Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Gameson, 17.04.2016 klo 17.10.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä kyllä, en muuta väittänytkään. Tuuri olisi voinut olla toteutunutta parempi tai huonompi, samoin muilla joukkueilla. Kuten alussa korostin, tulokset ja sijoitukset on ansaittava; koskee myös tuuria.

  Silti se harmittaa ja jossituttaa, eikä siinä ole mitään väärää. Ensi kaudella sitten #paremmin, sanan varsinaisessa merkityksessä. Bisneshaille haluaisin tässä yhteydessä lähettää terkut ja toivottaa hyvää naistenpäivää. #kehnommin
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Oikeastaan suurin jossittelu voidaan käydä siitä, miten pitkään kesti selvästi toimimattomaksi käyneen pelisysteemin vaihtaminen takaisin voittavaan. Toki uusia kuvioita harjoiteltiin varmasti jo ennen käänteentekevää Ipa -matsia (tai käänteenpakottavaa HIFK -matsia), mutta epäkohdat olivat kyllä tosiaan nähtävillä jo reilusti ennen helmikuuta. Toki urheiluviestinnässä sanoma aina yksinkertaistetaan ja muutetaan tarinaksi, mutta tekisi mieli pohdiskella että jos keväänkorvalla pidetty tiimipaltsu palautti tekemisen meiningin ja tiimin voittokantaan, niin voisiko ensi talven palaverin pitää tarvittaessa ennen kahden kuukauden tappioputkea? (Kieli poskessa tuo viimeinen, mutta toivon että tämän kauden kokemukset rohkaisevat reagoimaan taantumakausiin nopeammin kun nyt kuitenkin reagoinnin jälkeen päästiin vielä pelaamaan merkityksellisiä matseja loppukausi vaikka tosiaan tammikuussa tuntui että loppuis jo kausi.)
   
 3. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko (Ässät) M.Janko
  Harmi Jukurien kannalta, että Lukko pelaa vielä Ilvestä vastaan. Lukko kun ei pysty auttamaan. Vaikka ei varmasti Sportkaan. No, ensi kaudella sitten. Jukurit oli tällä kaudella ylitsepääsemätön este Lukolle. Dufva prkle!
   
 4. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jokainen tsänssi on mahdollisuus. Jännitämme lauantain kierroksen tuloksia ja jos käy kivasti, niin maanantaina sit vasta jännitetäänkin.
   
 5. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Eikös tuo kymppipaikka ole jo käytännössä Ilveksen? Tasapisteissä ratkaisevat kolmen pisteen voitot, tehdyt maalit ja maaliero tässä järjestyksessä. Takana Lukolla on kolmen pisteen voittoja kolme vähemmän kuin Jukureilla, jäljellä on kaksi peliä ja eroa kuusi pistettä.

  Edit. Liigan sivuilla oli virhe Jukureiden voittosarakkeessa. Nyt se on korjattu eli pienen pieni mahdollisuus on jäljellä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2017 klo 21.11
 6. paraspelaaja Jäsen

  Esimerkiksi veljemme @Lähemäen Dynamo on välillä kyseenalaistanut pelillisten ynnä tarkemmin taktisten valintojen merkitystä jääkiekossa. Tänään nähtiin jälleen, mitä väärät taktiset valinnat tekevät pelille.

  Ensinnäkin mainittakoon, että Jukurit pelasi pitkästä aikaa ns. 100% miesvartiointia. Viesti sinulle, Risto: suosittelen luopumaan pakkomielteestäsi. Päätit jo JYP-aikanasi, että miesvartiointi on paras tapa pelata PAPPia jääkiekossa. Kun ei ole, nääthän sen itsekin. Se on vanhentunut ja huonosti toimiva useimpia nykyaikaisia joukkueita vastaan. Miksi olet niin kovapäinen?

  Toiseksi, oli valmennukselta vastuutonta, että toisessa erässä peli päästettiin virtaamaan noin vaarallisesti. Jo ennen 30. peliminuuttia olisi pitänyt lisätä tilan tekoa roimasti ja pitää hyökkäysriskiys matalana. Sen sijaan lähdettiin Lukon järjettömään kaahaukseen mukaan.

  Kolmanneksi - joskin sivuten pelirohkeutta, joka ei ole taktinen asia - valmennus epäonnistui rohkeuden ja uskon luonnissa ennen kolmatta erää. Jälleen. Pelirohkeus kyykkäsi Lukon kavennuksen jälkeen ja hyökkäyspelaaminen loppui. Selviämiseksi meni, peli ei ollut kontrollissa. Kolme pistettä hyvällä tuurilla.

