Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit mediassa

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 02.08.2006 klo 15.33.

 1. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Luulin aina, että tuollaiset maksullisiin naisiin/alapäähän liittyvät jutut, on meidän rakennusmiesten inside "läppää", jota kuulee työmaakopissa päivittäin. Mutta kuulee noita näköjään muissakin kopeissa. Olen järkyttynyt edelleen ja voin pahoin.
   
 2. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus: Tikun & Takun tarinointi uppoaa meikäläiseen, jotta siinä mielessä tullut seurattua toimintaansa eri viestintävälinein. Ja olihan tää Rantansen teksti melkonen rimanalitus. Varmasti hyvällä asialla ja tarkotus pistää vahva statement ulos, mutta hieman överiksi mennyttä harhaista mouhotusta. Ehkä heikoin tekstinsä koskaan. En oikein ymmärrä miksi fiksujenkin toimittajien on leikittävä vakavilla aiheilla oksentamalla kaikki superlatiivit ulos paperille. Hämmentävää.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  (boldaus oma)

  Hankala tuosta on muuta asiaa keksiä kuin maksimaalinen klikkien kalastus ja kyllähän tuolla varmasti saa reilusti klikkejä laskettavaksi. Tuossa aiemmin oli pohdiskeltu millaista oikea rasismi on ja tosiaan itsekin olen sitä mieltä että jos Jeppe nyt vaikka tuollaisia termejä käyttäisi yleisemmin tummaihoisista nais-ihmisistä niin voisi jo miettiä onko kaverin arvomaailmassa korjattavaa, mutta tällaisessa tilanteessa heittoa on kyllä hyvin hankala rasistisena pitää. Paskaa sisäpiiriläppää joka on tosiaan aina paskaa ja jos sitä kuvattaisiin (missään porukassa), aiheuttaa katsottuna todennäköisesti häpeäntunteita. Tulee tosiaan mieleen paljon omallakin porukalla heitettyä hyvin huonoa läppää joka sopii kertakäyttöisenä joihinkin tilanteisiin, esimerkiksi tuomaan absurdiuden kautta komedia-arvoa keskusteluun.

  Jos lätkämaailmasta pitää rasismia kaivaa, niin mitenkäs paljon esim sanomilla on palkkalistoillaan ei-kantasuomalaisia jääkiekkotoimittajia?
   
 4. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Tuo kyseinen sanapari on kyllä varsin halventava ja rasistinen riippumatta missä yhteydessä se lausutaan. On yksi asia mitä kaveriporukassa jutellaan, mutta pukukopissa tulisi noudattaa joukkueen yhteisiä arvoja. Tuollainen kielenkäyttö ei taatusti edusta Jukureiden arvoja.

  Olen samaa mieltä, että asia on saanut turhan suuret mittapuitteet, mutta täysin olankohautuksella sitä ei voi kuitenkaan sivuuttaa.
   
 5. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Minun mielestä harmillinen työtapaturma Tuomiselle. Mediapuoli on hoidettu aiemmin todella mallikkaasti niin kuin ammattimiehen kuuluukin. Live-lähetyksen tekeminen pukukopista ei ole ehkä kuitenkaan se järkevin tapa tuoda tunnelmia katsojien ruudulle.
  Nyt pääsi livahtamaan "äijä-jerryä" pahimmasta päästä eetteriin, mikä ei ole hyväksyttävää. En usko että tuolla heitolla oli mitään tekemistä rasismin kanssa. Erittäin halventavasti sanottu silti.
  Rantasen kolumni oli kyllä rimanalitus omalta osaltaan. Haiseen jo kilometrien päähän pelkältä klikkien kalastelu jutulta.
  Jukurit saa sitten ottaa koko liigan alennustilan omaan piikkiin! Jyppiä odotellessa..
   
