Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Gameson, 17.04.2016 klo 17.10.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Tapparalla ja KalPalla usein, muualla ei tainnut tällä kaudelle olla kuin veikkauksen sponssaamissa peleissä joissa siis veikkaus "tarjonnut" läpsyttimet.

  Joku korjattiin, jos paremmin tietää.
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tais olla liki joka hallissa mihin me matkoja tehtiin. Istumakatsomot lähtee potenssiin 10 kannustukseen mukaan, kun on läpsyttimet hallissa. Mikkelissä lähti vielä paljon paremmin kuin muualla, ja siitä iso kiitos hallimusiikeille. Pelisilmää tarvitaan myös dj-kopissa pelin aikana. Täällä se tosi hyvin.
   
 3. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Minä olen nähnyt läpsyttimiä ainakin Kuopiossa ja Lahdessa. Kuulopuheiden mukaan niitä olisi ollut myös Kouvolassa, mutta tätä en voi sanoa varmaksi tiedoksi kun en itse ole siellä käynyt.
   
 4. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Läpsyttimet käytössä myös KHL:ssä ainakin Jokereilla ja Valioliigassa mm. Leicesterilla. Jos tästä saadaan pelkästään mikkeliläisiin liitettävä ongelma niin onhan meillä asiat nyt ihan saatanan hyvin kun muusta ei löydy valittamista
   
 5. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eikös nuo läpsyttimet ole saaneet suosiota myös makuuhuoneissa. Tuo Fifty shades of grey elokuva taisi nostattaa buumia sillä puolen.
   
 6. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Lainaus:
  Kouvolassa taisi olla yhdessä pelissä mitä isännöi XAMK. Muuten ei ainakaan ole omaan silmään läpsyttimiä sattunut.
   
 7. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
 8. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ehdottomasti seuraikoni. Toivottavasti Jukurit myös muistavat Ilkkaa seuraavan kauden avauksessa jollain tavalla. Harmi ettei näyttöpaikkaa liiga jukureissa auennut sitten kuitenkaan.
   
 9. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  "Seuraikoni" :D

  Sen vertaa ei tälle "seuraikonille" suotu että edes yhden pelin Jukureiden liigapaidassa. Tuskin olisi jäänyt 11. sija saavuttamati jos olisi matsin verran annettu kaverin pelata, mutta kun ei. Ura päättyi hankalan talven jälkeen vieraan kaupungin jengissä suomisarjajoukkuetta vastaan. Tyylittömyyden huippu.
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Miten se määrittelee seuraikonia, saako hän pelata yhden pelin Liiga-Jukureissa?

  Sopimus oli tehty vuosia sitten, taso _ei_ riittänyt ja kaikille osapuolille oli varmasti alusta asti selvää, ettei kokoonpanoon pysty enää nousemaan. Mistään näytönpaikoista on aivan turha puhua, asia oli täysin selvä. Veikkaan, että Vaarasuolle mieluisampi vaihtoehto oli pelata viimeinen kausi kasvattajaseurassaan kuin nuolla tuppia Mikkelissä, koska yhtään ottelua pelillisten syiden pohjalta ei Vaarasuo olisi pelannut.

  Yhdeksän kautta yhdessä seurassa on nykyään poikkeuksellista seurauskollisuutta. Ikoni mikä ikoni.
   
 11. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Vaikka Vaarasuo Iisalmessa viimeisen kauden pelasikin ei se poista sitä tosiasiaa etteikö häntä voisi laskea Jukurien seuraikoniksi.

  Yhdeksän kautta Jukureissa - hattua päästä!

  Liiga-mestaruus, kolme Mestiksen mestaruutta ja kolme Mestis-hopeaa eivät tule vahingossa.

  PS. On Iisalmesta kotoisin. Tosi vieras kaupunki siis :D
  PSS. En laita screenille tätä. Ainiin... Kihihihii.
  PSSS. Oon vähän pettynyt, että et ole keksinyt mitään nasevaa Ville Räsäsen siirrosta.
   
 12. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Luulin, että Vaarasuo on kahdella ylimmällä sarjatasolla äärimmäisen harvoin nähty tapaus, eli Jukurit-kasvatti, mutta olin väärässä. Olisi pitänyt tarkistaa asia, pahoittelut sinne Iisalmeen.

  Silti, Mikkelissä saatetaan olla sitä mieltä että Vaarasuo ei vaan nyt sopinut #heimon #tarinaan ähihi, mutta muualla asia nähdään juuri siten kuin se on: Vaarasuolle näytettiin ison kerran persettä ja kiitos yhdeksästä kaudesta oli äärimmäisen tyylitön. Sääliksi käy.
   
 13. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Harvoin olen @karate Mauri'n kanssa samoilla linjoilla, mutta näinhän tämä asia Mikkelin ulkopuolella näkyy. Vaarasuo olisi varmasti pystynyt yhä liigassa sen ottelun tai pari pelaamaan pienessä roolissa, vaikka sitten Jukureiden kiitoksena monesta palveluvuodesta. Nyt jäi kyllä hapan maku tästä keissistä, sillä kaikesta huolimatta Vaarasuo on Jukurit legenda..
   
 14. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Joo, millään pelillisillä syillä Vaarasuon peluuttamattomuuden selittely on sitä itseään. Vaara olisi pärjännyt liigavauhdissa aivan yhtä hyvin kuin Karalahti, Hyvärinen, Auvinen tai Piipponen. Hän ei vain valmennuksen suunnitelmiin kuulunut syystä, jota tuskin tietävät muut kuin RD ja pelaaja itse.

  Yhtä kaikki, kiitokset vain Vaaralle näistä vuosista. Joukkuepelaaja vailla vertaa.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Voihan sekin olla mahdollista että Vaaralta itseltään on kysytty haluaako pelata koko kauden lainasopparilla Iisalmessa vai ottelu/viikko/kuukausikohtaisilla sopimuksilla ja valitsi sitten ensimmäisen? Mahdollista myös että Iisalmesta toivottu sopimusta joka varmistaa ettei pelaaja häviä kesken ratkaisuhetkien.

  Vaaraa olisi voitu käyttää toki jäällä liigapeleissäkin, toisaalta esim. tuossa yllä olevassa viestissä luettujen peluuttamiselle on todella selkeä peruste, kun noista pitäisi vähintään osasta kasvattaa parin kauden kuluessa uusia miikakoivistoja ja makokauppisia. Ilkalla oli joka tapauksessa viimeinen kausi (minkä tiesi varmasti kaikki osapuolet jo puolisentoistavuotta sitten, viimeinen mestiskausi oli jo pelillisesti laskujohteinen ja loppukesän harjoituspeleissä oli viimeistään ilmiselvää ettei ikävä kyllä enää vauhdissa pysy).

  Vaarasuolle joka tapauksessa suuret kiitokset Mikkelissä viettämistään vuosista (joiden perusteella voidaan puhua seuraikonista samoin perustein kuin esim. Hakin tai Lehin kanssa).

  Arkon Simo on haastatellut Tallbergia, kenen kanssa pistivät viime kauden pakettiin:
  Jukurit lähti ensimmäiseen vieraspeliinsä vaatimattomasti − "Tavoitteenamme oli tehdä yksi maali" - LIIGA - 02.04.2017 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  Hauska lukea miten kausi meni kenttäpelaajan näkövinkkelistä.
   
 16. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Triviaalia tietämystä vailla, eli muistaako joku ken pelasi jukureissa kaudella 16-17 numerolla 6?
   
 17. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Halpa bisse
  Lainaus:
  Ilkka Vaarasuo, vaikkakaan ei pelannut Jukurien sopimuspelaajana yhtäkään peliä Liigassa vaan koko kausi meni lainalla Mestiksessä IPKssa.
   
 18. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Lainaus:
  Takkar, kiitokset!