Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Wiljami, 19.04.2015 klo 10.18.

 1. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Kalliola 2+2 ja tilastoja katsellessa huomasin että mieshän johtaa myös Mestiksen jäähypörssiä 98 rangaistusminuutillaan ja kaulaa toisena olevaan Kojoon on 20 minuuttia. Numero voi olla iso, mutta tuntuu että mies ei ole kuitenkaan ''turhia'' jäähyjä ottanut (ainekaan paljoakaan). Taitaa meillä olla tämän vuoden jäähypörssin voittaja tässä.
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Oulan vierelle voisi kokeilla seuraavaan peliin ottaa laiturit torin aidalta, kun tuntuu olevan sama ketä siinä pelaa..aina tapahtuu. (*hymiöitä*) Leikki leikkinä.. Jopi Kalliola alkaa päästä siihen kuntoon ja iskuun mitä pelurilta on odotettukin. Vaikeudet näyttäisi olevan takana ja Jopi tulee olemaan meille todella arvokas pelaaja playoffseissa. Mako Kauppinen ehtii vielä runkosarjan lopuksi ottaa oman paikkansa puolustajien pörssin ykkösenä. Kapteeni on käskenyt itsensä enää kahden pisteen päähän Suhosesta. Kokonaisuutenahan Lempäälän peli oli sellainen perusriittävä suoritus Jukureilta. Ei suurempaa hätää oikeastaan missään kohti, ja kolmannessa erässä sitten tarvittava kiri kolmeen pisteeseen.
   
 3. paraspelaaja Jäsen

  2002, 2003, 2004, 2006, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016.

  Mestistä pelattu 16 kautta, Jukurit valloittanut runkosarjan 9 kertaa. 2010-luvulla pelattu 7 kautta, runkosarja Jukureille 5 kertaa. Ei muuta kuin hattua pois päästä. Me ja karate Mauri.
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kokeilut on näköjään ohi, ja Rovaniemellä on taas kasassa tuotantolinjat Turtiainen-Palve-Sammalmaa ja Laakkonen-Henritius-Ranta. Runkosarjan loppupeleihin on lisätavoitteina Mestiksen piste-ennätys, 200 tehtyä maalia, Palveelle piste-ennätys ja samallahan nää loput pelit voisi voittaa. Puolustajien pistepörssissä on Teemu Suhonen (8+29) ja Mako Kauppinen (7+30) nyt tasapisteissä, joten siinä vielä yksi kisa lisää. 20 maalin rajan ovat rikkoneet Palve (29) ja Turtiainen (22). Rajaa lähimpänä ovat Ranta (19), Sammalmaa (17) ja Henritius (16).
   
 5. paraspelaaja Jäsen

  Ainut oikea ratkaisu tuo "production linejen" takaisin kokoaminen. Noilla mennään nyt toivottavasti kauden päättävään summeriin asti. Ja tänään toivottavasti sellainen ehyt esitys hyvällä ilmeellä. Tuloksellisesti voi ja saa odotaa rumia lukuja.

  Jukurit hävisi muuten kotonaan viimeksi vajaa viisi kuukautta sitten. Onko tämäkin ennätys? Mikäli Jukurit sattuisi pääsemään finaaliin siten, ettei häviäisi kotona kertaakaan, ja voittaisi kolme ensimmäistä finaaliottelua, olisi mestaruus katkolla 16.4. Tänä kyseisenä päivänä tulisi täyteen tasan puoli vuotta siitä, kun joukkue viimeksi hävisi kotiottelunsa. Sattumaako vain....
   
 6. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Hienosti pelaa teidän joukkue, ei voi muuta sanoa. Näkee että maaleja on tehty ja tehdään edelleen, tänään klassinen näytelmä siitä miten itseluottamuksen molemmat puolet vaikuttaa maalitekotilanteessa. Siinä missä Jukurit naulasi pelin paikoista niin Rokilaiset laukoi syliin ja tolppiin taas 5 kertaa. Kiekollisessa pelaamisessa oli se ero mikä sarjataulukossa näkyy ja 1-4 tilanteessa Mikkeliläiset nosti kaasua. Ihme pitää tapahtua, iso ihme että tämän jengin joku nuijii 4 kertaa kevään aikana. Mika Norja ehkä ei ollut ihan parhaimmillaan, monta etukulma kutia meni läpi ja rauta pelasti mutta vain yksi sisään.
   
