Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Andy-80, 21.12.2017 klo 19.49.

 1. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yes !)
  Siellä jaettu (taas) koululaisille niin paljon ilmaislippuja, että huomenna keskiviikkona sekä perjantaina Ässiä vastaan anniskelu kielletty seisomakatsomoissa. Sentään nytten ilmoitetaan kansaa ajallaan, eikä tehdä samanlaista paniikkiratkaisua kuin viimeksi ja ilmoiteta kesken pelin, että anniskelu kielletty katsomoissa.

  SEISOMAKATSOMOISSA EI ANNISKELUA KE 6.2. JA PE 8.2. PELATTAVISSA
  Linkki uutiseen.
   
 2. MakeT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Suhonen loppukaudeksi Tapparaan, kirjoittelee Länsi-Savo..
  Tanus jatkaa vuokralla ensi kauden loppuun..
   
 3. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  Kattaisiko Suhosen loppukauden vuokra Tanuksen ensi kauden? Jos kattaa niin todella hyvä Jukureille.
   
 4. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Ylivoima! Tee nyt Kangasalusta ja kumppanit jotain! Joukkueen heikoin lenkki on Kangasalusta. Henkisen puolen asioitahan ne on ja se lähtee kulkemaan joko hyvällä tai pahalla. Luokatonta toimintaa valmennukselta!
   
 5. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Milloinka Jukurit on viimeeksi tehnyt yv maalin? On tainnut jokunen yv vierähtää...
   
 6. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Onkos se nyt edelleen silloin tammikuun toinen päivä?

  Tuosta olen aika skeptinen että Kangasalustan vika jos kaverit saa sen (vai sanoisinko Kangasalustan/Hahlin) pelityylillä luotua avopaikan, mutta eivät enää tökättyä kiekkoa tyhjiin. Parempaa on yv nyt (kun ovat joukkueena sitä opetelleet kauden verran) kuin syksyllä, jolloin se oli tulosten valossa aivan eri planeetalta (jopa hyvinkin tehokasta), tuolloin ei kuitenkaan koherenttia pakkopelikuviota ollut juurikaan, mutta riitti pistää Suhoselle kiekko viivaan ja kaveri otti sitten ne 2 sivuaskelta ja ranteella kärkimiehen jaloista kiekko yläkulmaan.
   
 7. hil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Bromwich Albion, Liga NOS & LigaPro
  Lainaus:
  Ke 2.1.2019 Jukurit - Tappara 11:03 #54 Jesper Piitulainen 1-0 YV

  Lainaus:
  43 x 2 min + 2 x 5 min + 1 x 10 min + 2 x 20 min = 146 min, josta on tullut yv-aikaa yksi tunti 22 minuuttia ja 48 sekuntia.
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kadonneen yv-maalin metsästäjät Ikiomalla, monesko esitys..sitä en muista.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Wiljami tykkää tästä.
 9. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Kohta 1.5h ylivoimaa ilman maalia! Löytyisikö sieltä torin aidalta näitä ratkaisijoita? Nyt kannattajat jännittämään paukkuuko ennätykset tämän tiimoilta.

  Onhan tuo ylivoiman tuhlaus aivan järkyttävää kohellusta.
   
 10. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onhan se hienoa, kun valmentaja korostaa, että meillä saa myös epäonnistua.... Illasta toiseen ja ylivoimasta toiseen.

  Ajatelkaas jos hän korostaisi, sitä että meillä saa onnistua. Jotain tuolle ylivoimalle tarttis tehdä.

  Tänään jos päästään ylivoimalle, niin voisi vaikka yrittää tehdä maalin. Se olisi aika radikaali muutos nykyiseen pelitapaan ja en ole varma onko joukkue siihen vielä valmis.
   
 11. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Ylivoimaa hakattu nyt melkein 92 min. ilman tulosta! Tämän kun niputtaa pieneen ja isoon rangaistukseen:

  46 x 2 min.
  ~ 18 x 5 min.

  Liigan keskiverto ylivoimaprosentti on noin 20 tienoilla. Tuosta Jukureiden käsittämättömän huonosta ylivoimasta olisi pitänyt vääntää tuolla prosentilla noin 10 maalia! Tuolla maalimäärällä olisi todennäköisesti se viivakin hieman lähempänä kuin nyt.

