Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Andy-80, 21.12.2017 klo 19.49.

 1. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Avataanpa ketju seuraavalle kaudelle, koska huhujakin on alkanut putkahdella näin joulun alla. Vanhoista pelaajista Roine on ilmeisesti jatkamassa seurassa kahden vuoden pahvilla. Palstan huhu-osiossa Jukureihin on liitetty Eero Kilpeläinen.

  Julkisuuteen tulleista tiedoista voi tulkita sen, että tämän kauden joukkueesta on jatkamassa iso osa. Dufva on moneen otteeseen maininnut miten harjoitellaan Liigan tavoille ym. Tämän kauden koittaessa Dufva eikä kukaan muukaan harjoittele Liigaan vaan tulos tulee esityksen perusteella ja vastuut myös.

  Höpinät pois. Kilpaurheilua ihmiset seuraa!
   
 2. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yes !)
  Huhut kertovat myös että ainekin Ville Hyvärinen jatkaa ensi kaudella päämajakaupungissa.

  Ensi kaudeksi myös toivoisi niitä vahvistuksia, eikä mitään Jypin jämäpelaajia kuten Hotakainen. Olisiko jo aika Budin tuoda kaveri mukanaan toiselta mantereelta?
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Jotenkin muistelin että useammallakin olisi jo julkistetut sopimukset porukkaan, mutta eihän tällä hetkellä näytä pidempää lappua kuin Kokkosella, Räsäsellä ja Hotakaisella (sekä Hänkillä optio). Muistelin että Kenillä olisi ollut suora 3 vuoden pahvi mutta sekin näköjään alkujaan ainoastaan 2 -vuotinen.

  Vajaat (?) 20 sopparia taisi olla kasassa ja noista voisi melkein veikata lähes jokaisen olevan nykyisistä pelaajista.
   
 4. lacket Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frölunda & HIFK
  Kuullut huhuja että eräs pelaaja HIFK:sta (joka ei ole tyytyväinen rooliin tällä hetkellä) olisi tulossa Mikkeliin ensi kaudeksi.
   
 5. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tulevalle kaudelle sopparit ovat Kokkosella, Hotakaisella ja Flinckillä. Räsäsellä ja Pikkaraisella optiot.

  Sopimuksia siis on varsin hyvä määrä jo kasassa, mutta kuitenkin tilaa vaikuttaisi olevan useammallekin uudelle kasvolle. Noiden kolmen jo sopimuksen alla olevan lisäksi arvelisin siellä olevan 13-15 jatkosopimusta eli tilaa jäisi vielä 5-7 uudellekin vahvistukselle, jos oletetaan miehistöluvun pysyvän kutakuinkin samoissa kuin tällä kaudella.

  Riston jatko valmennuksessa on hyvä juttu. On tosiaan repinyt joukkueesta irti sen, mitä pystyy ja hyvinhän Jukurit on pelannut jo pidemmän aikaa. Ensi kaudelle jos tuota pelaajabudjettia saadaan hieman kasvatettua ja sitä kautta pystytään hankkimaan ne muutamat todelliset kärkipalaset remmiin, niin kyllä se kympin sakki täysin realistinen tavoite on.

  Tämän kauden miehistöä jos katselee, niin tällä hetkellä korit jatkosopimuksien suhteen näyttäisivät tältä:

  Ehdottomasti jatkoa

  - Aho

  - Hietanen
  - Piipponen
  - Suhonen
  - Hyvärinen
  - Karalahti

  - Roine
  - Tallberg
  - Asplund
  - Budish
  - Kalliola
  - Pitkänen
  - Ritamäki
  - Leskinen
  - Henritius

  Rajatapaukset, näyttöjä kaivataan

  - Piitulainen
  - Vähätalo
  - Jaatinen
  - Koivisto
  - Pikkarainen

  Hyvää jatkoa uusiin haasteisiin

  - Lähde
  - Kumpulainen
  - Auvinen

  Ehdottomasti jatkoa korissa on niitä nykyjoukkueen kantavia voimia (Roine, Budish, Tallberg, Suhonen), selkeitä kehitysaskeleita ottaneita, joilta voidaan odottaa vielä lisääkin kehitystä (Piipponen, Hyvärinen, Leskinen, Karalahti) sekä tärkeitä roolipelaajia (Ritamäki, Pitkänen, Hietanen, Henritius).

  Piitulainen oli hieman hankala sijoitettava, koska on ollut kuluvalla kaudella hyvä ja sopii moneen eri rooliin. Jotenkin en vain pystynyt häntä sitten kuitenkaan asettamaan samalle viivalle noiden ylemmässä korissa olevien hyökkääjien kanssa. En valita, jos Pidelle jatkoa tulee, mutta toisaalta en jää peräänkään itkemään.

