Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Partanen ei hetkeen Jukurinuttua pue, jos Lausannessa peli kulkee. Ostavat sopimuksen pois ja tällä rahalla sitten niitä Amerikanarpoja muutama yksilö. Tällä siirrolla kaikki voittaa.
 
meiänpeli

Aabeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Näköjään Salonenkin lähtee. Tämän siirron kyllä olisi mielestäni voinut tehdä jo aikaisemminkin.
Ei missään vaiheessa kautta pelannut ns. ykköspakin arvoisesti. (Pois lukien ne muutamat suonenvetopelit).

Suurimmat ongelmat Salosella oli pelin lukemisessa ja puolustuspäässä.

Saa nähdä lähteekö Pereskokov seuraavaksi.
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
404
Tämä kausi oli tuhoon tuomittu jo siinä vaiheessa, kun RD luotti vääriin pelaajiin ja saunoi heille sopimukset (+osalle jopa ensi kaudelle). Eniten naurattaa tuo Jaatisen ensi kauden soppari. Uskon kyllä, että hänet ulostetaan jo tulevana kesänä, mikäli hyvä mahdollisuus siihen saadaan. Tai jospa tuo vaikka ite tajuaisi jo lopetella.

Parru-Pekkaa tästä huikeasta kaudesta ei voi pelkästään syyttää, koska eipä tuo juuri joukkueen rakentamiseen päässyt osallistumaan. Katsellaan ensi keväänä uudelleen makkaramukien ja ölppöstuoppien takaanta, kenen päätä vaaditaan pölkylle, mikäli taaperrus jatkuu.

Onneksi kesällä pääsee seuraamaan vaihteeksi rehtiä urheilua ilman tyhjennys/luovutusmyyntejä, nimittäin paikallisen divaripallon parissa. Suosittelen, koska siellä voi välillä kokea jopa aitoa urheilujuhlan tuntua, eikä tunnelmaakaan yritetä pilata kaikenmaailman teknojumputuksella ja kivoilla läpsyttimillä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
No tää kausi nyt kusahti siihen kun RD keräs peruuttelujengin mutta joutui liian päsmäröinnin takia lähtemään seurasta ja tilalle hommattiin nykyaikaista kiekkoa peluuttamaan pyrkivä kaveri. Salosen lähtö pelkästään positiivista, sen verran pahasti floppasi, etenkin kun huomioidaan että varmasti joukkueen hinnakkaimpia pelaajia. Toivottavasti Hakki on saanut rahastettua tepsukoilta tai tapsukoilta reilusti tuosta ukosta ja hyvää jatkoa toki Sählällekin vaikkei Mikkelissä oikein toiminut kuin stuntatessaan hyökkääjänä ja hetkittäin joulukuussa. Suhosen lähtö ei myöskään paljoa harmita kun huomioi millä tasolla tämä "hurjaa jälkeä ylivoimalla takova SM-liigan tehopakki" on esiintynyt syksyn maaottelutauosta lähtien. Joko se sivusteppi ja rannari jaloista luettiin 100% pois, tai sitten kaveri sai tuolloin sopimuksen ensi kauden joukkueeseen eikä ollut enää intoa pistää kaikkea jäälle Jukureiden puolesta, joka tapauksessa aika vahvasti negatiivinen on ollut Suhin panos alkukauden jälkeen.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Toivottavasti Hakki on saanut rahastettua tepsukoilta tai tapsukoilta reilusti tuosta ukosta.
Turha toivoa että näillä tyhjennysmyynneillä mitään tilejä tehdään. Nämä on vähän ostajien markkinat. Käytännössä siinä palkan maksu siirtyy uudelle seuralle, Muutama vuosi sitten joukkueet teki tiliä kun KHL porukkaa siirtyi, silloin ne maksoi käsittämättömiä summia, Mihin Sählä siirtyy joa varsinkin suomeen maksimi on loppukauden palkka. Esim tämä Partasen siirto Sveitsiin on turha luulla että Jukurit saisi siirrosta koko kauden palkaa kuten täällä joku suurinpiirtein uumoili. Ei ne siellä niin tyhmiä ole. koska jollain 100 000 tonnilla pariksi kuukaudeksi saisi jo kovan luokan pelaajiakin maailmalta. Tuo Maajoukkuetason mies on kärsinit inflaation siinä vaiheessa kun siellä pyörii lähes sata miestä vuodessa. ja näistä EHL valituista on liitolla ja liigalla sopimus, pyritään ottamaan useasta joukkueesta ja max kaksi turnausta kauden aikana. Tavallaan ihan turhia turnauksiakin,
Mutta Jukureille kuitenkin ihan taloudellisesti järkeviä poistoja, Salonen, Partanen on kumminin niitä paikallisesti kalliimpia miehiä, ja kohtuu säästö tulee kun ei tarvitse maksaa näille 3kk palkkaa
Ehkä odotukset Salosen suhteen Mikkelissä oli vähän liian suuret, viime kaudella kuitenkin vasta Tapparan 7 pakki. Suht helppo vastustajan ottaa Salosen aseet pois liigassa kun tiedetään että sen kautta kumminkin pelaavat.
Se että tällä viikolla todistetusti Jukurit heitti pyyhkeen kehään on todistus siitä että ei mopolla mahdottomia, Kohtuu suuri pelaaja budjetin korotus voi tuoda jonkun moista muutosta, niin kauan kun joukkue kerätään pienimmällä budjetilla niin sinne 10 sakkiin on pirun pitkä matka, sen voi katsoa historiasta ja tämänkin kauden jälkeen että se pieni pelaaja budjetti näkyy kohtuu hyvin sarja sijoituksessa
 

