Randall Flagg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Ilves
Jos joku yrittää ajaa autolla teidän päälle ja teillä on vielä valokuva ko. ajoneuvosta, niin miten toimitte? Otatte yhteyttä poliisiin heti vai kuukauden päästä..?

Aikamoiseen asemaan Toivakka on Mikkelissä noussut, uskaltaisiko jo puhua Mikkelin Tamista??
Voinut olla iso kynnys parkkipirkolla kylän ison pojan törppöilyn vieminen eteenpäin.
Toivakan perheellä on nyt vähän alamäkeä, mutta osa kansansuosiosta näemmä jäljellä.
 
Kuivalan nuorisoseura ry. - tekemisen riemua!
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Toivakan perheellä on nyt vähän alamäkeä, mutta osa kansansuosiosta näemmä jäljellä.
Löysää läppää. Silmiini ei ole osunut ainoatakaan viestiä, joka kertoisi palstalaisten fanittavan Toivakkaa, tai että hän nauttisi erityistä kansansuosiota.

Karatea ja muutamaa muuta harmittaa, kun kohuotsikot pääsivät hieman lässähtämään (Karate @ co näkivät jo sielunsa silmin kuinka Toivakka on Ässäpelin jälkeen paininut poliisien kanssa verissäpäin) ja asiaan tuotiin toinenkin näkökulma. Voimia.
 
Est Sularus oth Mithas

MHbreik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
Ei kait kukaan olekaan kirjoittanut, että varsinaisesti fanittaa Toivakkaa, mutta osalla kommentoijista kirjoittamisen suuntaus on vain sellainen, että syytetyn penkillä istuva Toivakka ei ole tehnyt mitään väärin. Eli jonkinlaista sumentumista toimien arvostelua kohtaan on selkeästi havaittavissa. Eivät tuollaiset toimet ole millään tavalla puolusteltavissa.
 
Kolmen metrin paitsiot ja KooKoon huoltajan poika tuomarina. Niistä on pienet Jukurien tappiot tehty.
Tuomas Manninen: "Lähti kuin kuppa Töölöstä, on stadilainen sanonta. Mikkeli: Lähti kuin Toivakka Mikonkadulta. "

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Sitä jotenkin aina välillä tajuaa olevansa omassa kuplassaan ja muistaa etteivät kaikki ole yhteisen Mestis-historian takia lukeneet Jukurit-palstaa 15 vuoden ajan.

Mulle ei tule yhtään yllätyksenä, että juuri tietyt nimimerkit valkopesevät tätäkin keissiä ja kohta musta kiiltää valkoisempana kuin koskaan. Samahan se on ollut niin pitkää kuin muistan.

Toivakka oli loistava Mestiksen puheenjohtajana, mitä nyt sarja valahti farmiksi ja alennustilaan juuri Jukan aikana. Neekerihuorahuutelut suorassa lähetyksessä olivat ihan ok ja pitäähän nyt Topinkin poikuudestaan päästä. Pelin jälkeen tarjoiltu pikaruokapaska oli ihan gourmettia, eivät kouvostoliittolaiset vain ymmärtäneet hyvän päälle. Kyllähän näitä riittää. Jos Mikkeliin tuotettaisiin katsojia Pohjois-Korean vankileireiltä pakkokatsomaan Nikerien matseja, niin sekin olisi varmasti hyväntahtoista opiskelijavaihtoa.

Ja eikä siinä, jatkakaa uskossanne vahvoina.

Tarkoittanet yhtenä ainakin minua?
Et päässyt kuin vasta 2. perintöprinssiksi eli no worries. :P Mutta joo, ei tää liian vakaavaa ole.

Minulle taas ei tullut yhtään yllätyksenä, että Kouvolan veljet suuntasivat haaskalle niin sankoin joukoin jakamaan etukäteistuomioita hupiukko Maurin rinnalla, ilman minkäänlaisia intressejä. Lol.
Kyllä mulla on ainakin intressi. En pidä Toivakasta yhtään, mitäs sitä kiistämään.
 
Viimeksi muokattu:
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Mulle ei tule yhtään yllätyksenä, että juuri tietyt nimimerkit valkopesävät tätäkin keissiä ja kohtaa musta kiiltää valkoisempana kuin koskaan. Samahan se on ollut niin pitkää kuin muistan.
Tarkoittanet yhtenä ainakin minua? Palstan seuraamisessa tuntuu sulla sitten olevan ns. mustia pisteitä tai muistikatkoja, koska olen esittänyt tällä palstalla voimakastakin kritiikkiä niin Toivakkaa, kuin joitakin muitakin johtohenkilöitä kohtaan, mm maksamattomista veloista kaupungille ja kabinettinousuun liittyvistä asioista.