  Lainaus:
  Ensimmäinen ratkaiseva muuttujahan oli kolmen pisteen voitot, joita sekä Ilveksellä että Jukureilla nyt 20. Ilves ei saa saada lopuista peleistä pistettäkään eli kolmen pisteen voitot jää lukuun 20 ja Jukurien pitää kairata maanantaina kolme pistettä, jolloin täysiä pistepotteja on 21.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jukureilla olisi yksi 3 pisteen voitto enemmän. Unelma elää vielä.
   
 8. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos Ilves häviää molemmat ja Jukurit voittaa viimeisen, niin 3p voitot on Jukureille 21-20
   
 9. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:

  Ja jos tädillä on munat, niin se on setä... Tai sitten eno.
   
 10. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Vaikka ''unelma'' elää, on vaikea uskoa että Ilves pupeltaisi Lukkoa ja Sporttia vastaan kaksi 0p häviötä.
   
 11. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Juu liigan sivuilla oli vähän aikaa Jukureilla 19 kolmen pisteen voittoa. Nyt se on oikein eli pieni mahdollisuus on... Lukko ja Sport pääsevät paineettomassa tilassa haastamaan Ilvestä eli voi tulla jännää tai sitten Saipat.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Lisätään nyt vielä se, että sijoitus on kauden päätteksi vähintään 11.
   
 13. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mako Kauppiselle illan peli oli tuhannes liigapeli, kun otetaan lukuun runkosarjan ja playoffien pelit. Ainakin yksi on vielä jäljellä. Hattu päästä.
   
 14. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Kuten jo aiemmin sinulle samasta asiasta mainitsin, minua on nimenomaan vituttanut se, että sinä olet niitä ylikorostanut, joko ymmärtämättä peliin liittyviä muita tekijöitä, tai jostain muusta syystä jättänyt niistä kirjoittamatta.

  Nyt ilmeisesti puhkua on kerätty taas uuteen kierrokseen.

  Peliä näkemättä Jukurit taisi viedä Lukkoa 4-0 tällä kaudella, mikä on täydellinen nöyryytys Dufvalta entisen työnantajan suuntaan, erityisesti kun miettii joukkueiden hintalappuja.
   
 15. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Ymmärrän kyllä. Kyllä.

  Enkä ylikorosta, vaan pyrin korostamaan sikäli kuin tarpeellista on (muista tavoitteistani kerroin jo aiemmin).

  Mainitsemani huomiot olivat oman näkemykseni mukaan merkittäviä tänään pelin kulun kannalta. Saat toki esittää vastakkaisen näkemyksen, mutta jotta keskustelumme ei olisi taas jo lähtökohdiltaan mieletön - jopa komediallinen - suosittelen ensin katsomaan itse ottelun.
   
 16. -mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
  Millainen on Lähteen tilanne, voiko saada jatkosopparin ensi kaudelle?

  E. Nähtävästi Lähteellä onkin soppari jo ensi kaudelle. Olisi kuitenkin mukava kuulla vähän mietteitä ja kommentteja kaverin pelaamisesta, kuitenkin samalta pieneltä kylältä lähtöisin.
   
 17. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Hyvä että ymmärrät ja hyvä että jatkossa et ylikorosta.
   
 18. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Noi RDn lehtihöpinät ennen lukkopeliä selän katkeamisesta ja onnitteluista ilvekselle, olivat parasta komiikkaa taas pitkään aikaan. On se aika velho, jännäks menee...
   
 19. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Jos Jukurit pääsee vielä jatkoon, niin en ole Ilves-fanina kovinkaan pettynyt, koska Jukurit on pelannut aivan uskomattoman hyvin nämä viimeiset pelit. Harmi tietty teidän kannalta että Ilves on pelannut vielä hieman paremmin. Ikävää että siellä on enää vai yksi paikka tarjolla, moraalisesti olisi varmaan oikein että molemmat menisivät jatkoon. Ensi vuonna sitten.
   
 20. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Kiitos joukkueelle ja koko Jukuriperheelle. 11. sija tuolla rosterilla noista lähtökohdista oli lähestulkoon maksimisuoritus. Jukurit naulasi itsensä osaksi liigayhteisöä isoilla nauloilla heti ensimmäisellä kaudella. Ei muuta kuin Makon jäähyväisottelun kautta kesälomille ja kohti haastavampaa ja vaativampaa seuraavaa kautta. Toivottavasti scouttaus paikkaa syntyvät aukot ja joukkueeseeen saataisiin gnulauman lisäksi myös petoeläinosastoa eli pehmeitä käsiä ja kovan luokan snaipperi kääntämään tämän kauden lähes 30 maalin tappiota maalin voitoiksi.
   
 21. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Olihan tämä hieno esiinmarssi liigassa. Jukurit ei tullut turhakkeeksi, vaan taisteli voitoista joka ilta.
  Organisaatio oli liigatasoa joka osa-alueella ja oli myös edellä aika monessa asiassa.
  Omiin odotuksiin nähden tulos oli parempi kuin odotin.
  Hallin täyttöaste huikea ja tunnelma hemmetin hyvä.
  Taakse jäi KooKoot, sportit ja monet muut korkeammalle veikatut joukkueet.
  Harmillisesti jää kauden ja Makon viimeinen matsi näkemättä.
  Suun pieksäntä muilta paikkakunniltakin on hiljentynyt menestyksen kautta.
  Varsin onnistunut ensimmäinen kausi liigassa!
   
 22. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Onnea Jukurit hienosta, lähes tulkoon sensaatiomaisesta kaudesta. Jukureiden rosteri paperilla oli sitä luokkaa, että tuntui, että vahvalla pelillisellä riskillä lähdettiin kauteen. Valmennustiimi Dufvan johdolla asetti itselleen valtavan haasteen koulia porukasta sellainen, että pystytään pelaamaan uskottavasti läpi kauden. Erityisesti Dufvalla oli paljon pelissä palatessaan kotikaupunkiin menneen ajan mestarina tilanteessa jossa osa kannattajista porasi Pennasen perään ja kykyjä epäiltiin.

  Dufva oli ainoa oikea valinta Jukurien perämiseen, tästä on hyvä suunnata game Makon jälkeen katseet syksyyn. Pistetään loppuun hatunnosto Vesalaiselle. Nyt meillä oli markkinointipuolella tekijä, jonka perään itsekin esitin kritiikkiä monta vuotta.
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Odotuksiin nähden huikea kausi, joskin esitysten valossa kauden päättyminen runkosarjaan on hienoinen pettymys (jaa että hiemanko kasvaa nälkä syödessä?).

  Jossittelu yksittäisillä peleillä turhahkoa, suuremmassa mittakaavassa pohdituttaa miksi kaamoskonttaukseen ei reagoitu aiemmin ja toisaalta minkä takia kriisijoukkueen leiman saanut SaiPa osoittautui Jukureille voittamattomaksi vastustajaksi.

  Maanantaina kausi kunnialla pakettiin ja sitten risteilyn kautta valmistautumaan ensi kauteen. Onneksi suurin osa porukasta jatkaa, taitaa realistisista puuttua sopimus enää Budilta ja Lakulta. Rungon päälle pari ketjua joista toinen kärkeen ja toinen rotaatioon (ja sitten mielellään sellaisia että uskaltaa myös peluuttaa) ja toki kirittäjä Rajulle, niin uskaltaa sekä toivoa että vaatia pitkää kevättä.
   
 24. Nännimäinen Jäsen

  Hieno debyytti Jukureilta - ei ollut lähelläkään heittopussia. Ensi vuonna sitten pari napsua lisää ja pleijareihin.
   
 25. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Kauden arvosanaksi 9

  Kausi olisi ollut täyden kympin kausi, jos organisaatio olisi reagoinut raskaisiin tappioputkiin joulun jälkeen. Muutama voitettu peli ostetulla täsmähankinnalla olisi vienyt Jukurit sensaatiomaisesti pudotuspeleihin. Tämä oli valmennusjohdolta amatöörimainen virhe tällä tasolla. Selittelyt asian tiimoilta jättivät hymynkareen monelle. Enemmän oli kuitenkin tarjolla. Oliko se kyvyttömyyttä vai uppiniskaisuutta olla reagoimatta?

  Valmennus repi tuosta porukasta sen mikä irti lähti. Ilon aihe oli myös Dufva ja pelikirja sekä Niemisen ja Hahl:n myötävaikuttaminen taktiikkapuoleen.


  Jukurit oli yksi kauden valopilkuista!