Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit mediassa

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 02.08.2006 klo 15.33.

 1. Lainaus:
  Enpä usko että on unohtanut koska kirjoitti asiasta näin:

  Lainaus:
   
 2. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Sähköinen rikosilmoitus tai JSN:n kanteluohjeet? Tosin etköhän nämä jo tiennytkään. Ottamatta sen enempää kantaa itse tilanteeseen, niin ehkä tämä on jonkilainen opetus Jukureille organisaationa. Sama juttu oli KooKoon kohdalla esim. nousubonusten kanssa eli Mestiksessä lennettiin molemmat vielä aikalailla tutkan alla ja ketään ei kiinnostaneet laajemmin mahdollisesti sattuneet töhöilyt. Liiga-status taasen tuo näkyvyyttä, niin hyvässä kuin pahassakin.
   
 3. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eiväthän he koko lajin niskaan ole lokaa lyömässä, vaan ojentavat Mikkelin jukureita, joka yrittää olla häpeäksi koko lajille. Dufva sentään vielä onnistui pelastamaan vielä jotain mitä nyt valmentajan tontilta pelastettavissa oli, julkisuustempullaan, jossa riisui Piitulaisen varakapteenin natsoista.

  Kamerat pois sieltä kopista, idiootit.
   
 4. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Heti kättelyssä totean että olipa typerästi huudettu.

  Rantasen kirjoitus oli niin älytön, että kaikki sanottava siitä on jo sanottu. Karate taisi olla ainoa joka on sitä mieltä, että Rantanen on ytimessä.

  Lainaus:
  Melkein voisin laittaa pienen vedon, että karate on tullut pöksyihinsä tämän keissin takia.

  Lainaus:
  Viikon huumoriosio :D Ja juu en laita screenille.
   
 5. Maalin takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, UuKoo
  Oliko odotettavissa, että kaikki ei menekään Jukureiden heimoutustarinassa käsikirjoituksen mukaan? Vastaus on, että kyllä oli. Pienestä lähti ja turhan isoksi kasvoi. Kun kasvoi, niin oli lopulta pakko todeta, että ei ole enään omissa käsissä tämän sammuttaminen. Alunperinkin kysymys oli varomattomasta leikistä tulen kanssa. Sittemmin väärin sammutettu. mutta ei myöskään osattu jälkisammutusta. Eihän tässä näin pitänyt käydä, mutta nyt kävi.

  Organisaatiolle pitää antaa täydet pisteet siitä kunnianhinmosta ja rohkeudesta mitä tähän Jukuri-tarinaan on ladattu. Välillä on kuitenkin tuntunut, että organisaation edustajien omat ambitiot ilmiön käsikirjoittamiseen ja omaan kädenjälkeen ovat jopa tarinaa suuremmat. Zigisagi on ollut upea juttu ja siitä kehittyi tarinaan miltei symbolinen tekijä. Zigizagi ei ollut ymmärtääkseni markkinoinnin käsikirjoituksessa vaan se syntyi vähän niin kuin vahingossa joukkueen sisältä. No niin syntyi tämä viimeisinkin legendaarinen leiskautus, mutta näin tulitikkuleikeissä usein käy.

  Ilmiöt syntyvät, niitä ei käsikirjoiteta. Mikään organisaatio tai markkinointimies ei saa sortua kuvitelmaan, että rakennamme tässä ilmiötä nimeltä Jukuri-tarina. Tulee enemmän kuin herkällä korvalla kuunnella mitä markkinat ja yleisö, kokeakseen haluttuja tunteita, oikeasti tarvitsee. Se ei ole läheskään aina sama asia kun mitä on tähän asti tehty ja mikä itsestä on hienoa. Iso kysymys tämänkin osalta on kuka Jukureissa lopulta johtaa markkinoinnin "isoa kuvaa"?

  Välillä tulee myös sellainen fiilis, että yhteen kauteen pitää ladata kaikki temput riippumatta siitä sopiiko hetkeen ja jatkumoon. Yhteiskuntavastuukin on niin iso asia ja toimintakenttä, että arvopohjainen osallisuus siihen ei ole asia jota tarvitsisi tai edes pystyisi todistamaan taikomalla kaikki mahdollinen sirkus parin kuukauden sisällä kehiin. Nämä ovat juuri niitä asioita, joissa perustellusti alkaa pohtimaan, että kenenkähän agendaa tässä nyt toteutetaan ja kenenkä tarpeita tyydytetään.

  Se mitä nyt tapahtui, ei siis kaiketi ollut estettettävissä. Lippikseen ei ledia tarvitse asentaa, mutta sen lippiksen voi välillä ottaa nöyrästi päästä ja ottaa tästäkin opiksi. Organisaation työ on ollut hienoa ja tarina on edelleenkin upea, tästäkin kolhusta huolimatta. Aika näyttää osataanko ottaa opiksi ja maltetaanko tehdä asioita kärsivällisemmin. Tsemppiä Jukurit!
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2017 klo 12.10
 6. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Tässä iski joensuulaiskasvatti Sihvonen kirveensä kivekseen pahan kerran. Olen täällä paljon Jukureita kritisoinut kun on aihetta ollut (Toivakan sikailu liiton johdossa, surullisenkuuluisa case Harppa jne.), mutta tässä suhteessa Jukurit saa puhtaat paperit. Minusta toimisto tekee juuri oikeita asioita markkinoinnin saralla. Heimotarinat, erilaiset tempaukset ja ilmaisen makkaran massajakelu on saanut väen hyvin liikkeelle. Nyt pitää perkele tajuta se, että kyseessä on jääpallokaupunki. Jos markkinointi ja viestintä olisi sitä, että ottelun jälkeen ilmoitettaisiin kotisivuilla lopputulos ja viivelähtöjen määrä, ja ennen ottelua alkamisaika, niin varmasti yleisökeskiarvo alkaisi edelleen kolmosella, siinä vain olisi kolme numeroa. Paljon on Jukureille viime päivinä rapaa roiskittu, mutta tässä suhteessa toiminta on huipputasolla, joten on epäreilua nähdä ongelmia sielläkin missä niitä ei ole.
   
 7. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Sihvosen logiikalla yksi pukukopista näytettävä rituaali tuhoaa siis kaiken muun? Kaikki on valhetta sen vuoksi että Jukurit on näyttänyt zigi-zagia kopin ulkopuolelle? Mitään muuta perusteluja en hänen kirjoituksestaan löytänyt, koska kaikki muutkin joukkueet tuotteistavat.
  pelkkä myyntimatka, jossa kaikki on kaupan
  Mitä muuta Jukurit on myynyt, mitä muut joukkueet eivät ole myyneet?

  The Greatest haka EVER? - YouTube (linkki you tubeen)
  Onko tämäkin tuhonnut kaikkien ihaileman All Blacksin? Miksi tätä ei vedetä kopissa, vaan täysillä stadioneilla yleisön pauhatessa?

  Ehkä hänkin on kuullut turhan monta kertaa tuon "tarinan", joka itseänikin on ärsyttänyt jo pitkän aikaa. Kuitenkin se että tästä väännetään tuollainen pilkkakolumni, on vain ylikärjistettyä ja harkitsematonta loan heittoa. Mutta näemmä ihailijakuntansa tälläkin itseriittoisella ja kaiken mielestään tietävällä katsomokoutsilla on. Itse olen aina arvostanut Sihvosen Tammisen kategoriaan. Sirkukseen kuuluu aina pellejä, isompiin useampia.

  Toivottavasti seuraavan voiton jälkeen (joka toivottavasti on pian), seuraava zigi-zagi vedetään erityisellä tunteella.
   
 8. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Piitulaisen huuto oli todella tyhmä. Tuskin ainoa laatuaan pukukoppien historiassa, ja tuskin edes pahimmasta päästä. Ja mies tuskin on kuitenkaan sen rasistimpi kuin keskimääräinen kansalainen.

  Kameroiden ei pitäisi olla kuvaamassa suoraa lähetystä pukukopista, koska tällaisen keissin vaara on aina olemassa tunnekuohujen möyriessä. Zigizagit voi toki näyttää jatkossakin, jälkilähetyksenä.

  Anteeksi on pyydetty monelta taholta ja Jesper vapautettu kapteenistosta.