Minulle taas ei tullut yhtään yllätyksenä, että Kouvolan veljet suuntasivat haaskalle niin sankoin joukoin jakamaan etukäteistuomioita hupiukko Maurin rinnalla, ilman minkäänlaisia intressejä. Lol.
 
Est Sularus oth Mithas

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Ei tässä tapauksessa, mutta omakohtaista kokemusta on(kuten ilmeisesti myös @Murkula ), että tuotakin harrastaa.
Itse en ole ollut tilanteessa mutta olen läheltä nähnyt eikä sitä touhua voi kun ihmetellä ja äimistellä.

Huomaatteko että asiaa epäilee vain ihmiset jokta tietävät kuka on "uhri"? Olisikohan siihen ihan jopa joku syy?

Kun tämä on hokipalsta niin otan yhden esimerkin. Jos lätkäjoukkueen agitaattoria lyö niin pitäisikö lyöjälle antaa potkut ja elinikäinen porttikielto jäähalliin siksi että se suuttuu ja toimii harkitsemattomasti? Jonkun ajatusmallin mukaan tässä ei saisi kiihtyä vaan toimia kuin viisas ihminen ja luistella vihellelleen aitioon. Ja saman ajatusmallin omaavat sitten järkyttyvät ja tyrmistyvät jatkoaikakirjoittelusta. Ihan okei.

Porukka nyt vaan ampuu tykillä kärpästä ja unohtaa, että kuten tuossa yllä esimerkissä, sillä uhrillakin on rooli tapahtumaketjussa.

Ei saa ajaa kenenkään yli vieläkään, mutta ei sellaista ole kyllä yritettykään. Ei Toivakka niin tyhmä ole, että ajaisi ihmisen yli vaikka miten vituttaisi. Hyvin harva ihminen on.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Kun tämä on hokipalsta niin otan yhden esimerkin. Jos lätkäjoukkueen agitaattoria lyö niin pitäisikö lyöjälle antaa potkut ja elinikäinen porttikielto jäähalliin siksi että se suuttuu ja toimii harkitsemattomasti? Jonkun ajatusmallin mukaan tässä ei saisi kiihtyä vaan toimia kuin viisas ihminen ja luistella vihellelleen aitioon. Ja saman ajatusmallin omaavat sitten järkyttyvät ja tyrmistyvät jatkoaikakirjoittelusta. Ihan okei.
Siis mikä ihmeen vertaus tämä on? onko jääkiekossa eri säännöt ja seuraamukset riippuen siitä kuka on uhri? On siis tuomittavampaa yrittää hengenvaarallista viikatelyöntiä Sakuun kuin Jarkkoon?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No kerro, mitä Toivakka on sitten tehnyt, kun syyttäjä vaatii hänelle ehdonalaista vankeutta.
Ehkä se on antanut potkut myös syyttäjän vävypojalle tai jollekin muulle sukulaiselle.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Huoh. Pakko sanoa, että tätä ketjua lukiessa välillä melkein hävettää tunnustaa olevansa mikkeliläinen ja Jukuri-fani. Sen tason aivokääpiöitä täällä huutelemassa tästä keissistä, että oksat pois.

Syypää tapauksessa on 100%:sti Toivakka, ja pysäköinninvalvoja toimi ihan oikein tehdessään työtään. Jos joku on eri mieltä tai kehittelee jotain ihmeen "lieventäviä asianhaaroja" liittyen ko. ammattikuntaan yleisesti tai ko. pysäköinninvalvojaan erityisesti, niin suosittelen välittömästi hakeutumaan mielenterveyspalveluiden piiriin.