  Tuo Kangasalustan saamattomuus puuttua tilanteeseen herättää kysymyksiä ensi kauttakin koskien. Jos reagointikyky on miehellä tämä, niin miksi se muuttuisi jatkossakaan?

  Katsomossa näkyi olevan Holtari ja Toivakka esikuntineen. Mitäköhän miettivät.
   
 12. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Juu, ei ole Kangasalusta tajunnut mennä sinne maalin kulmalle pistämään kiekkoa tyhjiin. Kyllä on saamaton ukko!

  Onneksi sentään Suhonen muisti että liikkuvaankin kiekkoon saa huitaista, niin melkein on Jukureiden ylivoimakuparinen jo rikottu sillä että Suhi sai eilen pistettyä kiekon yv:llä (peräti kahden miehen) maaliin. Selkeästi kyllä Kangasalustan vika kun ei muistanu Suhoselle sanoa että saa ylivoimassa myös vetää, Rautakorpi parempana koutsina osasi sen sanoa ja heti tuli maali.
   
 13. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  @Wiljami miten laittaisit Jukureiden ylivoiman alkukauden muottiin? Jukureiden ylivoima on ollut ihan ok. tuohon tammikuun alkuun saakka. Mitä on tapahtunut tai ei ole tapahtunut tuon jälkeen.

  Valmennus vastaa edelleenkin joukkueensa urheilupuolen menestyksestä, vaikka siellä takatolpalla olisikin Hahl ja Kangasalusta.
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En oo Wiljami, mut minä ottaisin kahden pakin yv:stä Jalosen pois ja laittaisin tilalle Kalliolan/Vähätalon/Flinckin pelaamaan/seisomaan vain ja ainoastaan maalin edessä maskissa. Toiseen koostumukseen myös joku noista samaan rooliin. Muille käsky toimittaa kiekkoa maalille aina ku mahdollista. Siinä olisi tarpeeksi kuviota alkuun.
   
 15. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  Eikä näköjään tajunnut mainita että yvllä voisi laukoa. Parhaimmillaan jyppiä vastaan neliön läpi tuli kaksi syöttöä peräkkäin, mutta vetoa ei näkynyt.
  Valmentajan vastuu on kyllä reagoida jos homma ei toimi. Siinä ei voi mennä sen taakse, ettei päässyt itse pelaajia valitsemaan. Valmentajan täytyy löytää joku keino kuinka käytössä olevaa materiaalia voi käyttää ja tarvittaessa muuttaa peluutusta. Se ei hyödytä ketään että samaan betoniin(huom. Ei Kouvola) hakataan päätä kerta toisensa jälkeen.
   
 16. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yes !)
  Lainaus:
  Kangasalusta sentään reagoi Jalosen koomailuihin ja vähenti miehen ylivoima- sekä tasaviisikko vastuuta. Antti Jaatinen kiitti ja kuittasi.
   
 17. One timer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jukurit
  Täällä höpötti eräät herrat, että Jaatisen ei enää kannattaisi jatkaa. Kerrankin tuli vastuuta niin mies heitti 1+1 ja pelasi oman pään varmasti. Oli selvästi myös energisimpiä pakkeja ja tuki hyökkäyksiä vahvasti.

  Myös hyökkäyksessä Leskinen näyttää todella hyvin liikkuvalta ja pystyy joka vaihdossa hämmentämään vastustajaa. Ihmetyttää miksi ei ole saanut enempää peliaikaa tällä kaudella? Tanus myös selvä vahvistus vaikka pienikokoinen kaveri onkin.

  Jotenkin edellisestä pelistä jäi paljon positiivisempi tunne mitä pitkään aikaan vaikka vastus ei kovin ollutkaan. Samalla energisyydellä kyllä voittoja tulee lisää vielä loppukaudesta. Koko joukkuuen työmoraali näytti paljon yhtenäisemmältä kun "tähdet" laitettu maailmalle.
   
