Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit mediassa

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 02.08.2006 klo 15.33.

 1. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Minusta on huomattavasti rasittavampaa kuunnella rasistista vuodatusta kuin että joku tästä huomauttaa. Edelleen, tätä ei kaveriporukassa mikään ulkopuolinen taho sääntele.

  Lainaus:
  Tämä taitaa kertoa enemmän sinusta itsestäsi kuin minusta.
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ihanko oikeasti et ymmärtänyt kirjoitustani? Sarkasmi on vaikea laji.
   
 3. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  No nyt täytyy sanoa, että en tosiaan. Ajattelin että viestisi on sarkastinen, mutta ilmeisesti siinä olikin tuplakerros sarkasmia.
   
 4. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Laajemmassa mittakaavassa kysymys on myös lajikulttuureista. Olisi hyvin vaikea kuvitella, että jossain jalkapallokopissa tällaista huudettaisiin. Futiksessa tehty vuosikymmeniä töitä rasismin kitkemiseksi.
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Sitten voidaan jälleen pohdiskella missä menee rasismin raja, itse kun tuommoisesta huudahduksesta sellaista löydä. Rasismin olemassaolo lätkäpiireissä selviäisi viimeistään sillä että porukkaan tulisi joku etnisemmän näköinen kaveri. Shefki ei tainnut pelkästään hyvällä muistella potkupalloaikojaan Suomessa, toki aikakin oli sellainen että rasismi oli paljon nykyistä hyväksytympää.

  Ja todella suuri ero on tuossa huudahduksessa myös jos vertaa Tikun (vai Takun, kumpi onkaan) tavoin Trumpin koppipuheina ilmoittamiin teonkuvauksiin. Tuossa ei kuitenkaan todellakaan ole kuin huudahdettu voitonhuumassa kolme sanaa joiden tarkoitus on ollut nostattaa hyvää mieltä absurdin sisäpiirihuumorin keinoin.
   
 6. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Kyllä Vesa Rantasen kirjoitus on täydelleen ytimessä, ei minulla ole sen sisältöön mitään. Rehdin kiekkomiehen tekstiä.

  Haluaisin vielä lisätä sen, että ei ole mitenkään sattumaa että tällainen kuvottava tapaus sattui juuri Jukureiden kopissa. Kyllä se seurajohto näyttää näissä omilla valinnoillaan suuntaa, ja kun katsotaan näitä pikkukakkos ja muita ähihi hommia mitä siellä hallissa on vuosikaudet harrastettu niin onhan tuo neekerihuora pelkkä looginen jatkumo tälle. Vastuu on koko yhteisön. Luulisi hävettävän.
   
 7. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  'tarkoitin juuri tätä joukkueen omaa parazzia joka juoksee läppärinsä kanssa pelaajien perässä,
   
 8. MENTALSPORT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Sinänsä täytyy onnitella jukureita, että onnistuivat ensimmäisenä jääkiekko seurana pääsemään RASMUS-ryhmän facesivulle tuomittavaksi Terhi kiemunkien, Ilja Janizkinien sekä perussuomalaisten suurmiesten seuraan. Huikeeta :)
   
 9. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Luin vasta nyt tuon Rantasen kolumnin, tai tms. tekeleen. Se on yksinkertaisesti ällistyttävän naurettava pökäle.

  Rantanen mm. yleistää seuraavasti:
  te mikkeliläiset testosteroniääliöt, te veditte kaiken vessanpöntöstä alas. On oikeastaan sivuseikka, että mölinänne päätyi julkisuuteen. Pidän vielä pahempana sitä, että teidän niin sanotut aivonne pystyvät tuottamaan tuollaista puhetta edes pienen piirin riemuksi.

  Minäkään en kykene ymmärtämään, kuinka Rantasen aivot pystyvät tuottamaan tällaista puhdasta paskaa. Herää kysymys onko Rantanen hakenut jotain suojatyöpaikkaa monikulttuuriselta alalta, vai pyrkiikö Vesa sanomissa ylöspäin suvaitsevaisuuden terävät kyynärpäät viuhuen?
   