One timer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Jukurit
Tämä kausi oli tuhoon tuomittu jo siinä vaiheessa, kun RD luotti vääriin pelaajiin ja saunoi heille sopimukset (+osalle jopa ensi kaudelle). Eniten naurattaa tuo Jaatisen ensi kauden soppari. Uskon kyllä, että hänet ulostetaan jo tulevana kesänä, mikäli hyvä mahdollisuus siihen saadaan. Tai jospa tuo vaikka ite tajuaisi jo lopetella.

Parru-Pekkaa tästä huikeasta kaudesta ei voi pelkästään syyttää, koska eipä tuo juuri joukkueen rakentamiseen päässyt osallistumaan.
Eniten naurattaa, että nykyinen valmentaja on valinnut pelitavan mitä ei pystytty toteuttamaan kun näki minkälainen rosteri on käytössä. Ilmeisesti taskusta ei muuta variaatiota löytynyt. RD kasasi varmasti omalle pelikirjalleen sellaisen joukkueen jonka parhaaksi näki sillä rahamäärällä mitä käyttöön annettiin.

Hauska että nostat Jaatisen tämän kauden tason esille, kun katsoo muidenkin suorittamista. Koko joukkueen olisi varmaan tällä logiikalla parempi laittaa luistimet naulaan. Parhaimmillaan aikaisemmilla kausilla Jaatinen on kuitenkin tuonut puolustukseen hyvää fyysisyyttä ja pystynyt voittamaan kaksintaisteluita isolla prosentilla omalla alueella.