 6. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Eihän sitä nyt olankohautuksella ole sivuutettu kun Jukurit otti tapahtuneeseen kantaa jo samana iltana ja pelaajankin kanssa on asiasta keskusteltu vakavahenkisesti. Vai vaatiiko riittävä huomiointi julkista teurastusta tai esimerkiksi korvausten maksamista (ja jos, niin kenelle)? Kuten tuolla ylempänä jo kirjoitettiin, oli tämä paska jo siivottu roskiksen puolelle reilusti ennen kuin Rantanen kävi sen sieltä kaivamassa tuulettimeen heitettäväksi.
   
 7. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Vai että "Topille n**kerihuora!!!" Mitähän Subban tuumaisi, jos joku Nashvillen kopissa huutelisi n*ggawhorea?
  Olkoon vaikka miten pukukoppi läppää, niin onhan tuo typerää tuollasta alkaa huutelee...
  Jamaikan frendini vain tuumasi, että meitä on joka junaan...
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tää oli hyvä.. suorastaan nerokas. Naurattaa vieläkin, kiitos. (*hymiöitä*)

  Rantanen yritti jutullaan kalastella pisteitä itselleen, mutta taisi kolahtaa omaan tuulettimeen ja pahasti.
   
 9. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Juu, en tarkoittanutkaan, että Jukurit olisi olankohautuksella sivuuttanut. Lähinnä otin kantaa täällä esitettyihin mielipiteisiin, joiden mukaan kyseessä on normaalia pukukoppijargonia ja ainoa mikä tässä meni pieleen oli, että paska sattui jäämään videolle.
   
 10. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Suunnittelivathan aikoinaan Georges Laraque ja Colby Armstrong rasistisen pilan Pittsburghin pukukopissa. Laraque ei oikein pitänyt siitä, että Ruutu paljasti tämän pukukopin sisäisen asian kirjassaan.
   
 11. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sen voi ihan yksinkertaisesti sivuuttaa sillä. Rantanen kalasteli klikkejä ja onnistuikin siinä. Ennemmin olen sitä mieltä, että Rantanen halusi tuoda tätä vielä koko Suomelle tiedoksi, jos joku mielensäpahoittaja ei vielä olisikaan kuullut asiasta.

  Lainaus:
  Aika erikoista jos on aivan se ja sama mitä kaveriporukassa jutellaan, mutta pukukopissa asia olisi jotenkin törkeämpi. Tuskin ketään on haluttu loukata ja ainoa virhe on ne kamerat ja kaiken maailman Rantaset.
  Ei muuta kuin olankohautus ja eteenpäin.
   
 12. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Itse asiassa ilmeisesti tässä keississä on harvinaisen vähällä mielensäpahoituksella selvitty tai sitten olen itse onnistunut missaamaan "someraivon" ja vastaavat ilmiöt, kun ei tästä nyt äkkiseltään tule mieleen kuin Seppäsen nosto ja nyt toki Rantasen klikkikalastukset. Voiko olla että suuri yleisö on joko osannut sijoittaa huudahduksen kontekstiinsa (epäilen) tai ei olisi koko "kohusta" kuullutkaan (todennäköisempää vaikka kyllähän tässä toki on pedattu mahtava paikka sekä aidoille mielensäpahoittajille että trolleille)?
   
 13. Miksei Vesa Rantanen mouhonnut kiekon maineen tuhoamisella aikoinaan kun Nokka Jalonen sortui samaan? Vai onko niin että olemattoman hahmon kunnian puolustaminen on tärkeämpää kuin valkoisen?
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  no Mikkelin kaupunki on ehtinyt jo pahoittelemaan joten onhan tuo nyt melkoiset mittasuhteet saanut. Tyhmä jätkä joka tuollaisia huutelee mutta menee vähän jo yli
   
 15. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Täytyyhän jonkun pahoitella, kun Jukureilla ei ole mitään kriisiviestintää itsellään.
   
 16. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  "Se oli vaan semmosta pukukoppipuhetta".

  Mielestäni on varsin outoa, että tästä episodista syytetään viestintävastaavaa, vaikka ainoa joka tuossa kiistatta mokasi, ja pahasti, oli Piitulainen. Ja toki mukana naureskelleet pelaajat. Aivan varmasti heillä oli tieto, että voittojuhlia kuvataan pukukopissa, niin kuin aikaisemminkin on tehty. Tai ainakin minä olen tällaisia pätkiä Jukureiden kopista ennenkin nähnyt.
   
 17. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Se mitä sinä kaveriporukassasi juttelet on aika mahdoton sanktioda (toki itse kyllä tapaan huomauttaa jos keskustelun taso lähtee sellaiselle tasolle johon en tahdo osallistua), mutta pukukopissa eletään seuran asettamien arvojen mukaan. Näihin arvoihin jokainen pelaaja on sitoutunut allekirjoittaessaan sopimusta. Siinä on aika merkittävä ero. Sillä, onko kamerat päällä ei pitäisi olla mitään merkitystä.
   
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ero aiempaan että tällä kertaa kopista kuvattiin livelähetystä siinä missä aiemmin on pistetty ainoastaan videopätkät voittohuudosta. En millään jaksa uskoa että Piitulainen (jos oli kyseessä, otteluketjussahan tuo oli ilmeisesti Jepeksi tunnistettu) olisi tuollaista voittopalkintoa Topille ehdottanut jos olisi tiennyt että jutut menevät suorana nettiin.
   
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ellei sitten ole käsikirjoitukset valmiina, nyt tulet koppiin ja huudat tämän tekstin. Kamera käy...action.
   
 20. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Huudettu mitä huudettu, mutta minä en ylipäätään ymmärrä minkä hel¨¨¨n takia niitä kameroita ylipäätään pitää viedä sinne koppiin. työntäis tämä paparazzi sen kameransa/läppärinsä sinne minne ei aurinko paista. Tää somepelleily on mennyt jo liian pitkälle, tuo ei tuo mitään lisäarvoa joukkueelle tai sen fanittamiselle, pysyttäis itse asiassa haastattelut tehdään siellä kopin ulkopuolella, Vanha kunnon sääntö mitä kopissa puhutaan on kopin sisäinen asia se ei kuulu muualle. ja jos nyt jukurien on helvetti pakko tehdä tätä somepaskaa, niin elkää nyt hyvät hyssykät tehkö sitä livenä,
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  SaiPan vai oliko se Lukon pelaaja sanoi äsken Ruudun live-lähetyksessä ihan selvästi vittu, kun tuli epäonnistuminen. Pahoitin mieleni. Selvää vihapuhetta, ja tuollainen tuhoaa koko lajin. Rantanen kirjoita kolumni. Ei tuollaiset kuulu jääkiekkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2017 klo 21.58
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Mitkä paparazzit? Tekevät sen ihan itse, siis organisaatio. Kuvaajahan on Jukureiden palkkalistoilla että saadaan kopista zigizagaa nettiin
   
 23. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ei vitsi, ajattelin just kanssa verrata näitä toisiinsa! Samis. <3

  Noh, jos ei Piitulainen tuolla muuta aikaan saanut, niin eiköhän tuossa tilannut uuden lempinimen itselleen vieraskaukaloihin.
   
 24. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Ei sillä että tässä nyt mitään peruuttamatonta olisi mielestäni tapahtunut, elämä jatkuu ja Piitulainen on varmasti virheestään oppinut, mutta:

  Ihanko oikeasti rinnastat sanat "vittu" ja "neekerihuora"?
   
 25. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei minun kaveripiirissä ainakaan kukaan säännöstele toisten puheita. Rasittavahan tuollainen kaveri olisi.
  Huomaa että pukukoppi jossa olet ollut on koulun liikuntasalin pukukoppi.
  Jos kamerat kuvaisivat aina näitä koppeja, tulisi jokaisen joukkueen kopissa vähintään saman arvoista tekstiä kauden mittaan. Toivottavasti kuvaukset loppuu, että koppielämä todellakin jäisi sinne koppiin. Niihin juttuihin kun liittyy paljon sisäpiirin juttuja, jotka aukeaa yleisölle eri tavalla.