Idiootit.
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
404
Tuleepa tämä case sitten ratkeamaan niin tai näin, niin jokatapauksessa jo tässä vaiheessa vilpittömät kiitokset makeista nauruista kaikille ketjuun tunnekuohuissa osallistuneille oman elämänsä asiantuntijoille! Olihan siitä jo aikaa, kun viimeeksi meidän jopa kansainvälisesti tunnetun Jukurit-brändin ympärillä oli tällaista pöhinää. Täältä tähän.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Eiköhän osa ns. ”Tunnekuohuista” ole ollut vaan rapalaa mikä on sitten pureskelematta nielty toisessa leirissä. Oikeuden päätöstä odotellessa.
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

teppana

Jäsen
Saksalaisissa premium-autoissa on vakiona luistonesto, jota ei edes saa kytkettyä pois käytöstä. Jos pyörät löisivät yhtään tyhjää, niin automatiikka leikkaisi koneen tehot välittömästi.

Löytyy nelipyöräajo, pysäkointikamerat, sensorit, törmäyksentunnistimet, ajotietokone joka säätelee jokaista pyörää erikseen.

Edes E-mersua ei saa kovin helposti poikittain tai menettämään pitoa, ja tässä puhutaan kalliimmasta,CLS-tason Mersua vastaavasta autosta.

Nuo melkein ajavat itseään. Kaikki, jotka näitä premium-autoja päässeet kokeilemaan, tietävät, että ne kulkevat kuin kiskoilla.

Mutta se tästä aiheesta. Eiköhän oikeus ole tehtäviensä tasalla. Tai sitten jatketaan hovin puolella.
Kyllä se lähtee pois kun painaa nappia tarpeeksi kauan pohjassa.

Mutta siis, tulin tänne vähän väijymään kun poppari-ketjussa tuli vastaan kehotus. Melkoista vääntöä ja näin puolueettomana, melkoista ylireagointia myös virkamiehen symppaajien puolelta. Joku vielä kehtasi väittää että ei ole rahastuksen makua kun ei hakenut täysimä'äräistä korvausta. Kyllähän tuo 5500€ on aivan posketon summa mikä ei tuomion napsahtaessa tule lähellekään oikeaa. Mutta ei siinä mitään vikaa ole rahastaa. Ei se hullu ole joka pyytää...
 

Animal

Jäsen
Edelleen tässä menee vähän turhan mustavalkoiseksi osalla. Tuskin kovinkaan moni sitä puolustelee, että Toivakka on mahdollisesti rähjännyt pysäköinninvalvojalle ja kärjistäen lähtenyt "kumit ulvoen" paikalta ottamatta tikettiä vastaan väärinpysäköinnistä. Se on tyhmää ja öykkärimäistä käytöstä. Tällä perusteella sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta voisivat olla paikallaan.

Toinen puoli on sitten se, että lähdetään kuukausi tapahtuman jälkeen tekemään rikosilmoitusta ja pokerilla väittämään, että "yritti ajaa päälle". Se on äärimmäisen vakava ja törkeä syytös, joka ei ole oikein ketään kohtaan, oli kohteena sitten tyyppi jolla kaikki omaisuus kulkee taskuissa tai vastaavasti entinen Citymarket -kauppias, jolla vaimo on entinen kokoomusministeri. Jos Toivakka olisi oikeasti yrittänyt ajaa jonkun päälle, niin tästä olisi tehty heti rikosilmoitus pysäköinninvalvojan toimesta. Sitten vielä päälle selitetään jostain ahdistavasta tuijottelusta ravintolassa, niin siinä ei ensinnäkään ole mitään lainvastaista ja toisekseen mitä tämä henkilö odottaa, jos itse on lähtenyt tälle tielle.
 

MHbreik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
Toinen puoli on sitten se, että lähdetään kuukausi tapahtuman jälkeen tekemään rikosilmoitusta ja pokerilla väittämään, että "yritti ajaa päälle".
Mikä tässä on mielestäsi väärin, että tehdään kuukausi tapahtuman jälkeen rikosilmoitus? Onko määritelty tunti/päivämäärä, jonka sisällä rikosilmoitus kyseisenlaisesta tapahtumasta pitää tehdä? Ja kuka tämän ajan määrittää? Sinäkö?Käsittääkseni rikoksilla on aika, jolloin ne niin sanotusti vanhenevat. Nyt ei ole vanhentunut. Pysäköinninvalvoja on varmasti viettänyt pitkiä unettomia öitä tuon kuukauden ajan pohtien tekeekö asiasta rikosilmoitusta. Ja täällä kun heiteltiin, että tuskinpa asiaa olisi viety eteenpäin jos teon tekijänä olisi ollut Matti Möttönen Toyota Corollalla, niin todennäköisemmin juuri silloin olisi tehty asiasta heti ilmoitus.
Suomen oikeuslaitoskin käsittelee asioita yleensä siltä kantilta, että niin sanottu parempi väki ei saa niin helposti/niin kovia tuomioita kuin tavan pulliainen. Tämäkin fakta on varmasti vaikuttanut siihen, että pysäköinninvalvoja ei ole tehnyt heti päätöstä lähteä viemään asiaa eteenpäin. Tässä tapauksessa vastaajana on juuri tällaisen paremman väen edustaja kokoomustaustallaan ja 350 hevosvoiman kovaäänisellä tuplaturbomoottorilla sekä nelivedolla varustetulla Audillaan oleva kuski.

