääminenkin. Kaikkihan me varmasti haluttaisiin kaiken puoli ilmaiseksi? On se vaan perskele että olemme ainoa liigaseura jossa maksava yleisö katoaa. Jos ei perse kestä hankkia kausikorttia niin älkää sitten hankkiko! Turha sitä on täällä naukua! Ensin nillitetään ettei seuralla ole rahaa hankkia kunnon tähtiä ja samalla vaaditaan 99 euron kausikortteja? Missä logiikka? En väitä että kausikortin hinta pitäisi olla juuri se mitä on, mutta joku tolkku loputtomaan alennusten kerjäämiseenkin. Ja jos herra Handyy käyttää mieluummin rahat ulkomaan matkaan niin siitä vaan sitten! Ihan on henkilökohtainen valinta.

Ei kai sillä loppupeleissä ole väliä mikä se tyyli on miten katsojia saa, onko se sitten enemmän vastinetta rahoille vai alennuksia, mutta tällähetkellä hinta/laatusuhde ei kohtaa ja sen takia yleisö kaikkoaa. Se musta on kaikista tyhmintä ajattelutapaa mitä tuntuu olevan "tuote myy itse itsensä" ja "ostakaa tai älkää" sehän tässä juuri helkkarin iso ongelma onkin kun porukka ei osta niitä lippuja ja kausikortteja. Sen takia täälä varmaan sitä itkua kuuluukin. Se on helppoa jos rahaa löytyy joltain niin tarpeeksi ettei ole mitään huolta miksei kausikorttia osta. Helppohan teidän on sanoa jotka töissä käy, itse esimerkiksi kuulun opiskelijoihin joukkoon, tuo 250 euroa on kuukauden tulot suurinpirtein. Helppohan tässä on itkeä kun JYP on yksi ainut seuroissa jotka ei anna kausikortissa erikoisryhmille alennusta vaikka kaupunki on opiskelija ja kasvualueetta.

Ässissä ja Pelicansissa on sentään jotenkin reakoitu noihin väheneviin yleisömääriin, en sano että on ihan oikea tyyli, mutta siellä on ainakin nyt kokeiltu erilaista lähestymistapaa. JYPin tapa on nostaa hintoja ja yrittää ottaa lopuilta kausikorttilaisilta rahat. Kyllähän tuo hetken vielä toimii, mutta mistä uusia kausikorttilaisia sitten myöhemmin?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ässissä ja Pelicansissa on sentään jotenkin reakoitu noihin väheneviin yleisömääriin, en sano että on ihan oikea tyyli, mutta siellä on ainakin nyt kokeiltu erilaista lähestymistapaa. JYPin tapa on nostaa hintoja ja yrittää ottaa lopuilta kausikorttilaisilta rahat. Kyllähän tuo hetken vielä toimii, mutta mistä uusia kausikorttilaisia sitten myöhemmin?

Tässä pitää ottaa huomioon myös latojen koko. JYP häviää järkyttävän paljon hallin koossa muille seuroille ja se jo yksistään rajoittaa tosi paljon hintakikkailua kausikorttien kanssa. Porissa on hyvä pistää myyntiin halvalla seisomakausareita, kun seisomapaikkoja on 2500. Jyväskylässä on nykyään, joku 1000 seisomapaikkaa? Tuonkin hintakikkailun jälkeen seisomakatsomoon jää enemmän tai vähintään yhtä paljon normihintaisia seisomakausareita kuin JYPillä mahtuu ylipäätänsä seisomakatsomoihin. Koita siinä sitten laittaa seisomakausareita tuhat halvalla myyntiin... Ja joku selvästi pienempi erä vain aiheuttaa tässä maassa narinaa, kun kaverit sai halvemmalla lippunsa.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä kyllä, mutta tympii tuo ainainen alennusten kerjääminenkin. Kaikkihan me varmasti haluttaisiin kaiken puoli ilmaiseksi? On se vaan perskele että olemme ainoa liigaseura jossa maksava yleisö katoaa. Jos ei perse kestä hankkia kausikorttia niin älkää sitten hankkiko! Turha sitä on täällä naukua! Ensin nillitetään ettei seuralla ole rahaa hankkia kunnon tähtiä ja samalla vaaditaan 99 euron kausikortteja? Missä logiikka? En väitä että kausikortin hinta pitäisi olla juuri se mitä on, mutta joku tolkku loputtomaan alennusten kerjäämiseenkin. Ja jos herra Handyy käyttää mieluummin rahat ulkomaan matkaan niin siitä vaan sitten! Ihan on henkilökohtainen valinta.

Jos runkosarjan katsojakeskiarvo on ~3400 ja halliin jää keskimäärin lähes 1000 tyhjää paikkaa, niin olisiko niiden hintojen katselu suotavaa? Ainakin minun matematiikalla "300x180€" on parempi kuin "100x250€" (luvut tietysti täysin hatusta). Pelkissä yleisömäärien nousussa on suhteellisen montaa positiivista vaikutusta. Laitetaan nyt vaikka kolme, mitä itselle tuli ensimmäisenä mieleen:
1) Tunnelma paranee.
2) Oheismyynnin tuotot paranee
3) Sponsoreilta saadut tuotot paranevat tulevaisuudessa

Onhan tuo ihan käsittämätöntä puuhastelua JYPin toimistolta, että muiden luodessa uutta intoa pudottamalla hintoja niin JYP lisää kausikorttiin kaksi monelle täysin turhaa CHL-peliä ja nostaa hintoja. Synergian kokoisessa ladossa ei varmasti ole kannattavaa tarjota 99 eurolla yli 500 kausikorttia, mutta esimerkiksi porrastettu hintapolitiikka olisi fiksumpi kuin tämä nykyinen malli, jolloin osa nykyisistäkin jättää uusimatta. Esimerkkinä vaikka näin:
Ensimmäiset 100 seisomakausikorttia: 140€
Seuraavat 200 seisomakausikorttia: 170€
Seuraavat 250 seisomakausikorttia: 195€
Loput seisomakausikortit: 220€

Noita hintoja toki voi pyöritellä hieman ylöspäinkin. Näiden lisäksi nuo erikoishintaiset kausikortit olisi ehdottomasti saatava mukaan. Kaupunki täynnä opiskelijoita, joille JYP näyttää näillä hinnoilla persettä. Siinähän sitten menettävät hallissa rutiininomaisesti käyvän, kaverinsa mukanaan monesti tuovan, joka varmasti helpommin myös uusii kausikorttinsa tulevaisuudessa. Uran edetessä myös kalliimmat paikat, sponsorisopparit jne voisivat kiinnostaa. Mutta ei, parempi pitää korkeat hinnat, jolloin nykyopiskelijat keksivät parempaa tekemistä. Silloin kynnys sille tulevalle "talousjohtajalle" ottaa kausikortit on myös aika paljon korkeammalla.

Omassa tuttavapiirissä on henkilöitä, jotka jättävät kausikortit uusimatta, vaikka firma maksaisi. Ei vaan kiinnosta, kun ottelutapahtuma jyllää edelleen paikallaan, joukkue valuu jatkuvasti kohti luokitusta HMV ja pelitapa ei ole viimeiseen kahteen vuoteen miellyttänyt muutakuin tämän kevään pleijareissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös