Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit mediassa

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 02.08.2006 klo 15.33.

 1. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Lainaus:
  Hieno teko joka todennäköisesti ei auta mitään. Valitettavasti!
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Kovin skeptinen olen itsekin sen suhteen että mitään olisi tehtävissä sote-uudistuksen varainjaon suhteen, mutta Jukurit sentään yrittivät kun heillä on käytettävissään yksi maan suurimmista estradeista.
   
 3. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 4. Yeap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Rantanen, tuo vanha kunnon klikkihuo.... mionkerääjä, no kaikesta saa kirjoittamalla omanlaisensa jutun, se on selvää se.
   
 6. paraspelaaja Jäsen

  Kärjistämisen jalo taito hanskassa tuolla miehellä. Pöllöpää.

  Eiköhän mennä eteenpäin.
   
 7. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Jukurit ja pelaaja sai rasistikohusta ikuisen leiman. Tämä tullaan muistamaan pitkään ja oletan että joillakin paikkakunnilla myös yleisö tulee muistuttamaan. Opetelkaa käyttäytymään.
   
 8. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Veikkaan että lajia seuraamattomia vihervasemmiston kukkahattuja ja piikitteleviä futisfoorumin luturisteja lukuunottamatta ketään muuta ei kiinnosta enää viikon päästä koko keissi.
   
 9. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Sä et ole varmaan ikinä pelannut joukkuelajeja ja viettänyt pukukoppielämää. Se on ihan oma maailmansa ja pitää osata pistää kontekstiin. Jos pukokopit mikitettäisiin 24 h, niin voin sanoa, että loukkaantuneita niistä läpistä löytyisi aika helvetisti. Mutta mikään niistä ei merkitse paskaakaan todellisuudessa, vaan se on pelkkää paskanjauhamista ja ilmapiirin ylläpitämistä.

  Jesper Piitulainen ei varmasti ole oikeasti rasisti.
   
 10. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Ihme, ettei Veronika Honkasalo ole vielä reagoinut asiaan.
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Kyllä tummaihoista tuon vanhimman ammatin harjoittajaa myös kiinnostaa viikon päästä. Tosin tuskin hän olisi hallille tulossakaan
   
 12. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Aika ala-arvoista huutelua ja käyttäytymistä. Hyi hyi hyi! Kyllä tuon olisi ymmärtänyt mutasarjoissa, mutta ei liigassa. Sietäisitte hävetä jukurilaiset! Teidän piikkiin siis menee, jos yleisömäärät tippuu entisestään.
   
 13. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olihan tuo nyt ala-arvoista, mutta pukukopissa on kyllä huomattavasti roisimpaakin tekstiä. Ne vaan ei kuuluisi olla esillä pukukopin ulkopuolella. Ihmettelen miksi seurat suostuu siihen että pukukopissa on kamerat ja mikit. Huono homma kuitenkin, kun sattui menemään eetteriin.
   
 14. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä liigassakin pukukoppielämä on värikästä jos kauniisti kuvailisi. Turha syyllistää Jukureita tästä asiasta. Kamerat vaan pois.
   
 15. ath_lon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tyhmä huutaminen, mutta koko tilanne olisi jäänyt huomioimatta, jos Esko Seppänen ei olisi mainostanut sitä twitterissä. Huomisen pelin yleisömäärään ei tunnu kohulla olevan vaikutusta ja halli myydään loppuun. Istumapaikoille löytyy 42 lippua.
   
 16. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Seppäsen piikkiin siis? Eiköhän Jukurit ja Tuominen oppineet, että kameroita ei kannata kaikkialle viedä.
   
 17. Velkopopovicky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki
  Lainaus:
  Nimenomaan. Ainoa ikävä asia tässä on se, että huuto sattui menemään liveen. Jokainen, joka on joskus ollu pukukopissa, olipa se höntsävuoro tai korkeampi sarjataso, tietää että tällastahan se monesti on.
   
 18. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Toivakka voisi nyt pahoitella asiaa ja luvata vapaaliput kaikille Mikkelin n*************e seuraavaan matsiin, niin saataisiin tämä asia pois päiväjärjestyksestä.

  Niin ja kamerat pois pukukopeista.
   
 19. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Ei kameroita koppiin eikä Vesa Rantasta enää kameran eteen. Kaikille Mikkelin naisnuohoajille tosiaan vapaaliput peliin ja pukukoppivierailu pelin jälkeen, kai niitä tarkoitit?
   
 20. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus: Olen minäkin paljon nähnyt, mutta nyt on pakko sanoa, että kovin montaa heikompaa tekstiä en ole lukenut. Rima on viety nyt niin alas, ettei sen alittaminen onnistu ilman kaivinkonetta. Aloin miettiä, että onko Rantanen kirjoittanut tuon sarkasmilla, mutta en minä saanut lopulta kiinni miksi edes kirjoittaa sarkastisesti, kun kukaan ei ole älähtänyt ja loukkaantunut ennen Rantasta. Tämäkin "kohu" olisi jo unohtunut, mutta Rantasen piti vielä saada loukkaantua olevinaan viimeisenä. No eiköhän viikonlopun aikana tämäkin teko huomioida eräissä SJW-ryhmittymissä ja taas mennään.

  Myös tekstin rakenne on aivan fantastinen esimerkki pelkästä tunnepohjaisesta tekstistä vailla järkeä, jossa on oikeastaan kaikki mahdolliset vertauskuvat käytetty natseja ja perussuomalaisia lukuunottamatta. Minusta kertoo kaiken oleellisimman kirjoittajasta, jos pitää oikeasti kopissa lausuttua ilmaisua viitaten eriväriseen maksulliseen henkilöön kauheampana asiana kuin Ben-Amorin suorittamaa pahoinpitelyä.

  Toivottavasti Rantanen voi nyt niin pahoin ja häpeää niin paljon, että joutuu irtisanoutumaan leimaantumisen pelossa koko jääkiekosta irti.

  Jukurit hoiti asian hyvin ja siivosi paskan ennen tuulettimeen osumista, mutta nyt piti se paska hakea jo roskiksesta heitettäväksi tuulettimeen
   
 21. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Kuinka typerä pitää olla että pukukopissa kuvataan jotain livemateriaalia? Harvoin niistä saadaan mitään irti, mutta riskit ovat suuremmat. Saattaa vilahtaa jonkun mulkku, typerät tavat (esim MM2011 ja Salmelan nuuskaaminen, Antti Virtaselle kävi JYPissä joskus samoin) tai sitten Piitulaisen tapauksessa insideläpät. Omassa kaveriporukassani vastaavia läppiä lentelee jatkuvasti. Muutenkin aika kiusallista yleensä katsoa noita pätkiä. Esimerkiksi viime talven U20 mestaruusjuhlissa näki selvästi miten tuoreet mestaripojat eivät jaksaneet kameroita katsella. Kameroiden ollessa tyytyivät näppäilemään puhelimia ja lähetys katkesi sitten kun soittimista alkoi soimaan Petri Nygårdin "Märkää".
   
 22. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Rantasen ulostukselle en anna paljon arvoa, mutta ei tätä asiaa myöskään voi sivuuttaa toteamalla, että tuollaista se pukukoppielämä on. Kyllä nykypäivänä rasismin vastaisuus on jokaisessa urheiluseurassa niin perustavanlaatuinen arvo, ettei tuollaista kielenkäyttöä kopissa voi yksinkertaisesti vain suvaita (puulaakiporukat ovat asia erikseen) Tämä keissi kertoo, että ainakaan Jukureiden pukukopissa tätä perusarvoa ei olla kunnolla sisäistetty. Piitulaista tässä on turha yksin syyttää, kyllä koko joukkueella on itsetutkiskelun paikka. Ehkä tästä voisi myös koko lätkäsuomi ottaa sen verran opiksi, että niitä arvoja käytäisiin oikeasti läpi siellä kopissa.
   
 23. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jos huutelu kohdistettaisiin johonkin yksilöön, niin asia olisi täysin eri. Nyt tuollainen yleinen "heitto" saa aivan liian suuret mittapuitteet. Muutenkin sana "rasismi" kärsii kohta inflaation kun sitä joka tuutista toitotetaan ja kaikki (asiaan täysin kuulumatonkin) on nykyään rasismia.

  Oikea rasismi on äärimmäisen vakava asia mutta mielestäni pitää osata myös erottaa oikea henkilöä tai kansanryhmää syrjivä rasismi jostain pukukopissa ohimennen heitetystä läpästä.
   
 24. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Nimenomaan näin tätä pitää käsitellä. Eli pukukoppikulttuuria ja tarvetta sen päivittämiseen yleisellä tasolla sen sijaan, että lynkattaisiin Jesper Piitulainen yksittäisenä henkilönä. Eikä varmasti koske pelkästään Jukureita.
   
 25. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Kyllä Jesperin elämä on nyt pilalla. Lätkäura ainakin oli siinä.

  Todellisuudessa kiinnostiko tämä edes muita kuin Iltapaskojen toimittajia, jotka saivat hyvän klikkiotsikon aiheen? Olisiko kukaan edes huomannut?

  Lainaus:
  On jo kärsinyt aika merkittävän inflaation. Nykyäänhän olet melkein rasisti, jos ostat valkoisen tuolin mustan sijasta. En itsekään pidä joidenkin kyseenalaisten sanojen käyttöä automaattisesti huonona asiana. Riippuu täysin missä yhteydessä sitä käytetään ja onko se esimerkiksi kohdistettu tiettyyn henkilöön.