  Julkisessa keskustelussa on tehty kärpäsestä valtavaa härkästä jo päiväkausien ajan. Jatkoajassa ollaan pääosin onnistuttu näkemään asia oikeissa mittasuhteissaan, muutamaa ennalta-arvattavaa provosankaria lukuunottamatta.

  Olisi jo korkea aika unohtaa tämä harmillinen, mutta merkitykseltään täysin olematon keissi. Keskitytään hokiin.

  Tästä tähän.
   
 9. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Yksi asia nyt ainakin on varma. Jos Jukurit lähtee kauden jälkeen lomareissulle etelään, niin eiköhän siellä kolehti kierrä, jotta saadaan tämä saaga onnelliseen päätökseen.

  Sanoisin, että varsin ajattelematonta toimintaa. En sen enempää osaa mieltää huutelua rasistiseksi tai ääliömäiseksi.
   
 10. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Se on tietty totta että ei tuossa tarkotettu ketään henkilöä varsinaisesti. Että sinänsä olen kyllä samaa mieltä kanssasi yleisesti koko aiheesta. Ehkä sitä ei vaa tajua miten ammattipelaajat yleisesti ei osaa miettiä mitä sanoo ääneen ja mitä ei.
   
 11. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 12. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hyvä juttu kaikin puolin. Onneksi meidän organisaatiossa on ammattimiehet pyörittämässä touhua niin ei karkaa laukalle!
  Jutusta käy hyvin ilmi miten haasteellista tuo liigaorganisaation pyörittäminen on nykyään varsinkin pienemmällä talousalueella.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Jukurien instassa kutsuttu ensi lauantain matsiin myös kouvolalaiset ystävämme hyvin sopuisaan hintaan:
  Instagram

  Ihan paikallaan tuo, voisi vielä erikseen tunnetusti joviaalin Välimaan pyytää paikalle ja ehkä saapuisikin jos kerrotaan että hallilta saa muutakin kuin wingssejä nälkäänsä.
   
 14. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 15. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 16. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:

  Hyvä että voittoa tulee. Vaikka vaikeaahan sitä on kesken tilikauden arvailla lopputulosta. Saadaan ainankin osaketta maksettua pois.
   
 17. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Jukurit.fi kertoo, että Radio Mikkelistä tulee Jukurien virallinen Heimoradio. Palaako sinikeltainen ääni Sidi Radio Mikkelin vahvuuteen vai saadaanko eetteriin uusi ääni. Luvassa on ainakin jääkiekkoaiheisen paikallisradiosisällön lisääntyminen:
  "Ottelulähetyksissä luvassa on pelitapahtumien tunnelmat aina ennakoista lehdistötilaisuuteen saakka. Yhteistyön myötä Jukurien pelipäivät ovat Radio Mikkelin taajuudella paljon muutakin kuin itse otteluselostus. Pelipäivät näkyvät ja kuuluvat muun muassa kilpailujen ja haastattelujen muodossa."
   
 18. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Lisätään tähän vielä nettiradio, mikä tavoittaa kaikki.
   
 19. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Vesalainen lupailee FB:ssä ja Instagramissa ainakin "erittäin merkittäviä uutisia" tänään klo 15. Mukana jaettu kuva viime kauden Jukurin tarina -elokuvan julisteesta. Jukurit eivät itse ole tätä hypettäneet, joten lienee jatko-osa tuolle leffalle tms.
   
 20. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jukurit twiittaa asiasta. Liittynee varmaan osakeantiin. Laittaisin linkin twiittiin, jos osaisin.
   
 21. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
 22. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 24. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
 25. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Kuule, Risto Dufva tunnetaan erinomaisena team builderina. Dufva jos joku tietää, miten ryhmän motivaatioilmapiiri luodaan; ja samoin hän tietää, miten tunneilmapiiri luodaan. Häpeän tunnetta ei pidä hävetä - siinä yksi dufvalaisen ryhmädynamiikan peruslähtökohdista. Viisasta ajattelua.

  Aivan toinen kysymyksensä on se, tarvitseeko teambuildingista repiä markkinoinnillista sisältöä. Tämän "camp gnun" osalta näyttäisi onneksi siltä, että markkinointi kulkee urheilun talutusnuorassa, eikä urheilu markkinoinnin - ja hyvä niin.