Ja tuo ahdistava tuijottelu vain selittää sen, että pysäköinninvalvoja on selkeästi traumatisoitunut tapahtumasta, ja kohtaaminen ravintolassa on ollut ahdistava. Jos asia ei olisi vaivannut, niin tuskinpa tuijottelu ravintolassa olisi haitannut. En tiedä kertooko parkkipirkon ja monimiljonäärin kohtaaminen ravintolassa jotain Mikkelin ravintoloista vai mistä, mutta ei ole mielestäni yleistä, että omaisuushaitarin ääripäissä olevat henkilöt sattuvat samaan ravintolaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kolmen metrin paitsiot ja KooKoon huoltajan poika tuomarina. Niistä on pienet Jukurien tappiot tehty.
Tuomas Manninen: "Lähti kuin kuppa Töölöstä, on stadilainen sanonta. Mikkeli: Lähti kuin Toivakka Mikonkadulta. "

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
En tiedä kertooko parkkipirkon ja monimiljonäärin kohtaaminen ravintolassa jotain Mikkelin ravintoloista vai mistä, mutta ei ole mielestäni yleistä, että omaisuushaitarin ääripäissä olevat henkilöt sattuvat samaan ravintolaan.
Kyllä se kertoo nimenomaan Mikkelin ravintoloista.
 
Kouvola, vain hieman helvettiä kurjempi paikka

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Toinen puoli on sitten se, että lähdetään kuukausi tapahtuman jälkeen tekemään rikosilmoitusta ja pokerilla väittämään, että "yritti ajaa päälle". Se on äärimmäisen vakava ja törkeä syytös, joka ei ole oikein ketään kohtaan,
Tästä asiasta päättää tuomioistuin, ei suinkaan satunnainen Jatkoajan palstanimimerkki.

Traumaattisessa tilanteessa voi olla, että kuukausi on pitänyt kerätä voimia prosessin käynnistämiseen.

En tiedä kertooko parkkipirkon ja monimiljonäärin kohtaaminen ravintolassa jotain Mikkelin ravintoloista vai mistä, mutta ei ole mielestäni yleistä, että omaisuushaitarin ääripäissä olevat henkilöt sattuvat samaan ravintolaan.
Tämä on erittäin oleellinen nosto, ja nyt ollaan ytimessä. Oletus on, että pysäköinninvalvoja evästelee jossain viraston lounasruokalassa, ja jos sinne on yhtäkkiä ilmestynyt Jukka Toivakka tuijottelemaan, niin kieltämättä kysymyksiä herää. Onko mahdollisesti Toivakka seurannut pysäköinninvalvojaa päästäkseen ahdistelemaan tätä kesken ruokailun? Onko ahdistelun tarkoituksena ollut saada pelottelemalla pysäköinninvalvoja luopumaan syytteistä?
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

Animal

Jäsen
Mikä tässä on mielestäsi väärin, että tehdään kuukausi tapahtuman jälkeen rikosilmoitus? Onko määritelty tunti/päivämäärä, jonka sisällä rikosilmoitus kyseisenlaisesta tapahtumasta pitää tehdä? Ja kuka tämän ajan määrittää? Sinäkö?Käsittääkseni rikoksilla on aika, jolloin ne niin sanotusti vanhenevat. Nyt ei ole vanhentunut. Pysäköinninvalvoja on varmasti viettänyt pitkiä unettomia öitä tuon kuukauden ajan pohtien tekeekö asiasta rikosilmoitusta. Ja täällä kun heiteltiin, että tuskinpa asiaa olisi viety eteenpäin jos teon tekijänä olisi ollut Matti Möttönen Toyota Corollalla, niin todennäköisemmin juuri silloin olisi tehty asiasta heti ilmoitus.
Suomen oikeuslaitoskin käsittelee asioita yleensä siltä kantilta, että niin sanottu parempi väki ei saa niin helposti/niin kovia tuomioita kuin tavan pulliainen. Tämäkin fakta on varmasti vaikuttanut siihen, että pysäköinninvalvoja ei ole tehnyt heti päätöstä lähteä viemään asiaa eteenpäin. Tässä tapauksessa vastaajana on juuri tällaisen paremman väen edustaja kokoomustaustallaan ja 350 hevosvoiman kovaäänisellä tuplaturbomoottorilla sekä nelivedolla varustetulla Audillaan oleva kuski.

Ja tuo ahdistava tuijottelu vain selittää sen, että pysäköinninvalvoja on selkeästi traumatisoitunut tapahtumasta, ja kohtaaminen ravintolassa on ollut ahdistava. Jos asia ei olisi vaivannut, niin tuskinpa tuijottelu ravintolassa olisi haitannut. En tiedä kertooko parkkipirkon ja monimiljonäärin kohtaaminen ravintolassa jotain Mikkelin ravintoloista vai mistä, mutta ei ole mielestäni yleistä, että omaisuushaitarin ääripäissä olevat henkilöt sattuvat samaan ravintolaan.
Yleensä näitä äärivasemmistolaisia ja asenteellisia puheenvuoroja ei jaksa kommentoida, mutta jos Toivakka olisi oikeasti yrittänyt ajaa jonkun yli autolla, olisi tämä haettu jo saman päivän aikana hilut ranteissa työpaikaltaan laitokselle selvittämään asiaa.

Jos parkkipirkolla riittää kantti sakottaa kaikkien tuntemaa kaupungin suurta poikaa ja mennä vielä seisomaan auton eteen tämän lähtiessä paikalta, niin varmasti olisi kantti riittänyt myös tehdä rikosilmoitus heti mikäli henki olisi ollut vaarassa.
 

Hatchetman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yleensä näitä äärivasemmistolaisia ja asenteellisia puheenvuoroja ei jaksa kommentoida, mutta jos Toivakka olisi oikeasti yrittänyt ajaa jonkun yli autolla, olisi tämä haettu jo saman päivän aikana hilut ranteissa työpaikaltaan laitokselle selvittämään asiaa.

Jos parkkipirkolla riittää kantti sakottaa kaikkien tuntemaa kaupungin suurta poikaa ja mennä vielä seisomaan auton eteen tämän lähtiessä paikalta, niin varmasti olisi kantti riittänyt myös tehdä rikosilmoitus heti mikäli henki olisi ollut vaarassa.
Poliittinen takaa-ajo tuntuu tosiaan olevan käynnissä! Sieltä puskee niin asenteellista ja aatteellista kommenttia joiltain nimimerkeiltä, että piti ihan tarkastaa ollaanko 2000-luvulla.

Jos siellä olisi ollut joku Pentti ladoineen, niin uutiskynnys ei olisi ylittynyt, Penttiä ei olisi lytätty ja lynkattu ja vedetty lokaan, ja kukaan ei olisi maininnut Pentin olevan vasemmistoliiton jäsen.

Lisäksi Pentillä ei olisi ollut mitään luottamustehtäviä liipaisimella, eikä Pentille olisi koitunut imagohaittoja. Pentti olisi saanut naurettavan pienen sakon ja huutanut lappuliisan olevan lahtari ja fasisti. Pentti ei olisi jättänyt työtehtävään

Pakko sanoa, että oikeus ei tosiaankaan ole sama kaikille.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
En tiedä kertooko parkkipirkon ja monimiljonäärin kohtaaminen ravintolassa jotain Mikkelin ravintoloista vai mistä, mutta ei ole mielestäni yleistä, että omaisuushaitarin ääripäissä olevat henkilöt sattuvat samaan ravintolaan.
Tästä tuli mieleeni ettei taida suomalaisissa maaseutukaupungeissa ylipäätään olla mitään hirveän ökyluokan ravintoloita. Esimerkiksi nykyisessä asuinkaupungissani, eli Jyväskylässä, mikä on pari pykälää Mikkeliä suurempi, en näe lainkaan mahdottomana vierailla edes kaupungin laadukkaimmaksi ja hinnakkaimmaksi kuvailluissa parissa paikkaa, koska ei kuitenkaan mistään oikeasti kalliista (selvästi hinnoilla asiakaskuntaa rajaavista) paikoista ole kyse. Jos syötyä saa alle satasella niin kyllä sinne on ajoittain mielestäni myös matalamman tuloluokan virkamiehellä mahdollisuus mennä.