 10. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  En tätä tarkoittanutkaan. En usko, että Jesper Piitulainen olisi rasisti. Ymmärrän kontekstin, jossa se oli huudettu. Junttia? Kyllä.

  Tarkoitan, että jalkapallossa on pitkä perinne rasismin vastaisesta työstä. Kulttuuri on sellainen ettei kopissa todennäköisesti tällaisia ÄIJJÄ-huutoja tulisi mieleenkään huutaa.

  Jääkiekko on lajina vielä lapsen kengissä mitä tulee yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.
   
 11. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Yleisesti tuomittava asia, johon Jukurimediayhteiskuntatirehtöraati ei kyennyt koskaan reagoimaan. Olen kyseenalaistanut tämän puolen sirkuksen jo ajat sitten, mutta nyt kolahti omaan nilkkaan. Huippu-urheilujoukkue ja markkinointi ym. yhteiskuntavastuu ei sovi samaan pöytään, varsinkin kun lähdetään ahnehtimaan. Eipä tuosta taida selvitä kuin nostaa kohun aiheuttama peluri pöydälle ja lakaista pois!
   
 12. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Maurikin pääsee purkamaan antipatioitaan, taas menee viikonloppu paremmin. Tarkennatko vielä minkälaisia arvovalintoja seurajohto on tehnyt sen suhteen, että tällainen lapsus pääsi ilmoille? Millä tavalla joku pikkukakkoskeissi ja muut ähihi hommat (?!) tähän liittyvät? Onko koko Jokipoikien yhteisö vastuussa Maurin kirjoituksista?
   
 13. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Meinasitko oikeasti näyttää Piitulaiselle ovea? Huhuu.. kuuleko maa, kuu kutsuu.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jos tämän "äijjjä jerryn" olisi heittänyt vaikka Jarkko Malinen kun vaikuttaa melkoiselta möykkääjältä (vitsi) niin nämä samat kaverit ketkä nyt puolustaa olisi tuolla KooKoon topikissa lynkkaamassa... mutta näinhän se aina menee, omaan pesään ei kusta. Nyt syytetään vaan kameramiestä
   
 15. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Mitä enemmän tuota huutoa tai kohua selitetään sitä pahemmaksi se muuttuu.

  Mikkeli näyttää osittain olevan sellaista sisä-savoa, jossa ei ole vielä ymmärretty millään tasolla tiettyjen sanojen merkityksen muuttumista viime vuosien aikana. Rantanen on täysin oikeassa siinä, että millän pukukoppipuheella tuota ei voi perustella millään tasolla.

  Neekerihuoraa voisi verrata vaikka Pedofiili-Kalen huutamiseen, mutta "Pedo-Kale" ei olisi nykyisessä yhteiskunnassa läheskään yhtä paha ja moraaliton huuto kuin tuo käsittämätön aivopieru, joka Piitulaiselta pääsi.

  Muutaman tummaihoisen kaverini kanssa ehdin tästä asiasta lyhyesti keskustella ja he nauroivat lähinnä partaansa ja kyselivät missä menee idiotismin raja ja kuinka kouluttamattomia kiekkoilijoita Mikkelissä pelaa? Yksi Helsingissä asuva egyptiläinen kaverini sanoi, että HIFK:n kopissa tuollaista ei kuulisi ikinä sen perusteella mitä hän on keskustellut samassa talossa asuvan edarin pelaajan kanssa viimeisen kahden vuoden aikana.

  Mikkeli, hävetkää nyt jumalauta! Ja pitäkää huoli, että tämä ei toistu.

  Lisään vielä, että NHL:ssä tästä tulisi somen mukaan varmasti pelikieltoa, mikä on aivan ymmärrettävää.
   
 16. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ai saatana mitä jeesustelua taas koko rahalla. Paskaläppä mikä päätyi eetteriin, ei mitään muuta. Ei mitään tekemistä rasismin kanssa.
  Turha haukkua koko organisaatiota tai faneja tämän takia.
  Nyt on vedetty mukaan egyptiläiset kaverit ja idioottien Rasmus-ryhmätkin. Ei hyvää päivää.
  Andy-80 valoja päälle!
   
 17. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vielä aiemmin tämä piskuinen liiganousija oli (suurimmalle osalle kansasta) sympaattinen ja positiivinen yllättäjä kiekkokartalla, mutta viikinkiääliölauman alkukantainen mesoaminen vuoti julkisuuteen ja totuus tästä idiotismista on levinnyt kaikkien tietoisuuteen. Hyi vittu mitä touhua.
   
 18. Gameson Jäsen

  Lainaus:
  Tuomitsen tuollaisen kielenkäytön täysin, mutta laitetaanpas heti jauhot suuhun. Todellakin siis toivoisin, ettei tällaista nähtäisi ikinä missään, mutta niin on myös käynyt HIFK:n kopissa viime kaudella, silloin ei tullut vain julkisuutta, joten Vesa Rantanen ei kirjoittanut samanlaista raivokolumnia.

  Vesa Rantanen nimittäin kirjoitti kolumnissaan näin :"Inhottavinta tässä on, ettei kyse ole yksittäisestä tapauksesta. HIFK:n pukukopissa huudettiin tismalleen sama juttu viime kaudella."

  Kyllähän Jukurit olisi tuon voinut fiksumminkin hoitaa. Toimitusjohtaja antoi jotain hassuja haastatteluja liian myöhään, että "Jukurit tuomitsee rasismin". Siitä olisi kuitenkin pitänyt tehdä ihan oma tiedotteensa.

  Ei mulla muuta.
   
 19. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Haluan muuten myös huomauttaa "hävetkää Mikkeli!" -huutelijoille, että Piitulainen on savonlinnalainen. Ei voi ämpärillä vaatia jos on lusikalla annettu.

  Ja kädet ylös ne, jotka yllättyivät kun karate Mauri tuli ilkkumaan Jukureille. Kyllä on katkera ja pikkusieluinen jätkä :D
   
 20. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Hyi vittu mitä touhua yleistää yhden pelaajan koppihuudosta koko joukkue ääliölaumaksi. Täällähän on näemmä kaikki antipatiaperat purkamassa paineitaan. Säälittävää.
   
 21. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Erinomainen poiminta. En halunnut itse tuoda tuota esille, kun kuulin tuon saman jutun äskettäin, mutta en ollut nähnyt ennen eilistä mitään kirjoitettua faktaa tuosta. Tästä joku medialukutaitoinen pystyy jopa löytämään varsin harvinaisen pointin.

  No, tällaista sattuu. Oikea tapa toimia on pyytää anteeksi ja mennä eteenpäin, kun takaisinkelausnappulaa ei valitettavasti ole olemassa nykyaikana.
   
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Yksi asia on todennäköisesti varma. Piitulainen ei varmaan enää elämässään käytä tuota kyseistä sanaa. Voi olla että kaverilla on vähän ollut hankalaa keskittyä illan peliin jos vähääkään lehtiä lueskelee.
   
 23. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Millä hämmästyttävän kummastuttavalla tavalla yleistät koko Mikkelin savonlinnalaisen pelaajan yksittäiseen pukukoppihuutoon? Nyt siis koko Mikkeli on ajettu kantamaan vastuuta tästä tapahtumasta. Täällä täytyy olla kaikki Rasmuslaiset hörhöt kirjoittelemassa.
   
 24. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Kyseessä on Jukurien pelaaja. Ei mikään alunperin savolinnalainen pelaaja tai sillä ei ole mitään merkitystä vaikka pelaaja olisi Utsjoelta kotoisin.

  Herätys nyt siellä!

  Jos verrataan vaikka futikseen tätä keskustelua, niin siellä puolella ei ole tarvinnut enää muutamaan vuoteen milllään tasolla miettiä missä raja menee, mutta täällä näitä puolustelijoita löytyy. En vaan ymmärrä.
   
 25. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Ei, kyllä tämä on täysin Savolaisten syytä koko jupakka. Ei pelkästään Mikkeliläisten. Tässä on nyt kuitenkin, vähän laajemmasta ja vakavemmasta asiasta kyse. Eli hävetkää Savolaiset!