  Vähätalo on väläytellyt, mutta enemmän näyttöjä tarvitaan. Koivistolla syksy on mennyt aivan penkin alle, mutta potentiaali on tiedossa. Jos kevätkaudellakaan ei lähde lentoon, niin minun puolestani saa mennä. Jaatinen on parantanut kauden edetessä, mutta hasardeja tulee liikaa ja liike on melko jähmeää. Piitulaisen ohella pelaaja, jonka jatko ei haittaa, mutta jos parempaa on tarjolla, niin antaisin mennä. Pikkaraiselta on nähty hyviä suorituksia, mutta vielä enemmän kaipaisin tuon roolin puolustajalta, että ensi kaudeksi jatkoa tekisin.

  Kumpulainen ei selkeästi kuulu Riston suunnitelmiin, joten Pupen itsensä kannalta on parempi katsella uusia haasteita. Sääli sinänsä, koska hyvä pelaaja ja mahtava persoona. Vaikka Nessustakin pelaajana tykkään, niin on vain todettava, että Kalliola, Pitkänen, Flinck ja Ritamäki ovat alempien ketjujen rooliin kädellisempiä (=parempia) vaihtoehtoja. Auvisen hankinta on jäänyt melkoiseksi mysteeriksi, vastuuta ei ole juurikaan tullut ja kentälle päästyäänkään ei ole ihmeitä esittänyt.

  Maalivahtiosastolla Aholle ehdottomasti jatkoa, jos vain lähtökohtaisen kakkosen rooli kelpaa. Rajaniemellekin toki jatkoa tarjoaisin, mutta jotenkin tuntuu, että hän kaipaa uusiin haasteisiin. Ja mikäli tuolla Kilpeläis-huhulla on mitään perää, niin vaikuttaa sekin paljon tilanteeseen.

  Jos sitten vielä ensimmäistä sommitelmaa tulevan kauden joukkueesta tekee, niin toiveissa olisi jotain tälläistä

  Sami Rajaniemi/Eero Kilpeläinen- Juhana Aho

  Mr.X- Valtteri Hietanen
  Teemu Suhonen-Samuli Piipponen
  Mr.Y- Ville Hyvärinen

  Keni Karalahti-
  Mikko Kokkonen

  Zach Budish- Mr.Q- Mr.C
  Mr.Z - Turo Asplund- Miika Roine
  Teemu Tallberg- Mr.B/Julius Vähätalo- Ville Leskinen
  Ilmari Pitkänen-
  Markku Flinck- Janne Ritamäki

  Joonas Kalliola-
  Valtteri Hotakainen- Teemu Henritius

  Tummenetuilla siis jo sopimukset valmiina. Muuten omaa toivetta.
   
 6. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  @HighFlyer#95 Pikkarainen jos olisi ehjänä niin mielihyvästä kiljuen toivottaisin ensi (ja vaikka seuraavallekin) kaudelle sopimusjatkoja. Ainakin viimeisimmissä matseissaan ollut pelatessaan pakiston yksinäistä eliittiä kiekollisesti ja heittää ajoittain liiankin hyviä avaussyöttöjä (niin nopeita ettei hyökkääjät osaa sellaisia edes odottaa). Ehdottomasti suurin ongelma että missannut yli puolet kauden matseista vaivan x takia ja jos vaivaa ei saada korjattua niin eihän siitä kauheasti iloa olisi vaikka niissä muutamissa pelaamissaan matseissa pystyisikin Jukureita kannattelemaan osaltaan.
   
 7. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Olisiko kyseessä Partanen? Parrun paluu jukuripaitaan olisi kyllä aika huikea juttu. Röyhkeitä maalintekijätyyppejä ei ole koskaan liikaa.
   
 8. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kiitos, mutta ei kiitos. Flegmaattiset ja kädettömät esitykset ifk paidassa eivät vain vakuuta alkuunkaan. Tarvitaan hieman toisentyyppistä miestä hyökkäykseen.
   
 9. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Olisikohan Tampereella myös joku vastaavan moinen case... vai olikohan Turussa. Anyways, jotain vanhaa ja jotain uutta. Itse edelleen jaksan itkeä Suhin rinnalle kiekollista pakkia. Hänkillä ei taida paikat kestää vetää täyttä kautta.
   
 10. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Sama. Parrulla on hiukka erinäköinen tatsi sitten Mikkelin aikojen. Noh, jos mies on valmis tiputtamaan palkkapyyntöä 50K niin tervetuloa vaan.
   
 11. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Vahva sama. Kiekolliset ratkaisut ja tekemisen rauhallisuus ovat eri tasolla kuin kellään muulla tämän kauden pakistossa. Se vaan ei riitä jatkoon, jos puolet kautta menee vamman takia poppariosastolla. Kiekollinen joka pelissä 20+ minuuttia pelaava liideri tyyliin Miika Koivisto tarvitaan, mutta on eri asia on Edarista siihen.
   
 12. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Piitulainen on yksi niistä joka kykenee tuomaan kiekon vastustajan puolelle, niin tasa - kuin ylivoiman aikana. Joukkueen paras 'sentteri'. Ehdoton jatko Piitulaiselle. Koivisto maitojunalla kotiin ja piste. Miehestä tullee mieleen Mäkisen ja Laakkosen hybridimopo ilman sarvia. Ei missään tapauksessa jatkoon.
   
 13. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Missään tapauksessa en ottaisi Asplundia heittämällä, kuten edellä esitettiin ja tämä tästä huolimatta, että olen aina pitänyt Turosta. Joukkueen kovapalkkaisimpia miehiä, ykkössentteri ja liki kahteen kymmeneen peliin maali ja kolme syöttöpistettä. Jukureilla ei vaan ole varaa tämänkaltaisiin tason romahduksiin jatkossa, eikä uutta riskiä tule ottaa. Saattaa olla niin, että Turo laittaa hokkarit naulaan kauden jälkeen.

  Mikäli Partanen olisi tulossa meille, niin vaihtaisin esim. juuri Asplundin kanssa välittömästi. Partanen on toki vain täydellinen palstahuhu.
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Itse luulen että Turrella, samoin kuin Hänkillä, suurimpana syynä vähiin tehoihin on ollut hajonneena pelaaminen. Ei se ilmeisesti urheilullisten esitysten takia missannutkaan n. kymmentä peliä lokakuun lopusta lähtien, vaikka taso ei liian huikaiseva ollutkaan. Nyt paluun jälkeen osoittanut kuitenkin jälleen sellaisia otteita mitä viimekin kaudella saatiin parhaimmillaan nähdä (jalka ei seuran nopeimpia ole, mutta hyökkäyspäässä kädet ja joka puolella pää sen sijaan ovat). Eli omasta puolestani sama kuin Pikkaraisella, ehdottomasti jatkoa jos pystyy pelaamaan koko kauden. Puolen kauden pelimiehiin ei seuralla ole varaa (vaikka ilmeisesti vakuutukseen nämä loukkaantumiset saakin ainakin osin?).
   
 15. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Leijonat, Mikkelin Palloilijat
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hyvä ja toivottu (sekä hieman odotettukin) jatko, kiitoksia Jukureille tästä joululahjasta.
   
 17. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Keni Karalahtea on huhuttu Ville Niemisen perässä Lahteen ja Pelicansiin.
   
 18. Anyukov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kapteeni Morbo
  Lainaus:
  Ei loppujenlopuksi mikään kaukaa haettu huhu sinänsä, koska onhan Keni aikalailla Nemon "kasvatteja".
   
 19. kiekkoliikkuu Jäsen

  Tuli vaan mieleen: Saataiskohan Jake Hansen, yksi Budishin parhaista kavereista edullisesti Mikkeliin ensi kaudeksi? Varsinkin, jos Zachille saataisiin jatko. Taannoin Ässissä ollessaan Hansen osoitti luistimen liikkuvan ja kulmaväännön toimivan, vaikka ne pari kautta jäivätkin onnistumisten valossa aika torsoiksi. Toimisiko kavereiden kemiat jopa samassa ketjussa (olettaen, että Budish pelaisi silloin sentterinä)?
   
 20. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Leijonat, Mikkelin Palloilijat
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tää olis kova juttu. Peliaikaa varmasti tulisi tarpeeksi ja siinä olisi paikka tehdä miikakoivistot. Toivotaan, että on enemmän kuin huhu.
   
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Juu kyllähän Sählä olisi niin selvä miikakoivisto vol2 ettei mitään rotia. Kun nyt vaan tulisi ja vielä parin vuoden lapulla (jos tiimi kerta meinaa nostaa budjettia reilusti ja oletettavasti pelimiehille on maksaa ihan käypää korvausta ettei tarvitse joka diiliä tehdä 2-puolisella tryoutilla ja liigaoptiolla... ja tämä oli kärjistystä ja sarkasmia).
   
 23. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
 24. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tuo kyllä hemmetin hyvä uutinen. Tarvetta on enemmän kuin tarpeeksi. Puheet tyhjennysmyynnistä Jukureiden osalta voi ainakin unohtaa.
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Eikös tämä siirto koske kuitenkin vasta ensi kautta, eli ei sinänsä tyhjennysmyyntipuheisiin tämän kauden osalta vaikuta. Hiton hieno juttu kyllä ja hauska huomata miten "tehdä miikakoivistot" on jo sanomalehtikelpoinen käsite.