Nykyisellä valmentajalla on myös omat saunakaverit, Jalonen pelailee illasta toiseen vaikka peliesitykset alaluokkaa. Myös eräitä mestiskavereita on nosteltu suoraan kärkiketjuihin. Liigan puukätisemmälle puolustajalle sorvattiin kahden vuoden pahvia heittäytymisten ja hyvän tsemppauksen takia. Parhaimmat lähtee muualle niin tästä rakentuu varmasti todella hieno paketti ensi kaudeksi mikä pystyy pelaamaan nykyaikaista nopeaa kiekollista peliä. Tosiasia vaan on, että sellaista joukkuetta ei tulla rakentamaan liigatasolle pienimmällä budjetilla.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Nykyisellä valmentajalla on myös omat saunakaverit, Jalonen pelailee illasta toiseen vaikka peliesitykset alaluokkaa. Myös eräitä mestiskavereita on nosteltu suoraan kärkiketjuihin.
Ja toisille, kuten esimerkiksi Jääskeläiselle, roolia ei annettu käytännössä ollekaan. Ei sillä, meikäläiselle kelpaa oikein hyvin että pelailee Imatralla. Toisaalta taisi Jääskeläinenkin olla RD:n hankinta?
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
404
Hauska että nostat Jaatisen tämän kauden tason esille, kun katsoo muidenkin suorittamista. Koko joukkueen olisi varmaan tällä logiikalla parempi laittaa luistimet naulaan. Parhaimmillaan aikaisemmilla kausilla Jaatinen on kuitenkin tuonut puolustukseen hyvää fyysisyyttä ja pystynyt voittamaan kaksintaisteluita isolla prosentilla omalla alueella.
Jaa, kuinkakohan kapealla katseella sinä siellä pelejä katselet..? Vai oletko sinä Antti Jaatinen mutta vain nimimerkin takana? Melkein yhtä hauska keissi kuin se, kun aikoinaan Mestis-vuosina erään nimimerkin takana naureskeltiin olevan Jukureiden silloinen pelaajakoordinaattori.

Ensimmäisellä Liiga-kaudella Jaatinen pärjäsi vielä ihan mukiinmenevästi. Suurin osa tästä on silloisen Liigan yhden parhaimman puolustajan (M. Koivisto) ansiota. Ilman Koivistoa pakkiparinaan tuskin Jaatinen olisi niinkään paljoa hyvässä erottunut. Ja millä muuten perustelet Jaatisen viime kauden +- tilaston lukeman -22, kerran nykyisen valmentajan pelityylissä on se vika? Dufvahan oli vielä silloin koko kauden peräsimessä, ja pelityylissä oli kutakuinkin sama kuin ekalla kaudella (mm. miesvartiointi). Vai onko tilastoissa jokin virhe? Kaveri teki maalin 48 kertaa, kun Jaatinen oli jäällä. Sitä en siis väitä, etteikö tällä rosterilla pelityylissä voisi olla kehitettävää, mutta mäntyharjun miehen laskeva käyrä ei ole pelikirjan syy.

Tällä kaudella mies on pelannut 28 peliä ja teholukema -12. Jalka on hidastunut entisestään, ja tuntuu että pääkin raksuttaa entistä hitaammin. Jos olet yhtään miehen otteita seurannut, olet varmasti huomannut että ei ole peliä, jossa herra ei olisi ongelmissa puolustuspäässä. Useimmiten kiekon kanssa tehdyt ratkaisut ovat aiheuttaneet sydämentykytyksiä katsomoon ja vaihtopenkille, välillä taasen jalan hitaus on aivan jotain käsittämätöntä Liiga-tasolle. Onhan tuon miehen pelillinen käyrä aika jyrkästi osottanut kaakkoon viimeisen kahden kauden aikana, etköhän sinäkin sen voi myöntää. Mainittakoon vielä se, että hyökkäyspäähän kaverista ei koskaan ole ollut apuja. Hyvä jos osuu kiekkoon lämätessä. Huumoria oli se, kun Dufvan aikana mies oli joskus yv:llä viivassa. Voi niitä aikoja.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
Huumoria oli se, kun Dufvan aikana mies oli joskus yv:llä viivassa.
Viime kaudella ne muut vaihtoehdot olivat samaa tasoa, ihan hirveästi kukaan ei varsinaisesti parannus ollut... Toki johtuu suuresti Pikkaraisen varaan laskemisesta tällä saralla.

Kangasalusta on varmasti ihan pätevä valmentaja, mutta Jukureiden budjetilla pitää olla vähän ihmemiehen vikaa jos playoffeihin meinataan päästä. Ja toki pelaajiston kokoamisessa täytyy arpojen osalta olla onni myötä.
 
Kouvola, vain hieman helvettiä kurjempi paikka

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Playoffs peleistä on täysin turhaa haaveilla, ennen kuin pelaajabudjettiin tulee selkeä lisäys.
Sitä ei varmaan ole ihan hetkeen näkyvissä. Kunhan ”liigalisenssi” on kuoletettu niin sillä hankkii kaudeksi yhden staran tai kaksi pelimiestä.
 
Ristosta nyt ei tarvitse enää puhuakaan, mies on messias.. on kuin Jeesus laskeutuisi pilvistä, kun Risto tulee hallille. Nimimerkki Lähemäen Dynamo Dufvasta.

One timer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Jukurit
Jaa, kuinkakohan kapealla katseella sinä siellä pelejä katselet..? Vai oletko sinä Antti Jaatinen mutta vain nimimerkin takana? Melkein yhtä hauska keissi kuin se, kun aikoinaan Mestis-vuosina erään nimimerkin takana naureskeltiin olevan Jukureiden silloinen pelaajakoordinaattori.

Ensimmäisellä Liiga-kaudella Jaatinen pärjäsi vielä ihan mukiinmenevästi. Suurin osa tästä on silloisen Liigan yhden parhaimman puolustajan (M. Koivisto) ansiota. Ilman Koivistoa pakkiparinaan tuskin Jaatinen olisi niinkään paljoa hyvässä erottunut. Ja millä muuten perustelet Jaatisen viime kauden +- tilaston lukeman -22, kerran nykyisen valmentajan pelityylissä on se vika? Dufvahan oli vielä silloin koko kauden peräsimessä, ja pelityylissä oli kutakuinkin sama kuin ekalla kaudella (mm. miesvartiointi). Vai onko tilastoissa jokin virhe? Kaveri teki maalin 48 kertaa, kun Jaatinen oli jäällä. Sitä en siis väitä, etteikö tällä rosterilla pelityylissä voisi olla kehitettävää, mutta mäntyharjun miehen laskeva käyrä ei ole pelikirjan syy.

Tällä kaudella mies on pelannut 28 peliä ja teholukema -12. Jalka on hidastunut entisestään, ja tuntuu että pääkin raksuttaa entistä hitaammin. Jos olet yhtään miehen otteita seurannut, olet varmasti huomannut että ei ole peliä, jossa herra ei olisi ongelmissa puolustuspäässä. Useimmiten kiekon kanssa tehdyt ratkaisut ovat aiheuttaneet sydämentykytyksiä katsomoon ja vaihtopenkille, välillä taasen jalan hitaus on aivan jotain käsittämätöntä Liiga-tasolle. Onhan tuon miehen pelillinen käyrä aika jyrkästi osottanut kaakkoon viimeisen kahden kauden aikana, etköhän sinäkin sen voi myöntää. Mainittakoon vielä se, että hyökkäyspäähän kaverista ei koskaan ole ollut apuja. Hyvä jos osuu kiekkoon lämätessä. Huumoria oli se, kun Dufvan aikana mies oli joskus yv:llä viivassa. Voi niitä aikoja.
En tiedä kapeasta tai leveästä. Muistelisin, että viime kaudella mentiin pitkään Suhonen-Jaatinen parilla, jossa ajatus oli olla yhtä toimiva kombo mitä Koiviston kanssa. No eipä ollut. Suhosella meni alkukausi pitkälle viime vuonna siinä, että oppi puolustuspäässä miten toimia kun varressa on mittaa vähemmän. Alkukauden oli vaikeuksissa puolustuspäässä eikä kemiat osuneet Jaatisen kanssa. (Voit tarkistaa myös lukeman monta kertaa kiekko meni omiin Suhosen ollessa jäällä.) Sitten vaihto Piipposeen joka on osoittautunut olevan paras yhdistelmä.

Jaatinen taisi pelailla loppukauden Hietasen kanssa joilla ei kummallakaan hyökkäyspäässä ole hirveästi annettavaa roolitus oli vastustajien pistekenttien pimentämisessä lähinnä.

Tällä kaudella rooli on ollut hyvin pieni. Seiska pakkina ja alivoimien tappamista pienillä minuuteilla. +/- näyttää olevan tuon -12 mikä on toki turhan suuri puolustavalle puolustajalle. (Yleensäkkään en pidä ajatuksesta miten 7 pakki pelaa tällä kaudella. Nyt 7 pakki tuo lepoaikaa vakioparin puolikkaalle eli ylimääräisen pari ja puoli vaihtuu koko pelin ajan. Tämä ei varmasti ole helppoa pelaa tuossa roolissa kuka vaan.)