JT on sen verran tiuhaan ollut otsikoissa negatiivissävytteisesti, että voisi olla paikallaan siirtyä viimein sivuun näkyvästä toiminnasta seuran keulalla. Itse asiassa tällainen siirtohan näytti jo tapahtuvan uuden pääomistajan myötä, mutta parin toimarin jälkeen palattiin jälleen JT:hen (joskin virkaatekevänä). En usko että kukaan lähtee kiistämään miehen positiivista vaikutusta Jukureihin ja varmasti hepulla on perusteet tuntea ansaitsevansa näkyvää kunnioitusta myös takaisinpäin seuran/kannattajien puolelta, mutta kyllähän noin ristiriitainen henkilö myös karkottaa aktiivisesti potentiaalisia kannattajia (ja varmaan jonkun henkilöjohtoisen firman sponssauksenkin). Yleisemmällä tasolla tarvittaisiin selkeää rauhoittamista toimistolla. Hetken aikaa vaikutti viimeisimmän toimarinimityksen (siis ennen JT:tä) myötä että siellä alkaisi nyt ehkä olla streamlainaukset tehty ja halutut tekijä asemissaan, mutta sittemmin on saranoita jälleen kulutettu melko tiuhaan tahtiin. Toki positiivisena asiana ehdottomasti nostettava että ainakin urheilupuolen toimitsijaosasto tuntuisi nyt olevan kunnossa.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Jos siellä olisi ollut joku Pentti ladoineen, niin uutiskynnys ei olisi ylittynyt, Penttiä ei olisi lytätty ja lynkattu ja vedetty lokaan, ja kukaan ei olisi maininnut Pentin olevan vasemmistoliiton jäsen.

Lisäksi Pentillä ei olisi ollut mitään luottamustehtäviä liipaisimella, eikä Pentille olisi koitunut imagohaittoja. Pentti olisi saanut naurettavan pienen sakon ja huutanut lappuliisan olevan lahtari ja fasisti. Pentti ei olisi jättänyt työtehtävään
Se on muuten siinä ja siinä. Nimittäin tuossa Pentin ladassa ei varmasti saisi luistonestoa päälle vaikka haluaisikin, niin sehän olisi voinut lintassa kolata koko parkkipirkon, varsinkin jos kyseessä on vanhanliiton takaveto. Toisaalta taas kuvan perusteella tuossa voi olla vähän ylämäkeä, joten tokkopa tuo koko lada olisi siitä jäiseltä pinnalta lähtenyt liikenteeseenkään? Mää ja tiijjä. Ja kyllä Pentti voi olla vaikka kaupunginvaltuustossa, ehkä jopa hallituksessa - älä aliarvioi imagohaittoja.

Mitä taas tulee esim. @MHbreik:n esille nostamiin perusteluihin rikosilmoituksen tekemisestä kuukausi tapahtuman jälkeen niin ymmärrän ne täysin. Tilanne voi pahimmillaan olla sellainen, että uhri on hakeutunut hoitoon tapahtumien jälkeen ja tämän prosessin aikana on saanut ymmärryksen, että asiasta on joku muu vastuussa kuin hän itse. Tätä me voimme vain arvailla, mutta jotenkin tuntuu omituiselta ajatella, että hänellä olisi joku ajojahti Toivakkaa kohtaan, mutta annetaan sillekin illuusiolle mahdollisuus muille palstaveljille.

Motiivit, syylliset, syyttömät ja korvaukset ymv. käsittelee tuomioistuin. 6.11. ollaan taas viisaampia, tosin sekään ei ole vielä lopullista jos tulevaan tuomiolauselmaan ollaan tyytymättömiä jommassa kummassa leirissä. Varmaa ei tietenkään ole onko asiassa sitten valituslupaa hovioikeuteen, mutta sekin meille kerrotaan marraskuussa.
 