 18. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Näille viime aikojen onnistumisille en laittaisi kovinkaan suurta painoarvoa. Joukkueen loppukauden ohjelma oli käytännössä selvillä jo tammikuun puolivälissä, eikä sen jälkeen ole kyetty ottamaan kuin yksi kolmen pinnan voitto, sekin jumbojoukkuetta vastaan.
  Näitä mainittuja onnistumisia (mm. Leskinen) olisi kaivattu silloin syyskaudella, kun kaikki mahdollisuudet kevään jatkopeleihin olivat vielä olemassa.
  Mielestäni vastuun määrästä ei ollut kyse niin Leskisen, Jääskeläisen kuin mm. Jaatisenkaan tapauksessa.

  Eräs syy pelin hyytymiseen marraskuussa saattaa olla myös kurittomuudessa. Tyhmiä jäähyjä on tullut aivan liikaa, varsinkin loppukautta kohti. Myös ylivoimapelin yskiminen kielii osaltaan kurittomuudesta, kun sovituista kuvioista ei pidetä kiinni. Katse kääntyy tässä tietty valmennusjohdon suuntaan. Pekka painotti jo ennen kauden alkua, että pelaajat saavat aiempaa enemmän vapauksia. Olisiko tässä kuitenkin menty hieman liiaksi toiseen äärilaitaan..
   
 19. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  kurittomuus näkyy erittäin hyvin myös hyökkäyspään jäähyissä. Periaatteessa tietty vapaus soveltaa ketjun peliä pelaajien toimesta on ihan ok.
  Viimeiset parikymmentä peliä on ollut vain hauskaa ja kivaa kentällä. Joukkue ei määräänsä enempää pysty, se on fakta. Valmentajat reagoi!

  Onko reagoitu?
   
 20. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jaatinen, Antti Jukurit OP 30 3 2 5 12 10 20 -10
  Vain 30 peliä ja silti Jukurien plusmiinus-tilaston "kärki". Yksi hyvä peli ei muuta mitään. Jos hyviä pelejä tulee reilusti lisää, niin sitten harkitsen mielipiteeni muuttamista. Edelleenkin ei jatkoon.
   
 21. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Anttoni Honka loppukaudeksi Jukureihin. Ohoh. Sitten näyttöjen jälkeen kasvamaan vielä Jukureihin kaudeksi tai pariksi..
   
  5hole tykkää tästä.
 22. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Elä vielä hinkseleitä paukuttele, Honka pelannut koko kauden päin persettä, oli sitten JYP edustuksessa, KeuPassa. U20 maajoukkuessa tai JYP A nuoret.
  Huomioitavaa että tämä on vuokra sopimus kauden loppuun, on JYPn sopimuspelaaja tuleville kausille. SE on toinen asia mitä sille sopimukselle tapahtuu jatkossa.
  Siirtynee Jukurien lainapestin jälkeen KeuPaan jos niillä jatkuu pelit.
   
  HOOLIGAN_ ja AVR tykkäävät tästä.
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Koko viikko reenattu yv:tä ja sit kaveri ei ota yhtään jäähyä. Onks tää ny reilua hei?

  Poimintana illan räpellyksestä; Honka -4 ja 4 min. jäähyllä.
   
 24. One timer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jukurit
  Hieno peli tänään kaikin puolin. Homma kaatui porukan surffailuun ja avoimien ovien päiviin.

  Honka näytti miksi ei Jyväskylästä peliaikaa ole löytynyt. -4 on yhdelle illalle kohtuu mykistävä lukema, ei tuohon oikein sanoja löydy mitä tasoa suorittaminen oli, pari jäähyä vielä kruunasi kaiken. Jalonen myös jälleen aivan yössä, ohi tullaan ulkoa ja sisältä sitten vain luistellaan miehen perässä ilman edes kunnon häirintää. Ei näillä kahdella paikka ole liigajäillä. Tuolla tasolla mestis antaa ihan tarpeeksi harjoitusta perus kamppailu ja luistelutaitoihin.

  Valmennus ei vain näytä millään saavan koko joukkueen tekemiseen kunnon latausta.
   
 25. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Tuosta valmennuksen saamattomuudesta voi ja pitää olla huolissaan. Eiköhän siellä ole päitä taputeltu ja todettu, että ei tänään pojat, mutta aikaahan tässä on. Ylpeä kyllä olen poikien peliin valmistautumisessa.