Toisaalta jos miinuksia katselee niin samanlaisia lukemia löytyy tällä hetkellä, mutta kun rooli/avut on myös suurempia hyökkäyksessä +/- tasoittuu kummasti. Esim. Salonen 30 kertaa soinut omissa 38 peliä, Jaatinen 19 kertaa 28 peliä eli suhteessa yhtä usein Salosen ollessa jäällä omissa heiluu.
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
404
Toisaalta jos miinuksia katselee niin samanlaisia lukemia löytyy tällä hetkellä, mutta kun rooli/avut on myös suurempia hyökkäyksessä +/- tasoittuu kummasti. Esim. Salonen 30 kertaa soinut omissa 38 peliä, Jaatinen 19 kertaa 28 peliä eli suhteessa yhtä usein Salosen ollessa jäällä omissa heiluu.
Salonen nyt oli täysi floppi etenkin puolustuspäässä, siitä ei käy kiistäminen. Mutta onhan kyseessä kuitenkin kaksi aivan erilaista puolustajaa. Salosen vahvuudet hyökkäyspäässä, kun taas vastikään Jaatisen ovat puolustuspäässä.

Järkevämpi ehkä vertailla Jaatisen statseja joukkueen muihin selkeästi puolustaviin pakkeihin: Piipponen, Hyvärinen, Hietanen (+Koponen). Jaatisen ollessa kentällä on kaikista näistä eniten kolissut omassa pömpelissä. Kahdella edellämainituista vieläpä reilusti enemmän pelejä alla, mutta silti Asko on pyyhältänyt miinuksissa ohi. Lisäksi Jaatisella on vähiten minuutteja per peli näistä miehistä, joten kyllähän se nyt väkisin jotain kertoo. Lisäksi väittäisin, että myös Jaatisen liike ja pelinavaustaito on heikointa edellä mainituista pelaajista. Et voi väittää, että Jaatisen tämän hetken pelillisen annin omaavan pelaajan kuuluisi pelata Liigaa. Tai jos väität näin, alkaa väkisinkin piirtyä mieleen masokistisen henkilön kuvia nimimerkin takaa. Tai sitten sä olet se Jaatisen Antti, joka haluaisi ykköspakkipariin hokkarien ripustamisen sijasta.
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
404
Liigan puukätisemmälle puolustajalle sorvattiin kahden vuoden pahvia heittäytymisten ja hyvän tsemppauksen takia.
Tuohon vielä pakko tarttua, vaikka puukätinen mies on kyllä, mutta onhan hän kuitenkin omassa roolissaan jälleen onnistunut vähintään hyvin. Siitä kertoo päästettyjen maalien määrä miehen ollessa kentällä (15), ja tietenkin lukuisat uhrautumiset kiekon eteen. Ei siellä joka jätkä tuolla tavalla kiekon eteen hypi. Jatkosopparin varmistuessa miehestä ei ole näkynyt tyytyväisyyden elkeitä, toisin kuin esim. Suhosesta, jonka otteet ovat syksyn maju-tauon aikana signatun ensi kauden pahvin jälkeen olleet todella heikkoja totuttuun nähden. Parannettavaa Hyssyllä tietysti on, mm. turhien jäähyjen suhteen, joita on joskus nähty. Miehen palkkapussi ei kuitenkaan varmasti paljoa paina, joten kyllä mä ainakin ihan tyytyväinen jatkosoppariin olen. Mutta jos olet Antti Jaatinen, niin sitten ymmärrän turhautumisesi tästä peliajasta kilpailevan puolustajan jatkosta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Salosen lähtö varmistui (pelaajasopimuksen purku). Enemmän odotin Sählältä. Mukava kaveri kuitenkin, toivottavasti onnistuu paremmin Turussa.
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meinaako Jukurit vielä jostain hommata uusia nuoria nälkäisiä pelaajia vai nostetaanko omista junnuista mahdolliset täydennyspelaajat rosteriin?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Meinaako Jukurit vielä jostain hommata uusia nuoria nälkäisiä pelaajia vai nostetaanko omista junnuista mahdolliset täydennyspelaajat rosteriin?
Toivottavasti ei tule mitään "pakkohankintoja". Mennään mieluummin niillä, jotka jää jäljelle.
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Meinaako Jukurit vielä jostain hommata uusia nuoria nälkäisiä pelaajia vai nostetaanko omista junnuista mahdolliset täydennyspelaajat rosteriin?
Tavallaan toivoisi junnunostoja kun niitä pitäisi joka tapauksessa ajaa edareihin. Toisaalta A pelaa voittavaa lätkää ja ihan mukavilla sijoituksilla jatkosarjan pleijjareita silmälläpitäen, eikä sitä mielellään näkisi kampitettavan.

Esim. Grönroos olisi kyllä mielenkiintoinen nähdä ainakin seiskapakkina jossain liigapelissäkin, olisi koon puolesta uskottavin Jukureiden takalinjoilla, vaikka ikäluokka -00.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Sählä floppasi ja todennäköisesti vielä kalleimpia ukkoja Jukureissa niin ihan hyvä että sopimus meni purkuun. En ainakaan jaksa pitää kovin todennäköisenä että olisi ensi kaudellakaan se huikea alakerran ykkösliideri ollut (Jukureissa) kun tällä kaudella tuosta ei näkynyt kuin hyvin harvakseltaan väläyksiä. Suhonen voisi myös ihan hyvin siirtyä jo sinne Tapparaan kun ilmeisesti on pelihalut Jukureissa menneet tapparadiilin myötä (tai sitten on joko luettu ulos tai ollut hajalla, joka tapauksessa alkusyksyn jälkeen ollut lähinnä rasite).

Holtarin hommaaminen on ehdottoman hyvä juttu, pikkuseuran on pakko panostaa laatuun ja epäilemättä laatua saatiin. Kertonee jotain myös Holtarin ja RD:n väleistä kun miettii miten kauan ehtivät taas samassa organisaatiossa olla. Voisiko olla että Ripa on lähtenyt pistämään näppejään myös JYPin urheilutoimenjohtamiseen ja ammattimies ei tuota touhua ole viitsinyt katsella kun mattoa vedetään alta koutsin toimesta?
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

JiiHaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Änäri
Holtarin hommaaminen on ehdottoman hyvä juttu, pikkuseuran on pakko panostaa laatuun ja epäilemättä laatua saatiin. Kertonee jotain myös Holtarin ja RD:n väleistä kun miettii miten kauan ehtivät taas samassa organisaatiossa olla. Voisiko olla että Ripa on lähtenyt pistämään näppejään myös JYPin urheilutoimenjohtamiseen ja ammattimies ei tuota touhua ole viitsinyt katsella kun mattoa vedetään alta koutsin toimesta?
Höpöhöpö. Holtarin sopimusta ei jatkettu Jypissä joten olisi vapautunut keväällä joka tapauksessa.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Holtarin hommaaminen on ehdottoman hyvä juttu, pikkuseuran on pakko panostaa laatuun ja epäilemättä laatua saatiin. Kertonee jotain myös Holtarin ja RD:n väleistä kun miettii miten kauan ehtivät taas samassa organisaatiossa olla. Voisiko olla että Ripa on lähtenyt pistämään näppejään myös JYPin urheilutoimenjohtamiseen ja ammattimies ei tuota touhua ole viitsinyt katsella kun mattoa vedetään alta koutsin toimesta?
Holtarin sopimuksen loppuminen varmistui paljon ennen kuin Dufva palasi Jyväskylään, nyt sopimus purettiin kolme kuukautta aiemmin, kun JYP.n ensi kauden joukkue on jo kasattu, miksi siis pitää miestä turhaan jyväskylässä kun voi aloittaa saman tien työn Mikkelissä. Saattaa ehtiä hommaamaan muutaman miehenkin vielä ensi kaudelle, Ilmeisesti Hakkaraiselta ei ihan putkeen ole mennyt pelaaja hankinnat, kun näin nopeasti mies korvataan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy