Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Onnittelen jo etukäteen huomisista pisteistä.
Kiitos samoin.
Onnea löysästä Harrista. Kova on lämäri, muuten aika hyödytön ollut.
Eipä tuosta Tavistakaan kauheasti Jukureille hyötyä ollut, vuodenvaihteen jälkeen saanut sentään muutaman maalin vihdoin aikaan, mutta aika pirun kalliita on ne maalit olleet jos palkkaan suhteuttaa, todennäköisesti kuitenkin Jukureissa melko korkealla palkkatilastoissa.

Toki väärään rooliin kolmosketjun varma suorittaja hankittiin kun oli tarkoitus olla ykköstykki. Sama moka kuin Salosen kanssa, varmaan Tavi kerhossa saa onnistumisia ihan eri tahtiin kuin mitä Jukureissa etenkin syksyllä, kun ei ole yksin tulosvastuussa (kun se päällimmäinen tuloksentekijä, kelle RD muuten ei nähnyt käyttöä Mikkelissä vaikka olisi kuuleman mukaan halunnut jäädä, kuitenkin kerholle maaleja pyssyttää liukuhihnalta).
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL
Minä puolestani onnittelen Sporttia huomisista pisteistä, helpolla tulee, rennon letkeästi vaan siihen mualin etteen ja kiekot reppuun.

Melkoisen ryhtiliikkeen saa Jukurit kyllä tehdä, että pisteistä pääsisi nauttimaan.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Koko viikko reenattu yv:tä ja sit kaveri ei ota yhtään jäähyä. Onks tää ny reilua hei?

Poimintana illan räpellyksestä; Honka -4 ja 4 min. jäähyllä.

Hieno peli tänään kaikin puolin. Homma kaatui porukan surffailuun ja avoimien ovien päiviin.

Honka näytti miksi ei Jyväskylästä peliaikaa ole löytynyt. -4 on yhdelle illalle kohtuu mykistävä lukema, ei tuohon oikein sanoja löydy mitä tasoa suorittaminen oli, pari jäähyä vielä kruunasi kaiken. Jalonen myös jälleen aivan yössä, ohi tullaan ulkoa ja sisältä sitten vain luistellaan miehen perässä ilman edes kunnon häirintää. Ei näillä kahdella paikka ole liigajäillä. Tuolla tasolla mestis antaa ihan tarpeeksi harjoitusta perus kamppailu ja luistelutaitoihin.

Valmennus ei vain näytä millään saavan koko joukkueen tekemiseen kunnon latausta.
Tässä äärimmäisen hyvä esimerkki taas siitä tilastoscouttauksesta. Onhan tuo Honka silti kohtuu kevyt mies puolustajaksi ainakin vielä, mutta siitä huolimatta voisi sen kritiikin antaa oikeaan kohteeseen. Jäähyt nyt oli kohdallaan niistä sen enempää.

Eka ja toinen maali molemmat täydellistä Kokkosen koomailua. Hongalla ei mitään mahdollisuutta näihin. Kolmas taas Tanuksen aivopierusyöttö poikki kentän ja Honka yritti minimoida vahingot. Ei onnistunut. Nuo kolme maalia voidaan laittaa suoraan muiden piikkiin. Neljännen olisi toki voinut hoitaa terävämmällä luistelulla irtokiekkoon, mutta tyytyi fleguiluun ja löysi itselleen makuupaikan, jonka vuoksi maalikarkelot saivat jatkoa. Tän voi laittaa enimmäkseen Hongan piikkiin.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Leskinen nostanut tasoaan roimasti viime peleissä, lämmittää vastustajiakin oikein huolella. Toivottavasti kesä tuo vielä yhen stepin.
Kainulainen, Tanus ja Honka olleet kyllä hyviä hankintoja. Toisaalta vähän "pelottaa" jos Kainulaiselle tämän perusteella raavitaan sopimusta tulosyksiköihin. Pysyykö taso?

Olisko tänään Tapparaa vastaan ykkönen Leskinen-Tanus-Pereskokov ja kakkonen Roine-Asplund-Kainulainen.

Olipa eilen jäähallilla haastatellun Hjalliksen lisäks junnumaajoukkueen päävalmentajakin. Harmi ettei Kokkoselle sattunut ehkä ihan paras ilta.

Ps. Partanen ei ollut eilen Lausannen kokoonpanossa.. Toivottavasti ei isompia..
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kainulainen, Tanus ja Honka olleet kyllä hyviä hankintoja.
Kainulainen 5 peliä 2+2, Honka 6 peliä 2+2 ja Tanus 12 peliä 4+2. Hyviä hakuja kaikki. Ei mulla olisi mitään sitä vastaan, jos kaikki jatkaisivat täällä ensi kaudellakin (Tanushan on jo varma)..
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ihan maalikoosteen varassa tiedot, mutta näytti tuo Hongan maali hyvin samanlaiselta mitä Suhonen mätti liukuhihnalta alkukaudesta, kunnes ei sitten enää mättänytkään, tai edes yrittänyt.

Hyvä että vihdoin saavat ylivoimalla taas kiekon maaliin, olihan tuo putki aika surkuhupaisa. Tosin onko koko kauden joukkueessa pelanneista saanut vieläkään kukaan 5v4 maalia tehtyä? Erikoinen lukko kun avaimet löytyvät ainoadtain ulkopuolelta tulleilta.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.
Kyllä coacheilla Kangasalusta ja Hahl on työsarkaa - eikä siihen viralliset työtunnit tule riittämään - kun he kauden päätyttyä ottavat hatun kouraan, käynnistävät koneiltaan Steva Pron, ja alkavat tuskaisen, analyyttisen taipaleen, jonka lopputuloksena toivottavasti syntyy uutta tietoa, ajatuksia ja näkemyksiä siitä, miten Jukurien pelaamista tulisi kehittää 2019-20. Myös muut valmentamisen ja joukkueen toimintatavat tulee kyseenalaistaa ja tutkia tarkkaan. Kangasalusta on etsinyt itseään ja valmennustyyliään aivan liikaa.

Jos edellä mainittua työtä ei tehdä perusteellisesti, olen todella huolissani ja syntyy epäilys siitä, onko Kangasalusta sittenkään tosiasiassa pelin valmentaja. Sattuu sydämeen, jos käy toteen, että Kangasalusta olikin vain sellainen wannabe -pelin valmentaja, joka on matkinut pelikirjansa ja valmennusotteensa yleisestikin muualta (koska siinä väitteessä on vinha perä), eikä miehen päässä todellisuudessa ole käynnissä sellaista analyyttista uuden ajattelun luomisen prosessia, joka parhailta pelin valmentajilta löytyy. On sanottava suoraan, että Kangasalustan toimissa pelin ja joukkueen kehittämisen suhteen on ollut aistittavissa avuttomuutta ja suoranaista neuvottomuutta tietyiltä osin.

Vakava tutkiskelun paikka on mm. näissä toisiinsa limittyvissä pelaamisen pyrkimyksissä/niiden seurauksissa:
-Alivoimaisten hyökkäysten kasvussa vrt. Dufvan aikakausi
-Repivässä hyökkäämisessä sekä ylibuukkauksissa/juoksuissa keskialueella->viisikon tiiviyden puutteessa
-Rintamahyökkäysten (kolmen kaistan käytön) ja kenttätasapainon puutteessa
-Kyvyttömyydessä luoda jatkumoa kulmapelin avulla (+ajoittain esiintyvät pahat ongelmat vaihtorytmin kanssa)
-Yleisesti kaikkien pelivalintojen ja pyrkimysten, ennen kaikkea alivoimaisen hyökkäämisen aiheuttamat pelin virtauksen ongelmat.

Lisäksi on organisoitava kokonaan uudelleen ylivoimapelaaminen ja alivoimapelaaminen. Sitä virhettä Kangasalusta ei enää saa tehdä, että erikoistilannepelaaminen annetaan pelaajien käsiin, kuten oli kuuleman mukaan tällä kaudella ylivoiman osalta - olkoonkin, että alkukaudesta ylivoimapelaaminen oli tilastollisesti tehokasta, joskaan ei monipuolista sittenkään. Ylivoimapelaaminen tulee ottaa ensi kaudella tiukasti valmentajien organisoitavaksi ja kehitettäväksi.

Kirjoittelen enemmän näistä kaikista asioista palasiin pilkottuna myöhemmin. Kaikki on tehtävä valmentamisen, pelin ja ennen kaikkea pelaajahankintojen suhteen, jotta ensi kaudella ei tarvitse jossitella.
 
"The concept of the third man is impossible to defend. Impossible!" -Xavi

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Tuosta Jukurien ylivoimapelaamisesta sen verran, että onko totta, että Jukurit on tehnyt vieraskentällä ylivoimamaalin viimeksi ennen joulua?

Kuntopuntari väittää niin, mutta en jaksanut Jukurien kaikkia otteluita kahlata.

Yv-peliä voisi vähän harkata. Reenatkaa ny perkeleesti ja laitatte Lukon verkkoon muutaman viimeisessä vieraspelissä tällä kaudella.
 

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tuosta Jukurien ylivoimapelaamisesta sen verran, että onko totta, että Jukurit on tehnyt vieraskentällä ylivoimamaalin viimeksi ennen joulua?

Kuntopuntari väittää niin, mutta en jaksanut Jukurien kaikkia otteluita kahlata.

Yv-peliä voisi vähän harkata. Reenatkaa ny perkeleesti ja laitatte Lukon verkkoon muutaman viimeisessä vieraspelissä tällä kaudella.
20.12 Sport-Jukurit.
 

One timer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Jukurit
Kärpät kävi näyttämässä mikä on sarjakärjen ja häntäpään ero, eikä vielä tarvinnut pelata tosissaan.

No joka tapauksessa huomioita puolustuksesta. Viimeisin saapuja Honka ei ole omassa päässä vakuuttanut yhtään. 25 peliä liigaa tällä kaudella ja -16. Jos jää Jukureihin ensi kaudeksi niin kesän aikana tarvitaan hurjaa harppausta eteenpäin. Tällä hetkellä ei joukkuetta paljon pysty auttamaan. Vähän samanlaista ongelmaa kuin Jalosellakin liian kevyt mies ja liian kevyttä pelaamista voittamaan kaksintaisteluita.

Ensi kaudelle tarvittaisiin joku oikeasti kiekollinen pakki kuka pystyy yv llä ratkaisemaan ja kenellä myös puolustus onnistuisi. Pieni ongelma ollut nyt kun ns kiekollisilla pakeilla ei ihan riitä hyökkäyspäässä ja sitten oma pää onkin jo täyttä tuskaa.
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
404
Kangasalustalla näköjään melkonen mancrush Mikko Manneriin ja hänen visioihin jutuista päätellen. Jokos sit ens kaudella otettais myös vastuuta itse ja ehkä päästäisi tulokselle?
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Noniin, kauden 18-19 viimeinen vieraspelipäivä. Mahtavaa. Tavoitteena ei enempää eikä vähempää kuin maali.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ja tämän vuoden ensimmäinen vierasylivoimamaali! Vai syksyllä sitten?
Niin kauan kuin on elämää, on toivoa ja toivo on peräti täyttynyt! Markku Flinck on siis tehnyt ylivoimamaalin (eivätkä olleet kuin yhden miehen ylivoimalla). Tämä on vierasylivoimamaalin lisäksi merkityksellinen siksi, että on ensimmäinen koko kauden Jukureissa pelanneen pelaajan ylivoimaosuma tammikuun toisen päivän jälkeen (ei siis aivan tämän vuoden ensimmäinen, mutta ei nyt kauhean kaukanakaan). Kirous on murtunut, pleijjarijuna puksuttaa kovaa vauhtia!

Siis ensi kauden.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

thecity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, Nashville Predators
Yllättävää peliä, mutta ei ainakaan tarvinnut syksylle jäädä oottelemaan maaleja.

Mutta mitä se Vadim teki siinä ansaitakseen suihkukomennoksen, meni ohi?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Aivan huikea suoritus, ja upea osoitus aidosta ammattiylpeydestä.

Vilpittömän iso kiitos - respect!
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Komea päätös kaudelle vierakaukalossa. Todella ammattimaista asennetta koko joukkueelta. Taisi Markku iskeä Jukurien liigahistorian ensimmäisen hattutempun.

Tästä on hyvä jatkaa kauden viimeiseen peliin, josta olisi toki maukasta napata vielä voitto.
 
"Komeita maalit eivät ole olleet, mutta tärkeitä siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi." -Bubi Wallenius-
Hieno ja henkisesti erittäin tärkeä voitto kauden loppuhetkillä.

Mutta... En kerta kaikkiaan pysty järjellä ymmärtämään - kertokaa joku sille selitys - että ensimmäinen iso taktinen muutos ylivoimapelaamiseen tehdään, kun sarjaa on pelattu 59 ottelua. Ylivoimaan, joka on toiminut (täysi arvaus) alle viiden prosentin teholla viimeiset kolme kuukautta. Ensimmäisen kerran nyt valmennusjohdolle tulee mieleen, että syvältä pelattavaa noppavitostakin voisi kokeilla takakolmion sijasta. 59 ottelua, yksi jäljellä.

Selittäkää tai laittakaa (urheilujournalistin tehtävä) Pekka Kangasalusta selittämään.
 
"The concept of the third man is impossible to defend. Impossible!" -Xavi

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Melko köykäistä urheilujournalismia tarjoaa Jukurien oma? Jonninjoutavaa hyvän päivän ja sään jorinoita illasta toiseen vaikka mielenkiintoisia juttuja olisi varmaan kyennyt? tekemään tästä ylivoimastakin. Huomaa, että kulttuuri on köykäistä myös tällä taholla.


Toki sen lauluja laulat..
 
meiänpeli

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Yllättävää peliä, mutta ei ainakaan tarvinnut syksylle jäädä oottelemaan maaleja.

Mutta mitä se Vadim teki siinä ansaitakseen suihkukomennoksen, meni ohi?
Selostajan puheista rivien välistä lukien vaikutti siltä että run***usliikettä olisi ollut, mutta en kyllä itse ainakaan huomannut.. Minä ymmärsi niin että tanssikaveria yritti mailataituri Pereskokov saada.

Hyvää kettumaista asennetta monella pelaajalla, tuota edelleenkin toivon ensi kaudelle heti kättelyssä.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Täysin samaa mieltä ylivoimasta #Paraspelaaja:n kanssa. Katsomoon ainakin on näyttänyt siltä, että vain miehet ylivoimassa ovat vaihtuneet. Muuten samaa hidasta, paikallaan seisovaa ja ennakoitavaa kiekon siirtelyä jo kolmatta kuukautta!
 
"The three important elements in hockey are: the forecheck, the backcheck and the paycheck."

- Gilbert Perreault, Buffalo Sabres

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Melko köykäistä urheilujournalismia tarjoaa Jukurien oma? Jonninjoutavaa hyvän päivän ja sään jorinoita illasta toiseen vaikka mielenkiintoisia juttuja olisi varmaan kyennyt? tekemään tästä ylivoimastakin. Huomaa, että kulttuuri on köykäistä myös tällä taholla.
Jukurien oma mikä? Onko Jukureilla joku "henkilökohtainen" media-outlet? On tainnut mennä vähän silmien ohi minulta...
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy