Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 628 589
  • 13 559

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vaari-vainaasi oli viisas mies. Ei tuota paremmin voisi kuvata.

Mummuni pakottaman luin ensimmäisestä kirjasta kai puolet (jos sitäkään) ja pakko oli nostaa kädet pystyyn moisen huonouden edessä. Mummu pyörisi varmaan haudassa jos tietäisi meidän raahanneen koko siihenastisen Iijokisarjan divariin hänen kuolemansa jälkeen. Melkein maksoimme, että pääsemme roskasta eroon.

Ei niitä enää mikään divarikaan vastaanota. Minä puolestani olen kunnostautunut lähettämällä yli metrin verran Päätaloa suoraan polttolaitokselle!
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
"Kalle Päätalo - Miljoona sivua hyvää luettavaa" sanottiin Lappareiden sketsissä aikoinaan. Siinä olennainen välittyi.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Etikettivirheiden vahtaaminen itsenäisyyspäivän vastaanotolla.
Älytöntä jeesustelua vuodesta toiseen sekä kauhistelua, minkä virheen se ja se linnaan kutsuttu teki. Kaarina Suonperä saisi poistua julkisuudesta ja muuttaa vaikka Iraniin.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
En ole siis niskalaukaus-toiveitteni kanssa yksin. Pitäisi perustaa kaksistaan joku kuolemanpartio. Parabellumit vain kouraan ja jokainen sellainen leffakävijä vainaaksi, joka ropeltaa karkki/sipsipussiaan, näplää kännykkäänsä ja pitää siinä taustavalon päällä tai mölisee äänekkäästi kaverilleen/partnerilleen. Siinä ei maailma mitään menettäisi, päin vastoin keskimääräiset käytöstavat nousisivat hitusen kun toivottomimmat tapaukset likvidoitaisiin.

Sama rangaistus myös kaikille pidätyskyvyttömille neideille ja herroille, joiden on ollut ihan pakko imaista viiden litran vetoinen limsamuki tyhjäksi ja sen jälkeen on pakko tunkea penkkirivin läpi kuselle vartin välein. Ei ole tietääkseni kukaan vielä nestehukkaan leffateatterissa kuollut, jos ei kiskaise litrakaupalla limpparia. Ja kusella voi käydä ennen leffaa, jotta ei tarvitse juoksennella kesken kaiken ihmisten näkökentän edessä.

Onhan tuo muutenkin mennyt suht sairaaksi. Joka toisella on 10 litran popparilaatikko sylissä ja litrainen limu. Sitten pitää leffan aikana pupentaa poppareita ja kylvää niitä ympäristöönsä kuin epileptinen marakatti. Leffan jälkeen lattia ja penkit ovat kuin terrori-iskun jäljiltä. Kylvävätkö nämä ihmiset kotonaankin ruoantähteitä ja roskia lattialle ja jättävät ne siihen?

Olen ehdottomasti mukana, kun aletaan puhdistaa leffateattereja näistä surkeista ahmateista ja rapinavandaaleista. Viimeaikoina on onneksi mennyt sikäli hyvin, että katsomani leffat eivät ilmeisesti ole saavuttaneet suurta suosiota, koska ollaan saatu istua avovaimon kanssa melko lailla omissa oloissamme. Viimeksi tänään Killing Them Softly saatiin katsottua ilman junttien haittavaikutuksia.

Olin muuten kokonaan unohtanut popparit, koska itse en niitä harrasta ollenkaan. Se on aika viheliäistä, kun leffan loputtua löytää vieressä istuneen ylipainoisen penskan jo ehkä suussa täpärästi käyneitä jämiä oman takin taskusta(!). Ensin on toki täytynyt koko leffan ajan sietää tämä kalorikalevin narskutusta ja suupielet rasvassa äänekkäästi tuhisemista sekä röyhtäilyä.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Etikettivirheiden vahtaaminen itsenäisyyspäivän vastaanotolla.
Älytöntä jeesustelua vuodesta toiseen sekä kauhistelua, minkä virheen se ja se linnaan kutsuttu teki. Kaarina Suonperä saisi poistua julkisuudesta ja muuttaa vaikka Iraniin.

Vallankäyttö perustuu aina siihen, että kohteelle (tässä tapauksessa kansalle) on annettava tietty tarkasti annosteltu määrä kauhisteltavaa säännöllisin väliajoin, jotta se pääsee purkamaan patoutumiaan.

Its.päiv. Juhlissa tämä toteutuu erinomaisen hienosti, varsinkin kun suurimmalla osalla ns. kansasta ei ole harmainta hajua, miten siellä oikeasti pitäisi pukeutua ja käyttäytyä. Se kulttuuri on tästä maasta kadonnut jo aikaa sitten.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Täällä näköjään lyödään Kalle Päätaloa oikealta ja vasemmalta, ja pieksäjäisiin on osallistunut sellaisiakin nimimerkkejä, joita pidän arvossa ja joiden arvostelukykyyn olen voinut luottaa.

Vaan mikäpä hänessä, onhan jokaisella oikeus mielipiteeseensä, mutta osan niistä olisi voinut kyllä kirjoittaa mieluummin näkemättä paskaa -ketjuun. Toisaalta tietämättömyydestä kumpuileva ja junttimainen tyhmyyshän noista viesteistä paistaa auringon lailla, joten eivät ne täälläkään mene hukkaan.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Miten ne lahkeet auttavat kusivaivoihin? Nehän peittävät vain reidestä alaspäin enemmän kuin seksikkäät bokserit.

Jos olen oikein ymmärtänyt tietyn äänestyksen perusteella, niin ei varmaan suurinta osaa Jatkoajan käyttäjistä mutta meille muille niistä voi olla hyötyä. Vanha Len tietänee tämän myös, mitä nyt olen asiasta lukenut.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Its.päiv. Juhlissa tämä toteutuu erinomaisen hienosti, varsinkin kun suurimmalla osalla ns. kansasta ei ole harmainta hajua, miten siellä oikeasti pitäisi pukeutua ja käyttäytyä. Se kulttuuri on tästä maasta kadonnut jo aikaa sitten.

Kyllähän itsenäisyyspäivän vastaanotolla näkee niin junttia käyttäytymistä, että noin tuntia ennen sisäänmarssia suoritettava ennakkotarkastus olisi ihan hyvä. En voi käsittää, jos sinne linnaan mennään patsastelemaan, niin ei löydetä sellaista vaatturia /puvuntekijää, joka tekisi edes istuvan ja arvokkaan asusteen. Väreistä ja tyyleistä voi olla montaa eri mieltä, mutta kaiken maailman teltat ja muut kummastukset kannattaisi jättää pois.

Itsenäisyyspäivän juhliin liittyen - on junttimaista leikkiä tekopirteää ja kultivoitunutta televisiokameroiden edessä tai tanssia jotain tyhmää rock-kappaletta riehuvalla otteella myöskin tv-kameroiden kuvatessa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Jokerikannattajien Turun-erikoisjuna. Ketjun voi sulkea.
 

Ralph

Jäsen
Junttia ei ole vihata joulua, se on outoa. Mutta junttia on jatkuvasti mainita siitä, että vihaa joulua. Jos et pidä joulusta, älä mainitse asiasta tai pilaat muidenkin joulumielen.

Tuli vain mieleen, kun tälläkin palstalla monet tykkäävät vuorotellen joka ketjuun mainita siitä kuinka vihaavat joulua, kun ovat viisivuotiaana saaneet vääränväriset polkupyörät.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Onhan tuo muutenkin mennyt suht sairaaksi. Joka toisella on 10 litran popparilaatikko sylissä ja litrainen limu.

Tuli tuosta mieleen eräs kauheimmista leffakokemuksistani, johon ei vaadittu kuin omaa tyhmyyttä. Käytiin Saksassa jokunen vuosi takaperin leffassa, ja viereisessä kaupassa oli minulle vielä uusi tuttavuus eli litran kaljatölkki (ei ollut Karhu vielä lanseerannut Suomessa vastaavaa). Ostettiin jokainen niitä kaksi. Tiedossa oli joku hämmentävä draama, jonka nimeä en enää muista enkä oikeastaan sitäkään mitä siinä tapahtui. Tämähän johtui lähinnä seuraavista tapahtumista. Join ne kaksi tölkkiä ensimmäiseen puoleen tuntiin, koska oltiin käyty vetämässä saatanan suolaiset currywurstit juuri ennen. Teatteri oli helvetin iso, me oltiin kivasti keskirivillä. Leffa kesti vähintään sen perkeleen kolme tuntia, ja ensimmäisen tunnin jälkeen alkoi jo tykyttämään kusisuonta turhankin raa'alla tavalla. Sama oli toisellakin kaverilla. Meinasin jo alkaa siirtymään vessan puolelle kaikista koodistorikoksista huolimatta, mutta en ehtinyt, sillä aivan meidän edestä lähti jokin pariskunta rynnimään kohti ovea. Takaa lensi poppareita näiden ja myös meidän päälle, hirveä huuto nousi myös. Vittu. Ei vaan voinut nousta enää, siinäpä sitten irvisteltiin loppuleffa ja ei kiinnostanut pätkääkään draamankaari tuossa vaiheessa. Jos jonkinlaisen ylimaallisen kokemuksen olen elämäni aikana kohdannut, oli se tuolla saksalaisen pisuaarin äärellä leffan jälkeen.

Mutta enpä ollut juntti. Niin saatana.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-

Elettiin vuotta 1999, elokuvissa meni Rukajärven tie ja saatiin loistava idea dokata siinä leffaa katsellessa. Väärä ratkaisu.
Kusihätä oli alusta saakka ja kanelisiideriä meni silti samaa tahtia. Hätä voimistui, mutta en kehdannut lähteä kesken leffan vessaan.
Kivut alapäässä olivat melkoiset ja meinasin monta kertaa vaan antaa ihanan pissan valua housuihin, mutta jostain sain kerättyä voimaa ja tahtoa pidätellä elokuvan loppuun (2h13min) jonkä jälkeen "kävelin" jalat ristissä lähimmän talon porttikonkiin ja päästelin kuset seinille.
Sattui muuten aivan vitusti, kun annoin rakolle luvan päästää nesteet ulos. Tais olla jopa rakon halkeaminen lähellä.

Tuon kivun muistan varmasti ikuisesti ja omituisia yksityiskohtia kyseisestä illallasta, kuten kanelisiideri on tatuoituna aivolohkoon. Hyi helvetti...Tulikin äkkiä kusihätä.

I feel you...
 

Sakic#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, Avalanche
-Junttimaista on olla käyttämättä periaatteellisista syistä pitkiä kalsareita 25 asteen pakkasessa. Vielä juntimpaa on esitellä paljaita sääriä ja olla ylpeä siitä.

-Tupakointi, etenkin autossa tupakointi

-Irwin Goodmanin näköinen alkoholisoitunut keski-ikäinen mies farkkutakki päällä, aurinkolasit päässä krapulassa pelaamassa bingoa Baltic Princessilla (perustuu tositapahtumiin)
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Leffa kesti vähintään sen perkeleen kolme tuntia, ja ensimmäisen tunnin jälkeen alkoi jo tykyttämään kusisuonta turhankin raa'alla tavalla. Sama oli toisellakin kaverilla. Meinasin jo alkaa siirtymään vessan puolelle kaikista koodistorikoksista huolimatta, mutta en ehtinyt, sillä aivan meidän edestä lähti jokin pariskunta rynnimään kohti ovea. Takaa lensi poppareita näiden ja myös meidän päälle, hirveä huuto nousi myös. Vittu. Ei vaan voinut nousta enää, siinäpä sitten irvisteltiin loppuleffa ja ei kiinnostanut pätkääkään draamankaari tuossa vaiheessa. Jos jonkinlaisen ylimaallisen kokemuksen olen elämäni aikana kohdannut, oli se tuolla saksalaisen pisuaarin äärellä leffan jälkeen.

Minä kävin yhden Taru Sormusten Herrasta -leffoista katsomassa uudestaan sen takia, että ensimmäinen meni kaikesta innostuksestani huolimatta hieman ohi, koska minulla oli niin valtava paskahätä. Olin ollut ennen leffaa sairaana jossain flunssan ja vatsataudin yhdistelmässä, ja kävin sitten silloisen puolisoni kanssa ennen leffaa syömässä kiinalaisessa, jonka piti olla kevyttä. Eihän se ole, sillä kiinalaisruokien mausteet herkistivät elimistöäni enemmän kuin luulinkaan.

Siinä puolentoista tunnin kohdalla alkoi jo vatsa möyrimään, mutta ajattelin, että leffa istutaan nyt läpi, kun kerran naisystäväkin oli lippuja ensi-iltaan jonottanut yön yli. Loppuvaiheissa hiki jo helmeili kalmankouristuksissa ja vatsanväänteissä. Lopputekstien jälkeen pikainen, pakarat puristuksissa tehty könkkääminen Kinopalatsin vessaan, housut kinttuihin salamavauhtia ja spontaani vulkaaninen purkautuminen, jossa sula laava lähti liikkeelle.

Vielä pahempi, mutta vastaava episodi sattui aikoinaan opiskeluaikojen seminaarimatkalla Venetsiassa, jossa italialaisen ravintolan herkkulasagne aiheuttikin vähemmän herkullisen reaktion mahalaukussa, ja tilanne muuttui nopeasti kiusallisesta tuskalliseksi kesken pitkän iltakävelyn Venetsian illassa. Olin vieläpä kahden nuoren naisen (opiskelukollegoita) seurassa, joten piti vihjata, että voisi tässä jo palata hotelliinkin. Välillä oli lähellä sulkijalihaksen pettäminen, ja harkitsin jopa, että pakko kai se on vetää perse paljaaksi Kuiskauksien sillalla ja ulostaa massiivisesti välittämättä siitä, lipuuko alla romanttinen gondoliini vai ei.

Kestin sentään hotellille, ja hienovarainen naiskaksikko sanoi lähtevänsä vielä iltajäätelölle. Minä pääsin rauhassa yksinäni hotellihuoneen vessaan, jossa kevensin kilon pari semikiinteää suolikaasua kerran jos toisenkin. Toisaalta oli kyllä helvetin hyvänmakuinen lasagne.
 
-Irwin Goodmanin näköinen alkoholisoitunut keski-ikäinen mies farkkutakki päällä, aurinkolasit päässä krapulassa pelaamassa bingoa Baltic Princessilla (perustuu tositapahtumiin)
Pitkästä aikaa rehellistä junttiutta tässäkin ketjussa, kaikenlaisen pikkumaisen hifistelyn jälkeen.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Yksi junttimaisuuden ohella myös idioottimaisuuden ilmenemismuoto on ihmiset jotka tulevat kipeinä töihin tai julkisille paikoille räkimään ja pärskimään suoraan päin toisia. Tänään tämä taas kerran flunssien jyllätessä tuli mieleeni kun kaupassa poiketessani joku jumalattoman läski, jotain vähän alta 3-kymppinen ihrakasa takanani kassajonossa yski kuin tubiparantolasta karannut joka suuntaan mitenkään suutaan peittelemättä. Ei vaan tajua mikä siinä on niin vitun vaikeata olla räkimättä päin muita? Kiva jos tuon ääliön takia saa nyt kun pitäisi jouluvalmisteluja tehdä jonkin pitkällisen räkätaudin.
Toivottavasti joku narkkari tökkää tuota läskikasaa likaisella neulallaan niin saa maistaa omia lääkkeitään. Silkkaa tyhmyyttä mutta joillain vain ei kyvyt riitä edes perusasioissa suoriutumiseen.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Puna-armeijan karvalakki, kypärä tai muu hauskuus päässään Tallinnasta laivaan tukevassa humalassa saapuvat "porot".
 

Plätsis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaajo Linnonmaa.

SuomiPopin kuuntelu loppui kokonaan tämän herran takia monta vuotta sitten, enkä sitä vieläkään kuuntele. Nyt radiokanava muuttuu RadioRockilta Jussi69:n takia. Viimeinen pisara oli jokunen viikko sitten lausahdus joka meni jotenkin näin: "Tämä on se vuodenaika kun illat pimenevät yhä aiemmin, mutta sehän ei meitä vampyyrejä haittaa". Onneksi rumpalin juttuja ei sentään uusita monta kertaa päivässä kuten Jaajoa aikanaan.

Jussi69 on juntti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös