Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Wiljami, 19.04.2015 klo 10.18.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Aika satumainen alku KHL-uralle. Mikkelissä ei ole kumpikaan tainnut maalailla aikoihin, mutta ehkä Mestis on niin kova sarja..

  Tuosta pääsee tarkastelemaan kyseistä(kin) maalia videokuvan avulla Jokerit TV | Jokerit.com
   
 2. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Niinno, aikoihin ja aikoihin. Atte teki maalin viimeksi 27.1 Akatemiaa vastaan ja Miro 15.1 KeuPaa vastaan :)

  Joka tapauksessa, hienoa että pojat saivat onnistumisia isommissakin ympyröissä. Tämän kaksikon näkisin mielelläni ensi kauden Liiga-Jukureissakin.
   
 3. paraspelaaja Jäsen

  Näköjään. Mäkisten viime aikojen maalit ovat sitten allekirjoittaneelta kadonneet Jukureille tyypilliseen, harmaaseen ja loputtomaan maalien massaan. Koko Jokerikolmikko on tervetullut ensi kaudelle. Turusen jos saisi taivuteltua kahden vuoden pahviin, niin puhuttaisiin arvokkaasta kaappauksesta. Vastaavasti Mäkisten kolmen vuoden soppari olisi kova juttu.
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kolmikko? Jos Turusta tarkoitat, niin Teemu Tee on Jukureiden oma sopimuspelaaja (ei enää mitenkään kytköksissä Jokereihin). Toivottavasti on myös Liiga-Jukureissa mukana. Mäkisten pelaamiseen Mikkelissä ensi kaudella en oikein usko. Jokerit tuskin kaksosista luopuu, ja Liigassa ei taida lainailut olla kovin suosiossa.
   
 5. paraspelaaja Jäsen

  Liiga-asiat alkaa painaa päälle, mutta seurataan nyt tämäkin kevät sivusilmällä pois alta (jos vaikka tulisi lisää makeaa mahaan)

  Markkinat taitaa olla yhtä tyhjät kuin tämä palsta..? Siirtorajaan 30 tuntia, eikä merkkiäkään liikenteestä. Jukurijoukkue on onnettoman kapea, joten mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Voihan sitä toki vetää säästellenkin ja finaalit sitten kahdella ja puolella ketjulla(tai omilla junnuilla)... Tätä stategiaa tukisi ainakin se, että Pennasen pelitapa on kaikkineen aika siisti ja viime kevätkin taidettiin mennä ilman yhtä ainutta loukkaantumista.
   
 6. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Pennasen huhutut välistävedot ja Tammiruusun budjettikuri lienee tämän päivän ruokalistalla. Hyökkäyksen osa taitaa olla haavoittuvin. Muutama ukko sivuun, niin mennään vajaalla kolmella kentällä vakiäijiä! Kova ja raastava kevät tulee monelle äijälle ja toissakevään rohdot saa kaivaa esiin.

  #MESTARINALIIGAAN
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eetu Koski Lukosta Mikkeliin loppukauden lainalle. Koski on hyvä täydennys hyökkäykseen, kun Vihavainenkin taitaa olla saikulla jonkin aikaa.
   
 8. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Ihan hyvä haku, tervetuloa Eetu vain Savvoon. Tämän myötä saadaan myös Jopi takaisin laitaan, mihin omasta mielestä soveltuu paremmin.
   
 9. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mäkiset palaavat tänään Mikkeliin Jokerit-retkeltään. AtteMiron (en tiedä pelaavatko tänään) ja Eetu Kosken tulon myötä meillä on taas vaihteeksi jopa ylimääräisiä hyökkääjiä rosterissa. Telakalla kun ei ilmeisesti ole kuin Vihavainen. Kyllähän tuolla hyvin pitäisi kausi loppuun klaarata, jos ei nyt aivan älytöntä loukkaantumissumaa iske. Aika vähillä poissaoloillahan tämä kausi on menty, joten toivotaan parasta loppuun asti.

  Edit. AtteMiro on jo tänään pelaavassa kokoonpanossa. Eetu Koski sen sijaan ei ole vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2016 klo 10.58
 10. paraspelaaja Jäsen

  Hyvä paluu tauolta, ellei erinomainen kolmatta erää lukuunottamatta. Toisessa erässä Jukurit oli murhaava ja pitkiä hyökkäyksiä saatiin hyvin rullattua Jokipoikien kenttäpäädyssä. Kolmas erä meni neppailuksi ja hattutemppujen kalastamiseksi, siitä miinus. Jokipojat on ehkäpä sarjan toiseksi laadukkainta kiekkoa pelaava joukkue, ja tasoero oli tänään tuollainen. Palve oli ok, Norja ei niinkään, vaikka fanit kuinka hänen nimeään huutaisi.

  Loppuun lampaanperse henkilölle, jonka tästedes tunnen nimellä Ari "nyhverö" Aaltonen. Pennanen antoi pienen muistutuksen viime pelin pressissä (ja aivan aiheesta), niin nyt tämä sankari ei sitten uskaltanut tulla tilaisuuteen ollenkaan. Katsotaan, kerääkö kaveri rohkeuden runkosarjan viimeiseen kohtaamiseen.
   
 11. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Oli se jotain murissut, että Jukurit oli parempi. Kameramiehet ei jostain syystä saaneet tuota tallennettua, ja olivat pyytäneet ottamaan uusiksi. "V***u mulla teille oo mitään sanomista (tjsp)" oli ollut siihen Aaltosen vastaus ja heippa. Hieno valmentaja.

  Peli oli 2 erää täysin Jukureiden. Kolmannessa sitten oli kostautua, kun oikea pelaaminen lopetettiin. No tapahtumia ainakin riitti koko pelin ajan. Melkein ilmaveivimaali Turuselta, Jokipon yksi maali suoraan ilmasta, Oula-show toisessa erässä, Jokipon Jukurin mailan hajotus vaihtoon jouduttua jne. Palve, Turtiainen, Henritius, Laakkonen ja Kauppinen.. siinä top viisikko minun mielestä kotijoukkueesta tänään. Yleisömäärän luulin isommaksi kuin mitä ilmoitettiin. Runkosarjan voittoon on nyt ihan hyvät mahdollisuudet.
   
 12. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukureiden hyökkäysvitjat tänään Kokkolassa: Kalliola-Henritius-Ranta, Turtiainen-Palve-Sammalmaa, Turunen-Koski-Hiltunen ja Laakkonen-Nöyränen-A Mäkinen. Eetu Kosken mukaantulo laittoi pakkaa vähän uusiksi, ja kieltämättä aika makialle nuo ketjut minusta näyttävät. Siinä voisi olla kolme ensimmäistä kenttää loppukauden muodossa ja nelosessa sitten kierrätettäisiin ylimääräiset. Tosin Niko Laakkonen on esittänyt koko kauden niin vahvoja otteita, että Jopi Kalliolalla on nyt todellinen näytönpaikka, että tuo "ykkösketjun" paikka säilyy. Edelliseen siis oletusasetuksena, että Koski täyttää paikkansa. Veikkaan kuitenkin, että Hermeksen Godlalla on tänään töitä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2016 klo 14.31
 13. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Komeasti kuuluu SarvisClubin kannustus Fanseatin läpi! (y)
   
 14. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Ei mikään ihme ku siinä selostuskopin vieressä oleskelevat.. Hienoa kuitenkin nähdä vieraskannattajia Kokkolassa! (Y)
   
 15. paraspelaaja Jäsen

  Kauden parasta jääkiekkoa pelaa Jukurit Kokkolassa. Peli jatkuu komeasti eteenpäin ja vauhti säilyy koko kentän pituudella. Kulmapelit tarpeeksi pitkiä ja pelin rytmitys täsmällistä. Ensimmäiset 10 minuuttia oli suht koht täydellistä jääkiekkoa, aivan mestaruustasoa. Norja tosin ei vakuuta, edelleenkään. Koskelta ihan ok ensi vaihdot, pelitapa luonnollisesti vielä hakusessa, esim. ohjauspeli ja oman pään tarjonnat opettelematta.
   
 16. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Godla on pitänyt Hermeksen pelissä mukana, muutama huima torjunta. Kaikki Hermeksen maalit syntyneet muuten Palveen kenttää vastaan ja ylivoimahyökkäyksiä tullut aivan liikaa omaan päähän. Jukureiden onni on, että sarjan taso on mitä on ja edelleen voitto on mahdollinen ja jopa todennäköinen.
   
 17. paraspelaaja Jäsen

  Näkisin, että ensimmäisessä erässä kulmapelien tehottomuus(ei saatu nyt tuotettua jäähyjä eikä maalipaikkoja) sekä samaan syssyyn sattunut Norjan hörppy kipsasivat joukkuetta. Nyt olisi syytä laittaa kaasu pohjaan.

  e. no puoli minuuttia tarvitsi tasoitusta hakea.
   
 18. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Ja Turunen pistää heti erän alussa ylivoimalla Jukurit tasoihin!
   
 19. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Noh, olihan sen häviön joskus tultava. Se tuli nyt.
   
 20. paraspelaaja Jäsen

  No, ehkä nyt oli tosiaan taas aika hävitä. Loistavasti rullannut avauserä muuttui hieman väkinäiseksi suorittamiseksi. Ensin lähes täydellistä viisikkopeliä ilman tulosta, ja sitten vastustaja saa omansa täysin ilmaiseksi, niin kyllähän se monesti tietyn reaktion pääkopassa aiheuttaa. Oulan kentältä selvää yliyrittämistä, ja Norja oli niin huono, että luulisi jopa Sarviksenkin olevan hiljaa. Turhan innokkaasti siellä aina miehen nimeä huudetaan, sillä onhan jälleen viime aikoina kasvanut epävarmuus ollut havaittavissa piippuhyllylle asti. Sanoihan sen kerran Tamikin: "jos maalivahtipelissä on eroa..."
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  On sullakin ongelmat. JSC:llä on ollut iät ajat tapa, että aina voiton jälkeen huudetaan omalle molarille oli se kuka tahansa. Minusta tuo ei ole huono tapa ollenkaan. Pahoittelut jos mielenrauhasi on tästä järkkynyt. Tänään Norja ei huutoja ansainnut. Kaksi maalia meni Norskin piikkiin ja tappio kaupantekijäisinä. Hermeksen Godlalla oli tänään tosiaan töitä niin kuin arvelin (50 torjuntaa), ja oli osasyyllinen Jukureiden tappioon. Tärkeemmät nuo pisteet oli Hermekselle kuin meille, onnittelut Kokkolaan ja JSC:lle peukku ylös. Lähetyksen välityksellä pieneltä ryhmältä hyvä kannustus.
   
 22. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Pendo on laittanut ketjut ihan uuteen uskoon illan Lempäälän peliin:

  30 AHO (1 NORJA)
  I
  9 TURTIAINEN - 17 KOSKI - 29 TURUNEN
  5 PIIPPONEN - 10 KAUPPINEN C
  II
  23 LAAKKONEN - 16 HENRITIUS - 28 HILTUNEN
  2 SUHONEN - 4 VALKONEN
  III
  25 KALLIOLA - 26 PALVE - 11 RANTA
  3 JEKUNEN - 6 VAARASUO
  IV
  15 NÖYRÄNEN - 18 M MÄKINEN - 19 SAMMALMAA
  36 PAVÈN

  Jännä nähdä miten kokeilu toimii.
   
 23. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Hyvä että Aho pääsee pelaamaan. Nyt ennen poffeja voisivat ihan hyvin puoliksi pelata loput pelit.
   
 24. paraspelaaja Jäsen

  Hyviä muutoksia kokoonpanoihin. Kalliola tuki Palven kentän pelaamista hyvin ja samoin Henritiuksen kenttä oli raikkaampi kun tuli vähän uutta ukkoa rinnalle. Itse pelihän ei mitään ilotulitusta ollut. Ei käynyt kaikki sylinterit, mutta tarvittavat maalit nyt kuitenkin. Pennanen otti pelin jo ratkettua aikalisän, jossa määräsi HVPt kieltoon ja loppupeli mentiin pystysuunnan jääkiekkoa. Jonkinlaista kokeilua arvatenkin kyseessä.
   
 25. Gameson Jäsen

  Oli hyvä siirto laittaa Kalliola Palven vierelle. Joonas on kevään miehiä, eikä tuollainen kevyt neljän pisteen ilta ainakaan jarruta hyvään vireeseen "pääsemistä".

  Aholle voisi tosiaan antaa enemmänkin vastuuta, sillä Norja on alkanut vaikuttamaan epävarmalta. Hyvä joukkue meillä on kuitenkin kasassa. On hienoa katsella, kun Kalliolat, Laakkoset, Henritiukset ynnä muut onnistuu, kun tietää, että he jatkavat täällä myös ensi kaudella.

  Tosin ei voi myöskään olla korostamatta Marko Kauppisen pelaamista. Suhonen on jäänyt pisteiden osalta hieman varjoon, mutta kapteeni on ottanut loistavaa roolia puolustuksen liiterissä. Uskaltaa ja haluaa nousta jatkuvasti tukemaan hyökkäyksiä. Maalikaan ei ollut tänään Kauppiselta kaukana.

  Tästä on hyvä jatkaa, mutta kyllähän tässä jo alkaa odottelemaan kevättä ja pudotuspelejä.