 7. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Oulalla kolme peliä aikaa tehdä kaksi pistettä että olisi tasoissa Forsselin kanssa. Voin sanoa että Oula tulee pistämään ennätyskirjat uusiksi. Myös Kalliola ensimmäisenä pelaajana tänä kautena rikkoi 100 rangaistusminuutin rajan.
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tais tuossa olla eroa vähän joka osa-alueella, mut se siitä.. Tosiaan aika selvästi Jukurit hölläsi tuossa tilanteessa ja miksi ei olisi höllännyt. Huomenna on kuitenkin peli Kajaanissa, ja turhaa repimistä voi nyt ihan hyvin välttää. Kovin oli silti vähissä RoKin tasakentällisin saamat maalipaikat. Jukureiden tuotantolinjat toimi taas niin kuin piti. Toivottavasti Sammalmaalle ei tullut mitään isompaa kolhua, ei tainnut pelata enää sen tällin jälkeen?

  Ensimmäisen RoKin pelilähetyksen nähneenä heitetään kiitokset asialliselle selostajalle, ja muutenkin hyvin toimineelle lähetykselle.
   
 9. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Olisin kyllä Ahon halunnut nähdä tänään maalissa. Kiinnostaisi tietää noin epätasaisen peluutuksen perustelut. Pelilliset syyt ei voi olla kyseessä.
   
 10. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Näiden viimeisten pelien mielenkiinto itselläni keskittyy aika puhtaasti tuohon Oulan ennätysyritykseen, ja jos ei tänään-kohta-heti-pian pisteitä Kajaanissa tule, niin sitten on vielä ensi viikon kotimatsit TUTOa ja Jokipoikia vastaan. Mestiksen yhden kauden piste-ennätyksen teko olisi viimeisessä runkosarjapelissä erityisen maittavaa Jokipoikia vastaan, ihan vaikka kamppailu-Maurin kunniaksi.

  Noin about 10 peliä sitten ajattelin ettei taida Oula aivan keretä Forssellin tahtiin, mutta ilokseni näyttää siltä että kerkiää kuitenkin. Tuntematonta ja Lehtoa konditionaalissa lainaten: Jumalauta kuule, se olisi temppu, se olisi temppu!!!

  GO OULA THE KING!!!
   
 11. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olikos Palve tehnyt sopparin johonkin suuntaan vai vieläkö arpoo seuraavaan kauden seuraa?
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Eikö Palve lähde Pendon kanssa Kerhoon vai oliko se vaan huhu?
   
 13. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Mitään varmaa ei tietenkään voi sanoa, mutta 95% varmuudella joo
   
 14. paraspelaaja Jäsen

  Naurettava jäähy uudelta kaverilta. "Kevään pelaaja"-statuksia aletaan pikkuhiljaa jakaa, kuka arvonimen ansaitsee, kuka ei...

  Eilen Pennanen kertoi, että osoittaa ammattilaisjoukkueen elkeitä, kun merkityksettömään RoKi-peliin niin hyvin oli valmistauduttu. No nyt ilmeisesti ollaan puoli-ammattilaisia, koska valmistautuminen tämän päivän kärkikamppailuun on epäonnistunut täysin. Ei jaksa ees kattoo.
   
 15. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tänään oli vetelin ja haluttomin Jukuri esitys koko kaudella. Pistekin tuolla surfailulla on ihme, mutta meidän "onneksi" Hokki oli yhtä huono. Eipä tuosta kait kannata kuitenkaan kovin isoja itkupotkuraivareita alkaa vetämään. Ei tuo varmaan mikään helpoin paikka ole itseään repiä 100% suoritukseen helvetin pitkän matkustamisen jälkeen merkityksettömään peliin. Ensi viikon kotipelit pitää kuitenkin hoitaa kunnolla. Niillä on merkitystä katsojien takia. Vetelää pelaamista kotijäällä ei suvaita.
   
 16. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Helvetin perse, ei pisteitä Oulalle, pitihän tää arvata. Tiukille menee kaivaa kolme bojoo kahdessa pelissä.
   
 17. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  2 riittää, Oulalla on enemmän maaleja kuin Forsselilla..

  Jukureiden puolierävastus on Kiekko-Vantaa tai Peliitat. Kumpikin käy, mutta Heinolaan olisi aika mukavan lyhyt matka.
   
 18. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Toisaalta piste-ennätys on piste-ennätys, aivan sama monessa matsissa se lopulta tehdään eli lopulta jos ollaan tasapisteissä, niin silloin ennätys jaetaan. Ja eikö noissa sarjatason piste-ennätyksissä vaikuta myös ennemmin se kuinka monessa matsissa ko. pisteet on tehty kuin maalimäärä? Ainakin pitäisi. Tässä mielessä Oulalla on toki myös ihan hyvät mahdollisuudet, koska Forsell käytti tuohon 71 pisteeseen 45 ottelua ja Palve voi maksimissaan saada täyteen sen 43. Onnea ennätyksen metsästykseen.
   
 19. paraspelaaja Jäsen

  Samaa mieltä tästä kuin cottonmouth. Jos joku on joskus tehnyt 71 pistettä ja Palve tekee 71, niin ei hän kyllä hyvällä tahdollakaan ole tehnyt "Mestiksen uutta piste-ennätystä"... Vaikka olisi pelannut 10 ottelua vähemmän tai tehnyt enemmän maaleja, niin ei vaan ole tehnyt Mestiksen uutta piste-ennätystä. Em. tapaa käytetään, jos on pakko saada paremmuus selville, mutta ei kai se nyt tähän sovellettuna ole validi. Jos Palve tekee 71 pistettä, hän sivuaa ennätystä, mutta ei ole tehnyt uutta. Outoa, jos esimerkiksi joissain virallisessa määritelmässä ennätyksen haltija ratkaistaan jollain bonuskysymyksellä. Ennätys kun tarkoittaa suurinta saavutettua arvoa.

  Muistelen, että Jukurien faniryhmä Sarvis antoi (olisiko ollut viime kaudella) jonkun ennätyspalkinnon jollekin pelaajalle/koko joukkueelle vähän samanlaisin perustein. En millään muista mistä palkittiin tai ketä, mutta muistan vaan tunteen, että "onkohan tuossa palkinnon antaminen tärkeämpää kuin se, kuuluuko sitä antaa". No, tällä nyt ei kannata vaivata päätään, koska en tosiaankaan pysty muistamaan mistä oli kyse. Tai sitten olen vain nähnyt pahaa unta. Mutta niin tai näin, minun filosofiassa Palve on tehnyt uuden Mestiksen piste-ennätyksen, kun pojoja on kasassa 72.
   
 20. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tähän haluaisin tarkempaa infoa. Pinnistäppä muistiasi, jos vaikka se sieltä tulisi. Itse en muista, että mitään tälläistä oltaisiin tehty. Palkintoja on kyllä jaettu paljonkin, ja kaikki ansioista ymmärtääkseni. Hyvin vuoksi ei palkintoja hankita.
   
 21. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  En nyt jaksa tarkistaa mistään mutta olisiko ollut Ranen nollapeleihin tms liittynyt? @paraspelaaja muuta en oikein keksi
   
 22. paraspelaaja Jäsen

  Kyllä, dexter on oikeassa, se se mitä ilmeisimmin oli. Ennätys oli 9 nollapeliä, ja Quemener torjui 9 nollapeliä. Hän sivuaa silloin vanhaa ennätystä, mutta kuten sanoin, ei se oikein minun maailmassani ole palkitsemisen arvoinen asia saati "uusi ennätys". Jos vielä Palveeseen palataan, niin eiköhän mies kolme pistettä raavi väkisin. Siitä kielii sekin, että tänään oli ennätysjahdista varaa pitää jonkin sortin huilipäivä.
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Pahoittelut, jos Quemener on palkittu ansioitta ja väärin. Siinä on sitten tapahtunut kardinaalimunaus.
   
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Offina tähän ketjuun, mutta kun kerran aiheesta keskustellaan niin olisiko juuri Forsellin piste-ennätys kaudella maalimäärät Mestiksen kärjessä mennyt tasan(Essenin?) kanssa. Maalipörssin voittajaksi silti Mestis palkitsi yksin Essenin koska ottelumäärät oli pienemmät kuin Forsselilla.
   
 25. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Essenin tilalle, kun laitat Jussi-Mikko Makkosen, niin tuo pitää paikkansa.

  Eli Makkonen ja Forsell tekivät molemmat 24 maalia. En tosin muista varmaksi saiko Makkonen yksin maalikuningas-tittelin?