..SILLE!

teppana

Jäsen
Olisi tosiaan ihan mielenkiintoista kuulla tarkka selostus tapahtumista. Autolla jos yrittää ajaa päälle on kyseessä täysin tuomittava teko ja siitä pitääkin korkean profiilin vaikuttajan vastata myös luottamustoimien tarkastelulla. Itse en ole todellakaan mikään iso jehu töissä, mutta kuitenkin nimeni näkyy yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Jos yrittäisin ajaa autolla lappuliisan päälle voin luottaa siihen että asian tullessa ilmi siitä käytäisiin keskustelua töissä. Varmasti myös harkittaisiin voiko yritys pitää semi-näkyvässä positiossa ihmistä jolla on tämän tasoista painolastia. Reilua tahi ei, en oleta samanlaista keskustelua esim. varastomiehen kohdalla.

Mutta, jos kyseessä on ollut mulkkumainen "pidä tunkkisi, minä lähden nyt" kaasutus pois paikalta on tilanne ihan eri. Ei vieläkään fiksua tai edes hyväksyttävää. Mutta siinä on aika vissi ero, yrittääkö lanata autolla jonkun päälle vai kiukkupäässä kaahata pois tilanteesta.

Jokainen saa tietysti itse arvioida teon vakavuutta. Käsi pystyyn jos olet itse onnistunut aina olemaan rauhallinen liikenteessä etkä ole tehnyt virhearvoita.

Jos minä suutuspäissäni paiskaisin oven vähän lujempaa kiinni riidan päätteeksi (en siis tee tätä, kunhan kaivan esimerkkiä) ja toinen osapuoli olikin lähempänä ovea ja vaarana oli jäädä oven väliin ja loukata on se aika paljon eri asia kuin odottaa että se riidan osapuoli kävelee oviaukkoon ja paiskata ovi tahallaan kiinni siten, että toinen jää väliin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Poliittinen takaa-ajo tuntuu tosiaan olevan käynnissä! Sieltä puskee niin asenteellista ja aatteellista kommenttia joiltain nimimerkeiltä, että piti ihan tarkastaa ollaanko 2000-luvulla.

Jos siellä olisi ollut joku Pentti ladoineen, niin uutiskynnys ei olisi ylittynyt, Penttiä ei olisi lytätty ja lynkattu ja vedetty lokaan, ja kukaan ei olisi maininnut Pentin olevan vasemmistoliiton jäsen.

Lisäksi Pentillä ei olisi ollut mitään luottamustehtäviä liipaisimella, eikä Pentille olisi koitunut imagohaittoja. Pentti olisi saanut naurettavan pienen sakon ja huutanut lappuliisan olevan lahtari ja fasisti. Pentti ei olisi jättänyt työtehtävään

Pakko sanoa, että oikeus ei tosiaankaan ole sama kaikille.
Niin. Ehkä tämän takia valvojakin on kuukauden ajan miettinyt haluaako hän lähteä tähän julkisuusmyllyyn kun näköjään koko Mikkeli hänet tuntee. Mutta eihän tämä varmaan hänelle raskasta ole. Mitä nyt meinannut jäädä auton alle, juntit huutelee päivittäin ”vitun akkaa” ja lätkäfanit lynkkaa somessa sekä ehdottavat yliajajalle mitalia.

Tämä on erittäin oleellinen nosto, ja nyt ollaan ytimessä. Oletus on, että pysäköinninvalvoja evästelee jossain viraston lounasruokalassa, ja jos sinne on yhtäkkiä ilmestynyt Jukka Toivakka tuijottelemaan, niin kieltämättä kysymyksiä herää. Onko mahdollisesti Toivakka seurannut pysäköinninvalvojaa päästäkseen ahdistelemaan tätä kesken ruokailun? Onko ahdistelun tarkoituksena ollut saada pelottelemalla pysäköinninvalvoja luopumaan syytteistä?
Tästä tuli mieleeni ettei taida suomalaisissa maaseutukaupungeissa ylipäätään olla mitään hirveän ökyluokan ravintoloita. Esimerkiksi nykyisessä asuinkaupungissani, eli Jyväskylässä, mikä on pari pykälää Mikkeliä suurempi, en näe lainkaan mahdottomana vierailla edes kaupungin laadukkaimmaksi ja hinnakkaimmaksi kuvailluissa parissa paikkaa, koska ei kuitenkaan mistään oikeasti kalliista (selvästi hinnoilla asiakaskuntaa rajaavista) paikoista ole kyse. Jos syötyä saa alle satasella niin kyllä sinne on ajoittain mielestäni myös matalamman tuloluokan virkamiehellä mahdollisuus mennä.
Jos ”monimiljonääri” ajelee premium volkkarilla niin eiköhän hän käy lounaalla korkeintaan Rossossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy